A biti će i konverzija najaktualnije verzije Bathrusta koju smo koristili u rFactoru, a konverziju je za Reizu odradio originalni autor staze

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Evo, sutra navečer trka CART serije iz 1998.Vuksa_KC je napisao/la:Opaca, lavovski
najs. AC izgleda odlicno. Bas sam neki dan gledao ono kad smo furali ligu na doningtonu sa tvojim komentiranjem hahaha. jbt koliko volan nisan ima u rukama (virtualni)Ćale od Lewisa je napisao/la:https://youtu.be/lhEIdPwlXsA
Odlicna utrka
Što se volana tiče ja sam sebi gledao isto neki, kako ih nazivaju, entry level i naletio sam par puta u našim online dućanima na Thrustmaster T150. Ima 1080° rotacije, ffb, dvije pedale i tipke koje možeš naći na PS kontroleru, a košta oko 1000-1500kn, kako gdje. Također, našao sam na Amazon.de za otprilike isto tu cijenu Thrustmaster TMX Pro koji je ubiti isti volan kao T150 samo što je izgledom za Xbox, al radi i na PC-u. Imaš pro verziju sa 3 pedale i nešto malo jeftiniju verziju sa 2 pedaleĆale od Lewisa je napisao/la:Za pocetak trebam bolju graficku i volan. Vec sam gledo u par navrata ali i polovni logitechovi serije gxx drze poprilicne cjene.