Bravo majstore!

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Dal ti ozbiljno?F1NAC je napisao/la:a dzabe mu to kad nam je reprezentaciju u kurcu. Na istu shemu smo izgubili i od francuza i od danaca i danas od spanjolske. Ja neznam vise ko nesto vidi u Igoru Voriju koji nije sposoban ni gol dat. Fascinira me tekma protiv danaca. 2 igraca vise nijedan gol. mislin WTF i onda ljudi placu da su suci krivi. Pa u neku ruku i znaju usrat situaciju ali i mi smo je usrali svojom igrom.
pa dao je samo jedan gol na utakmici, i pri kraju utakmice u obrani odgurnuo je španjolskog igrača na Duvnjaka koji je onda dobio 2 min. I još nesto to nikad necu skuzit kod goluže, zasto kad imamo igrača više znaci minutu jos treba da se protivnicki igrac vrati, ZAŠTO on ide mjenjat igrače i zaustavljat protok igre bezveze. U takvim situacijama treba nasrnut na njihSchumy.d je napisao/la:Dal ti ozbiljno?F1NAC je napisao/la:a dzabe mu to kad nam je reprezentaciju u kurcu. Na istu shemu smo izgubili i od francuza i od danaca i danas od spanjolske. Ja neznam vise ko nesto vidi u Igoru Voriju koji nije sposoban ni gol dat. Fascinira me tekma protiv danaca. 2 igraca vise nijedan gol. mislin WTF i onda ljudi placu da su suci krivi. Pa u neku ruku i znaju usrat situaciju ali i mi smo je usrali svojom igrom.![]()
Samo mi reci koji je to bolji pivot od Vorija u Hrvatskoj i to je to.F1NAC je napisao/la: pa dao je samo jedan gol na utakmici, i pri kraju utakmice u obrani odgurnuo je španjolskog igrača na Duvnjaka koji je onda dobio 2 min. I još nesto to nikad necu skuzit kod goluže, zasto kad imamo igrača više znaci minutu jos treba da se protivnicki igrac vrati, ZAŠTO on ide mjenjat igrače i zaustavljat protok igre bezveze. U takvim situacijama treba nasrnut na njih
pa nema boljeg al kazem da ovo prvenstvo se nije proslavio. Uostalom cijela reprezentacija je kiksala, nakon tekme protiv Danske nismo zasluzili ni 4. mjesto.Schumy.d je napisao/la:Samo mi reci koji je to bolji pivot od Vorija u Hrvatskoj i to je to.F1NAC je napisao/la: pa dao je samo jedan gol na utakmici, i pri kraju utakmice u obrani odgurnuo je španjolskog igrača na Duvnjaka koji je onda dobio 2 min. I još nesto to nikad necu skuzit kod goluže, zasto kad imamo igrača više znaci minutu jos treba da se protivnicki igrac vrati, ZAŠTO on ide mjenjat igrače i zaustavljat protok igre bezveze. U takvim situacijama treba nasrnut na njih
Zabio je 1 gol, istina. Iz 2 prilike.
Ajde budi malo manje kritičan. Može i Vori odigrati jednom malo slabije nego inače.F1NAC je napisao/la: pa nema boljeg al kazem da ovo prvenstvo se nije proslavio. Uostalom cijela reprezentacija je kiksala, nakon tekme protiv Danske nismo zasluzili ni 4. mjesto.
sa 2 igrača vise i nijedan pogodak postignut baš smo zasluzili da NHFSchumy.d je napisao/la:Ajde budi malo manje kritičan. Može i Vori odigrati jednom malo slabije nego inače.F1NAC je napisao/la: pa nema boljeg al kazem da ovo prvenstvo se nije proslavio. Uostalom cijela reprezentacija je kiksala, nakon tekme protiv Danske nismo zasluzili ni 4. mjesto.
A mi smo i Francuze i Dance imali u šaci. Nijanse su presudile tako da zaslužujemo i više od ovog 4. mjesta.
Slovenija u 1/4 finalu eura u futsaluSchumy.d je napisao/la:Hrvatska futsal repka na euru odigrala 3:3 sa europskim prvacima Španjolskom!! Bravo dečki!! To je otprilike uspjeh kao da bi Dinamo odigrao neriješeno s Barcelonom!
E da se niste za*ebali onako protiv Azera, sada bi igrali međusobno.Alonso-champ je napisao/la:Imate lakseg protivnikami smo Italijane pobjedili 3:2,svi znamo ko i sta su Španjolci
kraj bajke kolegaSchumy.d je napisao/la:E da se niste za*ebali onako protiv Azera, sada bi igrali međusobno.Alonso-champ je napisao/la:Imate lakseg protivnikami smo Italijane pobjedili 3:2,svi znamo ko i sta su Španjolci
Ali, rano ste se počeli veseliti, pa eto, za kaznu - Španjolska.
A jbg... bilo je lijepo dok je trajalo.Alonso-champ je napisao/la: kraj bajke kolegaljudi satrali
A jesmo Hrvati ili nismo?Toon je napisao/la:Ma da, za nas baš šteta...sami smo se pobijedili...primili smo takve pacerske golove...
A čuj ne možeš imati i ovce i novce.wolfman je napisao/la:čudno se kolega Alonso-champ nije pohvalio s srebrom Prevca(ski-skokovi,mala skakaonica)![]()
hebote patak Slovenci postali zimska velesila(skokovi,biatlon,Maze a i u ostalim sportovima ih ima puno,a imaju i solidnu ekipu u hokeju) a mi imamo šaćicu ljudi od kojih samo jedan ranjeni heroj ima nekih šansi
Pa ja sam iz Gorskog Kotara.wolfman je napisao/la:daleko od toga da mi nemamo planine,al evo primjer samo Bjelolasice koja je nekad bila super centar a sad je sve poizgorilo i nema ništaa pitaj ljude iz Gorskog Kotara jel kod nas ima snijega
![]()
A previše je tu ulaganja kad nemaš svoje. Da ideš trenirati biatlon, moraš najmanje u Sloveniju ili Austriju samo trenirati.wolfman je napisao/la:a odbjegli je otišao jel tu nema nićeg,a i imao je primjer biatlonaca i skijaša trkaća koji su propali zato jer su ostali tu di se nikom bitnom ne digne dok nisi osvojio neke medalje,a nekad ni to nije dovoljno
radio sam cjeli dan pa nisam imao vremena a vec sam imao u planu kako vas malo strzatiwolfman je napisao/la:čudno se kolega Alonso-champ nije pohvalio s srebrom Prevca(ski-skokovi,mala skakaonica)![]()
hebote patak Slovenci postali zimska velesila(skokovi,biatlon,Maze a i u ostalim sportovima ih ima puno,a imaju i solidnu ekipu u hokeju) a mi imamo šaćicu ljudi od kojih samo jedan ranjeni heroj ima nekih šansi
Alonso-champ je napisao/la: jos jedna dobra za vas....Kako bi izgledalo prezime Lare Gut da se uda za Faka i zadrzi djevojacko prezime??