Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

p@rtibrejker je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:Gledaj on nemoze imati tolko vecu brzinu. Uostalom Renault ima veci top speed od McLarena. Vjerojatno je Alonso pogrijesio i proklizao te izgubio grip i nije mogao dovoljno ubrzat.
Mislim da ovo nema veze sa top speedom jer nije ravnina u pitanju već splet zavoja, a ako Renault ima problem sa balansom (što ima) i problem sa zagrijavanjem guma u prvom krugu (što ima) - o da, McLaren može biti ovoliko brži. Ali McLaren ima i onu pedalu koja se zove KOČNICA ako je već noga priljepljena na gasu, a ne znam kakav refleks treba F1 vozač imat da skuži da se približava većom brzinom vozaču ispred i trzne volanom... A Lewis niti je trznuo, niti je usporio, direkt u Alonsa...

slika

Ako se Alonso mogao ispričati Speedu (?) za ono u kvalama onda se radi ovog zaokruženog na slici kao i komadu krila koji fali između slova N i A mogao i Lewis? :)
Mogo je reagirat? A nije izvanzemaljac. Sta mislis da je mogo zakocit da nebi :roll:
A ja sam rekao da je vjerojatno proklizao u zavoju i izgubio grip pa on tako moze drzat gas do daske al ne prima se.
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Adriana Lima fan je napisao/la:Mogo je reagirat? A nije izvanzemaljac. Sta mislis da je mogo zakocit da nebi :roll:
A ja sam rekao da je vjerojatno proklizao u zavoju i izgubio grip pa on tako moze drzat gas do daske al ne prima se.
Izvanzemaljac? Šta pričaš ti? Jesi ti gledao onboard snimku?

Da ne bi zakočio? Pa nije i eto ti. I sad vidim da pišeš "Alonsova greška"? Ma daj, meni je dosta komentara s tobom na ovu temu :!:
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Adriana Lima fan je napisao/la:Mogo je reagirat? A nije izvanzemaljac. Sta mislis da je mogo zakocit da nebi :roll:

Da ne bi zakočio? Pa nije i eto ti. I sad vidim da pišeš "Alonsova greška"? Ma daj, meni je dosta komentara s tobom na ovu temu :!:
Ja te pitam da je mogao zakocit bi li zakocio ili se zabio u njega kao sto ti kazes?! Ne kazem da je alonso kriv za sudar kao da se njega treba okrivit vec da je izgubio grip i zato mu puni gas nije nista sluzio jel je prklizavao.
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

p@rtibrejker je napisao/la:Ma daj, meni je dosta komentara s tobom na ovu temu :!:
- Oviedon Ihmisohjus -
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

daj nemojte sad dizat tenzije vodimo ljubav a ne rat
mir mir mir niko nije kriv ... :D
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Alonso opravdava Hamiltona.

Q. Can you run us through what happened with Lewis Hamilton? The closing speed seemed quite dramatic for cars coming out of a corner?

FA: Yes. On lap one, he touched me in Turn Four in the rear diffuser. And then on lap two he jumped over me on the straight. I don't know what happened. I was flat out...the McLaren is quite quick on the straights.

Q. So you think he just made a mistake?

FA: No, I think we were running too close and for sure maybe he didn't realise how close we were. He jumped into my rear wing. I am sure on the first couple of laps, if you are eighth or ninth, you try to recover places too quickly.

A kaj se tiče ovog da mu je bilo teže voziti zbog štete na zadnjem stabilizatoru:Q. So there was damage to your diffuser from the first lap?

FA: I don't know. The car was quite bad yesterday and was quite bad today, so maybe it was the same.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

dobro je reko,bilje loš i osto loš auto,nego jesam ja dobro pročito da ga je hamilton i u zavoju 4 lupio?

i mogu reč da sam iznenađen tsako uljudnim ponašanjem alonsa :D
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

schuey je napisao/la:dobro je reko,bilje loš i osto loš auto,nego jesam ja dobro pročito da ga je hamilton i u zavoju 4 lupio?

Mislim da bi to uljudno ponašanje moglo biti posljedica toga da se možda i sam Alonso osjeća mrvu krivim... 8)
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
legolas
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernanda Alonsa

Post Postao/la legolas »

Adriana Lima fan je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:Gledaj on nemoze imati tolko vecu brzinu. Uostalom Renault ima veci top speed od McLarena. Vjerojatno je Alonso pogrijesio i proklizao te izgubio grip i nije mogao dovoljno ubrzat.
Mislim da ovo nema veze sa top speedom jer nije ravnina u pitanju već splet zavoja, a ako Renault ima problem sa balansom (što ima) i problem sa zagrijavanjem guma u prvom krugu (što ima) - o da, McLaren može biti ovoliko brži. Ali McLaren ima i onu pedalu koja se zove KOČNICA ako je već noga priljepljena na gasu, a ne znam kakav refleks treba F1 vozač imat da skuži da se približava većom brzinom vozaču ispred i trzne volanom... A Lewis niti je trznuo, niti je usporio, direkt u Alonsa...

