Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la Schumy.d »

gradski je napisao/la: onda je haime božanstvo sa nebesa jer kolko je tek onda on dobar kad je 40 krugova držao MSC iza sebe
Da, 140 krugova... :roll:
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

gradski je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:Pričajte vi šta god hoćete, ali je čovjek držao Buttona u autu poprilično bržem od Mercedesovog više od pola utrke. ;)
onda je haime božanstvo sa nebesa jer kolko je tek onda on dobar kad je 40 krugova držao MSC iza sebe
ne,schumacher ga je 2 puta pretekao s oštećenim ovjesom ;)
gradski
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la gradski »

blago onom ko uvijek ima dobar izgovor
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Ne znam da li je netko od Vas spomenuo, Mercedes radi ponovno auto s jos vise poboljsanja za Gazdu za utrku u Monacu.
Haug hvali Gazdu... " Pokazao je svoju klasu" - kada je uspio zadrzati Buttona iza sebe s vidno sporijm bolidom. :|
slika
gradski
Početnik
Početnik

Post Postao/la gradski »

Scuderia je napisao/la:Ne znam da li je netko od Vas spomenuo, Mercedes radi ponovno auto s jos vise poboljsanja za Gazdu za utrku u Monacu.
Haug hvali Gazdu... " Pokazao je svoju klasu" - kada je uspio zadrzati Buttona iza sebe s vidno sporijm bolidom. :|
to me podsjeća ko kad odeš na hrelić, preplatiš neki auto, pa onda sve oko sebe uvjeravaš kako je auto super i baš si takvog htio
evo kladim se da kad MSC projuri(nadamo se tome, zar ne), da će pred kraj sezone svi svi iz Mercedesa govoriti kako je MSC loše vozio i bla bla, al evo sad je sve super
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Shumi je pilot ,a ostali su vozaci za njega i tacka. Sjedite vi u bolid pa onda dodjite kuci i pisite kako je bilo
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

FerrariF1 je napisao/la:Shumi je pilot ,a ostali su vozaci za njega i tacka. Sjedite vi u bolid pa onda dodjite kuci i pisite kako je bilo
Kakva izjava =D>
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

Evo, kažu da će se vratiti sa "starim" bolidom u monaco. A navodnike sam stavil zato jer će samo onaj međuosovinski razmak biti stari, vratit će ga da bolid bude okretniji na ulicama monaca, a sve ostalo od aerodinamike je novo kao i u barci. link: http://www.motorsport-magazin.com/forme ... recke.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Evo jedan lijepi video o balansiranju bolida.
http://www.youtube.com/watch?v=dyS5ndoA ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT:
@Vleki: Ma to je samo izgovor, to je zbog Rosberga :D LOL
Michael is faster than you!!
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

Vleki je napisao/la:Evo, kažu da će se vratiti sa "starim" bolidom u monaco. A navodnike sam stavil zato jer će samo onaj međuosovinski razmak biti stari, vratit će ga da bolid bude okretniji na ulicama monaca, a sve ostalo od aerodinamike je novo kao i u barci. link: http://www.motorsport-magazin.com/forme ... recke.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo sam htjel znati kako če se taj bolid ponašati u Monac-u, hvala sad znam :)
slikaslikaslika
BigBoss
Navijam za: Hakiranje f1-hr foruma

Post Postao/la BigBoss »

FerrariF1 je napisao/la:Shumi je pilot ,a ostali su vozaci za njega i tacka. Sjedite vi u bolid pa onda dodjite kuci i pisite kako je bilo
Mogu i ja reći:
''Kubica je pilot ,a ostali su vozaci za njega i tocka. Sjedite vi u bolid pa onda dodjite kuci i pisite kako je bilo''

odavno nisam čuo gluplju izjavu #-o
pričamo o VOZAČIMA
ti si praktički usporedio amatera sa schumaherom..OK, nije još toliko očajano stanje :badgrin:
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Mercedes: Schumacher sparkle is back

Michael Schumacher's old 'sparkle' has returned thanks to the revisions made to Mercedes GP's car in Spain, but the team still has a mountain to climb before it can think about challenging Red Bull Racing.

That is the view of Mercedes GP CEO Nick Fry, who believes that Schumacher's fourth place finish is evidence he is now back on track with his F1 return after his Chinese Grand Prix setback.

"The sparkle is back," Fry said when asked by AUTOSPORT if Schumacher was like his normal self again. "I think in China he was perplexed - that is the best word to use.

"I don't think he really understood or we really understood why he had the problems he did, and that is always a major concern. Right from the beginning of Friday in Spain he was on it right from the start, and listening on the radio to Michael, there is the confidence back in his voice. He knows exactly what he wants from the car and he got all that could be had.

"He was concerned after China, because we didn't understand what happened. He spent a day at the factory with his engineers and he spent a day out cycling with them, and I think they worked on some things together. We are back on track with him."

Despite the promise of Schumacher's step forward in performance, Fry conceded that the deficit to race winner Mark Webber was a cause for concern - being more than one minute behind at the chequered flag.

"When you finish a minute behind it is incredibly disappointing and the reality is that we have a lot of work to do," explained Fry.

