Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi i Frijns

Re: Kimi Raikkonen

Post Postao/la K1M1 »

nikolaa je napisao/la: Nzm sto ovo znaci.
Nije nice gay poput Barichella,koji se stalno smjeska,druzeljubiv,voli pricati i druziti se sa svim vozacima F1.Kimi je svoj tip i zato kazem da nije perfektan,ali da je lik to jeste...
kimija si nazvao pederom :D , valjda se zato sunseeker hvata za glavu....
nice guy, a ne gay. ;)
slika
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

K1M1 je napisao/la:
Nije nice gay poput Barichella,koji se stalno smjeska,druzeljubiv,voli pricati i druziti se sa svim vozacima F1.Kimi je svoj tip i zato kazem da nije perfektan,ali da je lik to jeste...
kimija si nazvao pederom :D , valjda se zato sunseeker hvata za glavu....
nice guy, a ne gay. ;)
hahahahaha..ne mogu da vjerujem..pravim uzastopce 2 pogreske.Gledao u svoj post prije i mahinalno prepisao..Svasta.. :biggrin: :biggrin: :biggrin:
FORZA FERRARI!!!
racer@work
Navijam za: Kubica

Post Postao/la racer@work »

Prvon napisao si da je nice GAY iliti homoseksualac. Vjerovatno si želio napisati nice GUY.

Kimi ako ide, kao što je sam rekao, ode samo u konkurentan tim jer ne želi biti tu samo da popunjava broj i vozi se uokolo. Zato se nadam: a)da će otići iz Crvenih b) da se vraća u McM.

ali vidjet ćemo.

edit: lol: 22:38, 22:39, 22:41 :biggrin: :biggrin: :biggrin:
All warfare is based on deception - Sun Tzu "The art of war"
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

racer@work je napisao/la:
Prvon napisao si da je nice GAY iliti homoseksualac. Vjerovatno si želio napisati nice GUY.

Kimi ako ide, kao što je sam rekao, ode samo u konkurentan tim jer ne želi biti tu samo da popunjava broj i vozi se uokolo. Zato se nadam: a)da će otići iz Crvenih b) da se vraća u McM.

ali vidjet ćemo.
Nece biti ni a) niti b)..Mislim da je to najvjerojatnije po svemu vidjenom iz proslih 5 utrka....
FORZA FERRARI!!!
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

nikolaa je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la:Ako nevalja Ferrariju sigurno da bi Kimijevi navijaci volili da ode u neku konkurentnu momcad -McLaren -Brawn .
Koliko znam Ferrari se jos nije izjasnio po tom pitanju...prema tome... :-$
Nije se izjasnio i ja bi volio da ostane, zato sam napisao : "Ako nevalja".
racer@work
Navijam za: Kubica

Post Postao/la racer@work »

mnogi spekuliraju zašto je Kimi odjednom krenuo dobro voziti u drugom dijelu sezone. Evo zašto, dosadilo mu je slušati ove odredbe:
All drivers eliminated in qualifying must make themselves available for media interviews immediately after the end of each session.
Any driver retiring before the end of the race must make himself available for media interviews after his return to the paddock.
All drivers who finish the race outside the top three must make themselves available immediately after the end of the race for media interviews.
http://www.formula1.com/news/headlines/2009/3/9024.html

:D :D :D
All warfare is based on deception - Sun Tzu "The art of war"
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

hehe, to je to :)

svaka cast :)
rFactor F1 HR server Info
slika
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Evo šuška se da Kimi odlazi MCM.
Preneseno sa drugog foruma.

Raikkonen signs agreement with McLaren - report

Kimi Raikkonen has signed an "outline agreement" to kick off a second tenure with the McLaren team beginning in 2010, the Mirror newspaper reported on Sunday.

The British newspaper said the 29-year-old Finn, who raced with the Woking based outfit between 2002 and 2006, must first reach an agreement with Ferrari, with whom he is under contract for one more season.

The Mirror cited "paddock sources" in claiming that Raikkonen is prepared to vacate his contracted Ferrari seat in 2010, but only if the famous Italian outfit pays "all of his 2010 ... salary".

The newspaper estimated Raikkonen's 2010 Ferrari contract at nearly $49m USD.

The report also said the news ties in with Nico Rosberg's link with Brawn and the Brackley team's burgeoning relationship with Mercedes-Benz.

