tko, u kojem bolidu, kada i gdje?

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Mogao si jos stogod napisati o tome ali eto hajd posto si mi timski dovoljno jeFelipe Massa je napisao/la:Senna i Prost 1989 a sad mozda Suzuka
a jesi morao odma130R je napisao/la:Nelson Piquet, Brabham BT54, 1985.
BravoIcy je napisao/la:Stefan Bellof u McLarenu
Da, a vidi se sasvim dovoljno stazeFerrari-BiH je napisao/la:1984 Zolder Keke Rosberg u Williams Hondi na testiranju
Pa nisam ni ja neki nadcovjek d zapamtim raspored kamencica na svakoj staziPiquet20 je napisao/la:Hvala na iskrenosti Ferrari-BiH.
Upravo to je moja poanta. Nemojte postavljat pitanja koja neminovno vuku na guglanje. Nema smisla.
Piquet20 je napisao/la:Prost, McLaren, 1980.
Pretpostavljam prva utrka u karijeri.
Tocno.130R je napisao/la:Mario Andretti. Tu je u Ferrariju 126 C2, kad je mijenjao Pironija.
I u Monzi je osvojio pole, sa Ferrarijem, rekao je da nakon te utrke nije plačao tjesteninu u Italiji. Šteta da u Las Vegasu nije uspio na pole, tako bi u prvoj i u zadnjoj utrci startao prvi.Piquet20 je napisao/la:Tocno.130R je napisao/la:Mario Andretti. Tu je u Ferrariju 126 C2, kad je mijenjao Pironija.![]()
Vozio je zadnje dvije trke 1982. godine (Monza i Las Vegas). To su mu bile i zadnje trke u karijeri, i to bas u drzavama za koje je bio emotivno vezan.
Postavljaj dalje.