Kakva glupost...Chuck Norris je napisao/la:Mourinho frankenstein nogometne igre

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Kakva glupost...Chuck Norris je napisao/la:Mourinho frankenstein nogometne igre
hahaha ja ne vjerujem BOLESNOSchumy.d je napisao/la:Kakva glupost...Chuck Norris je napisao/la:Mourinho frankenstein nogometne igre
Dobro, šta ti još uvijek misliš da Real može to stignuti?Chuck Norris je napisao/la: Prednost je ostala ista velikih 8 bodova i najvjerovatnije nedostižnih u preostala 4.kola
Sad ne vjerujem više,ali nije sporski slaviti dok nije gotovoSchumy.d je napisao/la:Dobro, šta ti još uvijek misliš da Real može to stignuti?Chuck Norris je napisao/la: Prednost je ostala ista velikih 8 bodova i najvjerovatnije nedostižnih u preostala 4.kola![]()
Pa ja sam odustao od Almerije još...
Shvatio je koliko je sudačka ogranizacija jaka.Chuck Norris je napisao/la:Sad ne vjerujem više,ali nije sporski slaviti dok nije gotovoSchumy.d je napisao/la:Dobro, šta ti još uvijek misliš da Real može to stignuti?Chuck Norris je napisao/la: Prednost je ostala ista velikih 8 bodova i najvjerovatnije nedostižnih u preostala 4.kola![]()
Pa ja sam odustao od Almerije još...![]()
Rano si se predao,vjerovatno si shvatio koliko je Barca jaka
Na ovakve provokacije ne odgovaram.Chuck Norris je napisao/la:Zaboravio sam kako se zvao onaj sudac što im je na Camp Nou dao 5 komada,podsjeti me![]()
Ne, nego je Real imao puno teži raspored i smatrao sam da će tu još negdje kiksati.Chuck Norris je napisao/la: Sad ne vjerujem više,ali nije sporski slaviti dok nije gotovo![]()
Rano si se predao,vjerovatno si shvatio koliko je Barca jaka
...a ne preostaje mi drugo nego čestitati na nezasluženoj pobjediDani je napisao/la:Pozdrav kolegi Toonu, danas su njegovi dobro prošli u Liverpoolu ( moram priznati da mi ono nije za penal ). Liverpool je dobio 3:0 golovima Maxija, Kuyta ( 11m ) i Suareza.
link
Zašto odmah misliš na drugu rasu
O moj Bože na što spade ovaj Real,ne znam ili je smiješnije ili žalosnijeReal je od Uefe zatražio, piše AS, da se za uzvrat u polufinalu Lige prvaka suspendiraju šestorica Barceloninh igrača.
"Kraljevski klub" sada traži da se dvjema utakmicama zabrane nastupa kazne Dani Alves, Sergio Busquets i Pedro zbog nesportskog ponašanja, a da se jedna utakmica suspenzije dodijeli Javieru Mascheranu, Seydouu Keiti i Victoru Valdesu zbog sudjelovanja u nekoliko prepirki.
UEFA-ina Disciplinska komisija sastat će se danas (ponedjeljak) u Nyonu i za očekivati je da odluku donesu prije utakmice na Camp Nou.
Inače, Real je od UEFA zatražio i da se kazni Barcelonin trener Josep Guardiola jer je, smatraju, ponašanje njegovih igrača bilo instruirano od njegove strane.
To sve je samo reakcija na Barcine prijetnje.Chuck Norris je napisao/la: O moj Bože na što spade ovaj Real,ne znam ili je smiješnije ili žalosnije
Još ne prestaju plakati
Ničega od ovog nebi bilo da čelni ljudi iz Barcelone nisu najavili tužbu protiv Mourinha.Chuck Norris je napisao/la:Na koje prijetnje?Ne znam na šta misliš?
Mislim da ipak ja....
Barca nije nasjela na niski udarac nego ga je zadao njezin predsjednik koji je prvi najavio tužbu.Chuck Norris je napisao/la: Nadam se da će u Barceloni biti dovoljno pametni da ne nasjedaju na ovako niske i jadne udarce nego da se koncentriraju na utakmicu i na terenu im pokažu koliko su bolji