Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Formula 1 team-McLaren
Kimiju je pukao prednji ovjes. Daj se podsjeti. Joj, joj.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Ma nista se mi ne zivciramo.... Samo lijepo pitamo jer vecini nije jasno zasto non-stop testiraju sa starim krilcem. Ima par nagadjanja ali to nije nista.McLarem je napisao/la:
Znas ti onu pjesmu "iznad Tesnja zora svice......", nista se ti nesikiraj, rece mi tip iz Engleske nije bas neki expert za F1 "ako nelaze" da su samo cake sa McLaren-om, sve je pod kontrolom, pa...... vidjecemo jeli mi lago ili ne........
No pricekat cemo. Tko ceka, taj doceka.

- jaki
- Rezervni vozač
- Navijam za: Ferrari
Dani je napisao/la:Kimiju je pukao prednji ovjes. Daj se podsjeti. Joj, joj.

ovjes je pukao od vibracija uzrokovanih flatspotom na gumi 2005 na nurbergringu, a 2004 mu je puklo krilo na hockenheimu.
Evo da se svi podsjetimo:
- sp33d
- Početnik
disi?Dani je napisao/la:Kimiju je pukao prednji ovjes. Daj se podsjeti. Joj, joj.

evo nurbrugring 2005:

- elf
- Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
- Navijam za: Lotus F1 team
meni se cini da ce biti " sjetila se Mara da je pod njoj bara " ...McLarem je napisao/la:Ljudi pustite nas da patimo dok ne pocne sezona. Oda ce te svi dobiti po usima, vasa reakcija na prvu utrku ce biti "sta ono srebreno proleti i odeeeeeeeeee"![]()
![]()

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Evo s današnjih testiranja jedna slikica... McLaren ima totalno drukčije rješenje za auspuhe od ostatka momčadi, i mislim da nije bilo slike iz ovog kuta, pa evo...

- jaki
- Rezervni vozač
Meni to izgleda kao nekakva toplinska izolacija.keexx je napisao/la:Evo s današnjih testiranja jedna slikica... McLaren ima totalno drukčije rješenje za auspuhe od ostatka momčadi, i mislim da nije bilo slike iz ovog kuta, pa evo...![]()
[ http://slike.hr/slika.php?z=diapo1340.jpg ]
- Ferrari-BiH
- Veteran
Kovalainen ubijedjen da ce McM startati u Australiji sa KERS-om
LINK na engleskom
LINK na engleskom 2
LINK na engleskom
LINK na engleskom 2
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- LEWIS HAMILTON McM
- Početnik
- Navijam za: Lewis Hamilton McLaren
ovo budi bolne uspomene,isto ko i ona snimka gore:(sp33d je napisao/la:disi?Dani je napisao/la:Kimiju je pukao prednji ovjes. Daj se podsjeti. Joj, joj.![]()
evo nurbrugring 2005:
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
lewis ili laze ili kaze da je mcm dobar....
http://www.velika-nagrada.hr/formula-1/ ... ezonu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.velika-nagrada.hr/formula-1/ ... ezonu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
McLaren u <3
- Ferrari-BiH
- Veteran
Zavisi za sta je dobarMcLewis je napisao/la:lewis ili laze ili kaze da je mcm dobar....

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
ak nista drugo bar cemo bit dobri u kvalifikacijama jer ce najprije gume grijat od svih hahahaahFerrari-BiH je napisao/la:Zavisi za sta je dobarMcLewis je napisao/la:lewis ili laze ili kaze da je mcm dobar....
http://www.velika-nagrada.hr/formula-1/ ... ezonu.html" onclick="window.open(this.href);return false;ma tjesi navijace a i samog sebe
McLaren u <3
- Ferrari-BiH
- Veteran
McLewis je napisao/la:ak nista drugo bar cemo bit dobri u kvalifikacijama jer ce najprije gume grijat od svih hahahaahFerrari-BiH je napisao/la:Zavisi za sta je dobarMcLewis je napisao/la:lewis ili laze ili kaze da je mcm dobar....
http://www.velika-nagrada.hr/formula-1/ ... ezonu.html" onclick="window.open(this.href);return false;ma tjesi navijace a i samog sebe

- McLarem
- Test vozač
Nakon što je bio upitan (Hamilton) da izdvoji jednu momčad koja bi najviše mogla iznenaditi, McLarenov vozač je odgovorio: "Force Indija."
Ljudi, F India ce biti prvak u 2009, poslusaj te covjeka on zna bar malo vise od nas o F1.
"Da, imali smo nekoliko problema, no riješili smo ih." reko Hamilton
Eto i to se je prebrodilo (nadam se) reko JA
Ljudi, F India ce biti prvak u 2009, poslusaj te covjeka on zna bar malo vise od nas o F1.

