Domaći nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- elder
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
Re: Domaći nogomet
I opet Rukavina kolko taj covek ima kredita, dinamo dobro odigrano. Ali realno ovo nije bil pravi real, gledal sam njihovu zadnju tekmu i nisu igral kak spada. Crveni karton zasluzen, ali i Leko je trebal dobiti drugi zuti nakon okrsaja s ronaldom. Bila bi puno bolje da je ostal halihodic na klup jer ovaj jurcic ne zivcira
Darkness rises when silence dies
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Upravo se vratio sa utakmice. Majku im, kakvi su to glumci.
Ronaldo ima urnebesno smiješan krik. Kad se bacio nakon kontakta sa Lekom, da ste samo čuli taj uzvik. 
Fantastično su odigrali. Ne mogu biti ponosniji nego što jesam, dovoljno sam rekao. Bravo, bravo, bravo! Vida, Kelava, Lucho, Leko, pa i mali Kovačić odigrali su odličnu utakmicu. Rukavina je odigrao stvarno dobru utakmicu, ali ima nesreću da se, kao napadač, boji šanse. Ipak, mislim da nikome ne treba prigovarat, posebice nakon ovakve predstave. Da ste samo vidjeli na kraju utakmice, kada je cijeli stadion ustao i zapljeskao. Predivno.
Btw. čak je i Callelo dobio ovacije, onda stvarno možete vidjeti koliko smo ponosni bili.

Fantastično su odigrali. Ne mogu biti ponosniji nego što jesam, dovoljno sam rekao. Bravo, bravo, bravo! Vida, Kelava, Lucho, Leko, pa i mali Kovačić odigrali su odličnu utakmicu. Rukavina je odigrao stvarno dobru utakmicu, ali ima nesreću da se, kao napadač, boji šanse. Ipak, mislim da nikome ne treba prigovarat, posebice nakon ovakve predstave. Da ste samo vidjeli na kraju utakmice, kada je cijeli stadion ustao i zapljeskao. Predivno.
Btw. čak je i Callelo dobio ovacije, onda stvarno možete vidjeti koliko smo ponosni bili.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Je li to priznajež za Ronalda ili?luka_kimi je napisao/la:Upravo se vratio sa utakmice. Majku im, kakvi su to glumci.Ronaldo ima urnebesno smiješan krik. Kad se bacio nakon kontakta sa Lekom, da ste samo čuli taj uzvik.
A pročitaj mu izjavu kako smo ljubomorni na njega jer je on bogat i lijep,i kako je sramota od suđenja bila

A ovi što Rukavinu kude nisu u pravu,ja nisam njegov fan ali čovjek jeodigrao vrlo dobru utakmicu,izvrsno se kreće otkriva prostor ali fali mu završnica
Vida mi je bio fantastičan,Kelava također pa zatim Leko,Tonel i na moje opće iznenadjenje Ibanez
...put u raj nije posut ružama...
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
ovo je pun pogodak..Rukavina je odigrao stvarno dobru utakmicu, ali ima nesreću da se, kao napadač, boji šanse
valjda mu treba utakmica i dosta postignutih golova da mu se okrene u glavi i da mu taj neki strah splasne.. potencijala ima za bit odlicna spica..
po meni leko nije trebao dobit crveni za situaciju s ronaldom.. prije je bio prvi prekrsaj za crveni, a ne za zuti.. no sreca da je ispalo kako je ispalo jer je odigrao odlicno..
da.. luka, schumi i ostali - niste se bas iskazali - navijanje vrlo lose..
ibanez uz kelavu definitivno igrac utakmice..i na moje opće iznenadjenje Ibanez
- elder
- Svjetski prvak
Ti oces reci da je rukavina bolji od beciraja, koji se bori za svaku loptu igra svigde. A rukavina samo ceka loptu. A ti velis fali mu zavrsnica, kak sam prije napisal zadnja prava tekma rukavine je bila protiv villareala, od onda nije skoro zabil nista. Zasto rukavina nije igral kod halihodica zato jer se nije dovoljno trudil. Tak da jedino kaj bi mjenjal u danasnjoj tekmi dal bi od pocetka beciraju da igra a ne rukaviniChuck Norris je napisao/la: A ovi što Rukavinu kude nisu u pravu,ja nisam njegov fan ali čovjek jeodigrao vrlo dobru utakmicu,izvrsno se kreće otkriva prostor ali fali mu završnica
-
- Veteran
Ne ja to nigdje ne tvrdim.Za mene je Bećo broj 1 napadač u Dinamu,ali Rukavina je odigrao dobru utakmicu i Jurčić je procijenio da mu je on večeras korisniji zbog hitrineelder je napisao/la:Ti oces reci da je rukavina bolji od beciraja, koji se bori za svaku loptu igra svigde. A rukavina samo ceka loptu. A ti velis fali mu zavrsnica, kak sam prije napisal zadnja prava tekma rukavine je bila protiv villareala, od onda nije skoro zabil nista. Zasto rukavina nije igral kod halihodica zato jer se nije dovoljno trudil. Tak da jedino kaj bi mjenjal u danasnjoj tekmi dal bi od pocetka beciraju da igra a ne rukaviniChuck Norris je napisao/la: A ovi što Rukavinu kude nisu u pravu,ja nisam njegov fan ali čovjek jeodigrao vrlo dobru utakmicu,izvrsno se kreće otkriva prostor ali fali mu završnica
.Sad Rukavinu ne treba razapinjati zbog promašaja stvar je psihološke prirode vidi se da dečko zna igrati
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
I na Lucha Gonzaleza?Chuck Norris je napisao/la:Ja sam zadovoljan i ponosan na Dinamovce,svaka čast muški su poginuli
Valjda je kolega Schumy ako je uživo gledao dobro vidio kako su Marcelo i CR simulatori
A izjava CR nakon utakmice je sramotna samo pokazuje koliko je jadan i nije čudo da ga mnogi ne volle
I još jedna stvar publika katastrofa

