MICHAEL SCHUMACHER

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Zaključano
schuey
Počasni član
Počasni član
Ja sam: Vozač
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Piquet20 je napisao/la: Da odmah kazem da nikad nisam volio Schumachera, ali to u vezi podija u Imoli 1994. nema nikakve veze sa stvarnoscu jer vozaci nisu znali u kakvom je stanju Senna.

Slazem se. Hamilton je napravio totalni promasaj objavljujuci na sva zvona da zeli ici na Sennin grob.
1.nije hamilton nego novinari!
2.vozači nisu znali,ali su slutili,na takvoj nesreći se nesmije tako ponašati,a kasnije kad je umro michellin,on kao korisnik konkurentske gume nije slavio...to je stvar mladosti i neiskustva,i jednostavno glupe glave koja tad nije potpuno razmišljala. a ja ti to kažem kao veliki schumijev fan
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

schuey je napisao/la:
Piquet20 je napisao/la: Da odmah kazem da nikad nisam volio Schumachera, ali to u vezi podija u Imoli 1994. nema nikakve veze sa stvarnoscu jer vozaci nisu znali u kakvom je stanju Senna.

Slazem se. Hamilton je napravio totalni promasaj objavljujuci na sva zvona da zeli ici na Sennin grob.
1.nije hamilton nego novinari!
2.vozači nisu znali,ali su slutili,na takvoj nesreći se nesmije tako ponašati,a kasnije kad je umro michellin,on kao korisnik konkurentske gume nije slavio...to je stvar mladosti i neiskustva,i jednostavno glupe glave koja tad nije potpuno razmišljala. a ja ti to kažem kao veliki schumijev fan
Istina, trebao je diskretnije proslaviti, ali ponavljam - vozaci nisu znali!
Ako cemo bas po tvome, onda su svi koji su tada vozili licemjerni (osim Bergera koji nije htio ponovno startati vec je otisao direktno u bolnicu vidjeti sta se desava se Sennom).
p.s.a ja nemogu vjerovati da je dosao dan kada branim schumachera:-)
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Piquet20 je napisao/la:
Istina, trebao je diskretnije proslaviti, ali ponavljam - vozaci nisu znali!
Ako cemo bas po tvome, onda su svi koji su tada vozili licemjerni (osim Bergera koji nije htio ponovno startati vec je otisao direktno u bolnicu vidjeti sta se desava se Sennom).
p.s.a ja nemogu vjerovati da je dosao dan kada branim schumachera:-)
ma nije rista,kontra pitanje,u sad-u kad mu se buraz ono hebački spucal-zakaj onda nije slavio. samo pazi,bio je jak udarac al puno slabiji od senninog?
Zadnja izmjena: schuey, dana/u 29 lis 2007, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

schuey je napisao/la:ma nije rista,kontra pitanje,u sad-u kad mu se buraz ono hebački spucal-zakaj onda nije slavio. samo pazi,bio je jak udarac al puno slabiji od senninog?
Da ovo ne prijede u prepucavanje - evo moje misljenje:
Mislim da je glupo sto mu puno ljudi zamjera ponasanje u Imoli 1994. Slazem se da je mogao puno suptilnije proslaviti pobjedu, ali jos jednom i zadnji put ponavljam da vozaci nisu znali! Dapace, na stazi se moglo cak cuti da je Senna ok.
slika
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

tex je napisao/la:
Piquet20 je napisao/la:p.s.a ja nemogu vjerovati da je dosao dan kada branim schumachera:-)
a šta češ, i to se dešava
nisam ni ja vjerovao da je to moguće, al i ja sad često znam braniti schumija
ipak je jedan od pravih, sad i legendarnih vozača formule 1
Iako ga nikad nisam volio, priznajem da je jedan od najvecih svih vremena.
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