"Da, imali smo nekoliko problema, no riješili smo ih." reko Hamilton
Eto i to se je prebrodilo (nadam se) reko JA

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
- McLarem
- Test vozač
Ovo novo mi je puno ljepse a i bolje je vise strujanja vazduha i bolje se blid "fata" za pistu.
- McLaren Mercedes
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
ma mclaren ce bit jak ove sezone... testira s starim krilom i dobro... ko da oni ne znaju sta rade... ovo je testno vrijeme i kako lewis kaže mi samo testiramo. sta i kako mi ne možemo znati. vjerujem da ce mcm biti među prve 2 momčadi već u australiji (a i mogao bi pobjediti). force indija izgleda fenomenalno s mclarenovom pomoći
Jedan jedini i neponovljivi Vodafone McLaren Mercedes MP4-22
- gringo73
Auto Moto und Sport navodi da McLaren ima problema, pa skoro s cijelim zadnjim krajem. Kao što je već poznato, previše je pritiska na stražnje gume, a drugi problem je pregrijavanje stražnjih kočnica (koje je najvjerojatnije bilo uzrok onom poljupcu u zid). Uglavnom, rezultati koje je dao zračni tunel nije jednak onom što se događi vani, tj. na stazi. Novo krilo nije riješilo te probleme i novi pokušaj popravka lošeg stanje slijedi u Barceloni...

- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Sretno im bilo s rjesavanjem problema!
- McLarem
- Test vozač
Straznje krilo i straznje kocnice, sve u svemu Barselona je tu da se to sve popravi. ...Vidjecemo hoceli ici na bolje.
- ~IsR~Lux
- Početnik
- Navijam za: V8
pa zašto onda uopće testiraju za starim zadnjem krilom kad im je veći pritisak na zadnji kraj,veći je downforce sa prošlogodišnjim krilom,zar ne?
- gringo73
Jerez zahtijeva veći downforce (a i staza je koja ne miluje gume), a očito im je sa starim lakše tražit koliko bi trebalo. S novim očito ne znaju di su...pokušali jesu (2 nove verzije su ovaj tjeda testitrane), ali očito nisu pogodili. I sad ponovo sa starim krilom traže pravu točku.SFM je napisao/la:pa zašto onda uopće testiraju za starim zadnjem krilom kad im je veći pritisak na zadnji kraj,veći je downforce sa prošlogodišnjim krilom,zar ne?

- McLarem
- Test vozač
Ljudi sta ovi nasi misle?????????????? Hoceli ovo na dobro izaci, nije to sto sam ocekivao, nadam se da ce sve biti OK. Ako neko zna ista vise neka javi?
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Pedro daje objašnjenje zašto voze sa starim krilom.
"Radimo uspoređivanja sa različitim konfiguracijama. To smo sve unaprijed planirali,a čudi nas da ostale momčadi to ne rade." I dodaje da će bolid do početka sezone još poboljšat.
A Norbert Haug se ne brine oko brzine bolida,on veli ovo:
"Uvijek kad je stanje na stazi bilo najbolje da se odvoze najbrža vremena naš bolid je bio u box-u."
Link
"Radimo uspoređivanja sa različitim konfiguracijama. To smo sve unaprijed planirali,a čudi nas da ostale momčadi to ne rade." I dodaje da će bolid do početka sezone još poboljšat.
A Norbert Haug se ne brine oko brzine bolida,on veli ovo:
"Uvijek kad je stanje na stazi bilo najbolje da se odvoze najbrža vremena naš bolid je bio u box-u."
Link
- gringo73
Ovo ustvari ima logike, jer kad krene sezona, osim petka u GP vikendu, nema testiranja određenih konfiguracija. Ali svejedno bih volio da smo malo brži..King iCool je napisao/la:Pedro daje objašnjenje zašto voze sa starim krilom.
Evo fine sličice današnjeg zadnjeg krila: