najbolje serije ikad
kako sam upoznao vašu majku

sabrina-mala vještica(salem the best)

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
luka_kimi je napisao/la:da malo oživimo temu:
najbolje serije ikad
sabrina-mala vještica(salem the best)
[ http://img514.imageshack.us/img514/304/julyteenbeat.jpg ]
'Alo, 'alo130R je napisao/la:Mućke, Seinfeld i ona kad je rat, lik se zove Rene ima kafić, ta mi je isto jako dobra. Od novijih "Kako sam upoznao vašu majku", ostale mi ne leže. Mnogi govore da im je "Bračne vode", dobra serija, ja ni nju nisam baš volio gledati.
Da, Alo Alo!Ferrari-BiH je napisao/la:'Alo, 'alo130R je napisao/la:Mućke, Seinfeld i ona kad je rat, lik se zove Rene ima kafić, ta mi je isto jako dobra. Od novijih "Kako sam upoznao vašu majku", ostale mi ne leže. Mnogi govore da im je "Bračne vode", dobra serija, ja ni nju nisam baš volio gledati.![]()
Dobra je ova "Kako sam upoznao vasu majku...Barney mi je zakon![]()
Kao sto Krscho rece " De gustibus non est disputandum"(O ukusima se ne raspravlja)
Joj zaboravio sam reci kako su i meni Trotterovi legende (Mucke), evo bas OBN prenosi reprize i gledam kad god mogu....130R je napisao/la:Da, Alo Alo!Ferrari-BiH je napisao/la:'Alo, 'alo130R je napisao/la:Mućke, Seinfeld i ona kad je rat, lik se zove Rene ima kafić, ta mi je isto jako dobra. Od novijih "Kako sam upoznao vašu majku", ostale mi ne leže. Mnogi govore da im je "Bračne vode", dobra serija, ja ni nju nisam baš volio gledati.![]()
Kao sto Krscho rece " De gustibus non est disputandum"(O ukusima se ne raspravlja)
Nikako se nisam mogao sjetiti imena serije, ali bila je predobra. I da nebi bio krivo shvačen, ja sam prije rekao da se meni neke serije ne sviđaju, i potpuno mi je sve jedno što netko drugi gleda.
Alo alo se još uvijek pušta na FOX-u. Pa ako imaš Max tv, Iskon itd. Navali130R je napisao/la:Da, Alo Alo!Ferrari-BiH je napisao/la:'Alo, 'alo130R je napisao/la:Mućke, Seinfeld i ona kad je rat, lik se zove Rene ima kafić, ta mi je isto jako dobra. Od novijih "Kako sam upoznao vašu majku", ostale mi ne leže. Mnogi govore da im je "Bračne vode", dobra serija, ja ni nju nisam baš volio gledati.![]()
Nikako se nisam mogao sjetiti imena serije, ali bila je predobra. I da nebi bio krivo shvačen, ja sam prije rekao da se meni neke serije ne sviđaju, i potpuno mi je sve jedno što netko drugi gleda.
Znači zadovoljna si sa Fringe? Baš sam počeo skidat 1. sezonu, a poslije slijedi skidanje (i gledanje) Lie To Me (razlog; Tim Roth).Icy je napisao/la:Uz nezaobilaznog Housea i HIMYM, gledam još dvije super serije koje naši ne puštaju
Fringe - ovo mi je najdraža serija ikad, možda i bolja od ST![]()
[ http://www.imagesforme.com/upload/27bf582c.jpg ]
Prezadovoljna makar je 1. sezona daleko bolja od 2. Ako voliš rubne znanostigringo73 je napisao/la:Znači zadovoljna si sa Fringe?