meni nije drago to ponašanje,al mu ne zamjeram. ipak osobno neću reći da je pravilno postupio,kao što je u ova dva primjera gore navedena,kasnije,nakon što ga je život naučio. nije ni meni namjera ić u prepucavanje,samo uspoređujem tu situaciju,i danas kada to opet vidim,sve si mislim da ljudi imaju razloga ne voliti ga zbog tog, no oni ne znaju njega s druge strane...to je jedna od nekoliko mrlja u njegovoj karijeri i nikad neće otići...
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

schuey je napisao/la:meni nije drago to ponašanje,al mu ne zamjeram. ipak osobno neću reći da je pravilno postupio,kao što je u ova dva primjera gore navedena,kasnije,nakon što ga je život naučio. nije ni meni namjera ić u prepucavanje,samo uspoređujem tu situaciju,i danas kada to opet vidim,sve si mislim da ljudi imaju razloga ne voliti ga zbog tog, no oni ne znaju njega s druge strane...to je jedna od nekoliko mrlja u njegovoj karijeri i nikad neće otići...
Svatko ima mrlju u svojoj karijeri...netko vise, netko manje...
btw:vidis, zato mi se kimi svidja (iako ne navijam za njega) - jer se nemogu sjetiti da je napravio nesto kontroverzno (za razliku od velike vecine drugih vozaca)...

p.s.u tim tvojim primjerima imas pravo...ocito je tada vec dovoljno sazrio...
slika
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Piquet20 je napisao/la: Hamilton je napravio totalni promasaj objavljujuci na sva zvona da zeli ici na Sennin grob.
i kaj se na kraju desilo..uopće nije otišel
možda je to bila samo reklama
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

icegirl_no1 je napisao/la:
Piquet20 je napisao/la: Hamilton je napravio totalni promasaj objavljujuci na sva zvona da zeli ici na Sennin grob.
kao i sve sto rade oko njega...dobro je vec netko napisao usporedujuci njega i beckhama (u smislu marketinga i reklame)
slika
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Piquet20 je napisao/la:
kao i sve sto rade oko njega...dobro je vec netko napisao usporedujuci njega i beckhama (u smislu marketinga i reklame)
sve sam više u to uvjerena
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Piquet20 je napisao/la:
icegirl_no1 je napisao/la: i kaj se na kraju desilo..uopće nije otišel
sve sam više u to uvjerena
A da se vi ostavite malo Hamiltona??
Koliko ja znam tema je Michael Scumacher...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Keith je napisao/la:A da se vi ostavite malo Hamiltona??
Procitaj malo zadnje postove pa ces vidjeti kako se doslo na Hamiltona i shvatiti da nije bas off-topic jer se nadovezuje na ponasanje schumachera iz 1994.
slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Piquet20 je napisao/la:
Keith je napisao/la:A da se vi ostavite malo Hamiltona??
Procitaj malo zadnje postove pa ces vidjeti kako se doslo na Hamiltona i shvatiti da nije bas off-topic jer se nadovezuje na ponasanje schumachera iz 1994.
Pogledaj moj citat u prethodnom postu. 4 posta isključivo o Hamiltonu. Dakle, čisti OT. A to je i ovaj post. Tako da je rasprava zaključena.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
shrkec
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la shrkec »

Za mene je on najveći vozač f1. Pitanje : a što bi bilo da je Senna živ?
To je po meni gotova stvar (nažalost) . Još kao malen kad sam vidio na tv-u da se vozi f1 sam znal navijati za schumacher mada nisam znao ni tko je on . Od 2001. kad skoro svaku trku pratim (mislim da sam samo 4 utrke propustio ) navijao sam za njega i u teškim trenucima. Kad sam si pogledal na VHS onu trku s 41.pobjedom tada sam shvatil koliko je to bil dobar čovjek . Svaka mu čast . on je za mene jedini najbolji.
slika
Porsche je Porsche , a sve ostalo su samo auti!
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

@icegirl_no1 i Piquet20 jel moze iti jedna tema da ne zaspamete sve imate pp pa si tamo saljite privaten price i misljene

