Pa kad bi svaka momcad svaki put izdavala sluzbena saopstenja na svaku rumor gde bi im bio kraj

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Imas problema sa razumijevanjem. Ne ocekujem da se itko ikada osvrne sluzbeno na glasnine!! Jel ti jasan ovaj dio??tanabe-san je napisao/la: ↑19 sij 2022, 14:43 Sto koristis "nama" kad pricam samo sa tobom.
Pa kad bi svaka momcad svaki put izdavala sluzbena saopstenja na svaku rumor gde bi im bio kraj![]()
Sve sam ti napisao.tanabe-san je napisao/la: ↑19 sij 2022, 16:19 Ti uvek krivo shvatas i ubacujes neke tvoje "teze"
Evo citiraj mi gde sam ja upotrebio rec "sluzbeno"
Ja sam ti objasnio da "sluzbeno" nema potrebe reagirati na svaku rumor i da je onaj demant bas to demant.
technical director of Red Bull Powertrains
Ok, ako ti tako kazes.tanabe-san je napisao/la: ↑27 sij 2022, 22:40technical director of Red Bull Powertrains
Sta ti treba CEO. Pa ja mislim da je to Horner
Trenutno nema te pozicije.
A ja nepricam ni o RB ni o RB racingutanabe-san je napisao/la: ↑28 sij 2022, 11:44 Ne pitam te za Red Bull nego za Red Bull Racing
Nemaju CEO? Pa ko onda obavlja sve te menadzerske poslove. Mora biti neko. Kolko ja znam to je Horner.
Postoji vec neko vrijeme jasan plan na koji nacin ce se do 2025 pristupiti motorima od strane RB i Honde.tanabe-san je napisao/la: ↑28 sij 2022, 14:12 Naravno da Horner upravlja mozda i Marko pomaze, i to je to za sada. A danas je potvrdjeno da ce Honda nastaviti proizvoditi motore u Sakuri za Red Bul do 2025. znaci sve kao sto i do sada.
Tako da vest o Abitebulu neces cuti jos dugo.
Nisam procitao.Dodatno, mislim da znam i zasto je bio gost kod RB na utrci. Ali vjerujem da to mozes naći i sam po netu.
Pa ovo sve se zapravo dalo iscitati i naslutiti vec neko vrijeme.Cuky je napisao/la: ↑28 sij 2022, 17:47 To je zapravo nova vijest da će Honda dobavljati motore do 2025. iako RB i AT neće imati tvorničku podršku nego će sada motore morati plaćati. Motori će i dalje najvjerojatnije biti označeni kao Honda.
A razloga za takav zaokret je nekoliko:
- Red Bull Powertrains će se moći potpuno posvetiti razvoju PU za 2026.
- kako neće njihovi motori biti u F1 RBP će se smatrati novim dobavljačem te će moći dobiti povlastice u odnosu na trenutne proizvođače, a o kojima se trenutno razgovara da bi se uvelo kao poticaj za ulazak novih proizvođača
https://www.autosport.com/f1/news/honda ... 5/7677393/
Ne razumem poveznicu? Pa sve ostaje isto samo sto ce sada Red Bul placati za Hondine motore, nece ih dobijati besplatno. I placace sav trosak za razvoj i proizvodnju. Kao 80-tih kad je TAG placao Porseu da opskrbljuje McLaren.