Da, 140 krugova...gradski je napisao/la: onda je haime božanstvo sa nebesa jer kolko je tek onda on dobar kad je 40 krugova držao MSC iza sebe

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Da, 140 krugova...gradski je napisao/la: onda je haime božanstvo sa nebesa jer kolko je tek onda on dobar kad je 40 krugova držao MSC iza sebe
ne,schumacher ga je 2 puta pretekao s oštećenim ovjesomgradski je napisao/la:onda je haime božanstvo sa nebesa jer kolko je tek onda on dobar kad je 40 krugova držao MSC iza sebeSchumy.d je napisao/la:Pričajte vi šta god hoćete, ali je čovjek držao Buttona u autu poprilično bržem od Mercedesovog više od pola utrke.
to me podsjeća ko kad odeš na hrelić, preplatiš neki auto, pa onda sve oko sebe uvjeravaš kako je auto super i baš si takvog htioScuderia je napisao/la:Ne znam da li je netko od Vas spomenuo, Mercedes radi ponovno auto s jos vise poboljsanja za Gazdu za utrku u Monacu.
Haug hvali Gazdu... " Pokazao je svoju klasu" - kada je uspio zadrzati Buttona iza sebe s vidno sporijm bolidom.
Kakva izjavaFerrariF1 je napisao/la:Shumi je pilot ,a ostali su vozaci za njega i tacka. Sjedite vi u bolid pa onda dodjite kuci i pisite kako je bilo
Ovo sam htjel znati kako če se taj bolid ponašati u Monac-u, hvala sad znamVleki je napisao/la:Evo, kažu da će se vratiti sa "starim" bolidom u monaco. A navodnike sam stavil zato jer će samo onaj međuosovinski razmak biti stari, vratit će ga da bolid bude okretniji na ulicama monaca, a sve ostalo od aerodinamike je novo kao i u barci. link: http://www.motorsport-magazin.com/forme ... recke.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mogu i ja reći:FerrariF1 je napisao/la:Shumi je pilot ,a ostali su vozaci za njega i tacka. Sjedite vi u bolid pa onda dodjite kuci i pisite kako je bilo
Naravno.matrix_23 je napisao/la:Ma može button pričat šta hoće, čist potez schumia, rekao bih majstorski.
Ti nemaš nikakav zatogradski je napisao/la:blago onom ko uvijek ima dobar izgovor
popljuvao MSC???Schumy.d je napisao/la:Ti nemaš nikakav zatogradski je napisao/la:blago onom ko uvijek ima dobar izgovor
Bitno da si u 5 komentara popljuvao Michaela, a nisi iznesao niti jedan argument.
Ja nisam rekao da je ovo bila vrhunska vožnja jer on može i puno bolje od ovoga, samo sam rekao da je odlično pretekao i zadržao Buttona iza sebe veći dio utrke. To je bila dobra vožnja, sviđalo se to tebi ili ne.gradski je napisao/la: popljuvao sam vaše komentare o vrhunskoj vožnji jednog majstora
Button nema kaj pricati jer si je sam kriv i ispada p.... s takvim plakanjem....bilo je to normalno i klasicno preticanje u F1...a sad da ga bas treba proglasavati senzacionalnim i tipa kak to moze samo Schumacher,tu se ne bi slozio...no,svako ima svoju istinuScuderia je napisao/la:Naravno.matrix_23 je napisao/la:Ma može button pričat šta hoće, čist potez schumia, rekao bih majstorski.![]()
Da je netko drugi bio, Button bi ga prosao na onom pravcu.
Ali... Gazda je Gazda.
Pa nitko nije ni rekao da to može samo Schumigoran007 je napisao/la:Button nema kaj pricati jer si je sam kriv i ispada p.... s takvim plakanjem....bilo je to normalno i klasicno preticanje u F1...a sad da ga bas treba proglasavati senzacionalnim i tipa kak to moze samo Schumacher,tu se ne bi slozio...no,svako ima svoju istinu
Schumy.d je napisao/la:Majstorska vožnja danas!!
Ono zadržavanje Buttona je bila umjetnost.Svaka čast.
Ne znam Schumy.d no čini mi se da ti je malo nos izrastao...baš samo tvoj post ja zapamtio kao jedan od "jačih"Schumy.d je napisao/la:Ja nisam rekao da je ovo bila vrhunska vožnja jer on može i puno bolje od ovoga, samo sam rekao da je odlično pretekao i zadržao Buttona iza sebe veći dio utrke. To je bila dobra vožnja, sviđalo se to tebi ili ne.gradski je napisao/la: popljuvao sam vaše komentare o vrhunskoj vožnji jednog majstora
I šta sam ja drugačije rekao?Toon Army je napisao/la: Ne znam Schumy.d no čini mi se da ti je malo nos izrastao...baš samo tvoj post ja zapamtio kao jedan od "jačih"bez zamjerke...