Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Chuck Norris »

Schumy.d je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la: Nadam se da će u Barceloni biti dovoljno pametni da ne nasjedaju na ovako niske i jadne udarce nego da se koncentriraju na utakmicu i na terenu im pokažu koliko su bolji
Barca nije nasjela na niski udarac nego ga je zadao njezin predsjednik koji je prvi najavio tužbu. ;)

P.S.
Nevjerojatno, sudac u Barceloni je De Bleckere. #-o
Zanimljivo kako Proencu izbjegavaju, njega su stavili da sudi u Manchesteru...
Tebi je normalno da jedan trener onako priča o suparničkom klubu i opravdavaš ga :roll: .Nevjerovatno.Nasjeo si na Mourinhov spin koji je s tim izjavama skrenuo fokus s bita problema(a to je njegova kukavička i loša taktika)
Mnogi bivši Realovci su osudili njegovo ponašanje i djelom navijači

Od 100 sudaca vama samo 1 odgovara,kojeg kod izaberu već je unaprijed osuđen jer ovo već vidim da vam ni on ne valja.Urota :lol: Već se unaprijed stvara alibi
...put u raj nije posut ružama...
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Schumy.d je napisao/la:
@Scud:
Pročitaj izjave u članku. :D
U Bayernu ga žele, ali neće forsirati sa cijenom jer mu ističe ugovor.
Da, to stoji da mu istjece ugovor, ali onda ga moze imati, tko god zeli: ne mora to nuzno biti Bayern. :D

Ma ja sam 200% siguran da nece doci, nema veze sto se pise u medijima... :p Ako nista drugo, eto sacekaj ljetni prijelazni rok, pa se uvjeri sam. :p
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Chuck Norris je napisao/la: Tebi je normalno da jedan trener onako priča o suparničkom klubu i opravdavaš ga :roll: .Nevjerovatno.Nasjeo si na Mourinhov spin koji je s tim izjavama skrenuo fokus s bita problema(a to je njegova kukavička i loša taktika)
Mnogi bivši Realovci su osudili njegovo ponašanje i djelom navijači

Od 100 sudaca vama samo 1 odgovara,kojeg kod izaberu već je unaprijed osuđen jer ovo već vidim da vam ni on ne valja.Urota :lol: Već se unaprijed stvara alibi
Ne, ja samo govorim da nije Real kao klub uputio niske udarce, već Mourinho. I čovjek je rekao i pola istine. Kad ti sudac upropasti utakmicu, onda se ne osjećaš baš fantastično, a kad ti je to već 2. put protiv istog kluba, onda još gore.

I ne ide mi u glavu da se opet gura sudac koji povlači za svojim imenom greške iz prošlosti, pogotovo zato jer su te greške bile povezane sa ljudima iz ove utakmice. Zašto Proenca nije smio suditi 1. utakmicu? Zašto se izbjegava i u drugoj i stavlja sudac sa repovima? Pitanja na koja nikad odgovora nećemo dobiti.

Zašto ne sudi Skomina jedno polufinale koji je po meni puno bolji od De Bleckerea? Konstantno se guraju 3,4 ista suca da sude završnice, a već u zadnje 3 sezone je bilo pregršt grešaka od istih.

P.S.
Njegova kukavička taktika je uspijevala protiv Barcelone. ;)
Bivši Realovci? To misliš na Calderona koji je ljubomoran na Pereza cijeli život?
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Mourinho predstavlja Real i kad on daje izjave on daje i u njihovo ime,jedino u slučaju ako se klub ogradi od tih izjava što ovdje nije bio slučaj

Ništa mu sudac nije upropastio nego on sam i njegovi igrači :wink: Ti tvrdi i dalje da nije bio crveni,a jučer je bio jedan dobar članak bio u jutarnjem o tom prekšaju gdje piše da je(ja ću prepričati da ne tražim link) bitna namjera i OPASAN start a ne koliki je intezitet udarca bio a pošto je u pitanju Pepe kojem su takvi startovi NORMALNI onda sucu ne preostaje ništa nego dati crveni(da je bio neki drugi igrač tipa Kaka,Ozil moglo mu se oprostiti sa žutim kartonom kao neoprezan start)
I dalje ću tvrdit(ne samo ja nego većina ljudi koji su gledali te utakmice) da je sve 3 prethodne utakmice Pepe trebao dobiti crveni,volio bi kad bi neko ako nađe isječke s njegovim prekršajima na tim utakmicama da ih postavi ovdje