slika

Ako se Alonso mogao ispričati Speedu (?) za ono u kvalama onda se radi ovog zaokruženog na slici kao i komadu krila koji fali između slova N i A mogao i Lewis? :)
Mogo je reagirat? A nije izvanzemaljac. Sta mislis da je mogo zakocit da nebi :roll:
Mogao je trznut volanom u desnu stranu i proči ga, nemožeš reći da to nije moguće.
slikaslika
McLaren Mercedes
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la McLaren Mercedes »

Ja te pitam da je mogao zakocit bi li zakocio ili se zabio u njega kao sto ti kazes?! Ne kazem da je alonso kriv za sudar kao da se njega treba okrivit vec da je izgubio grip i zato mu puni gas nije nista sluzio jel je prklizavao.
hamilton je kriv i bit će kriv dok je živ
Jedan jedini i neponovljivi Vodafone McLaren Mercedes MP4-22
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

Pogreška je Lewisova, ali ja kontam da je moj šampion Ferni malo apgasao. :D
I jeb*n mi je lik zbog toga.

Šta je bilo na startu sa LH?
Mislim, taj Meklaren bi trebao poraditi na tim dugmićima na upravljačkom kolu. ;)
pospani gad
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Keith je napisao/la:
schuey je napisao/la:dobro je reko,bilje loš i osto loš auto,nego jesam ja dobro pročito da ga je hamilton i u zavoju 4 lupio?

Mislim da bi to uljudno ponašanje moglo biti posljedica toga da se možda i sam Alonso osjeća mrvu krivim... 8)
Fernando je u biti realan, jer činjenica je da je tu Lewis popušio. A to što je počeo mahati naokolo svima je znak da se treba ići liječiti. Koji prepotentni british guy.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

pospani gad je napisao/la:
Keith je napisao/la:

Fernando je u biti realan, jer činjenica je da je tu Lewis popušio. A to što je počeo mahati naokolo svima je znak da se treba ići liječiti. Koji prepotentni british guy.
Trinidad & Tobago, ali puno engleštine je u njemu. :roll:
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Keith je napisao/la:Alonso opravdava Hamiltona.

Q. Can you run us through what happened with Lewis Hamilton? The closing speed seemed quite dramatic for cars coming out of a corner?

FA: Yes. On lap one, he touched me in Turn Four in the rear diffuser. And then on lap two he jumped over me on the straight. I don't know what happened. I was flat out...the McLaren is quite quick on the straights.

Q. So you think he just made a mistake?

FA: No, I think we were running too close and for sure maybe he didn't realise how close we were. He jumped into my rear wing. I am sure on the first couple of laps, if you are eighth or ninth, you try to recover places too quickly.

A kaj se tiče ovog da mu je bilo teže voziti zbog štete na zadnjem stabilizatoru:Q. So there was damage to your diffuser from the first lap?

FA: I don't know. The car was quite bad yesterday and was quite bad today, so maybe it was the same.
Dali itko zna sto ovo bas znaci. Ja pretpostavljam ono sto ja govorim da nije imo gripa i nije mogao prenijet brzinu an stazu. Sada ako netko zna tocno.....
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

Adriana Lima fan je napisao/la:Dali itko zna sto ovo bas znaci. Ja pretpostavljam ono sto ja govorim da nije imo gripa i nije mogao prenijet brzinu an stazu. Sada ako netko zna tocno.....
Gas do daske grubo rečeno...
- Oviedon Ihmisohjus -
pospani gad
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

-Briatore- je napisao/la:
Keith je napisao/la: Mislim da bi to uljudno ponašanje moglo biti posljedica toga da se možda i sam Alonso osjeća mrvu krivim... 8)
Whatever,.... Lewis još puno, puno mora učiti.... pa kad nije znao učiti od boljeg ( i mislio da je bolji od njega ).... sada neka uči na vlastitim pogreškama.... malo se zaletija miško Lewis...
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
zborzic@htnet-dsl
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la zborzic@htnet-dsl »

-Briatore- je napisao/la:
Keith je napisao/la: Mislim da bi to uljudno ponašanje moglo biti posljedica toga da se možda i sam Alonso osjeća mrvu krivim... 8)
Jamajka. ;)
bukreka i jogurta
monza
Početnik
Početnik

Post Postao/la monza »

sta, nakon jedne utrke di je napravio pogresku odma treba pljuvat po njemu da nema pojma?
Nije mu prvi put, sjeti se zadnje dvije utrke prošle sezone kada je svojim glupostima sam sebi odnio naslov...

