Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- mirza
- Navijam za: Nikoga
osramotio mi je ferari u posljednjim trkama,dozvolio je da ga alonso pretekne par krugova prije kraja,trebao je poziciju malo bolje branit,da ne spominjem ovu zadnju,katastrofa.
malo mu je krenulo nizbrdo,bice bolje ima i on svojih dobrih trka.
ipak je on malo iza kimia i alonsa iako alonso puno rizikuje,al nema sta izgubit,kod njega je bitno pobjedit sve drugo se ne racuna.
kimi no.1
malo mu je krenulo nizbrdo,bice bolje ima i on svojih dobrih trka.
ipak je on malo iza kimia i alonsa iako alonso puno rizikuje,al nema sta izgubit,kod njega je bitno pobjedit sve drugo se ne racuna.
kimi no.1
-
-
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Jarna Trullija i Ferrari
moguće je da massa osvoji naslov...Iceman je napisao/la:Massa nikad neće osvojit naslov, on jest dobar, ali ne odličan kao Alonso i Kimi
Točno tako.
sigurno ne ove godine,ali druge možda...
vrlo je vjerojatno da će u ferrariju ostati isti vozački kadar(kimi,masssa)
isto tako je moguće da ferrari bude superioran ko početkom 21.stoljeća...
pa kako kimi imal stil vožnje da može razbiti sve u što sjedne-moguće da se i povrijedi(ne znam-slomi nogu ko schumacher 1999. u silverstoneu...tada je irwine konkurirao miki za naslov-zašto ga nije osvojio?zato jer ferrari nije bio toliko bolji kao par sezona kasnije...čak se usuđujem reći da je mc laren bio jača momčad makar su crveni osvojili konstruktorski naslov
nego-da li bi michael te sezone osvojio naslov da nije slomio nogu?)
i ko bi tada bio prvi kandidat na naslov prvaka?felipe masssa!!!
znam da je sve to malkice nategnuto ali je to sve ipak moguće

BRAVO JARNO!
-
moguće je ako kimi, alonso i hamilton pođu ća iz formule1...ma konkurencija je prevelika, neće se on dokopat naslova...gattuso87 je napisao/la:moguće je da massa osvoji naslov...Iceman je napisao/la:Massa nikad neće osvojit naslov, on jest dobar, ali ne odličan kao Alonso i Kimi
Točno tako.
sigurno ne ove godine,ali druge možda...
vrlo je vjerojatno da će u ferrariju ostati isti vozački kadar(kimi,masssa)
isto tako je moguće da ferrari bude superioran ko početkom 21.stoljeća...
pa kako kimi imal stil vožnje da može razbiti sve u što sjedne-moguće da se i povrijedi(ne znam-slomi nogu ko schumacher 1999. u silverstoneu...tada je irwine konkurirao miki za naslov-zašto ga nije osvojio?zato jer ferrari nije bio toliko bolji kao par sezona kasnije...čak se usuđujem reći da je mc laren bio jača momčad makar su crveni osvojili konstruktorski naslov
nego-da li bi michael te sezone osvojio naslov da nije slomio nogu?)
i ko bi tada bio prvi kandidat na naslov prvaka?felipe masssa!!!
znam da je sve to malkice nategnuto ali je to sve ipak moguće
SIEMPRE CON NANO
-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari
ljudi
sve je moguće....
ne zaboravite da je massa jedini vozač koji je željan nešto novo naučiti
pogledajte malo prošle brojeve f1 racinga priče o felipeu
to mi se sviđa kod njega...nije da tupi po svom i da misli da je popio svu pamet svijeta
michael ga je savjetovao...i on je to primjenjivao
nije ga sram učiti
možda mu ove godine neide toliko dobro...sljedeće možda hoće
niti fernando nije odmah postao maher vozač a niti kimi
tko garantira da se massi neće ukazat prilika?
da neće postat novi svjetski prvak?
NIKAD NE RECI NIKAD
sve je moguće....
to mi se sviđa kod njega...nije da tupi po svom i da misli da je popio svu pamet svijeta
nije ga sram učiti
NIKAD NE RECI NIKAD
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
- Hamilton
- Test vozač
- Kontakt:
ivana.zagreb je napisao/la:ljudi
sve je moguće....
nije ga sram učiti
NIKAD NE RECI NIKAD
potpuno se slažem...

