EDIT
Sinoc poceo, a danas zavrsio Jurassic park 1

Ah, sta reci za ovaj film osim jedne rijeci, VELICANSTVENO. Potpuna suprotnost onome gore.
Pozdrav
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
ja sam se razočaral u prvom nastavku tak da ovaj ni ne planiram gledat,iako sam mislio da neće biti kvalitetan film,ipak je ispod mojih ionako niskih očekivanja bil.muamert je napisao/la:AVP Requiem. Nista posebno, kao ni prvi AVP. Ipak su solo i Alien i Predator puno bolji. Previse mracnih scena u kojim se ne vidi ni ko pije ni ko placa.
Pozdrav
sjetio se da smo pričali o ovome pa evoSchumy.d je napisao/la:Jesu to oni u svemiru??? Ako jesu, bili su dobri!!muamert je napisao/la:Takodjer gledao kada je nekda davno HRT bio Crveni patuljak i onda poslije njega odmah Simpsonovi. Ali davno je to bilo, ne znam sjeca li ko jos toga. To su bila vremena.schuey je napisao/la:dobro je off topic al jel ko gledo crveni patuljak seriju,najbrutalnija britanska low budget komedija ikad...
Pozdrav
mogo bi past dogovor,svakako,samo da se podsjetim na to: jedino kaj sam već reko da na autoshow nemrem al na skup računam.alonsina je napisao/la:jeeeeej...red dwarf![]()
skinula sam prve tri sezone s domskog huba (interna mreža u studentskom domu)...ne mogu naći ostale tri sezone,ali vjerovatno se da naći negdje na netu
Ako hoćeš snimim ti ove tri pa ti donesem na skup ili na autoshow ako dolaziš
Nije nešto za umrit od smijeha, al je ne loše.Schumy.d je napisao/la:Šteta!tex je napisao/la:ja bi ju gledo po neznam koji put da nisam zaspal ponovoSchumy.d je napisao/la:Jučer pogledao komediju "Zamalo junaci"
Odlična komedija, jedna od meni boljih komedija koju sam gledao u zadnje vrijeme!![]()
![]()
Nisam se dugo ismijao nekom filmu, kao ovom!![]()
![]()
Stvarno smiješno!