The German manufacturer Mercedes was said to be pushing for Rosberg to replace Heikki Kovalainen at McLaren, but may now have resolved to push the German driver to Brawn and increase its involvement with the Ross Brawn-led out
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

mmilo42 je napisao/la:Evo šuška se da Kimi odlazi MCM.

Kimi Raikkonen has signed an "outline agreement" to kick off a second tenure with the McLaren team beginning in 2010, the Mirror newspaper reported on Sunday.

The British newspaper said the 29-year-old Finn, who raced with the Woking based outfit between 2002 and 2006, must first reach an agreement with Ferrari, with whom he is under contract for one more season.

The Mirror cited "paddock sources" in claiming that Raikkonen is prepared to vacate his contracted Ferrari seat in 2010, but only if the famous Italian outfit pays "all of his 2010 ... salary".

The report also said the news ties in with Nico Rosberg's link with Brawn and the Brackley team's burgeoning relationship with Mercedes-Benz.

The German manufacturer Mercedes was said to be pushing for Rosberg to replace Heikki Kovalainen at McLaren, but may now have resolved to push the German driver to Brawn and increase its involvement with the Ross Brawn-led out
Heh kad bi to bar bilo istina da pređe u McL, niko sretniji od mene :D . još kad bi McL bio konkurentan bolid sljedeće sezone pa da gledamo ponavljanje 2007. da startaju oba McL iz prvog reda i borba za prvo mjesto do samog kraja utrke. U svakom slučaju bit će zanimljivo
slika
Osman Omerovic

Post Postao/la Osman Omerovic »

Sto se mene tice ja bi najvise volio da Kimi ostane gdje jest, to jest da vozacka postava sledece sezone u Ferrariju bude ista (Felipe i Kimi), a ako Kimi kojim slucajem i ode iz Ferrarija nikako ne bi zelio da Alonso dojde na njegovo mjesto.
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

Osman Omerovic je napisao/la:Sto se mene tice ja bi najvise volio da Kimi ostane gdje jest, to jest da vozacka postava sledece sezone u Ferrariju bude ista (Felipe i Kimi), a ako Kimi kojim slucajem i ode iz Ferrarija nikako ne bi zelio da Alonso dojde na njegovo mjesto.
potpisujem,ali ako je ovo istina,tada navijam za Kimija u McLarenu!
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

Spekulacije!!!!!

Izmisljotine novinara!!!
FORZA FERRARI!!!
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

nikolaa je napisao/la: Spekulacije!!!!!
Izmisljotine novinara!!!
Evo i hrvatskih medija:
Räikkönen potpisao predugovor za McLaren, ali traži i 30 milijuna funti

Ovakav bi rasplet, navodi se, mogao objasniti napetosti koje vladaju između Engleza i njihova njemačkog dobavljača motora Mercedesa, koje čak prijete raskidom suradnje

Prema pisanju londonskog dnevnika Mirrora, McLaren u sljedećoj sezoni Formule 1 u svojim redovima želi vidjeti finskog pilota Ferrarija Kimija Räikkönena (29). Isti izvor tvrdi da je svjetski prvak iz 2007. godine već potpisao predugovor s timom iz Wokinga.

Svejedno će taj transfer ovisiti o dobroj volji talijanskog F1-giganta, obzirom da Räikkönen, koji se osjeća neželjenim u Maranellu, ne želi otići a da mu Talijani u potpunosti ne isplate jednogodišnji preostali ugovor, koji mu važi do kraja sljedeće godine. Mirror navodi da je isti vrijedan 30 milijuna funti.

Ovakav bi rasplet, navodi se, mogao objasniti napetosti koje vladaju između Engleza i njihova njemačkog dobavljača motora Mercedesa, koje čak prijete raskidom suradnje. Nijemci, naime, pod svaku cijenu kao zamjenu za Heikkija Kovalainena guraju Nicu Rosberga, Nijemca iz Williamsa.
Izvor: SN
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

dabar :biggrin:
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

kak bu te svi vi pali na guzicu...
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač

sunseeker je napisao/la:kak bu te svi vi pali na guzicu...

kaj ti očekuješ ?
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

ja bih dapace volio da kimi ode u mcm naravno ako je u marranellu nezeljen
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

