Formula 1 na regionalnim TV kanalima!
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Massu
Re: Formula 1 na kraju sezone odlazi s HTV-a
Mislim da nisu trebali tako rano prosirit tu vijest da ce sigurno biti prijenosa.Prije tjedan dana su rekli da je sve spremno i da samo moraju potpisat ugovor,no oni jos uvijek nisu to ucinili.Ako nece biti prijenosa mislim da je to kao sto su neki rekli "reklama".Ali sta je tu je,necu jos nista govorit jer ima nade,jos nekoliko dana a ak nebu nis od toga ponovo BBC streaming i denja :DD
- borna_driver
- Navijam za: Ferrari
ma SLO2 i gotovo
jedino šta je problem šta komentator priča o znamenitostima Australije za vrijeme team radija pa nije neki gušt slušat to al šta je tu je 

Anyone can drive a fast car, few can drive a car fast.
-
- Navijam za: Massu
Haha,ma slovenci su carevi
.Samo da potpisu taj ugovor jer stvarno zelim gledat F1 na telki (kao i prije) a ne na kompu na malom monitorcicu...Nadam se da ce do subote potpisat 
NeT Tv-FTW

NeT Tv-FTW

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
Odlicno

Zadnja izmjena: Nitrous Oxide Systems, dana/u 04 tra 2011, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Baš i nije neka reklama ako ispadneš lažljivac i smiješan biznismen.
Što se tiče televizija one su dogovorene ali nisu javno otkrivene osim nekih kao što je primjerice TV Istra. Inače po najnovijim informacijama ugovor je trebao biti potpisan jučer ali je vraćen nazad na neke sitne korekcije koje će brzo biti riješene i Malezija bi trebala biti u prijenosu ovaj vikend. Strpimo se još tih par dana, tada će sve biti jasnije valjda
Što se tiče televizija one su dogovorene ali nisu javno otkrivene osim nekih kao što je primjerice TV Istra. Inače po najnovijim informacijama ugovor je trebao biti potpisan jučer ali je vraćen nazad na neke sitne korekcije koje će brzo biti riješene i Malezija bi trebala biti u prijenosu ovaj vikend. Strpimo se još tih par dana, tada će sve biti jasnije valjda
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- borna_driver
nažalost je, reklama je pa makar zavaljali sve nas, ako se lady gaga odurnim stvarima probila do tog da svako zna za nju to nam daje do znanja da se na svakakav način moe postić samo to da netko čuje za tebe a to šta su se oni zgadili u očima od nas par formulaša njima nije bitno, bitno im je da su ljudi pročitali o njima na netu i takvim mjestima 
EDIT:
(zgadili bi nam se u slučaju da nas prevare
)

EDIT:
(zgadili bi nam se u slučaju da nas prevare

Anyone can drive a fast car, few can drive a car fast.
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
pa koja smo mi *ebena država, banana država, baš smo jadni, jad jad, bosanci prenose a mi para nemamo, a mi bi u europu, mislim da bu europa u nas i sve bu nas jako bubala guza .....
EDIT:
daj mi reci još kojim bu redosljedom prošli ciljem tak da dignem i neku paru.
EDIT:
Sanel je napisao/la:Baš i nije neka reklama ako ispadneš lažljivac i smiješan biznismen.
daj mi reci još kojim bu redosljedom prošli ciljem tak da dignem i neku paru.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
-
- Navijam za: F1 u Zagorju
Sudeci prema ovome, zasad na Net TV-u nema planova o prijenosu VN Malezije. Na Z1 jos uvijek nema rasporeda za subotu i nedjelju, no prema rasporedu za petak sigurno nece prenositi trening. Sumnjam da ce biti i prijenosa VN Malezije u nedjelju (to bumo znali preksutra, nadam se da budu onda imali raspored za nedjelju dostupan online).
Btw. koji stream preporucate za ljude koji nemaju flat poput mene? Ne bih htio da mi pozdere previse bandwidth-a. Kvaliteta mi nije toliko bitna, ali rado bih bil u mogucnosti citati grafike koje su napisane dosta sitnim slovima.
Btw. koji stream preporucate za ljude koji nemaju flat poput mene? Ne bih htio da mi pozdere previse bandwidth-a. Kvaliteta mi nije toliko bitna, ali rado bih bil u mogucnosti citati grafike koje su napisane dosta sitnim slovima.

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
-
- Navijam za: Mclaren
znaci bosanci danas objavili,a nasi ce sutra,sad i vise vjerujem da bude f1
jer ako bosanci mogu e onda smo idioti aako mi nemozemo imat prijenos
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Navijam za: Schumachera
Imam osjećaj da naši i bosanci idu u istom paketu.
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- -Briatore-
- Svjetski prvak
Waltere di se može gledat taj TV1? Jel to u sklopu neke kablovske kod vas ili...?
#BigBalls
- Scorpyo
- Rezervni vozač
- Navijam za: Dobre utrke
A ja imam osjećaj da su Bosanci napredniji od nas...Dodi_napalm je napisao/la:Imam osjećaj da naši i bosanci idu u istom paketu.

- e.peace
Ima u sklopu kablovske ali ima i na satelitu-Briatore- je napisao/la:Waltere di se može gledat taj TV1? Jel to u sklopu neke kablovske kod vas ili...?
Eurobird 16A, Eutelsat W2M i Eutelsat Sesat@ 16°e
12615 V 2800 3/4 TV1
Peace
-
- Navijam za: Nikoga
Ja sam bio sinoć na TV Jadran, oni su mi rekli ako plate 20 000 Eura da će biti prijenosa, ali pošto to još nije plaćeno čisto sumljaju da ce biti prijenosa u nedjelju.
-
- Navijam za: Alonso
Znači opet BBC stream, odlično!
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Ugovor bi se morao potpisati u četvrtak.
Svečano potpisivanje ugovora između lokalnih televizija bit će u Zagrebu u četvrtak 7. travnja.
http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=31257" onclick="window.open(this.href);return false;
Svečano potpisivanje ugovora između lokalnih televizija bit će u Zagrebu u četvrtak 7. travnja.
http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=31257" onclick="window.open(this.href);return false;
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Pa ja čak u svom kablovskom programu i nemam TV1, ta televizija je tek ljetos počela sa emitovanjem.-Briatore- je napisao/la:Waltere di se može gledat taj TV1? Jel to u sklopu neke kablovske kod vas ili...?
Ali ne prenosi samo TV1, piše:a najbrži cirkus na svijetu pratite na program TV 1 i Mreže (RTM, OSCAR C, Kanal 3, Behar, Tv Tuzla, OSM TV i TV 101).
To su lokalne televizije koje su se ujedinile u Mrežu.
U svom programu imam samo Kanal 3.
Vidjeću kakvi će biti komentatori i hoće li biti puno reklama pa se možda zadržim na BBCu.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Odlična stvar za nas koj hvatamo osječku, šteta da nije Blažičko komentator, ali bolje i to nego da nemamo ništaKing iCool je napisao/la:Ugovor bi se morao potpisati u četvrtak.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Jergović i Dijaković komentatori? Ovo je neka aprilska zajebancija. Ja bih puno više volio Jergovića slušat'. Jerga je ipak za Dijakovića BOG!King iCool je napisao/la:Ugovor bi se morao potpisati u četvrtak.
Avanti FER, Avanti!!!
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Dijaković je odavno komentirao F1 jos je Blazicko sr*o u gaceThe Greatest je napisao/la:Jergović i Dijaković komentatori? Ovo je neka aprilska zajebancija. