Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
witch
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la witch »

Hamilton je napisao/la:
škare je napisao/la:ma dajte više vi i on,svi ga hvale,uzdižu i uspoređuju sa SENNON i SCHUMACHERON,a neš ti njega,vozača velikog.još da mi je znat odakle izvlačite i vi i naši dragi komentatori njegove "velike" vožnje.mrzin i njega i alonsa i ronna dennisa i cili mclaren.i yamamoto bi bia prvi il drugi u mclarenu.lako vozit u najbržen auti.vidili bi di bi bia kad bi svi vozili iste formule.i ima taticu koji sve to i sređuje,cila formula je od ove sezone namištena.
jer promislite malo:šta je max mosley?ENGLEZ
šta je bernie ecclestone?ENGLEZ
šta je lewis hamilton?ENGLEZ
otkad engleska nije imala prvaka?
OD DAMONA HILLA - GOTOVA PRIČA

FORZA FERRARI
MICHAEL SCHUMACHER 4ever

ma moš ti vrijeđat i pričat šta god hoćeš ali Lewis zna vozit, i to jako dobro, a ako ti misliš da je sve u parama, i državljanstvu onda ti lijepo odi uzmi Englesko državljanstvo pa budi njihov novi svjetski prvak ako možeš...
Hahaha, da uzmi državljanstvo, dobar odgovor! :lol:
Škare, malo si ga pretjerao, nije Hamilton prvi Englez u formuli od vremena Hilla, tako su onda mogli uzeti Buttona pa napraviti nešto od njega i 'namistiti' prvenstvo. Saberi se malo! 8)
Kimi!!!
škare

Post Postao/la škare »

a po kojem to on majstorstvu zna voziti,di smo te njegove velike vožnje vidili jer on ima tek 11 utrka u nogama i već je NOVI SENNA.znači da sve što je Senna napravia sve pada u vodu radi nekog cokoladiranog napuvanka.svi ga guraju ka 1.mistu.jer,prošle godine su svi isto govorili i za alonsa,pa valjda se sad vidi da ni on nezna voziti.ma za mene trenutno najbolji vozač u f1 je Robert Kubica i točka.pozz
FORZA FERRARI
MICHAEL SCHUMACHER 4ever
slika slika
FERNANDO4EVER

Post Postao/la FERNANDO4EVER »

malome će kad tad preć bijela mačka preko puta
:D
SIEMPRE CON NANO
ivana.zagreb
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la ivana.zagreb »

slika

oprostite na lijepom skeniranju...malo sam se žurila :D

ovo je iz današnjeg večernjaka....znaći ipak je istina...nisu u 24 sata toliki tračljivci...ima tu i istine
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
N@no*girl
Početnik
Početnik

Post Postao/la N@no*girl »

ivana.zagreb je napisao/la:slika

oprostite na lijepom skeniranju...malo sam se žurila :D

ovo je iz današnjeg večernjaka....znaći ipak je istina...nisu u 24 sata toliki tračljivci...ima tu i istine
ajme! koliko je ona to visoko skočila!!!!!!!!!
Blahhh...
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

sjubic je napisao/la:
FERNANDO4EVER je napisao/la:malome će kad tad preć bijela mačka preko puta
Jel to ta bijela mačka?
slika
slika

ako je to ta neka je i treba da bude... :thumbup:
slika
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Nekako mi Lewis pored nje izgleda ko neki seljo :lol:

EDIT: 2 posta premještena iz teme o Fernandu Alonsu u chatu, ova sa skenovima jer mislim da im tamo zaista nije mjesto ;)
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
FERNANDO4EVER

sjubic je napisao/la:
FERNANDO4EVER je napisao/la:malome će kad tad preć bijela mačka preko puta
Jel to ta bijela mačka?
slika
slika
ahahahhahahah
dobra
ahahahahhaha
biće da jest
evo ovo vam je dokaz da se možete pouzdati u moje prognoze
SIEMPRE CON NANO
outlaw

Post Postao/la outlaw »

škare je napisao/la:a po kojem to on majstorstvu zna voziti,di smo te njegove velike vožnje vidili jer on ima tek 11 utrka u nogama i već je NOVI SENNA.znači da sve što je Senna napravia sve pada u vodu radi nekog cokoladiranog napuvanka.svi ga guraju ka 1.mistu.jer,prošle godine su svi isto govorili i za alonsa,pa valjda se sad vidi da ni on nezna voziti.ma za mene trenutno najbolji vozač u f1 je Robert Kubica i točka.pozz
stvarno si naporan s ovim.

