Formula 1 na regionalnim TV kanalima!

Rasprave o događajima (ne)izravno vezanim uz Formulu 1

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Zaključano
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumachera

Re: Formula na kraju sezone odlazi s HTV-a

Post Postao/la Dodi_napalm »

Pa u Vž bi trebal austriju bez problema loviti... slovenci and stuff.. samo MPEG4 reciver trebaš. To kaj si iza bolnice nema veze (bar nebi smelo).
Ja sam iz marofa, kod nas je i dalje bananko.
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

Dodi_napalm je napisao/la:Pa u Vž bi trebal austriju bez problema loviti... slovenci and stuff.. samo MPEG4 reciver trebaš. To kaj si iza bolnice nema veze (bar nebi smelo).
Ja sam iz marofa, kod nas je i dalje bananko.
Ja sam imao problema! ali kod mene SAD sve najbitnije radi, mislim jedini program koji mi treba za pračenje formule radi tako da me boli ona stvar oće li biti blažička ili neće - evo nadam se da sam dovoljno jasan :lol:

A za Vas koji se još mučite kažem probajte još jednom pretražiti kanale pa možda Vam upali kao i meni, a ako nejde ne mogu Vam nikako pomoći i na neki način suosjećam se s Vama!

Imam zabravo još jednu teoriju zakaj sam odjednom dobil austrijance, izgleda da me i analogni signal od slovenije mučil jer dok su se do kraja zgasili, onda mi se nakon kaj sam ponovno probal pretraživati kanale pojavil orf 1 itd. tako da može i to biti slučaj, neznam #-o

Pozz
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Mislim decki ko je u mogucnosti da konacno uzme neki HD box i putem satelita da prati F1 u HDTV formatu jer jedino tako za gledati je pravi osjecaj F1
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

FerrariF1 je napisao/la:Mislim decki ko je u mogucnosti da konacno uzme neki HD box i putem satelita da prati F1 u HDTV formatu jer jedino tako za gledati je pravi osjecaj F1
Da ko ima kreme udri brigu na veselje!!!
Ovo kaj se tiče blaža malo sam prestrog, on je jedan dobar komentator ,ali zna se da je on jedan veliki navijač senne i da u svojim prijenosima ponekad omalovažava schumijeve uspjehe, tako da s te strane malo polete krive emocije i averzije prema njemu (s moje strane) :biggrin:
Isprika onima kojima je drag.
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Prije pola sata Goran Marić se obratio u Saboru riječima; Koja to državna televizija prenosi treninge auto trka? To nigdje nema! Očito je mislio na F1. Ja recimo gledam DTM (auto trke) na ARD-u (državna postaja) i na toj TV nema PP-a....šta ćemo sad?!
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

gringo73 je napisao/la:Prije pola sata Goran Marić se obratio u Saboru riječima; Koja to državna televizija prenosi treninge auto trka? To nigdje nema! Očito je mislio na F1. Ja recimo gledam DTM (auto trke) na ARD-u (državna postaja) i na toj TV nema PP-a....šta ćemo sad?!
Kao prvo Goran Marić nezna razliku između treninga i kvalifikacije, a državna televizija ORF prikazuje i treninge i kvalifikicije kompletne F1 sezone. E Gorane jadan si ti, a jadna je i stranka u kojoj se nalaziš! :badgrin:
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

decki pisem iz slovenije,recite mi sto ima novo u vezi sa iducom godinom i prijenosa na HRT.volio bi znati jer Blazicko i Novak su super a uz to i g.Jergovic dosta zanimljivih stvari zna.kod nas u SLO je katastrofa,odkad je otiso Alisic uz to jos nam svake kvalifikacije i utrku na HRT zablokiraju,znaci moramo gledati na POP tv,a tamo dvojica nesposobnjakovica ubi boze,ali ja sam jim pronaso caku pa gledam na HRT.Molim vas recite,hoce li biti iduce godine na HRT il ne.Hvala.
Alonsista hasta la muerte..
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

Još se ništa ne zna Alonso-champ, znat će se kasnije vjerovatno, za koji mjesec ili dva ;)
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

47 je napisao/la:Još se ništa ne zna Alonso-champ, znat će se kasnije vjerovatno, za koji mjesec ili dva ;)

Hvala mod,nadam se dobrom odgovoru =D>
Alonsista hasta la muerte..
A.Senna
Početnik
Početnik

Post Postao/la A.Senna »

Cini mi se da HRT nece pratiti f1 i nogomet,ligu prvaka sto li vec.Nije mi jasno samo zasto.Npr gledanost f1 na hrtu je velika,dakle nije zbog male gledanosti.
Biti drugi znaci biti prvi medju gubitnicima....A.Senna
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Ček malo, BBC nije državna?
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Caldor je napisao/la:Ček malo, BBC nije državna?
BBC je javna televizija koja se financira isključivo od pretplate i prodaje svojih "proizvoda" i nema u svom programu reklama...bilo kakvo uspoređivanje sa HTV-om je suludo jer baza pretplatnika koji BBC "financiraju" je neusporediva sa našom situacijom.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Dodi_napalm »

BBC je prva javna, nacionalna televizija. Osnovana je 18. listopada pod nazivom British Broadcasting Company. 1927. godine je, po primitku kraljevskog odobrenja ("Royal Charter"), preimenovana u British Broadcasting Corporation i time postala javna televizija koju financiraju građani.

