Jenson Button

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Igor18
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumachera

Re: Jenson Button

Post Postao/la Igor18 »

ne vjerujem, podrapo bi gume dok bi ga lovio, a mislim da je rosberg (da je trebalo) mogao voziti još brže
Michael is faster than you!!
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Šteta za njega, stvarno neočekivano :(
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Jenson content to miss test as there "aren't any massive updates to try"
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Caldor »

Button apsolutno sramotno. Prakticki nema niti pokusaja obrane. Jako me razocarao.
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Domi »

Očito je da ima ogromnih problema s autom cijeli vikend i ne vidim zašto bi to bilo sramotno. Vjerojatno vozi koliko bolid dopušta.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Hamilton je na starijim gumama drzao 3 kruga Vettela.

EDIT: I nije stvar da je spor, nego da nije niti pokusao zatvoriti. Nula posto borbenosti. I to je dva puta napravio.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Caldor je napisao/la:Hamilton je na starijim gumama drzao 3 kruga Vettela.
Gle između Hamiltona i Buttona je razlika da Hamilton moze puno bolje voziti auto koji nije podesen do kraja. A Button ak nema prfektano podesen auto jednostavno nejde.
Darkness rises when silence dies
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Caldor je napisao/la:Button apsolutno sramotno. Prakticki nema niti pokusaja obrane. Jako me razocarao.
Da, bio je "mekan" ko spužva. Zaista loša predstava danas...
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

danas slab,sta je bilo on zna...
Alonsista hasta la muerte..
peki
Navijam za: ferrari

Post Postao/la peki »

loš danas
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

Gledajuci danasnji (ocajni) nastup Buttona pao mi je na pamet jedan njegov intervju:

http://www.planetf1.com/news/3213/76293 ... ot-A-Worry" onclick="window.open(this.href);return false;
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

_dreamer_ je napisao/la:Gledajuci danasnji (ocajni) nastup Buttona pao mi je na pamet jedan njegov intervju:

http://www.planetf1.com/news/3213/76293 ... ot-A-Worry" onclick="window.open(this.href);return false;
da mu se nebi to obilo o glavu
Alonsista hasta la muerte..
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la mrd »

ja sam nekako navikao da se button svaki viken žali na auto (s tim što mislim da je to više kao sugestija timu nego kukanje) ali je uvijek bio na visini zadatka. jučer mislim jednostavno da mu nije bio dan.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

mrd je napisao/la:ja sam nekako navikao da se button svaki viken žali na auto (s tim što mislim da je to više kao sugestija timu nego kukanje) ali je uvijek bio na visini zadatka. jučer mislim jednostavno da mu nije bio dan.
Nakon svakih kvala njegov komentar je da mu balans nije bio dobar. Ali do doslovno gotovo svaki puta veli...
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Nije mu balans dobar jer Hamilton više ne radi gluposti kao prošle godine. Sve se polako vraća na svoje mjesto. Zadnje utrke kad gledam kao da njih dvoje voze različite bolide.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Dani je napisao/la:Nije mu balans dobar jer Hamilton više ne radi gluposti kao prošle godine. Sve se polako vraća na svoje mjesto. Zadnje utrke kad gledam kao da njih dvoje voze različite bolide.
I prošle godine je Lewis bio redoviti brži u kvalama. Možda mu je to kao neki izgovor.
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Katastrofa. Ne znam koji ce mu izgovor biti, ali ovo je jako lose. Da je Hami bio u krugu tako kasno bio bi prvi.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Caldor je napisao/la:Katastrofa. Ne znam koji ce mu izgovor biti, ali ovo je jako lose. Da je Hami bio u krugu tako kasno bio bi prvi.
Ne odgovara mu setup, a kad nije sve 100% Button je los.
Darkness rises when silence dies
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

staza je jako kratka, tu ne odlučuju bolidi koliko vozači
što si luđi to imaš bolje vrijeme u monacu
očito je da button nije dovoljno lud :D
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

jedan vikend za zaborav , nije ga išlo i gotovo
slika
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Domi »

A season that started so well has turned into a bit of a nightmare for Jenson Button as he is struggling to keep up with the frontrunners.

The 2009 World Champion kicked off the 2012 campaign with victory at the season-opening Australian Grand Prix and two races later he was back on the podium following a P2 in China.

However, things have gone downhill since then for Button as he retired in Bahrain and then failed to make it to Q3 at the Spanish Grand Prix before finishing a disappointing P9.

Things didn't go much better at Monaco this weekend as he was once again knocked out in Q2 and then found himself battling Caterham's Heikki Kovalainen for P14 most of the race. His afternoon ended when he picked up a puncture while attempting to overtake the Finn.

Needless to say, Button is enduring his "most frustrating time" since switching to McLaren a couple of season ago.

"That's awful, but that's where it is right now," he said of his recent performances.

"These thing happen sometimes, so I've just got to get through it and move on.

"But it's certainly my most frustrating time with McLaren, which is a fantastic team to work for. I've had a great time working with them. Since I joined everything has gone amazingly well.

"After every few races the confidence stepped up a gear with the understanding of the car and working with the engineers, and even into this year, with the first race. In fact, the first three races were good, I was happy.

"But suddenly the last three races, I don't know where the pace and feeling I get from the car has gone. I haven't had that before.

"It's tough, but it's nothing we can't sort out. We will solve the issues. It's just whether we do it in time."

Button, though, is confident he can turn things around and he hopes to be back to his best at Canada next weekend. The 32-year-old has fond memories of the Gilles Villeneuve circuit as he won last year's race.

"We still think every time we do a race we're learning," added Button.

"We'll have a debrief now and we'll discuss what we're going to do for Canada in two weeks' time.

"There are things we think will help us work the tyres, if they work or not, make a difference, we don't know, but we have to be positive and think they will."

Despite his current problems, Button is optimistic that he won't drop too far off the pace in the battle for the Championship.

He is currently 31 points behind Championship leader Fernando Alonso.

"There is no sense of panic," he said. "Absolutely not. Because we have seen such inconsistency. It's far too early. Panicking wouldn't make a difference anyway.

"We obviously need to get back on track and start fighting the guys at the front but next race that could be [Lotus' Romain] Grosjean or [Sauber's Sergio] Perez might get another good result or [Kamui] Kobayashi or [Ferrari's Felipe] Massa."
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Nekužim taktiku da je izlazio na stazu kad je na tvrdim gumama
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
nando fan
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonsa

Post Postao/la nando fan »

Kenny je napisao/la:Nekužim taktiku da je izlazio na stazu kad je na tvrdim gumama
Mozda nesto isprobavo, ali od njega nema nista ove godine Ham ce ga pojesti.
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

možda su imali namjeru napraviti kao Vettel u Monaku, da starta sa tvrđim gumama jer i ovdje izgleda gume traju i traju. Prije vikenda se predviđalo taktike 2-3 ulaska u boks, a na kvalifikacijama su na Sky-u rekli da neki misle da će i 1 stop biti nepotreban (makar zbog pravila moraju)
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Cuky je napisao/la:možda su imali namjeru napraviti kao Vettel u Monaku, da starta sa tvrđim gumama jer i ovdje izgleda gume traju i traju. Prije vikenda se predviđalo taktike 2-3 ulaska u boks, a na kvalifikacijama su na Sky-u rekli da neki misle da će i 1 stop biti nepotreban (makar zbog pravila moraju)
Razumijem to, ali zašto ih uopće trošit? jel neko na forumu pričao da to donese neku prednost kad se gume tako zagriju i ostave za sutra?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Odgovori