Zivi,bili pa vidjelimislav 1984 je napisao/la:Vratit će se majstor na svoje (prvo) mjesto u poretku.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Zivi,bili pa vidjelimislav 1984 je napisao/la:Vratit će se majstor na svoje (prvo) mjesto u poretku.
eh eh eh!mislav 1984 je napisao/la:Dakle, imao sam sreću nabavit iz 1993 Donnington, Spa i Monte Carlo.
Doba Prosta i Senne, s kojima se ravnopravno i bez imalo kompleksa nateže Schumacher, tada još mlad i neiskusan.
Doba ogromne dominacije Williams-Renaulta sa Prostom i Hillom (bez nadolijevanja goriva, kao i danas), s Williamsom koji koristi aktivni ovjes, Bennetton ima lošiji traction control od ostalih, a Sennin Mclaren-Ford ima manje konja od Schumijevog Bennettona ali i najnapredniju elektroniku te godine.
Senna, Prost i Schumacher su PODJEDNAKI, a prednost jednog od njih ovisi isključivo u situaciji na pojedinoj stazi (Senna u Donningtonu zbog genijalne vožnje, ali još genijalnije taktičke odluke, u Monacu Schumacher nedodirljiv dok mu nije motor eksplodirao, a Prost dobio stop and go, pa je Senna pobjedio...)
Uglavnom, Schumacher onda nije bio ništa lošiji od Senne ili Prosta, ponekad čak i bolji, tako da ne vjerujem da ovogodišnji rezultati mogu biti odraz vozačkih sposobnosti (vjerojatno je zahrđao, ali da je samo to motao bi se oko 4. mjesta dok mu se ne vrati osjećaj), niti vjerujem da su Alonso, Hamilton, Vettel, a najmanje Rosberg bolji od Senne, Prosta, Hilla.
Vratit će se majstor na svoje (prvo) mjesto u poretku.
sada jeSchumy.d je napisao/la:Nekima je i Michael prosječan vozač...bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Hakkinen i Moss se nemogu ama bas po nicemu usporedivati,to sto je Moss nema naslova prvaka,a Hakinnen ima to nista ne znaci,jedan je legenda,a drugi prosjecan vozac.
teško je uspoređivati ljude iz različitih era, jer najbolji iz neke ere ne znači odma da je najbolji od svihFerrari-BiH je napisao/la:Ako mogu ispraviti ovo za "kisnog covjeka", mislim da je jedini pravi kisni covjek Rudolf Caracciola
Puno niže ju više niti ne može spustiti.Dodi_napalm je napisao/la:http://f1.gpupdate.net/en/formula-1-new ... ona-gains/
Gazda spušta malo loptu na zemlju uoči španjolske...
E to da , a nije baš da grize , nešto mu fali ... na žalostgradski je napisao/la:ne očekujemo pobjede al očekujemo da grize
Maybe Mercedes want longer car to hide Nick Heidfeld in car. Micheal will be sitting, while hidden Nick will drive. What do you think?
DobraPiquet stari je napisao/la:Evo jedna dobra sa Planet-F1 foruma:
Maybe Mercedes want longer car to hide Nick Heidfeld in car. Micheal will be sitting, while hidden Nick will drive. What do you think?
Ferrari4ever je napisao/la:E to da , a nije baš da grize , nešto mu fali ... na žalostgradski je napisao/la:ne očekujemo pobjede al očekujemo da grize
Koji glup tekst, da mi je samo vidjeti originalni tekst.deda je napisao/la:Eto sta je lik izjavio: http://www.net.hr/sport/page/2010/05/03/0505006.html" onclick="window.open(this.href);return false;
JAKO HRABRO!
Nisi valjda povjerovao u to!? Jedini koji su to objavili su Planetf1 (žuti žurnalizam) i ovi sa net-a se čak nisu ni potrudili dobro prevesti ... link ... ali znaju kako se to radi: bombastičan naslov, ubaci zrno istine i pusti mašti na volju ...Ferrari-BiH je napisao/la:Koji glup tekst, da mi je samo vidjeti originalni tekst.deda je napisao/la:Eto sta je lik izjavio: http://www.net.hr/sport/page/2010/05/03/0505006.html" onclick="window.open(this.href);return false;
JAKO HRABRO!
"zakljucio je u svom stilu"
Naravno da nisam, zato sam bas i reagovao.zvjerko je napisao/la:Nisi valjda povjerovao u to!? Jedini koji su to objavili su Planetf1 (žuti žurnalizam) i ovi sa net-a se čak nisu ni potrudili dobro prevesti ... link ... ali znaju kako se to radi: bombastičan naslov, ubaci zrno istine i pusti mašti na volju ...Ferrari-BiH je napisao/la:Koji glup tekst, da mi je samo vidjeti originalni tekst.deda je napisao/la:Eto sta je lik izjavio: http://www.net.hr/sport/page/2010/05/03/0505006.html" onclick="window.open(this.href);return false;
JAKO HRABRO!
"zakljucio je u svom stilu"
Nije zabranjeno, ali postoje velika ograničenja. Mislim da se koriste specijalne super tvrde gume i da brzina bolida ne smijeScuderia je napisao/la: Heh, Mercedes je izjavio da su radili reklamu/spot, a to po pravilima (kako tamo pise) nije zabranjeno.
100 km nije maloScuderia je napisao/la:KLIK
---Ukratko----
Gazda je u utorak sjeo u bolid, i odvozio 100 km na stazi Rockingham.
Mnogi se pitaju, da li je to dozvoljeno?
Heh, Mercedes je izjavio da su radili reklamu/spot, a to po pravilima (kako tamo pise) nije zabranjeno.
Of course, rules are always meant to be bent...no ionako to sa zabranama testiranja je glupost pod paravanom samnjenja troskova! F1 je licemjeran i kontradiktoran sport - LOL! To kao da atleticarima zabrane treninge da bi smanjili ostecenje misicnog tkiva/troskove regeneracije...pa svatko neka ide do koliko sam moze.BigBoss je napisao/la:100 km nije maloScuderia je napisao/la:KLIK
---Ukratko----
Gazda je u utorak sjeo u bolid, i odvozio 100 km na stazi Rockingham.
Mnogi se pitaju, da li je to dozvoljeno?
Heh, Mercedes je izjavio da su radili reklamu/spot, a to po pravilima (kako tamo pise) nije zabranjeno.![]()
mislim da je tu bilo i malo testiranja