Domaći nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Lewis Hamilton

Re: Domaći nogomet

Post Postao/la elder »

Nazalost ja sam nisam mogel gledati tekmu, Vidim sad na statistikama da je dinamo dobil gol s igracem vise, ali su odmah izjednačili. Malo razocaravajuce da nisu uspjeli pobjedi ak su imali igraca vise.
Darkness rises when silence dies
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

elder je napisao/la:Nazalost ja sam nisam mogel gledati tekmu, Vidim sad na statistikama da je dinamo dobil gol s igracem vise, ali su odmah izjednačili. Malo razocaravajuce da nisu uspjeli pobjedi ak su imali igraca vise.
Naravno da je razocaravajuce, 80min imaju igraca vise, i ne mogu zabiti dva gola... :|
slika
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Schumy.d je napisao/la:Neee crveni :(

Opet Mamić kupio suca... :lol:
http://i53.tinypic.com/28je96x.gif" onclick="window.open(this.href);return false;

Ali dobro kako nam sude godinama ovo je jos i dobro sudjenje bilo ;)

Latice od ruza... :lol: :lol: :lol:
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

po meni takodjer dinamo loš, jer ne pobijediti (kako bi neki rekli: za klasu slabiji) hajduk s igračem više je definitivno loše, dapače hajduk je bio ravnopravan ako ne i bolji. Također sam upravo htio spomenuti ovo što je bibi stavio, nepostoječe zaleđe, a iz te šanse bi 99% pao gol za 2:1. Naravno na tv-u nisu ni stavili ponovljenu snimku te situacije, kao i obično...
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

K1M1 je napisao/la:po meni takodjer dinamo loš, jer ne pobijediti (kako bi neki rekli: za klasu slabiji) hajduk s igračem više je definitivno loše, dapače hajduk je bio ravnopravan ako ne i bolji. Također sam upravo htio spomenuti ovo što je bibi stavio, nepostoječe zaleđe, a iz te šanse bi 99% pao gol za 2:1. Naravno na tv-u nisu ni stavili ponovljenu snimku te situacije, kao i obično...
I nesuđeni penal za Dinamo i suđeno nepostojeće zaleđe Šituma... Ali, kao i obično, gleda se samo ono što vama odgovara... #-o
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

luka_kimi je napisao/la: I nesuđeni penal za Dinamo i suđeno nepostojeće zaleđe Šituma...
nzm na što točno misliš (pogotovo ovo za penal), jer očito nisam to primijetio, pa bi koji video kao dokaz toga dobro došao..
luka_kimi je napisao/la:Ali, kao i obično, gleda se samo ono što vama odgovara... #-o
ne navijam ni za jednog od ove dvojice, tako da mi tu nema što odgovarat ni ne odgovarat, samo sam napisao ono što sam primijetio...
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ne ti ne navijaš ni za jedan od ova dva kluba, već kontra Dinama, pa to nam je očito.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Bibi je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Eeee,ljudi jel zna netko da li će biti prijenos derbija još negdje osim na max tv-u, možda neki live stream ili tako nešto ?
Ovdje ce ti bit tekma.Uglavnom,stream je los ,ali bolje to nego nista.

http://livehnl.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ajmo bili! Uvik kontra svih!!!!!!!!!!
E nemoj me!!! Taj link je stvarno radil?!? :<> Jaoooo, ja sam na radiju visjel na kraju!
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

luka_kimi je napisao/la:
K1M1 je napisao/la:po meni takodjer dinamo loš, jer ne pobijediti (kako bi neki rekli: za klasu slabiji) hajduk s igračem više je definitivno loše, dapače hajduk je bio ravnopravan ako ne i bolji. Također sam upravo htio spomenuti ovo što je bibi stavio, nepostoječe zaleđe, a iz te šanse bi 99% pao gol za 2:1. Naravno na tv-u nisu ni stavili ponovljenu snimku te situacije, kao i obično...
I nesuđeni penal za Dinamo i suđeno nepostojeće zaleđe Šituma... Ali, kao i obično, gleda se samo ono što vama odgovara... #-o
Koji mrtvi penal? Mislis na simuliranje Sammira.Tu je majstor.Ah,da zaboravio sam sve je kontra Dinama ustvari.Oni su najvise osteceni #-o