BBC proizvodi i emitira program diljem svijeta na televiziji, radiju i internetu. Glavna misija BBC-a je: "Informirati, obrazovati i zabaviti gledatelje".

izvor - Wiki
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Hvala na dogovorima. Neznam zašto sam stekao dojam da ju financira samo država...
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Vuksa_KC »

Toon Army je napisao/la:
BBC je javna televizija koja se financira isključivo od pretplate i prodaje svojih "proizvoda" i nema u svom programu reklama...bilo kakvo uspoređivanje sa HTV-om je suludo jer baza pretplatnika koji BBC "financiraju" je neusporediva sa našom situacijom.
Da, ali novac ide prvo državi koja onda izdvaja za BBC i ispunjenje one misije.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Vuksa_KC je napisao/la:
Toon Army je napisao/la:
Da, ali novac ide prvo državi koja onda izdvaja za BBC i ispunjenje one misije.
...ma znam - dio love ide i nekakvim orkestrima dio za radio itd...samo sam želio da se izbjegne bespotrebna rasprava oko uspoređivanja BBC i HTV jer je lova koja se kod njih vrti + tradicija i transparentnost - nemoguće uspoređivati...i da ne bi bilo zabune BBC je ZABRANJENO reklamirati u bilo kojem mediju koji se prati u GB ne samo na TV...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

http://www.jutarnji.hr/koncesiju-dobili ... rk/911944/" onclick="window.open(this.href);return false;
možda ovdje bude F1 ako je ne bude na HRT ?
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

Pa f1 ostaje na hrt tako uvijek seru nesi uvijek je
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

darky je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/koncesiju-dobili ... rk/911944/
možda ovdje bude F1 ako je ne bude na HRT ?
i da ode sa HRT-a na ovom programu neće biti 100%.
ovo je televizija hrvatskog olimpijskog odbora i ona će se baviti manjim sportovima koji u hrvatskoj nisu dovoljno popraćeni...
gimnastika, odbojka, veslanje i slično
Michael is faster than you!!
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

kažu da su komercijalna sportska stanica
znači ako nađu interesa i sponzora tko kaže da neće?
osim toga tko će gledati televiziju (iako je sportska) ako nema bar nešto atraktivno
tko će to financirati?
gle ja osobno znam da je kuglanje sa ekipom super zabavno, ali želi li to cijela država gledati kako mi kotrljamo kugle?
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

ma na stranu jel zanimljivo za gledat, al to je telka olimpijskog odbora i kolko puta sam slušao i čitao komentare mateše i ekipe da su neki sportovi zapostavljeni, i jesu slažem se ali zašto bi televizija HOO-a prenosila sport koji niti je olimpijski, niti u njemu ima netko iz hrvatske...
Mislim da će to biti televizija specijalizirana da prati te manje sportove i naše natjecatelje, inače ne vidim kakvog interesa bi imao olimpijski odbor da pokrene svoj program a prati formulu 1 ili Moto gp i sl.
Vjerujem da je cilj pokretanja promocija tih manjih sportova koji su (nepravedno) zapostavljeni samo zato jer možda nisu atraktivni za veću populaciju gledatelja.
EDIT:
CMC je komercijalna glazbena televizija, i oni su specijalizirani za promociju i puštanje domaće glazbe, i bez obzira kaj većini ljudi domaća glazba i nije primarni izvor zabave i prije će pogledat neki strani mtv spot ipak se piči samo domaće izvođače.
Tako će uvjeren sam biti i sa ovim kanalom.
To se vjerujem pokreće zbog neuspjele realizacije HRT-ovog 3.programa koji je trebao pratiti takozvane manje sportove.

Ne znam, možda griješim ali nekako imam dojam da tu neće biti formule, motora i sličnih događanja.
Sponzori će se naći jer ipak to je specijalizirani program olimpijskog odbora, sumnjam da bi išli u takav projekt bez dobro proučene situacije vezane za financiranje projekta.
Što se tiće formule na komercijalnim televizijama opcije su vjerovatno rtl i nova.. eto od 1.mjeseca obje televizije kreću sa emitiranjem svojih 2. kanala tako da se otvara prostor da ubace i formulu u svoju programsku shemu... ako su zainteresirani za nju
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

SPORTSKA televizija novi je i prvi specijalizirani sportski digitalni televizijski kanal u Hrvatskoj, odlučilo je danas Vijeće za elektroničke medije (VEM).