- SempreGilles
- Početnik
- Navijam za: Fernanda Alonsa
Meni se Massa jako svidja. Ne znam zašto, zaista ne znam, ima mi ono nešto simpatično, a i inaće volim te "underdog" vozače, koje svi podcjenjuju. Istina, smijao sam mu se u Maleziji, ali mi je i bilo drago kad je svima začepio usta u Bahreinu. Dobar je on dečko, i dobar vozač..
ALi, nažalost nije na razini Kimija ili Fernanda. Ivana kaže: on može još učiti. Ja ne mislim da on može još učiti, u F1 je od 2002. (5 sezona, 1 manje od Fernanda, 2 manje od Kimija) a i proveo je 2 godine u super-dobrom Ferrarjiu, te cijelu godinu sa Schumacherom.. Mislim da ne može još puno naučiti, osim toga, neke stvari se jednostavno u sportu ne mogu naučiti!
To je onaj neki talent, instinkt, sposobnost. X-factor.
I to, nažalost, Felipe Massa nema.... Za razliku od Kimija, Fernadna i recimo, Hamiltona... (iako se ovaj zadnji jo mora dokazati u slabijem bolidu)
ALi, nažalost nije na razini Kimija ili Fernanda. Ivana kaže: on može još učiti. Ja ne mislim da on može još učiti, u F1 je od 2002. (5 sezona, 1 manje od Fernanda, 2 manje od Kimija) a i proveo je 2 godine u super-dobrom Ferrarjiu, te cijelu godinu sa Schumacherom.. Mislim da ne može još puno naučiti, osim toga, neke stvari se jednostavno u sportu ne mogu naučiti!
To je onaj neki talent, instinkt, sposobnost. X-factor.
I to, nažalost, Felipe Massa nema.... Za razliku od Kimija, Fernadna i recimo, Hamiltona... (iako se ovaj zadnji jo mora dokazati u slabijem bolidu)

Fernando Alonso \The Night Master/
Hungary 03.
Malaysia 05., Bahrain 05., Imola 05., France 05. Nurburgring 05., Germany 05., China 05.
Bahrain 06., Australia 06., Spain 06., Monaco 06., Britain 06., Canada 06., Japan 06.
Malaysia 07., Monaco 07., Nurburgring 07., Monza 07.
Singapore 08.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
-
- Svjetski prvak
čuj takva je ispala situacija*silberpfeil je napisao/la:massa je dobar vozac ali na njegovu zalost postoje i puno bolji!!!! glupo mi je kad netko kaze da je jaci od kimija a massa ce sad pomagat kimiju da osvoji naslov!!!!
dva puta je u sezoni sam zeznuo (najmanje dva puta) i dva puta kad ga je zajebo bolid
ne vidim razlog zbog čega nebi pomogao kimiju ako kimiju to treba
Ma ja sam Fisico-fan...
- -Briatore-
- Svjetski prvak
- Buxer
- Test vozač
Ma ne vjerujem, ako i jedna ekipa na svijetu ne može funkcionirati bez čvrsto defiiranog broja 1 onda je to Ferrari a u takvoj ekipi pored Kimija Alonso nema što tražiti. A i zar nije Massa potvrđen za slijedeću sezonu?-Briatore- je napisao/la:Ja ne znam, da li si ja umišljam, ali da li je netko promjetio da je Massa nekako u banani poslije VN Kine?
Jel možda dobio nogu iz Ferrarija?
Alonso je dodatno naoštrio jezik u vidu zadnjih optužbio FIA-e i Mclarena.
Da nije siguran da ide u Ferrari?
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna, January, 1989

