Mogo je reagirat? A nije izvanzemaljac. Sta mislis da je mogo zakocit da nebip@rtibrejker je napisao/la:Mislim da ovo nema veze sa top speedom jer nije ravnina u pitanju već splet zavoja, a ako Renault ima problem sa balansom (što ima) i problem sa zagrijavanjem guma u prvom krugu (što ima) - o da, McLaren može biti ovoliko brži. Ali McLaren ima i onu pedalu koja se zove KOČNICA ako je već noga priljepljena na gasu, a ne znam kakav refleks treba F1 vozač imat da skuži da se približava većom brzinom vozaču ispred i trzne volanom... A Lewis niti je trznuo, niti je usporio, direkt u Alonsa...Adriana Lima fan je napisao/la:Gledaj on nemoze imati tolko vecu brzinu. Uostalom Renault ima veci top speed od McLarena. Vjerojatno je Alonso pogrijesio i proklizao te izgubio grip i nije mogao dovoljno ubrzat.
Ako se Alonso mogao ispričati Speedu (?) za ono u kvalama onda se radi ovog zaokruženog na slici kao i komadu krila koji fali između slova N i A mogao i Lewis?

A ja sam rekao da je vjerojatno proklizao u zavoju i izgubio grip pa on tako moze drzat gas do daske al ne prima se.