Kimi-Alonso, ma kaj da velim... Kimi je kaj se mene tice najbolji, mozda nije, nek je Alonso bolji, nek je Hamilton bolji, al Kimi je onaj "tip" kaj bu mu puklo i potrgal bu obadvoje... To je moj Kimi :biggrin:
Ma zato ga i volim... nije mozda najbolji, makar bi po meni mogel biti, al je u mom srcu najjaci i nek tak i ostane!!!
Kimi, samo po PLINU!!!!! :D
A sad... za koju momcad ti vozis... ja za tebe navijam!!!
Mislim da je Mclaren vise pasal Kimiju nego Ferrari, on je vise hladnokrvan, dok je Ferrari topao, Kumić mi je malo bil cudan dok je otisel s Mclarena u Ferrari, a mislim, bilo bi mu i vrijeme da se vrati... Nije da imam neke protiv Ferraria, oni su najbolji u F1, ali jednostavno nikad nije bilo (barem meni) prirodno da je Kimi u Ferrariju... Al opet... Fala Ferrariju jer je pomogel osvojit naslov za mojeg Kimija, i to im nikad nem pozabil....
Živelli!!!! :zivili:
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač

zagor je napisao/la:Kimi-Alonso, ma kaj da velim... Kimi je kaj se mene tice najbolji, mozda nije, nek je Alonso bolji, nek je Hamilton bolji, al Kimi je onaj "tip" kaj bu mu puklo i potrgal bu obadvoje... To je moj Kimi :biggrin:
Ma zato ga i volim... nije mozda najbolji, makar bi po meni mogel biti, al je u mom srcu najjaci i nek tak i ostane!!!
Kimi, samo po PLINU!!!!! :D
A sad... za koju momcad ti vozis... ja za tebe navijam!!!
Mislim da je Mclaren vise pasal Kimiju nego Ferrari, on je vise hladnokrvan, dok je Ferrari topao, Kumić mi je malo bil cudan dok je otisel s Mclarena u Ferrari, a mislim, bilo bi mu i vrijeme da se vrati... Nije da imam neke protiv Ferraria, oni su najbolji u F1, ali jednostavno nikad nije bilo (barem meni) prirodno da je Kimi u Ferrariju... Al opet... Fala Ferrariju jer je pomogel osvojit naslov za mojeg Kimija, i to im nikad nem pozabil....
Živelli!!!! :zivili:
e pa živio i ti meni :zivili:
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

eto, kad se bratske ruke slože...
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Ma ljudi moji , sad će Kimi odvozit utrku dvije dobro i ostaje on i dogodine !
... Forza Massa ...
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Ferrari4ever je napisao/la:Ma ljudi moji , sad će Kimi odvozit utrku dvije dobro i ostaje on i dogodine !
Daj bože da je kvalitet vozaca mjerilo ali bojim se, i da sve do kraja budu postolja da ce morati otici. #-o
Schumy.d
Legenda
Legenda

mmilo42 je napisao/la: Daj bože da je kvalitet vozaca mjerilo ali bojim se
Koje ti bljuzge valjaš... :roll: #-o
Nego šta je mjerilo? Koliko koji vozač ima velik nos? :?
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Schumy.d je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la: Daj bože da je kvalitet vozaca mjerilo ali bojim se
Koje ti bljuzge valjaš... :roll: #-o
Nego šta je mjerilo? Koliko koji vozač ima velik nos? :?
Daj ne bljuzgaj da je mjerilo kvalitet Kimi nebi išao, šta se trudiš objasniti da su razlozi sportski
kad u to ni sam na viruješ, ovdje se samo radi o lovi i o nicem drugom. [-X
Schumy.d
Legenda
Legenda

mmilo42 je napisao/la: Daj ne bljuzgaj da je mjerilo kvalitet Kimi nebi išao, šta se trudiš objasniti da su razlozi sportski
kad u to ni sam na viruješ, ovdje se samo radi o lovi i o nicem drugom. [-X
:lol: :lol: :lol:
Ma daj...
Pogledaj samo ovu temu malo i par postova u njoj:
http://forum.f1-hr.com/viewtopic.php?f= ... 6&start=25" onclick="window.open(this.href);return false;

Toliko o kvaliteti vozača o kojoj ti pričaš... :roll:
Pametnome dosta! ;)
Odgovori