A Mou je šutio kad je dobio penal na poklon u prvenstvu

A to da je se sudac za 1. utakmicu mjenjao je izmišljotina ,najvjerovatnije Marcina.Ko će suditi utakmicu nije mi toliko bitno previše se opterećujete sucem

Osudio sam simuliranje Busqetsa(pogotovo njega,nastavi li ovako stiće uskoro neokrunjenoga kralja) i Pedra,ali i Di Mariino

Ali evo nek se zna ko je kralj među simulatorima (bar za sada)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma prijatelju moj, ništa ne može pobiti Alvesovo iznošenje NA NOSILIMA i onda lik sprinta pola minute kasnije. To ti je apsolutno najgora simulacija koja može biti.

A ti isto tako misli koliko god hoćeš da je ono bio crveni, ali kontakta NIJE BILO, a ti meni nabroji situacije u kojima se crveni dobije za nikakav kontakt.
Ono je žuti ko kuća i ništa više.

Čovječe, imate snimke, svi kažu da nije za crveni, ali ti i dalje si uporan. Pa kud ćeš bolji dokaz od TV kamere?
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:Ma prijatelju moj, ništa ne može pobiti Alvesovo iznošenje NA NOSILIMA i onda lik sprinta pola minute kasnije. To ti je apsolutno najgora simulacija koja može biti.

A ti isto tako misli koliko god hoćeš da je ono bio crveni, ali kontakta NIJE BILO, a ti meni nabroji situacije u kojima se crveni dobije za nikakav kontakt.
Ono je žuti ko kuća i ništa više.

Čovječe, imate snimke, svi kažu da nije za crveni, ali ti i dalje si uporan. Pa kud ćeš bolji dokaz od TV kamere?
Svi?Realovci?To možda

Ponavljam po stoti put kontakta je bilo a i da nije bilo namjerna i opasna igra i opravdano isključenje.Što više ovakvih isključenja i manje ćemo ozlijeda imati ;)

A da je Alves sprintao za pola minute i nije baš istina,prošlo je par minuta jer je prekid i natezanje s igračima i Mourinhom trajalo par minuta

EDIT:
"Srećom, Mourinhova taktika koja se bazira samo na provokacijama i destrukciji protivničke igre nije upalila u prvoj utakmici. Takav stil igre je sramota za Real Madrid i jednostavno uništava ime i ugled tog legendarnog kluba", oštro je kritizirao švicarski izbornik Mourinha u njemačkom Kickeru, prenosi engleski Guardian.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la:
Svi?Realovci?To možda

Ponavljam po stoti put kontakta je bilo a i da nije bilo namjerna i opasna igra i opravdano isključenje.Što više ovakvih isključenja i manje ćemo ozlijeda imati ;)

A da je Alves sprintao za pola minute i nije baš istina,prošlo je par minuta jer je prekid i natezanje s igračima i Mourinhom trajalo par minuta
Dobro ajde, ti ćeš stajat kod svojeg pa da i Alves prizna da je simulirao.

A gdje je bilo kontakt, daj mi ga pokaži molim te!!!!!!!!!
Jedino ne kužim ako nije bilo kontakta, kako ti smatraš da Alves nije simulirao? Šta ga je onda pogodilo u nogu, ce-ce muha?
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Jučer stavim post i čekam reakciju kolege Toona. Danas idem gledati, kad ono, ne mogu naći. Tražim ja, tražim, a njegov post na jednoj ili dvije strane prije. Ostalo sve vaše svađe oko glume, tužakanja, mesarenja i slično. Ako se negdje smije glumiti, to je "kazalište snova".
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la: Jedino ne kužim ako nije bilo kontakta, kako ti smatraš da Alves nije simulirao? Šta ga je onda pogodilo u nogu, ce-ce muha?
Ja smatram da je bilo kontakta,i ja se osvrćem na crveni karton da je zaslužen
A sva simuliranja ako se mogu dokazati nakon utakmice prvi sam za to da se svi kazne,pogotovo onima kojima je to navika(tu iz Barceloninih redova prvenstveno mislim na Busqetsa)

A ti si tu uhvatio Alvesa,ja i dalje mislim da je dobio udarac(istina da je previše se prenemagao),ali ako je i simulirao zar nije gore kad Marcelo odglumi penal i onda skoči i slavi što mu je to pošlo za rukom?

