[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xMyCdID3 ... re=related[/youtube]
Eto i Grönholmove nesreće:
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Löeb je uspioLucky je napisao/la:Ukoliko se ne dogodi neki kvar ili izletanje Sebastian Loeb na najboljem je putu da pobijedi na reliju u Irskoj a samim time da preuzme vodstvo u ukupnom poretku.
Pos Driver Car Time
1. Loeb Citroen 2h30:35.2
2. Sordo Citroen + 59.3
3. Latvala Ford + 2:08.8
4. Hirvonen Ford + 2:37.6
5. P Solberg Subaru + 2:53.2
6. Wilks Subaru + 5:52.0
7. Wilson Ford + 9:23.3
8. G MacHale Ford + 10:07.7
9. Mikkelsen Ford + 13:01.3
10. Araujo Mitsubishi + 14:29.7
Löeb je stvarno prava rally legenda, zaslužio je naslov prvaka i ove godine jer je pobijedio na 8 rallya (Gronholm 4), a dosad nije vodio jer je 3 puta odustao (2 kvara i jednom ga suvozač zezno). Jest da Gronholma mrzim iz dna duše (nisam ga mogo smislit 2002.) ali žao mi je što se povlači jer on je jedini (skoro) ravan Löebu, bit će malo dosadno kad samo jedan čovjek pobijedi sve rallye u sezoni, ali šta ćeš...neocooler je napisao/la:Löeb je uspio
Ne brini, druge sezone može Loebu itekako pomrsiti račune i Hirvonen!Emerson Fittipaldi je napisao/la:Löeb je stvarno prava rally legenda, zaslužio je naslov prvaka i ove godine jer je pobijedio na 8 rallya (Gronholm 4), a dosad nije vodio jer je 3 puta odustao (2 kvara i jednom ga suvozač zezno). Jest da Gronholma mrzim iz dna duše (nisam ga mogo smislit 2002.) ali žao mi je što se povlači jer on je jedini (skoro) ravan Löebu, bit će malo dosadno kad samo jedan čovjek pobijedi sve rallye u sezoni, ali šta ćeš...neocooler je napisao/la:Löeb je uspio
dobar je vidiš i on ali ford je ove godine bolja mašina od citroena ako ostane tako moglo bi bit svega i naravno ako je Mikko pokupio nešto iskustva (a i trebo je vozio je sa 2 prvaka dosada)Schumy.d je napisao/la:Ne brini, druge sezone može Loebu itekako pomrsiti račune i Hirvonen!![]()
Uvjerili smo se da zna voziti!
Tako se govorilo i za Hamiltona...Emerson Fittipaldi je napisao/la:
dobar je vidiš i on ali ford je ove godine bolja mašina od citroena ako ostane tako moglo bi bit svega i naravno ako je Mikko pokupio nešto iskustva (a i trebo je vozio je sa 2 prvaka dosada)
Ipak mi se ne čini da je on kalibar Loeba i Gronholma, a možda se i varam.....
Da toga se nisam sjetio.....RB je bio i ostao legenda!!!!! Imam nekoliko snimki njegovih vožnji i stvarno je bio vozač kojeg je vrijedilo pogledati!!!!!Maher je napisao/la:Evo samo bih htio ovom prilikom napomenuti da su prošle 2 godine od smrti Richarda Burnsa,posljednjeg britanskog prvaka u WRC-u
Istina, makar ne znam što Gronholm čeka - trebo bi ić na sve ili ništa...Lucky je napisao/la:Rezultati prvog dana relija GB.
Loeb izgleda igra na sigurno i ništa ne forsira.
Pos Driver Car Time
1. Hirvonen Ford 1h17:21.3
2. Gronholm Ford + 39.6
3. Loeb Citroen + 57.9
4. Solberg Subaru + 1:34.0
5. Sordo Citroen + 2:37.9
6. Wilson Ford + 5:01.3
7. Atkinson Subaru + 5:02.3
8. Stohl Citroën + 5:37.9
9. Pons Subaru + 5:57.5
10. Mikkelsen Ford + 6:41.8
Hirvonen je pobijedio na 5 od 6 etapa tako da nije bez razloga na prvom mjestu. A Gronholm ionako ovisi o Loebovu rezultatu...ako se Loebu nesto desi lako ce ga Hirvonen propustitineocooler je napisao/la:Istina, makar ne znam što Gronholm čeka - trebo bi ić na sve ili ništa...
Ma sve to stoji i Hirvonen je zasluženo na 1. mjestu ali čudi me da Gronholm ninje stisnuo gas. Loši uvjeti su bili svima na stazi a ja osobno mislim da je Grnholm bolji od Hirvonena ali da jednostavno 1. dan nije riskiro... Baš me zanima kako će se to sutra završiti...Piquet20 je napisao/la:Hirvonen je pobijedio na 5 od 6 etapa tako da nije bez razloga na prvom mjestu. A Gronholm ionako ovisi o Loebovu rezultatu...ako se Loebu nesto desi lako ce ga Hirvonen propustitineocooler je napisao/la:Istina, makar ne znam što Gronholm čeka - trebo bi ić na sve ili ništa..., a ako ne ista mu je stvar dal je prvi ili drugi. Osim toga popodnevne 3 etape su vozene po vrlo teskim uvjetima (jaka kisa i vjetar) pa vjerojatno i bolje da nije isao na sve ili nista (Gronholm ima poduzi "dosje" izlijetanja u svojoj karijeri).
Pa to ti i kazem. Gronholm nema sto riskirat jer sa uzimanjem rizika moze samo izgubit (zato nije stisnuo gasneocooler je napisao/la:Ma sve to stoji i Hirvonen je zasluženo na 1. mjestu ali čudi me da Gronholm ninje stisnuo gas. Loši uvjeti su bili svima na stazi a ja osobno mislim da je Grnholm bolji od Hirvonena ali da jednostavno 1. dan nije riskiro... Baš me zanima kako će se to sutra završiti...
Pa meni je logično da ne riskira...više može izgubiti nego dobiti!neocooler je napisao/la:Ma sve to stoji i Hirvonen je zasluženo na 1. mjestu ali čudi me da Gronholm nije stisnuo gas. Loši uvjeti su bili svima na stazi a ja osobno mislim da je Grnholm bolji od Hirvonena ali da jednostavno 1. dan nije riskiro... Baš me zanima kako će se to sutra završiti...
Drago mi je zbog Latvale, ali jako mi je žao šta se Markus povlači iz WRC-a!!Piquet20 je napisao/la:Nakon odlicnih predstava ove sezone (pogotovo u njenom drugom dijelu), 22-godisnji Finac Jari-Matti Latvala dobio je mjesto u Fordovoj sluzbenoj momcadi, gdje ce zamijeniti umirovljenog Gronholma.
http://www.rally-live.com/wrc/en/headli ... 2535.shtml