sto se tice alonsa, tu (da oprostite na izrazu) placipicku nemogu smislit nakon prosle sezone i afere sa ferrarijem, blokiranja hamiltona u boksu i niza sumnjivih situacija u utrkama tak da.... osim toga, pokazuje ove sezone koliko je stvarno dobar
Pretpostavljam da si mislio obrnuto ali si napisao istinu ; Alonso sada sa totalno nekonkurentnim bolidom pokazuje koja je vozačina. Uspoređivati Mclaren s Renaultom u ovom trenutku je u najmanju ruku glupo...
Zadnja izmjena: monza, dana/u 07 tra 2008, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.
monza
Početnik
Početnik

Post Postao/la monza »

p@rtibrejker je napisao/la:BTW, vidim da se Lewis ispričao cijelom svom timu na lošoj utrci. A isprika Alonsu što mu je skoro zajahao na glavu? I polomio mu zadnje krilo i možda još nešto i tako uzeo priliku za bodić-dva? ;)
A zas Alonso nije tada ubrzao?Jasno se vidi da nije pritisnuo gas do daske. Ja ne kazem da je alonso sam kriv nego je trkaci incident.
Momak, ti si se malo izgubio, aj nađi negdi tonu kazeta i dvd-a s utrkama formule 1, odgledaj to, pa nakon mjesec - dva dođi ovdje pričat s ljudima...
vulshok
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: McLaren Mercedes
Kontakt:

Post Postao/la vulshok »

http://www.planetf1.com/story/0,18954,3 ... 20,00.html

Evo mali update za poznavaoce engleskoga ;)
With your mind power, your determination, your instict, and experience as well you can fly very high...
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

Alonso je izjavio da ga je u krugu prije (ja mislim) Lewis pogodio u difuzor. Može biti da je tu došlo do oštećenja krila? Ovdje se navodi da je loša funkcija prednjeg krila dovela do ubrzanja većeg no što bi trebalo, a McLaren je ionako brži bolid od Renaulta, posebno bih rekao na prelascima preko pasica i izlazaka iz zavoja.

Sve to stoji i može biti točno, ali opet ostaje pitanje zašto Lewis, kada je po snimci bilo očigledno da je toliko brži, nije reagirao laganim otpuštanjem gasa i/ili trzajem volana u desno? U retrovizore mislim gledao nije, nije bio u opasnosti da ga netko pretekne - Webber je bio isuviše daleko.

EDIT: i bacio bih jednu malu opasku na Lewisovu vožnju nakon toga - čovjek ostane bez prednjeg krila ali i dalje se nonšalantno vozi trkaćom putanjom... :? Ne znam ako je (nepisano) pravilo, ali zar nije logično da se sa takvim bolidom makne s puta funkcionalnim bolidima?
- Oviedon Ihmisohjus -
sepulctor
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la sepulctor »

Lucky je napisao/la:
Dobro pogledajte još jednom snimku i u kojem su položaju ruke na volanu Hamiltona i kako stoje kotači. :roll:
A i na slici se dobro vidi taj položaj kotača i njegovih ruku,gdje on očito pokušava skrenuti i izbjeći sudar.
Ali je to učinio dozlaboga presporo :!:
Rezultati govore sami za sebe...
Posjedujem velik izbor F1, Moto GP, Le Mans, WSBK, INDY, WRC i ostalih utrka, te nogometnih i hokej utakmica.
Svi zainteresirani za razmjenu nek se jave na pp.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

monza je napisao/la:
47 je napisao/la:ma tko se ne spušta? Muamert, apsolutno si u pravu!
da je Massa odvozio onakvu utrku, razapeli bi ga. Pljuje se po njemu za najmanju grešku, gospodin savršeni kad napravi nekoliko velikih grešaka, da ne spominjem zalijetanje u Alonsa, svi mudro šute!

I ono mahanje! WTF! ja bi mu lijepo dignuo srednjaka, pa makar i ogromnu kaznu dobio!
Lijepo se razvija taj Hamilton... :roll:
I ja tako mislim, Hamilton da je pravi bio bi svjetski prvak a ne bi pravio onake gluposti lani na zadnjim utrkama. A danas...
Mislim da bi gospodi iz MCM - a bilo najpametnije Alonsa na koljenima moliti da se vrati...
:glupsi: :peace:
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

p@rtibrejker je napisao/la:BTW, vidim da se Lewis ispričao cijelom svom timu na lošoj utrci. A isprika Alonsu što mu je skoro zajahao na glavu? I polomio mu zadnje krilo i možda još nešto i tako uzeo priliku za bodić-dva? ;)
Pa komu je kriv kad je spor, kaj se ne makne. :lol: :lol:
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Lucky je napisao/la:
vulshok je napisao/la:http://www.planetf1.com/story/0,18954,3 ... 20,00.html

Evo mali update za poznavaoce engleskoga ;)
Ista informacija se pojavila i tu.
Vidljivo je bilo prije sudara da mu (hamiltonu) nedostaje komad "mosta" s lijeve strane
slika
a sad...da, on je motao desno, i valjda je mislio da će ga izvuć, ali očito nije. Koliko bi trzaj volanom još udesno tu bio izvediv - ne znam
slika
Odgovori