Ovako možemo u beskonačnost,vjerovatno već dobro idemo na živce ostalima ovdje pa je bolje da prestanemo...

Nadam se da će se sutra pisati o dobroj utakmici,da o sucu i ponašanju igrača neće biti potrebe spominjati
I naravno nadam se da će se pisati o odličnoj predstavi Barce i njenom ulasku u finale :biggrin:
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Ja smatram da je bilo kontakta,i ja se osvrćem na crveni karton da je zaslužen
Ako ti smatraš, to ne znači da si u pravu. Ima snimka na kojoj se sve jasno vidi i ti još smatraš da je bilo kontakta? A ne znam šta reć više...

Daj Bože da Barceloni isključe na taj način igrača pa da Real prođe dalje. Baš me zanima šta bi onda smatrao.
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik
Navijam za: Mark Webber i male momcad

Post Postao/la Spretni Pajkan »

Schumy.d je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la: Ja smatram da je bilo kontakta,i ja se osvrćem na crveni karton da je zaslužen
Ako ti smatraš, to ne znači da si u pravu. Ima snimka na kojoj se sve jasno vidi i ti još smatraš da je bilo kontakta? A ne znam šta reć više...

Daj Bože da Barceloni isključe na taj način igrača pa da Real prođe dalje. Baš me zanima šta bi onda smatrao.
Ja ti evo iz ovih stopa kažen da bi,ka simpatizer Barcelone,pozdravio to isključenje,pa makar i ne bilo kontakta.Zašto?Jer te mesare triba potirat sa nogometnih terena,bilo da se oni zovu Pepe,Taylor ili Jurica Buljat.To šta oni rade iz utakmice u utakmicu,nije slučajnost,nego plod sustavnog "obučavanja",i nogometne filozofije,ili njih,ili trenera.Evo,da ti samo pokažen jedan De Jongov start na Ben Arfi iz Newcastlea,evo,sad da slučajno nije bilo kontakta,ovaj horror start ti ne bi bija za crveni? http://www.youtube.com/watch?v=sHjJaUppv18" onclick="window.open(this.href);return false;
Stvarno ne kužin pojedine Realovce,da je,npr Puyol napravija istu stvar nad C. Ronaldom,tražili bi par utakmica zabrane(mislin na Pepeov start,ne na ovaj,jer ovo nadilazi granice nogometa,i ide u ultimate fight područje).U pravilniku piše,ako igrač ide čepovima na drugog,a pogotovo na osjetljivo područje zgloba i lista,to je za crveni i nema rasprave,bitna je namjera.A u vezi Pepeovog starta,kontakt je bija po lopti,pa se inercija od baluna prenila na D. Alvesa,koji se zarotira,i potom teatralno pa,ali se tek tako nije moga zarotirat da uopće nije bilo nikakvog kontakta.Opet,ponavljan,jedno je kad sudac pusti mušku igru,naguravanja,građenja,koji start na balun,a drugo kad pušta mesarenje i ultimate fight.A mislin da 99% sudaca zna razlučit razliku između to dvoje,koja nije baš tanka.

http://www.youtube.com/watch?v=jKt4IBxD5oo" onclick="window.open(this.href);return false; da,pa ni ovo nije za crveni.Je ti suci seru stvarno,svaki put nešto,odsad zovemo za suce samo Perezove i Mourinhove rođake i kumove :D
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma neću više o tome uopće...

slikaSretno Real večeras!!slika
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik

slika

ajmoooo...
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

26-27.7 - Audi Cup/Munchen
Domacin:Bayern
Gosti: AC Milan, Barcelona, Internacional

Zadnji pobjednik : Bayern 2009.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Abidal počeo trenirati!!

