Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Alonso-champ je napisao/la:Sta je bilo sa Patom?
Hvala,nista opasno,to je imao moj drug,brzo ce se vratiti-nadam se..zizi je napisao/la:Alonso-champ je napisao/la:Sta je bilo sa Patom?
kažu bubrežni kamenci
vidc je napisao/la:i onda kažu da ferrari nema dominantan bolid...
Mora i ferrari jednom imati dominantan bolid. Zasto to ne odes pisati u temu lotusa ?vidc je napisao/la:i onda kažu da ferrari nema dominantan bolid...
ok, alonsova vještina sad donosi 2,6 sekundi umjesto 0,6 sekundi po krugu a massa je ove sezone čista reinkarnacija Senne.inače ferrari je trenutno treći bolid po snazi,daleko iza lotusa i red bullaDr. DJ je napisao/la:vidc je napisao/la:i onda kažu da ferrari nema dominantan bolid...
Ja i dalje stojim pri tezi da Ferrari nema dominantan bolid...dominacija je nešto potpuno drugo od ovoga što gledamo ove sezone...
vidc je napisao/la:ok, alonsova vještina sad donosi 2,6 sekundi umjesto 0,6 sekundi po krugu a massa je ove sezone čista reinkarnacija Senne.inače ferrari je trenutno treći bolid po snazi,daleko iza lotusa i red bullaDr. DJ je napisao/la:vidc je napisao/la:i onda kažu da ferrari nema dominantan bolid...
Ja i dalje stojim pri tezi da Ferrari nema dominantan bolid...dominacija je nešto potpuno drugo od ovoga što gledamo ove sezone...
haters gonna hatevidc je napisao/la:ok, alonsova vještina sad donosi 2,6 sekundi umjesto 0,6 sekundi po krugu a massa je ove sezone čista reinkarnacija Senne.inače ferrari je trenutno treći bolid po snazi,daleko iza lotusa i red bullaDr. DJ je napisao/la:vidc je napisao/la:i onda kažu da ferrari nema dominantan bolid...
Hahaha,kako ces prezivjeti ovaj dan,cuvaj se herza..lolvidc je napisao/la:ok, alonsova vještina sad donosi 2,6 sekundi umjesto 0,6 sekundi po krugu a massa je ove sezone čista reinkarnacija Senne.inače ferrari je trenutno treći bolid po snazi,daleko iza lotusa i red bullaDr. DJ je napisao/la:vidc je napisao/la:i onda kažu da ferrari nema dominantan bolid...