Sportska televizija ime je programa s kojim je tvrtka HOO TV d.o.o., u stopostotnom vlasništvu Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), konkurirala na javnom natječaju za davanje koncesija za obavljanje djelatnosti pružanja medijskih usluga televizije - emitiranje specijaliziranih televizijskih kanala u zemaljskoj mreži unutar Multipleksa D (MUX D).

"Koncesija predstavlja povijesnu prekretnicu za sveukupnost hrvatskog sporta, svih hrvatskih sportaša, sportskih djelatnika i dužnosnika, volontera u sportu! To je uspjeh i paraolimpijskog sporta, školskih sportskih klubova, djece vrtićke dobi, ali i rekreativaca. Diljem svjetskih sportskih terena hrvatski sportaši nižu zapažene uspjehe, a dobivanje koncesije je kruna tih uspjeha, dobivena na domaćem terenu i u ozbiljnoj konkurenciji", izjavio je predsjednik HOO-a Zlatko Mateša.

Sportska televizija je jedna od ključnih mjera za napredovanje sporta, kojom se otvara dodatna mogućnost unapređenja i razvoja hrvatskog sporta, a televizija predstavlja kotač zamašnjak razvoja i popularizacije domaćih sportaša. Osnova djelovanja je praćenje i prezentacija hrvatskoga sporta u simbiozi s hrvatskim gospodarstvom.

Predsjednik HOO-a Zlatko Mateša zahvalio je svima koji su prepoznali kvalitetu i prednosti Sportske televizije i svojim doprinosom dali podršku projektu te omogućili da doprinesu razvoju sportskog programa i općenito sporta u Hrvatskoj.

"Poznato je kako sportski rezultati uvijek dolaze nakon temeljitih priprema i truda. Od početka smo ozbiljno pristupili ovom projektu i vjerovali u pobjedu. Sportska televizija nije i neće biti projekt koji će se financirati iz proračuna HOO-a, dakle niti iz sredstava koja se dobivaju iz državnog proračuna", ustvrdio je glavni tajnik HOO-a Josip Čop.

Sportska televizija komercijalna je televizija koja će se u potpunosti financirati iz prihoda od oglašavanja, sponzorstva i ostalih planiranih marketinških aktivnosti i suradnje sa svim zainteresiranim poslovnim partnerima putem kojih će se osigurati sredstva za dugoročno poslovanje, ali i planirani rast prihoda. Riječ je o suradnji sa zainteresiranim poslovnim partnerima te sponzorima koji dobivaju veću mogućnost promocije.

"Postoji znatan broj gospodarstvenika koji ulažu u sport, ali to nije vidljivo i nije prepoznato. Sportska televizija promijenit će mnoge odnose na hrvatskom medijskom nebu", istaknuo je Čop.

Hrvatska i HOO današnjom odlukom VEM-a, bit će upisani velikim slovima i u povijest cjelokupnog olimpijskog pokreta kao prvi na svijetu, pioniri u današnjem digitaliziranom svijetu, koji su pokrenuli projekt sportske televizije. Naime, preporuka Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) s lanjskog kongresa u Kopenhagenu je upravo da nacionalni olimpijski odbori prate digitalnu revoluciju i idu u korak s njom.

Sportska televizija započet će emitiranje sukladno zakonskim rokovima koji počinju teći od objavljivanja odluke Vijeća za elektroničke medije u Narodnim novinama.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

ja bi voli da rtl prenosi f1 jer bi im vjerojatno uvijek kolege sa njemackog rtl-a davali jako korisne informacije....
McLaren u <3
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

McLewis je napisao/la:ja bi voli da rtl prenosi f1 jer bi im vjerojatno uvijek kolege sa njemackog rtl-a davali jako korisne informacije....
Hm..... moguće je da bi njemački RTL pomogao sportskom dijelu hrvatskog RTL.... u teoriji.
Maloprije je RTL na dnevniku najavio pokretanje RTL 2, 02.01.2011. - za dokumentarne, zabavne filmove i za zabavu za obitelj. O sportu tu nema ništa. A što će se pojaviti na RTL 1, kada se rastereti zabave?! Sve je moguće.

Na HRT dnevniku najavili su neke programe među njima i HOO tv - zastupao bi hrvatski sport i manje eksponirane sportove - znači, ništa od F1.

Hm, ne mislim da ovime F1 neće biti na nekoj hrvatskoj, ovoj ili onoj TV postaji, ali smo ostavljeni u neizvjesnosti, i bolje bi bilo se osigurati i pripremiti ako ne bude prijenosa na tim TV-ama.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

McLewis je napisao/la:ja bi voli da rtl prenosi f1 jer bi im vjerojatno uvijek kolege sa njemackog rtl-a davali jako korisne informacije....
I vjerojatno bi prijenos bio direktno sa staze a ne sa komentarima iz Zagreba.
Zaključano