Ti vidis da Alonso ne zna vozit :lol:

A sto se tice Hamiltona, meni se nimalo ne svida. Ali mali ZASAD vozi fenomenalno. I Jergovic ima potpuno pravo IMAT ono MISLJENJE koje ima. Sto ga tamo davis s onim glupim pitanjem uopce?? Na koje je BTW vec par puta odgovorio. Koji dio ne kuzis??

Ti si jedan od onih par genijalaca za koje ovo sto LH radi i kako vozi nije nista vise od srece :lol:

Kao sto rekoh meni se mali uopce ne svida... Ali ne treba pricat gluposti :lol:
Bimbo_boj
Kontakt:

Post Postao/la Bimbo_boj »

p@rtibrejker je napisao/la:Nekako mi Lewis pored nje izgleda ko neki seljo :lol:

EDIT: 2 posta premještena iz teme o Fernandu Alonsu u chatu, ova sa skenovima jer mislim da im tamo zaista nije mjesto ;)
lol
to nie teshko bilo primjetiti :badgrin: on je seljacina balava
pored kog god on bio
brainstorm
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la brainstorm »

Istina je da se mora još puno dokazivati ali na dobrom je putu da napravi velike stvari.
Stay on top but remain from the underground.
Iceman

Post Postao/la Iceman »

Možda kad Kimi i Alonso otiđu iz formule.
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's.

KIMI je kralj!!!
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Iceman je napisao/la:Možda kad Kimi i Alonso otiđu iz formule.

može on napravit i velike stvari i kad su njih dvojica na stazi, samo ga gledaj i zapamti ovaj post kad ih bude obojicu skido na stazi... zapravo pa jel on to ne radi već sad?!?
slika
Iceman

Post Postao/la Iceman »

može on napravit i velike stvari i kad su njih dvojica na stazi, samo ga gledaj i zapamti ovaj post kad ih bude obojicu skido na stazi... zapravo pa jel on to ne radi već sad?!?

Jel se Kimiju na 3 utrke pokvario bolid i zbog toga nije moga završit?Da se Ferrari nije kvarija nebi Kimi ima zaostatak od 20 bodova ima bi najviše 5 ako ne bi bio vodeći!A ni Alonsov Mercedes nije biio bašpouzdan.Hamilton nije ima nikakvih problema s bolidon.I odma je on bolji.Ma daj!
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's.

KIMI je kralj!!!
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Iceman je napisao/la:

Jel se Kimiju na 3 utrke pokvario bolid i zbog toga nije moga završit?Da se Ferrari nije kvarija nebi Kimi ima zaostatak od 20 bodova ima bi najviše 5 ako ne bi bio vodeći!A ni Alonsov Mercedes nije biio bašpouzdan.Hamilton nije ima nikakvih problema s bolidon.I odma je on bolji.Ma daj!

da, da, da šta bi bilo kad bi bilo... jednostavno pogledaj ko vodi u poretku za prvaka, pa mi onda reci jel ne radi on velike stvari i kad su oni na stazi??
slika
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Iceman je napisao/la:
da, da, da šta bi bilo kad bi bilo... jednostavno pogledaj ko vodi u poretku za prvaka, pa mi onda reci jel ne radi on velike stvari i kad su oni na stazi??