=D> =D>
Lijepo je ponovno vidjeti ga na terenu nakon tumora.
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik

Da,izvjesno je da bi moga dobit oko 20ak minuta i večeras.FTW Eric.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Spretni Pajkan je napisao/la:Da,izvjesno je da bi moga dobit oko 20ak minuta i večeras.FTW Eric.
Teško jer je tek počeo s treninzima. ;)
A nisam siguran ni da je pozvan na tekmu...

Iz krajnosti u krajnost: UEFA Mourinhu zabranila mobitel na Nou Campu!?
WTF? Kakve su to gluposti, ne mogu vjerovati.
Poslali ga u ložu, uzeli mobitel, ne smije u svlačionicu... Šta smije uopće? Da li smije disati? :xx:
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik

Gluposti,UEFA pretjeruje,ali navijači Reala se ne trebaju previše zabrinjavati oko taktike,jer se i onako glavnina posla odradi uoči utakmice,na poluvremenu padne jedino koja sugestija ili korekcija + zamjene posli,dakako.A mislin da su sve pedantno isplanirali,tako da se ne tribate trest da će šta neplanski krenit šta se tiče taktike.Mourinho je stari lisac,tako da,sumnjan da će išta prepuštat slučaju,a isto tako i sumnjan da će se dogodit neko čudo,i virujen kako će Bara ovo proć.

http://gol.hr/clanak/rubrika/champions_ ... elonu.html" onclick="window.open(this.href);return false; evo,najavljuje da je Abidal savršeno zdrav,čak i ako ne bude odigra ni minute večeras,ovo je izvanredno brz oporavak =D>
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma ja se zabrinjavam jer znam da su večeras šanse za prolaz minimalne, tako da se jedino nadam nekom čudu i možda nekoj Karankinoj dobroj ideji. :)
Recimo, da Kaka i Ozil počnu zajedno.

Ali, ovakva pretjerivanja nisu u redu.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...ovo večeras bi morala biti dobra utakmica...napokon se nadam jednom otvorenom i pravom "clasicu"...real nema što izgubiti a svaka pobjeda sa 2 razlike ga diže u nebesa...prema igračima koje posjeduju mogu to učiniti - barca može puno više izgubiti i mislim da će njima to biti teška utakmica...samo da bude dobrog nogometa bez puno taktiziranja...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon Army je napisao/la:...ovo večeras bi morala biti dobra utakmica...napokon se nadam jednom otvorenom i pravom "clasicu"...real nema što izgubiti a svaka pobjeda sa 2 razlike ga diže u nebesa...prema igračima koje posjeduju mogu to učiniti - barca može puno više izgubiti i mislim da će njima to biti teška utakmica...samo da bude dobrog nogometa bez puno taktiziranja...
Ma 2:0 je prevelika prednost da bi je Barca izgubila.
Još je Realova obrana krnjava...
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Eto ga.
Barcelona standardno dominatna i bolja momčad. Nadam se da do kraja neće biti nijednog isključenja (čak ni Carvalha kojem opasno visi drugi žuti), samo zato da više zamuknu i Mourinho i svi ostali koji stalno traže izlike za lošu igru.
Aha, da, sad je izlika da Mourinho ne vodi momčad, zaboravih.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Slash je napisao/la:Eto ga.
Barcelona standardno dominatna i bolja momčad. Nadam se da do kraja neće biti nijednog isključenja (čak ni Carvalha kojem opasno visi drugi žuti), samo zato da više zamuknu i Mourinho i svi ostali koji stalno traže izlike za lošu igru.
Aha, da, sad je izlika da Mourinho ne vodi momčad, zaboravih.
Cestitke Barci na prolazu.... zasluzeno.

Ali opet ne mogu a da ne spomenem sudiju....dosta, dosta cudnih odluka...cak i komenator na FTV (koji navija za Barcu ) je u jednom trenu rekao "ako ovo nije prekrsaj za Ronalda onda ne znam sta jest)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
kreja
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la kreja »

bar su im dali degeneka i na tome im svka cast jer nisu glumili bilo im je tako...
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Čestitke na prolazu, potvrdili su status najboljih na svijetu.
Pedro iritantan s onim kreveljenjem na kraju. Adebayoru bi trebalo zabranit igrat nogomet. Samo sam se molio da svi prođu neozlijeđeno kraj onakve bolesničine, i to nam je uspjelo, idemo na Wembley po naslov!
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Odgovori