ne znam,sumnjivo mi kako se raspisao čovjek,sve se praši kako se uhvatio posla,nego kaj misliš jelo već zvao Špa?Zweki je napisao/la:Ma bude on to u zadnji čas.
A Brojčani je napušen pa ono, valjda zato popis tak dug.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
ne znam,sumnjivo mi kako se raspisao čovjek,sve se praši kako se uhvatio posla,nego kaj misliš jelo već zvao Špa?Zweki je napisao/la:Ma bude on to u zadnji čas.
A Brojčani je napušen pa ono, valjda zato popis tak dug.
e točno to hahhaha a već ga vidim da će zvat zadnji tjedan pa će opet bit neki tim bilding hahahha al ak dobi popust onda mu opraštam,mislim ovaj za piveZweki je napisao/la:Mislim da još uvijek nije se ni sjetio nazvat, ali da, kad bude zvao onda bu tak reko 100%, i onak sa zakašnjenjem "e da, i Šui će doć, pa neka bude hladne pive i ako bi mogao kakav popust na pivkana".
hahahah al to je uvijet,inače ništaZweki je napisao/la:Vidim da se popis povećao.
47 je napisao/la:Lijepo ste se raspričali vidim
Popis...nije mi se dalo tražit tko je rekao da sigurno dolazi a i još je rano, ono je samo kao primjer
A zvat ću danas/sutra
majica imam još nekoliko doma, neke imaju custom natpise, ali neke su team member,
pa ako je netko narastao imam i XXL koju![]()
to sam čekaoDani je napisao/la:Možda dođem i ja
bokIcy je napisao/la:A kaj je s ostalom ekipom, bluemonday, darky, Slash? Jel se vidimo?
EDIT: I Lord obavezno, hoću svoju tradicionalnu čokoladu
We'll be expecting youLord of the Ring je napisao/la:From Mordor and Green Hell I will comeHahaha...I shall gratuitously honor thou with thy presence! Neki nek ocekuju nesto fino a drugi travu (onu kraj staze jel)!
And I'll be expecting nothing lessIcy je napisao/la: We'll be expecting you
A ove godine zaboravi da buš me izguraval sa staze jer od ponedjeljka krećem vozittak me se čuvaj na špa jer znaš kakvi su mladi vozači - nabrijani i nadobudni
Dovedi prvo curu, pusti frendove.Krscho je napisao/la:Sviđa mi se datum, dolazim sigurno ak bu lijepo vrijeme, mogu dofurat frenda?
Schumy1 je napisao/la:Vjerovatno i ja dolazim, neki me se možda i sjećaju
Nemoj bit tak siguran da ima curu.. A krscho??luka_kimi je napisao/la:Dovedi prvo curu, pusti frendove.Krscho je napisao/la:Sviđa mi se datum, dolazim sigurno ak bu lijepo vrijeme, mogu dofurat frenda?![]()
![]()