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
ia alonso je potvrđen za iducu sezonu jos odavno pa izgleda da ode!!! nikad ne reci nikadBuxer je napisao/la:Ma ne vjerujem, ako i jedna ekipa na svijetu ne može funkcionirati bez čvrsto defiiranog broja 1 onda je to Ferrari a u takvoj ekipi pored Kimija Alonso nema što tražiti. A i zar nije Massa potvrđen za slijedeću sezonu?-Briatore- je napisao/la:Ja ne znam, da li si ja umišljam, ali da li je netko promjetio da je Massa nekako u banani poslije VN Kine?
Jel možda dobio nogu iz Ferrarija?
Alonso je dodatno naoštrio jezik u vidu zadnjih optužbio FIA-e i Mclarena.
Da nije siguran da ide u Ferrari?
McLaren u <3
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ne bih se složio s Mladenom da je Alonso pustio Massu nakon što ga je ovaj prešao na startu. Alonso da pusti nekoga ispred sebe? Možda, al se tad ne bi zvao Fernando Alonso
. Massa ga ja lijepo prešao. Kasnije mu je Alonso prodao foru vrlo jednostavno. I još kad se doda kolko je Massa zaostajao za Kimijem koji je u najmanju ruku imao isto goriva kao i Massa, ako ne i više. Ipak nije toliko dobar.
@Briatore: Meni se čini da je Massa vazda u banani kad ne pobjedi. Obično na pressicama počne sa izgovorima kako mu ovo ili ono nije bilo kako treba pa nije mogao brže, implicirajući da bi vjerovatno pobjedio da mu je ovo ili ono bilo kako treba
. Najofirnije je bilo na VN Francuske.

@Briatore: Meni se čini da je Massa vazda u banani kad ne pobjedi. Obično na pressicama počne sa izgovorima kako mu ovo ili ono nije bilo kako treba pa nije mogao brže, implicirajući da bi vjerovatno pobjedio da mu je ovo ili ono bilo kako treba

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- One and only
- Svjetski prvak
-
- Svjetski prvak
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Da, da bar Massa pobijedi u Brazilu.Dr. DJ je napisao/la:Ajmo Massa dokaži svima još jednom da vrijediš. Pobijedi kada drugi to najmanje očekuju. Pobijedi na VN Brazila i još jednom ušutkaj sve svoje kritičare....
GO MASSA!!!
Ali ne vjerujem jer on je sad praktički Kimijev pomoćnik. I ako bude prvi, a Kimi drugi morat će ga pustiti...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- One and only
- Svjetski prvak
Naravno da može biti i do bolida. Ali nije bolid u banani čitavu sezonu.ivana.zagreb je napisao/la:da da bolid je uvijek u redu....vozač je taj koji nikad nije dovoljno dobar![]()
ljudi ovo je f1 i najmanja stvar može zeznuti cijelu utrku

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
pitanje je koliko je massa dobar
ne baš puno.on je isti ka i barricelo dobar bolid dobar i on da je u slabijoj momčadi radio bi i iste rezultate(kao barricelo).on je ovu sezonu triba iskoristit da bude isprid kimija,a sljedeću će ga kimi pomest pa će on imat posao čuvanja leđa šta je od početka triba radit.
ne baš puno.on je isti ka i barricelo dobar bolid dobar i on da je u slabijoj momčadi radio bi i iste rezultate(kao barricelo).on je ovu sezonu triba iskoristit da bude isprid kimija,a sljedeću će ga kimi pomest pa će on imat posao čuvanja leđa šta je od početka triba radit.
- Vettel fan
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1
- Hamilton
- Test vozač
- Kontakt:
mario 01 je napisao/la:Massa bi u Brazilu mogao iznenadit kao što je prošle godine iznenadio sa 1. startnim mjestom i utrku je završio kao prvi, a koliko je dobar govori činjenica da ipak vozi za Ferrari.
sa ovime se slažem nije ipak tako loš vozač, jel da je, nebi bio u Ferrariju(bar tako ja mislim)...