Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

puba je napisao/la:Kaj to znaći? Da recimo kmica govori jedno a misli drugo. Zašto Mclaren nije kažnjen zbog mjenjača? Zašto Hamilton nije kažnjen zbog usporedne vožnje sa sigurnosnim automobilom. Zašto Hamilton nije kažnjen zbog ometanja Kimija?
Hamilton je jedan prefrigani, prljavi vozač, vidjet ćete samo da se malo opusti u F1 mislit će da mu nema ravna.
:smijeh: a ono stvarno komantara mjenjac :zid: , ometanje takvih situacija ima na stotine tokom kvalifikacija , za siguronosni auto nerazumim tocno jel kod nas ima puno razliciti pijevoda tog pravila (odredene rijeci)

ako je neko kriv bmw , williams neka se kazne po pravilima i gotovo
to je isto ko da neko napravi neregularan bolid (npr 1500KS , 22.000 o/min fleksibilnom aerodinamikom itd...) i kaze ok krali smo ali nemojte nam oduzeti vozacu bodove on ih je osvojio na stazi :?
ili ko da ubijete covjeka pa kazete ok dobar je on decko necemo mi njega kazniti
shvatite napokon ako je neko varao neka se kazni pa sto kod to uzrokovalo promjenu poredka ili nesto drugo :evil:
ramonche
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la ramonche »

jeste čuli da se hamilton stavlja na burzu,...(neznam uopće kako to formulirat) uglavnom, lik si umislio da njegovo vozačko umijeće vrijedi milijardu dolara...BUAHAHAHAHHAHAH :lud: :smijeh:
raikkonen

Post Postao/la raikkonen »

Funkcionirat će tako što će njegovi dioničari od njegovih prihoda dobijati dividendu. Eto tako. I da on bi mogao zaraditi milijardu dolara. Barem ja tako mislim. Ne kažem ovim da je najbolji da je bolji od ovog ili onog ali je za sada napravio nešto što niko nije i to je činjenica. Možda slijedi sezona u kojoj će doživiti debakl ali isto tako možda slijedi sezona apsolutne dominacije i u tom slučaju njegove dionice bi mogle porasti jako jako visoko.
McLaren
Marlboro
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Marlboro »

ramonche je napisao/la:jeste čuli da se hamilton stavlja na burzu,...(neznam uopće kako to formulirat) uglavnom, lik si umislio da njegovo vozačko umijeće vrijedi milijardu dolara...BUAHAHAHAHHAHAH :lud: :smijeh:

Gdje si to pročitao? Da se i ja malo nasmijem.
slika
slika
ramonche

hamilton..

Post Postao/la ramonche »

ma to sam danas u nekim novinama pročitala,,.,uglavnom on će imat 90%udjela..10% je stavio na prodaju..i svi koji kupe njegove dionice(tj 10% njega) bit će u gubitku sve dok on jednog dana ne bude vrijedio milijardu dolara
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

puba je napisao/la:
shrkec je napisao/la:To znači da se za lovu sve radi.
Nemoraš bit rasist (kmica) . I ne laže sigurno .
Zbog čega bi McLaren trebo bit kažnjen zbog mjenjača ?
Ne kažnjava se za usporednu vožnju neg za preticanje .
Za ometanje se slažem da je trebo bit kažnjen.
Pa takav je i Alonso , zaprav je bil i Schumacher takav ( sjetimo se kraja 1998 i 1997 ) .
Po pravilima vozač mora biti minimalno dvije dužine bolida iza sigurnosnog automobila.

here we go again!!!!
a o ovom se raspravljalo već milion puta, i nekima stvari još uvijek nisu jasne, daj već jednom pređite preko toga, više nije ni vrijedno spomena...
slika
zizi
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la zizi »

Marlboro je napisao/la:
ramonche je napisao/la:jeste čuli da se hamilton stavlja na burzu,...(neznam uopće kako to formulirat) uglavnom, lik si umislio da njegovo vozačko umijeće vrijedi milijardu dolara...BUAHAHAHAHHAHAH :lud: :smijeh:

Gdje si to pročitao? Da se i ja malo nasmijem.

http://news.independent.co.uk/uk/this_b ... 150022.ece

ovo izgleda kao ozbiljna novina
sepulctor
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la sepulctor »

Keith je napisao/la:
puba je napisao/la:
Po pravilima vozač mora biti minimalno dvije dužine bolida iza sigurnosnog automobila.
Da, po pravilima koja NITKO NIKAD nije poštivao. Senna je vozio paralelno sa SC-om i još mu mahao da ide brže!!!
Senna je to radio u doba kad je safety car bio užasno spor (npr. Renault Clio ili tak nešto) pa su se motori i vozači pregrijavali. Znači on je to radio na dobrobit svih vozača na stazi. A što je i zašto Hamilton napravio?
Posjedujem velik izbor F1, Moto GP, Le Mans, WSBK, INDY, WRC i ostalih utrka, te nogometnih i hokej utakmica.
Svi zainteresirani za razmjenu nek se jave na pp.
shrkec
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Kontakt:

Post Postao/la shrkec »

Nije li u ono doba safety car bil pasat ili audi 100?
slika
Porsche je Porsche , a sve ostalo su samo auti!
puba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la puba »

shrkec je napisao/la:Nije li u ono doba safety car bil pasat ili audi 100?
Svejedno Passat ili Audi oba su bila prespora.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Pa nema veze, po tvome svejedno je trebao biti 2 duljine iza. Ali to pravilo se očito prevelo na dva različita načina.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
puba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la puba »

Dani je napisao/la:Pa nema veze, po tvome svejedno je trebao biti 2 duljine iza. Ali to pravilo se očito prevelo na dva različita načina.
Naravno, ono od Hamiltona je bilo pokazivanje moči u stilu nemože mi niko ništa jači sam od sudbine :D
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

sepulctor je napisao/la:
Keith je napisao/la:
puba je napisao/la:
Da, po pravilima koja NITKO NIKAD nije poštivao. Senna je vozio paralelno sa SC-om i još mu mahao da ide brže!!!
Senna je to radio u doba kad je safety car bio užasno spor (npr. Renault Clio ili tak nešto) pa su se motori i vozači pregrijavali. Znači on je to radio na dobrobit svih vozača na stazi. A što je i zašto Hamilton napravio?

nije bitno koji je auto tada bio Safety Car i kome je Senna pomagao(kao da je njega bilo briga za druge, čovjek je samo htio sebi olakšati) već je poanta u tome da je i Senna prekršio pravilo i nije bio kažnjen(a vaš je problem što to ne želite prihvatiti činjenice, već neprestano izmišljate neka nova pravila), zašto bi onda Lewis bio kažnjen??

btw o ovom više stvarno nemam što reći ovu priču smo okrnuli već bezbroj puta, i nikako da se složimo oko jedne tvrdnje(realno to je i nemoguće) tako da je više o ovome stvarno neću više ni slova napisat!! ;)
Zadnja izmjena: Hamilton, dana/u 16 stu 2007, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
slika
sepulctor
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la sepulctor »

Hamilton je napisao/la:
sepulctor je napisao/la:
Keith je napisao/la: Da, po pravilima koja NITKO NIKAD nije poštivao. Senna je vozio paralelno sa SC-om i još mu mahao da ide brže!!!

nije bitno koji je auto tada bio Safety Car i kome je Senna pomagao(kao da je njega bilo briga za druge, čovjek je samo htio sebi olakšati) već je poanta u tome da je i Senna prekršio pravilo i nije bio kažnjen(a vaš je problem što to ne želite prihvatiti činjenice, već neprestano izmišljate neka nova pravila), zašto bi onda Lewis bio kažnjen??
Naravno da je bitno kakav je auto Safety Car! Kao što rekoh, bio je prespor, a zato je Senna i reagirao. Fia je bila užasna i sporohodna kao i danas, pa nisu uvidjeli da je Safety car u isto vrijeme i Pace car, a pace u F1 ne smije biti prenizak, jer je to opasno. Motor i vozač se pregriju, a kočnice se ohlade. Nisu bezveze 1997. postavili ovakve bijesne AMG Mercedese sa profi vozačima.

Ja nigdje nisam rekao da bi Hamilton trebao biti kažnjen, niti izmišljam pravila, a ti ne želiš prihvatiti činjenice. A činjenice su:
Hamilton se usred zavoja zaletio prema SC-u, naglo zakočio i poravnao se - što je zabranjeno!

Zašto je to napravio i što je htio postići, ne znam. Ali činjenica je da se Vettel zabio u Webbera.

Postoji još jedan slučaj sličan ovome, u Monzi 2000., nakon velike nesreće, kada se SC spremao ući u box, vodeći Schumi je na ravnici između Ascari-a i Parabolice naglo ubrzao, a potom naglo zakočio. Svi su uspjeli stati, osim neiskusnog Buttona, koji je izbjegavajući onog ispred sebe završio u zidu. Schumi nije bio kažnjen.
Posjedujem velik izbor F1, Moto GP, Le Mans, WSBK, INDY, WRC i ostalih utrka, te nogometnih i hokej utakmica.
Svi zainteresirani za razmjenu nek se jave na pp.
ice on fire

Post Postao/la ice on fire »

puba je napisao/la:
shrkec je napisao/la:Nije li u ono doba safety car bil pasat ili audi 100?
Svejedno Passat ili Audi oba su bila prespora.
ali bar je bil spor i siguran . a ova mrcina , pa s njom se ubiješ za sekund
Kimi rules
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

sepulctor je napisao/la: Naravno da je bitno kakav je auto Safety Car! Kao što rekoh, bio je prespor, a zato je Senna i reagirao. Fia je bila užasna i sporohodna kao i danas, pa nisu uvidjeli da je Safety car u isto vrijeme i Pace car, a pace u F1 ne smije biti prenizak, jer je to opasno. Motor i vozač se pregriju, a kočnice se ohlade. Nisu bezveze 1997. postavili ovakve bijesne AMG Mercedese sa profi vozačima.