"(Jean) Todt (upravitelj momčadi) rekao je da će, ako Michael bude imao želju ponovno voziti bolid, to rado srediti."Link

:festa2: ufff da se vrati sto bi slavija :jezik:
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

Kralj je ponovno sjeo u auto.
Iskreno, mislim da su jako male šanse da se vrati aktivnom utrkivanju, ali neizmjerno će mi biti drago vidjeti na stazi ponovno.
I da, ostavlja barem maleni, tračak nade za ovo prvo.
slika
>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
shrkec
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Kontakt:

Post Postao/la shrkec »

I meni bi bilo jako drago da se ponovno vrati za volan f1.
Jel istina da je na motoru nedavno napravio bolje vrijeme nego pedrosa s tim istim.?
To sam čul od prijatelj ?
slika
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

shrkec je napisao/la:I meni bi bilo jako drago da se ponovno vrati za volan f1.
Jel istina da je na motoru nedavno napravio bolje vrijeme nego pedrosa s tim istim.?
To sam čul od prijatelj ?
Nije. 5 sekundi losije...sto je isto za svaku pohvalu!
btw:imas o tome temu pod ostali sportovi
slika
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

FICHO je napisao/la:Kralj je ponovno sjeo u auto.
Iskreno, mislim da su jako male šanse da se vrati aktivnom utrkivanju, ali neizmjerno će mi biti drago vidjeti na stazi ponovno.
I da, ostavlja barem maleni, tračak nade za ovo prvo.
eh upravo to tracak nade da ce se vratiti :oops:
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

I ja bih volio da se vrati....No mislim da se neće vraćati....
1982 UCV 1919
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Ma treba dati priliku mladima.....
1982 UCV 1919
Pero Perilica
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Pero Perilica »

Zake se nebi on vratil! 38 godina, pa on je još dečec! Soldo je s 39.godina igral za stuttgart, a ruku na srce, nogomet i F1 kaj se fizičkog napora tiče su nebo i zemlja!

Daj bože da se vrati i rasturi ovog malog crnog ko staru kantu! Problem je to kaj se nema kam vratiti!
ova dva cigana su sigurna u Ferrariju, a teško da bi za koga drugog vozil! Nek vozi Safety Car, kladim se da bi u njemu šišal spykere za pol sekundi!
Anything you can do, I can do better!
shrkec
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Kontakt:

Post Postao/la shrkec »

Pero Perilica je napisao/la:Zake se nebi on vratil! 38 godina, pa on je još dečec! Soldo je s 39.godina igral za stuttgart, a ruku na srce, nogomet i F1 kaj se fizičkog napora tiče su nebo i zemlja!

Daj bože da se vrati i rasturi ovog malog crnog ko staru kantu! Problem je to kaj se nema kam vratiti!
ova dva cigana su sigurna u Ferrariju, a teško da bi za koga drugog vozil! Nek vozi Safety Car, kladim se da bi u njemu šišal spykere za pol sekundi!
Kaj si rasist ? Inače se slažem da bi sigurno rastural ali kaj će mu , pa ima već 16 sezona za sobom . A druga stvar s Safety carom nema šanse da bi pobjedil i najlošiji današnji bolid .
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Pero Perilica je napisao/la:Zake se nebi on vratil! 38 godina, pa on je još dečec! Soldo je s 39.godina igral za stuttgart, a ruku na srce, nogomet i F1 kaj se fizičkog napora tiče su nebo i zemlja!

totalno si u krivu kaj si napisal za fizički napor...raspitaj se malo...
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

schuey je napisao/la:

totalno si u krivu kaj si napisal za fizički napor...raspitaj se malo...
Upravo tako. Ovo je klasicni primjer stereotipa da za F1 ne treba biti vrhunski fizicki spreman.
Btw: a i pazi malo na izrazavanje.
slika
Zaključano