Kevin Magnussen [#20]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Kevin Magnussen [#20]
i dalje nastavlja sa odličnim vožnjama ove sezone. Vidi se koliko je Haasu falila iskusna ruka za volanom
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
I koliko je mick dobro izgledao pokraj mazespina odnosno kolko je mazespin zapravo bio loš.
- tanabe-san
- Rezervni vozač
- Navijam za: Honda
I koliko se od Mika puno ocekuje a ne poseduje taj kvalitet.
- Cuky
- Moderator
To da ne posjeduje talent pokazao je tako što je završio kao 2. u ADAC F4 i talijanskoj F4, osvojio europsku F3, i osvojio F2. Inače sve serije sa spec bolidima gdje talent niti malo ne igra ulogu u razlučivanju tko je bolji.
- tanabe-san
- Rezervni vozač
- Navijam za: Honda
Postoje price da su mu stimali bolid. U prvoj godini je uvek bio los a onda bi nekim cudom dominirao u drugoj...
Inace F2 F3 i ostale nize nemaju nikakve veze sa F1. Puno vozaca u proslosti je pocistilo te nize ali kad je preslo u F1 nisu uspeli.
Da skratim pricu, Mik nije ni upola talentovan kao njegov otac sto je bio.
- Cuky
- Moderator
tanabe-san je napisao/la: ↑23 tra 2022, 01:06 Postoje price da su mu stimali bolid. U prvoj godini je uvek bio los a onda bi nekim cudom dominirao u drugoj...
Da, jer je potpuno nerealno da nekome treba vremena da se privikne na novu seriju pa je odmah riječ o varanju i namještanju. A jedini koji je tako pričao bio je Dan Ticktum koji je toliko glupoati pričao i radio da ga čak ni majstori pričanja gluoostibu Red Bullu više nisu imali živaca trpiti i otpustili ga iz juniorskog programa.
tanabe-san je napisao/la: ↑23 tra 2022, 01:06Inace F2 F3 i ostale nize nemaju nikakve veze sa F1. Puno vozaca u proslosti je pocistilo te nize ali kad je preslo u F1 nisu uspeli.
Normalno, jer su većinom dobivali prilike u slabim ekipama. Neki su dočekali da se sjedalo u jakima oslobodi pa su uspjeli napredovati, a neki nisu to dočekali.
Ne kažem da su na istoj razini, ali volio bih znati kako si uspio usporediti koliko je koji talentiran.tanabe-san je napisao/la: ↑23 tra 2022, 01:06Da skratim pricu, Mik nije ni upola talentovan kao njegov otac sto je bio.
- Cuky
- Moderator
Postao je prvi F1 vozač koji je uspio skupiti 12 kaznenih bodova te propušta VN Azerbajdžana
https://www.racefans.net/2024/09/01/mag ... ty-points/
https://www.racefans.net/2024/09/01/mag ... ty-points/