Gledala.. .....Film je preveden kao Konačan pad i meni je odličan....muamert je napisao/la:Jeli neko ovdje gledao ''Der Untergang'', ne znam kako su nasi preveli, mislim da je ''Konacan pad Hitlera''?
Pozdrav

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Slazem se s tobom, citao sam na netu da je to jedini film koji je prikazao zadnje dane Hitlera onakvim kakvi su bili, znaci prema onome sto su prepricali oni koji su bili tu.Tifosina je napisao/la:Gledala.. .....Film je preveden kao Konačan pad i meni je odličan....muamert je napisao/la:Jeli neko ovdje gledao ''Der Untergang'', ne znam kako su nasi preveli, mislim da je ''Konacan pad Hitlera''?
Pozdrav
Negdje sam već to iskomentiralaHamilton je napisao/la:jel gledao ko od vas Transformerse, ako jeste koji su dojmovi o filmu?
meni je osobno film zakon
Film je jako dobar ali neznam zašto ti je loš?Sanel je napisao/la:Evo sinoć gledao Djeca Čovječanstva. Film je imao tri nominacije za Oskara ali je jedan od najdosadnijih filmova koje sam odgledo do krja. Ideja priče mi je zakon, ali objašnjenje i cijela priča u filmu je katastrofa obrađena. Jedino šta valja je način snimanja koji mi se jako svidio, a o je da su neki kadrovi jako dugački i po nekoliko minuta i još kad u tako dugom kadru vidite toliko akcije, eksplozija... fenomenalno. Ali film kao film dosadan.
poz
I to je dovoljnobrainstorm je napisao/la:Ljepe cure i ništa više.Biba je napisao/la:daj čitajte sve pa ne postavljajte pitanja za film koji smo prokomentirali... sada sam se sjetila jednog starijeg filma koji sam gledala barem 15 puta... djevojke iz coyota bara... fora je
predobar film!!!!Veky je napisao/la:I to je dovoljnobrainstorm je napisao/la:Ljepe cure i ništa više.Biba je napisao/la:daj čitajte sve pa ne postavljajte pitanja za film koji smo prokomentirali... sada sam se sjetila jednog starijeg filma koji sam gledala barem 15 puta... djevojke iz coyota bara... fora je![]()