- elder
- Svjetski prvak
Dobro nis je ne velim da ga sad treba razapinjati radi promasaja danas, ali nije to samo danasnja tekma. U svakoj tekmi fulja ciste prilike, pa sunce micika ak to nije alarmanto da nije za prvu postavu onda neznam kaj je
- luka_kimi
- Moderator
Ne kužim te Armanini, navijanje katastrofa? Po čemu to?

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

-
- Veteran
Zaista katastrofa,preko tv-a većinu utakmice muk i poneki zviždukluka_kimi je napisao/la:Ne kužim te Armanini, navijanje katastrofa? Po čemu to?
Jedino dobro od navijača je bilo Messi

- Armanini
- Svjetski prvak
eto, sto chuck kaze..
tu i tamo, dinamo dinamo, bez pjesme, bez navijanja..
doduse i za ocekivat je kad je vjerojatno vecina tek gledatelja, a ne navijaca..

tu i tamo, dinamo dinamo, bez pjesme, bez navijanja..
doduse i za ocekivat je kad je vjerojatno vecina tek gledatelja, a ne navijaca..
Jedino dobro od navijača je bilo Messi (priznaj da si i ti to vikao )

- luka_kimi
- Moderator
Ma nisam, meni je bilo svejedno kako će utakmica završit, prije utakmice sam želio ovakav rezultat ili 2:1 za Real, idealno... Real startao pobjedom, Dinamo se nije osramotio.Chuck Norris je napisao/la:Zaista katastrofa,preko tv-a većinu utakmice muk i poneki zviždukluka_kimi je napisao/la:Ne kužim te Armanini, navijanje katastrofa? Po čemu to?
Jedino dobro od navijača je bilo Messi(priznaj da si i ti to vikao
)
Vjeruj mi, preko TV-a nije doživljaj ko na stadionu. Istina da se pjevalo nešto manje nego obično, ali ne pamtim kada je publika bila korektnija i suportivnija nego što je bila danas. Ne sjećam se kada je ijedna hrvatska ekipa nagrađena pljeskom nakon poraza, pa bio on i od Reala.