Ajde nema veze doci ce sve na naplatu kad tad (mozda vec,ustvari siguran sam u LP)

@King iCool

Da,radio je link :D
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Bibi je napisao/la: Ajde nema veze doci ce sve na naplatu kad tad (mozda vec,ustvari siguran sam u LP)
Šta ima doći na naplatu u LP?Jadno

Da dolazi sve naplatu ovaj derbi bi trebao biti prekinut,kao i gotovo svaki u Splitu.Nek ovo naprave na europskim utakmicama pa da vidimo šta bi onda bilo
A vi i dalje palite visoke peći i slične pjesme,ljubav prema klubu se ne iskazuje mržnjom prema drugom klubu.Od 100 min utakmice 90 min je torcida pjevala o Dinamu.Shvaćam navijački folklor ali što je previše previše je.Kompleksi

A žalopojke o suđenju ne želim komentirati jer postaje(odnosno odavno je već postalo) smiješno
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Bibi je napisao/la:Ajde nema veze doci ce sve na naplatu kad tad (mozda vec,ustvari siguran sam u LP)
Vidi se koliko ste zadrti i ljubomorni... ;)

Može vas biti sram, imamo napokon hrvatskog predstavnika u najjačem nogometnom klupskom natjecanju i vi sad želite sve najgore Dinamu. :roll:
Da Hajduk igra u Europi, ja bih prvi navijao za njih da prođu dalje, ali nije vam Dinamo kriv šta ste nesposobni uhvatiti bilo kakvo EU natjecanje već godinama. :doubt:
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

Dani je napisao/la:Ne ti ne navijaš ni za jedan od ova dva kluba, već kontra Dinama, pa to nam je očito.
daj malo pogledaj moje postove nakon dinamovih utakmica u europi, čestitam im i sretan sam ko malo dijete kad pobijede, kao uostalom i za svaki hrvatski klub..
samo sam komentirao utakmicu i ajd mi molim te reci jedan podatak koji nije točan u mom postu. :?
K1M1 je napisao/la:po meni takodjer dinamo loš, jer ne pobijediti (kako bi neki rekli: za klasu slabiji) hajduk s igračem više je definitivno loše, dapače hajduk je bio ravnopravan ako ne i bolji. Također sam upravo htio spomenuti ovo što je bibi stavio, nepostoječe zaleđe, a iz te šanse bi 99% pao gol za 2:1
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Evo jedan citat iz Sportneta
Pohvalno je da nakon utakmice nitko nije spomenuo suđenje. Brkljača je, istina, dobio crveni karton zbog vlastite gluposti, no on ga je mogao dobiti već koju minutu ranije, kao što se možda mogao svirati i jedanaesterac na Sammiru. Tri prekida zbog ubacivanja baklji na teren i gađanje Kelave bakljom i te Dinamovih izvođača kornera raznim predmetima također su nešto na što se u Dinamu nisu osvrtali, a o čemu bi HNS itekako trebao voditi računa jer se ponavlja i apsolutno je u neskladu s pravilima i propisima. Ako Hajduk ne želi riješiti problem s ubacivanjem baklji na teren, onda će to morati riješiti HNS – vrijedi to za svaki teren u Hrvatskoj, ali na Poljudu se najčešće događa, a svaki derbi završava sa po pet-šest minuta sudačke nadoknade. Treba li uopće govoriti kako bi UEFA to riješila?
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la:Evo jedan citat iz Sportneta
Pohvalno je da nakon utakmice nitko nije spomenuo suđenje. Brkljača je, istina, dobio crveni karton zbog vlastite gluposti, no on ga je mogao dobiti već koju minutu ranije, kao što se možda mogao svirati i jedanaesterac na Sammiru. Tri prekida zbog ubacivanja baklji na teren i gađanje Kelave bakljom i te Dinamovih izvođača kornera raznim predmetima također su nešto na što se u Dinamu nisu osvrtali, a o čemu bi HNS itekako trebao voditi računa jer se ponavlja i apsolutno je u neskladu s pravilima i propisima. Ako Hajduk ne želi riješiti problem s ubacivanjem baklji na teren, onda će to morati riješiti HNS – vrijedi to za svaki teren u Hrvatskoj, ali na Poljudu se najčešće događa, a svaki derbi završava sa po pet-šest minuta sudačke nadoknade. Treba li uopće govoriti kako bi UEFA to riješila?
I šta mi je najbolje, negdje sam pročitao tipa: Odigrano je 5 minuta nadoknade, ali to je tipično za Poljud...
To se već podrazumijeva da se radi i nitko se na to ne osvrće.