Da,baš je teško samo kružit stazon dok se Kimi i Alonso muče s bolidon.

daj budi bar malo realan... :?
slika
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Iceman je napisao/la:Ok da se ne svađamo meni su draži Kimi i Alonso(1.Kimi 2.Alonso)nego Hamilton,ali mali 'rookie' triba još sezona iskustva.

ma nema problema sve pet, nećemo se svađat da... :zivili:
al ja samo kažem da on radi i radit će velike stvari dok su oni tu...
slika
škare

Post Postao/la škare »

"Hamilton ljubi kćer vlasnika Mclarena.",pa tu je bar sve jasno,reka san vam ja lipo,tu je sve namišteno,čak niti "moćni" Alonso tu nemože ništa,njega su samo iskoristili kao reklamu i da prikupe sponzore,Hamiltona guraju ka naslovu i zato mi se više gadi gledat f1,pozz
FORZA FERRARI
MICHAEL SCHUMACHER 4ever
slika slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

škare je napisao/la:"Hamilton ljubi kćer vlasnika Mclarena.",pa tu je bar sve jasno,reka san vam ja lipo,tu je sve namišteno,čak niti "moćni" Alonso tu nemože ništa,njega su samo iskoristili kao reklamu i da prikupe sponzore,Hamiltona guraju ka naslovu i zato mi se više gadi gledat f1,pozz
a meni se gadi slusati takve koji odma povjeruju to sto novine pisu!!!
McLaren u <3
brainstorm
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la brainstorm »

*silberpfeil je napisao/la:
škare je napisao/la:"Hamilton ljubi kćer vlasnika Mclarena.",pa tu je bar sve jasno,reka san vam ja lipo,tu je sve namišteno,čak niti "moćni" Alonso tu nemože ništa,njega su samo iskoristili kao reklamu i da prikupe sponzore,Hamiltona guraju ka naslovu i zato mi se više gadi gledat f1,pozz
a meni se gadi slusati takve koji odma povjeruju to sto novine pisu!!!
Pa da to i jest istina Hamilton je sve zaradio svojim talentom a ne preko veze.
Gluposti.
Stay on top but remain from the underground.
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

pa ko te tjera da gledaš, nemoj gledat onda kad ti se gadi...
slika
red_devil
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

FERNANDO4EVER je napisao/la:a ova sezona je masu namještena, tako da se sve izvrće u hamiltonovu korist.a tako pate ostali, ne samo alonso.
Objasni forumu da i mi znamo zašto je namještena?
Hvala ;)
.
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Da, baš i mene zanima što je to namješteno jer ja ne vidim ništa osim gluposti koje izvađaju kako bi zabavili ljude još malo dodatno van utrka.
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
FERNANDO4EVER

pa neću govorit što se već zna, u timu su svi više naklonjeni hamiltonu i to se zna, ne trebamo ni pitat zašto, i onda sve počinje od toga.ne želim se svađat s ferrarijevcima jer tomu nema kraja,...
SIEMPRE CON NANO
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Zanimljivo kako je sve nariktano Hamiltonu. Sva sreća pa Alonso je došao u McLaren kao velika faca i nada. Je da mu je Hamilton pomrsio račune kao i svima ostalima. Naravno nitko se nije tome nadao no eto, na radost McLarena, ne da su dobili jednog dobrog vozača nego dva. Ali ako misliš na ovu zadnju aferu sa Alonsom i Hamiltonom u boxu, sorry ali mislim da moraš priznat da nitko iz team-a nije kriv za to što je Alonso ostao stajati u boxu nakon što mu je ovaj maknuo lizalicu da može ići. Nitko mu nije krekao ostani stajat, to je bila njegova odluka i očito da je imao nekog razloga za to. Ipak ne samo da je zeznuo sebe već i samu momčad, on 5 mjesta u natrag s obzirom na poziciju na kojoj se našao na kraju kvalifikacija i da stvar bude još gora, momčad je ostala bez bodova za konstruktora. I još k tome, tu odluku nisu donesli u McLarenu već sudci. Ako sve to tebi djeluje kao da je namješteno Hamiltonu od strane momčadi... . Sorry ali ti za mene pričaš nebuloze.
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
Odgovori