-
- Veteran
Onda ti nisi dinamovac ako si želio pobjedu Reala
A evo inače izjave uvijek skromnog CR-a
"Ovo je nepravedno, prava sramota!", dodao je Portugalac pokazujući ozljedu pred TV-kamerama.
"Ne razumijem zašto je sudac dozvolio Dinamu grubu igru. Čini mi se da su Dinamovi igrači imali preveliku zaštitu dok je mi uopće nismo imali."
Superzvijezdu Reala pitali smo i za skandiranja s tribina "Leo Messi", a on im je pokazao palac gore što je ustaljena praksa u Španjolskoj na gostovanjima.
"Možda su neki ljudi ljubomorni što sam ja bogat, lijep i fantastičan igrač".
- Armanini
- Svjetski prvak
-
- Veteran
Stvarno je moćan ovaj MamićArmanini je napisao/la:eto i ronaldu je jasno da je dinamo potpomognut sucima

BTW nije se nešto nakon Getafea osvrtao na suđenje,
Zadnja izmjena: Chuck Norris, dana/u 15 ruj 2011, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
- luka_kimi
- Moderator
Ma vraga nisam Dinamovac, nego je jednostavno bilo nerealno očekivat išta više osim dostojanstvenog poraza. Ništa se više nije moglo, to je činjenica. A za Ronalda, hoćeš reć da to što je rekao nije istina? On je samo rekao ono što većina nogometaša misli za sebe, on je u pravu, od tri stvari koje je nabrojao on uistinu utjelovljuje sve tri. Zato ga ljudi ne vole, jer ima dovoljno samopouzdanja da kaže nešto ovakvo, dovoljno muda, reko bi.Chuck Norris je napisao/la:Onda ti nisi dinamovac ako si želio pobjedu Reala
"Ovo je nepravedno, prava sramota!", dodao je Portugalac pokazujući ozljedu pred TV-kamerama.
"Ne razumijem zašto je sudac dozvolio Dinamu grubu igru. Čini mi se da su Dinamovi igrači imali preveliku zaštitu dok je mi uopće nismo imali."
Superzvijezdu Reala pitali smo i za skandiranja s tribina "Leo Messi", a on im je pokazao palac gore što je ustaljena praksa u Španjolskoj na gostovanjima.

-
- Veteran
Znao sam da imaš sklonosti prema istom spoluluka_kimi je napisao/la:Ma vraga nisam Dinamovac, nego je jednostavno bilo nerealno očekivat išta više osim dostojanstvenog poraza. Ništa se više nije moglo, to je činjenica. A za Ronalda, hoćeš reć da to što je rekao nije istina? On je samo rekao ono što većina nogometaša misli za sebe, on je u pravu, od tri stvari koje je nabrojao on uistinu utjelovljuje sve tri. Zato ga ljudi ne vole, jer ima dovoljno samopouzdanja da kaže nešto ovakvo, dovoljno muda, reko bi.Chuck Norris je napisao/la:Onda ti nisi dinamovac ako si želio pobjedu Reala

Sve da posjeduje te 3 stvari a siguran sam da posjeduje 2(tu treću neću komentirat) ne posjeduje 4 stvar a to je skromnost
A što se tiče kukanja na start Lekin oba su dosta visoko podigli noge ali koliko sam vidio Leko je prije dirao loptu
Nebitno je to da očekujemo što manji poraz i što smo sad zadovoljni rezultatom ja uvijek želim pobjedu Dinama s kim god on igrao pa makar i s Barcelonom,tako da mi kao navijaču ne može biti svejedno ko će dobiti
- Schumy.d
- Legenda
Evo vratio se i ja sa tekme i bilo je predobro.
Svaka čast Dinamo, odigrali su hrabro, ali igračka razlika je vidljiva iz aviona.
Kelava je branio vrhunski, skinuo 4,5 mrtve šanse. Ibanez isto odličan kao i Vida.
Chuck, po mojem mišljenju je Leko mogao dobiti crveni već u prvom poluvremenu jer mu je sudac 2,3 puta progledao kroz prste.
Real je odigrao slabiju tekmu, ali zaslužena pobjeda.
Crveni neću komentirati jer je meni ono izgledalo kao penal i mislio sam da je sudac svirao penal. Bio sam na drugoj strani i baš je izgledalo da mu je Leko pokupio nogu. Na TV-u se vjerojatno bolje vidjelo.
Svaka čast Dinamo, odigrali su hrabro, ali igračka razlika je vidljiva iz aviona.
Kelava je branio vrhunski, skinuo 4,5 mrtve šanse. Ibanez isto odličan kao i Vida.
Chuck, po mojem mišljenju je Leko mogao dobiti crveni već u prvom poluvremenu jer mu je sudac 2,3 puta progledao kroz prste.
Crveni neću komentirati jer je meni ono izgledalo kao penal i mislio sam da je sudac svirao penal. Bio sam na drugoj strani i baš je izgledalo da mu je Leko pokupio nogu. Na TV-u se vjerojatno bolje vidjelo.
- luka_kimi
- Moderator
Kaj nisi reko da ideš na zapad? Ja sam bio na zapadu gore (da doživim kak je to na tribinama sjedit i navijat za vrijeme tak važne tekme, dojadilo mi je više na atletskoj stalno visitSchumy.d je napisao/la:Evo vratio se i ja sa tekme i bilo je predobro.

