Dobra!!

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
a i rubens uvijek kuka kad je iza Buttona,to je normalna stvar,do sada je imao savršen bolid,svi oni teže tom savršenstvu,to nije kukanje samo realna dijagnoza tadašnjeg stanja bolidaFerrari-BiH je napisao/la:Losije mjesto na startnom gridu i odmah je poceo da kuka, te proklizuje preko nosa, te mu guza zakaca za podlogu....pitam se da Rubinho nije zamijenio svoj i njegov bolid....
Bolje rečeno kao i prošlih sezonaschuey je napisao/la: no eto,lijepo je vidit i da on može imat lošiji bolid nego inače![]()
130R je napisao/la:Temperatura je bila niska i to ne odgovara Brawnu, a pogotovo Buttonu, koji ima nježan stil vožnje pa teško zagrijava gume. Barrichello je ovdije ipak bio nešto bolji, ali zato on pati kad je toplo, pa uništi gume. Jer navodno su danas Barrichellove gume bile i do 7-8 stupnjeva toplije od Buttonovih.
Pih, koliko vozaca imas koji su u F1 bili dosta dugo, pa nikada nisu osvajali prvenstva.Lorenzo cro je napisao/la:Ako Button dobije svjetsko prvenstvo ove godine, bit će dobro, a i na kraju krajeva, koliko je već dugo u F1, to je i zaslužio.
Pa znam, ali sad kad je već dobio priliku koji neki vozači nikad nisu ni dobili, bilo bi šteta da ne osvoji prvenstvo.Scuderia je napisao/la:Pih, koliko vozaca imas koji su u F1 bili dosta dugo, pa nikada nisu osvajali prvenstva.Lorenzo cro je napisao/la:Ako Button dobije svjetsko prvenstvo ove godine, bit će dobro, a i na kraju krajeva, koliko je već dugo u F1, to je i zaslužio.
eh...šta bi onda za momčadskog mu kolegu mogli reć...Lorenzo cro je napisao/la:Ako Button dobije svjetsko prvenstvo ove godine, bit će dobro, a i na kraju krajeva, koliko je već dugo u F1, to je i zaslužio.
Hehe, ma još otprije sam shvatio da Barichello nije baš naj naj vozaš jer je bio u Ferrariju baš za vrijeme njihove dominacije, jedina njegova utrka koja mi se posebno dopala je bila u Njemačkoj na Hockenheimu 2000. godine.luka_kimi je napisao/la:eh...šta bi onda za momčadskog mu kolegu mogli reć...Lorenzo cro je napisao/la:Ako Button dobije svjetsko prvenstvo ove godine, bit će dobro, a i na kraju krajeva, koliko je već dugo u F1, to je i zaslužio.
Scuderia je napisao/la:Ne znam za vas, ali mene polako hvata strah kada cujem team radio za Buttona. Onaj glas, zbilja tjera strah u kosti.
ivanpetka je napisao/la:O Jensonu se može reć da je stvarno fantastičan i zapravo mo čudi da ima tako malo obožavatelja na ovom forumu. Navijam za njega i mislim da će nastaviti dobru vožnju i da će ostati prvi do kraja ove sezone. ŽIVIO JENSON BUTTON!!
Nisi jediniU zadnjih par utrka redovito s ekipom bacam salve smijeha na zavodnički glasić Jensona