Ako već palite baklje, onda ih ne bacajte na stadion. :doubt:
A još je žalosnije to da je Split baš zbog tih baklji mijenjao atletsku stazu, ali koga briga za to šta je nova.
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Na 3.20... Ako je to simuliranje, ove sekunde skačem kroz prozor. Plus Šitumovo nepostojeće zaleđe. Ista stvar kao i ovo sa Hajdukom, 99% gol da nije sudio.
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

@luka_kimi

da je bar zakoracio lijevom nogom pa bih rekao da nije jedva cekao da padne, ali ovako da obje noge ostanu kao ukopane....nece to niko svirati, pogotovo ne u ovakvoj utakmici
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Sastav koji bi trebao istracati protiv real-a: "iz 24 sata"

Kelava - Vida, Tonel, Cufre, Ibanez - Calello, Leko, Tomečak, Sammir, Badelj - Rukavina

Opet stavlja u prvi plan rukavinu, moje mišljenje je da bi bečiraj bio puno bolji izbor
Schumy.d
Legenda
Legenda

elder je napisao/la:Opet stavlja u prvi plan rukavinu, moje mišljenje je da bi bečiraj bio puno bolji izbor
Tko zna... Neka bude kao protiv VillaREALA i bit će super. :D

Btw, idem na zapad dolje sutra. :mrgreen:
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Schumy.d je napisao/la: Tko zna... Neka bude kao protiv VillaREALA i bit će super. :D

Btw, idem na zapad dolje sutra. :mrgreen:
Zver uzivaj, a kaj se tice rukavine to mu je bila jedna tekma na kojoj je bil kak spada. Ove ostale je promašil sve kaj se dalo
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

kapa do poda!!
fantasticno!!
igrali su ko lavovi!!

redom fenomenalni - kelava, ibanez, leko, vida
ibanez je bio strasan, tomecak vrlo dobar..
sammir katastrofa, trebalo ga je izvadit van.. badelj takodjer nije bio na razini kao i ostali.. rukavina jbga.. taj moze vise promasit nego ronaldo :)

uglavnom, mogu bit apsolutno ponosni!
rFactor F1 HR server Info
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

yep, odlicni su bili, steta sta nisu bod uzeli (a mogli su, i zaslužili čak)...
da je rukavina ono zabio bilo bi zanimljivo, al što taj čovjek može promašit, to je za ne vjerovat, trebao je bečiraj od početka igrati..
samo nek ovako igraju i protiv ajaxa i lyona i nema straha, mislim da im mogu itekako parirati.. ;)
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

inace ne navijam ni za real ni za dinamo , al dinamo je odigrao cak i bolje od ocekivanog . Bravo , ako ovako nastave mogao bi past ajax opet :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Samo da se ne umisle ( opet ).
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Ja sam zadovoljan i ponosan na Dinamovce,svaka čast muški su poginuli

Valjda je kolega Schumy ako je uživo gledao dobro vidio kako su Marcelo i CR simulatori

A izjava CR nakon utakmice je sramotna samo pokazuje koliko je jadan i nije čudo da ga mnogi ne volle

I još jedna stvar publika katastrofa
-ferrari-F1-
Početnik
Početnik

Post Postao/la -ferrari-F1- »

rukavina mora van iz dinama
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
Odgovori