Btw. sutra vam stavim par slikica kak je to izgledalo odozdo, uslikao sam Ronalda dok je bio možda dva metra od mene kad su izlazili na teren. Da ne pričam kad su dolazili autobusom, stajao sam odmah do vrata kad su izlazili iz busa, al se nisam usudio pitat za sliku da im ne bi omeo koncentraciju.

- Schumy.d
- Legenda
luka_kimi je napisao/la: i sa zapada se odlično vidjelo da je simulirao bolje nego Pedro.![]()

Ma bio sam na zapadu (oko linije 16m s južne strane) i kažem da nisam najbolje vidio. Čak su i ljudi oko mene pomislili da je penal.
Al ako svi vele da je bilo simuliranje, onda valjda je.
Ja sam previše gledao u Ikera pa nisam vidio gol.

Lik je faca veća od svih zvijezda tamo.
EDIT:
Eh da, Lass mi je fantastičan bio, igračina prava, ne znam zašto ne igra u Realu. Ovo danas je malo igrao, ali nema prolaska, sve uspije zatvoriti.
-
- Veteran
Hoće li nakon današnjeg suđenja hajdukovci plakati da ih kradu
Koji cirkus u Vinkovcima,smiješno.Nije bezveze Maleš bio u HNS-u
- Schumy.d
- Legenda
Ma Mamić je kupio suca, ne Maleš...Chuck Norris je napisao/la:Hoće li nakon današnjeg suđenja hajdukovci plakati da ih kradu

Evo jedan dobar citat:
I otkud vam onda obraz da se izvlačite stalno na suđenje, a ne možete ni Cibaliju nadigrati.Hajduk je pred 8000 tisuća gledatelja, među kojima je bilo više od 1200 torcidaša, bio podređena momčad na terenu veći dio utakmice. Cibalia je imala 57 posto posjed lopte i uputila je više udaraca u okvir gola, ali Splićani su odolijevali napadima i na kraju odnijeli puni plijen.

A kad ja komentiram da pometete svoje dvorište najprije, onda ispadnem posran. Pa vidite valjda da loše igraju!?
- luka_kimi
- Moderator
Katalnoska Barcelona - Balkanska Barcelona 8-7 danas na kraju.
Kovačić odigrao carski, već je sad najbolji Dinamov igrač. Morales se vratio golom i odličnom utakmicom. Bravo Plavi. 
EDIT: Baš mi ga je žao ovdje. Al bar je ispao gospodin.

EDIT: Baš mi ga je žao ovdje. Al bar je ispao gospodin.

- Schumy.d
- Legenda
Meni je ovo bilo toliko jadno od strane navijača... Stvarno imaju inspiracije.luka_kimi je napisao/la: EDIT: Baš mi ga je žao ovdje. Al bar je ispao gospodin.

I onda lik napravi carski potez, kaže da su mu to vikali jer je lijep, bogat i dobar igrač i raz*ebe dodatno te sve koji su mu to vikali.

A ovo na zagrijavanju??

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l6ZcLHvM ... re=related[/youtube]
-
- Veteran
Schumy.d je napisao/la: Meni je ovo bilo toliko jadno od strane navijača... Stvarno imaju inspiracije.![]()
I onda lik napravi carski potez, kaže da su mu to vikali jer je lijep, bogat i dobar igrač i raz*ebe dodatno te sve koji su mu to vikali.![]()

Ti si stvarno nekada slijep
Sa ovom izjavom je samo pokazao kolika je seljačina,džaba mu milioni i činjenica da je jedan od najbolji igrača na svijetu
A i pokazao je da je očito koliko je ljubomoran na Messia jer je svjestan da ne može biti dobar igrač kao on i da ne može biti popularan i omiljen kao Messi