"I frankly wouldn't expect the Red Bull to have such an advantage on other circuits, and I think this one particularly suited it. But even if it hasn't got that level of advantage, it has certainly got half a second on us and that is a lot to make up - so there is a lot of work to be done over the next month or so."
Michael is faster than you!!
Vleki
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Vleki »

Ti, dajte si pustite snimku jedno dva puta i nek mi onda neko veli da ga button nije videl. LOL : išel je odma braniti poziciju sa onim trzajem na kraju one linije, totalno je krivo procijenil schumacherovo kočenje.
Lepo ga je prešel nema kaj

matrix_23
Navijam za: M. Schumachera

Post Postao/la matrix_23 »

Ma može button pričat šta hoće, čist potez schumia, rekao bih majstorski.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

matrix_23 je napisao/la:Ma može button pričat šta hoće, čist potez schumia, rekao bih majstorski.
Naravno. ;)
Da je netko drugi bio, Button bi ga prosao na onom pravcu.

Ali... Gazda je Gazda. =D>
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

gradski je napisao/la:blago onom ko uvijek ima dobar izgovor
Ti nemaš nikakav zato =;
Bitno da si u 5 komentara popljuvao Michaela, a nisi iznesao niti jedan argument. :roll:
Vleki
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Vleki »

Ovo je snimka schumachera dok je vozil drugi trening u barceloni, molim vas obretite pozornost na ulaz u zavoj broj 9 - to vam je onaj brzi desni zavoj poslije one brze šikane negdje na sredini staze. Ludo mi je kako koristi kočnicu i gas na tom djelu, a još luđi je vettel - njegovu snimku nisam našel - koji jedva na milisekundu pusti gas, dobro ima i bolji bolid.

Video: http://vimeo.com/11552754" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT: schumacherov deveti zavoj je negde na 27 sekundi, a ima i vettel http://vimeo.com/11554281" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Vleki, dana/u 10 svi 2010, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
gradski
Početnik
Početnik

Post Postao/la gradski »

Schumy.d je napisao/la:
gradski je napisao/la:blago onom ko uvijek ima dobar izgovor
Ti nemaš nikakav zato =;
Bitno da si u 5 komentara popljuvao Michaela, a nisi iznesao niti jedan argument. :roll:
popljuvao MSC???
neeeeeeeeee
nema šanse da bi to ja napravio
pratim njegovu karieru od one prve vožnje u SPA i nikad ga nisam popljuvao
ne volim ga, al ukusi su različiti
popljuvao sam vaše komentare o vrhunskoj vožnji jednog majstora
Schumy.d
Legenda
Legenda

gradski je napisao/la: popljuvao sam vaše komentare o vrhunskoj vožnji jednog majstora
Ja nisam rekao da je ovo bila vrhunska vožnja jer on može i puno bolje od ovoga, samo sam rekao da je odlično pretekao i zadržao Buttona iza sebe veći dio utrke. To je bila dobra vožnja, sviđalo se to tebi ili ne.
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

Scuderia je napisao/la:
matrix_23 je napisao/la:Ma može button pričat šta hoće, čist potez schumia, rekao bih majstorski.
Naravno. ;)
Da je netko drugi bio, Button bi ga prosao na onom pravcu.

Ali... Gazda je Gazda. =D>
Button nema kaj pricati jer si je sam kriv i ispada p.... s takvim plakanjem....bilo je to normalno i klasicno preticanje u F1...a sad da ga bas treba proglasavati senzacionalnim i tipa kak to moze samo Schumacher,tu se ne bi slozio...no,svako ima svoju istinu
matrix_23
Navijam za: M. Schumachera

Post Postao/la matrix_23 »

goran007 je napisao/la:Button nema kaj pricati jer si je sam kriv i ispada p.... s takvim plakanjem....bilo je to normalno i klasicno preticanje u F1...a sad da ga bas treba proglasavati senzacionalnim i tipa kak to moze samo Schumacher,tu se ne bi slozio...no,svako ima svoju istinu
Pa nitko nije ni rekao da to može samo Schumi
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:Majstorska vožnja danas!! :thumbup:
Ono zadržavanje Buttona je bila umjetnost. =D> Svaka čast.
Schumy.d je napisao/la:
gradski je napisao/la: popljuvao sam vaše komentare o vrhunskoj vožnji jednog majstora
Ja nisam rekao da je ovo bila vrhunska vožnja jer on može i puno bolje od ovoga, samo sam rekao da je odlično pretekao i zadržao Buttona iza sebe veći dio utrke. To je bila dobra vožnja, sviđalo se to tebi ili ne.
Ne znam Schumy.d no čini mi se da ti je malo nos izrastao...baš samo tvoj post ja zapamtio kao jedan od "jačih" :) bez zamjerke...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Dodi_napalm »

To samo preticanje je oke, ali držanje Buttona u takvom bolidu je nekaj kaj se itekako broji.
Možda staza nema mjesta za preticanje ali je puna brzih zavoja i dugih ravnica koje su pogodovale Mclarenu, i to je Button moral iskoristiti. Šteta kaj umjesto Buttona nije bil Hamilton, vjerujem da bi onda gledali borbu kotač uz kotač.
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon Army je napisao/la: Ne znam Schumy.d no čini mi se da ti je malo nos izrastao...baš samo tvoj post ja zapamtio kao jedan od "jačih" :) bez zamjerke...
I šta sam ja drugačije rekao? :?
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

ovo me podsjetilo na ovu slavnu situaciju i stisnuta buttonova jajašca

Odgovori