Ja nigdje nisam rekao da bi Hamilton trebao biti kažnjen, niti izmišljam pravila, a ti ne želiš prihvatiti činjenice. A činjenice su:
Hamilton se usred zavoja zaletio prema SC-u, naglo zakočio i poravnao se - što je zabranjeno!

Zašto je to napravio i što je htio postići, ne znam. Ali činjenica je da se Vettel zabio u Webbera.

Postoji još jedan slučaj sličan ovome, u Monzi 2000., nakon velike nesreće, kada se SC spremao ući u box, vodeći Schumi je na ravnici između Ascari-a i Parabolice naglo ubrzao, a potom naglo zakočio. Svi su uspjeli stati, osim neiskusnog Buttona, koji je izbjegavajući onog ispred sebe završio u zidu. Schumi nije bio kažnjen.
Ja opet tvrdim da nije krivnja na vozaču iza SC-a. Kakvo god bilo to pravilo, već sam rekao da ga se nikad nije poštivalo. On, kao prvi iza SC-a, ima pravo određivati i brzinu i putanju, a to što ovi iza njega nisu spremni na to, to je njihov problem...
Osim toga, kako neznaš da i Hamiltonu nije bio prespor SC kao i Senni :badgrin: ?
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Pa ako se sudar desio zbog navodno Hamiltona, onda su i ovi u jednu ruku bedasti ako nisu mogli održati neki razmak i neku konstantu a ne što majmun vidi majmun radi. Ako je ovaj počeo nago ubzravati to nije razlog da se svi za njim povode na isti način. Naravno bitan je razmak, no utrke su utrke i nije ništa čudno da se desi takvo što iz razloga jer svi se bore da pobijede ili pak da ne izgube korak s ostatkom.
Ne osporavam činjenice, ali za sudar nebi krivio Lewisa ipak i ovi odozada su se trebali držati podalje.
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
ploc
Početnik
Početnik

Post Postao/la ploc »

Koliko ja znam vozac iza safety cara moze sam odredivati ritam a na drugima je da prate njega i budu oprezni.Po meni mozda je on kriv ovim drugim ali nisu ga kaznili i mislim da je to u redu.
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Zweki je napisao/la:Pa ako se sudar desio zbog navodno Hamiltona, onda su i ovi u jednu ruku bedasti ako nisu mogli održati neki razmak i neku konstantu a ne što majmun vidi majmun radi. Ako je ovaj počeo nago ubzravati to nije razlog da se svi za njim povode na isti način. Naravno bitan je razmak, no utrke su utrke i nije ništa čudno da se desi takvo što iz razloga jer svi se bore da pobijede ili pak da ne izgube korak s ostatkom.
Ne osporavam činjenice, ali za sudar nebi krivio Lewisa ipak i ovi odozada su se trebali držati podalje.
sve bi to bilo točno da je vidljivost bila normalna, al svi smo vidli da vozači nisu vidli prst pred nosom! kriv je i hamilton ali i vettel, da je brže reagiral i bolje pratil, nebi svega toga bilo
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
puba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la puba »

ploc je napisao/la:Koliko ja znam vozac iza safety cara moze sam odredivati ritam a na drugima je da prate njega i budu oprezni.Po meni mozda je on kriv ovim drugim ali nisu ga kaznili i mislim da je to u redu.
Nema veze, zato je Kubica kažnjen :evil:
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

to rade svi vozaci iza safety cara!!! i u kanadi je lewis isto to radio pa se niko nije u nikog zabio ba ga nije niko ni pomislio kaznit!!!
McLaren u <3
marko
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la marko »

Istina je da je Lewis u Japanu radio čudne putanje i velo sporo je prolazio zavoje što je otežavalo vozačima iza njega, plus što su još vremenski uvjeti bili vrlo loši.Isto tako prvi je bio iza Sc-a pa tako ima pravo voziti takvim putanjama i određivato brzinu,ali ne treba ni Vettel snositi svu krivicu nego i Lewis koji mu je uvelike otežao posao.
shrkec
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Kontakt:

Post Postao/la shrkec »

Ja mislim da za onaj sudar niko nije posebno kriv . Hamilton je imao prvo vozit kak je htio. A ovi se ne trebaju zaljetavati ko guske u maglu.
Tak je neke bilo i sa Schumacherom u Monaku.
slika
Marlboro
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Marlboro »

shrkec je napisao/la:Ja mislim da za onaj sudar niko nije posebno kriv . Hamilton je imao prvo vozit kak je htio. A ovi se ne trebaju zaljetavati ko guske u maglu.
Tak je neke bilo i sa Schumacherom u Monaku.

Istina Hamilton je kriv što je usporio, a Weber i Vetel su krivi što nisu bili dovoljno oprezni pa su tako 1:1
slika
slika
shrkec
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Kontakt:

Post Postao/la shrkec »

tenks . uostalom vidli smo kak je vettelu bilo žal.
slika
Odgovori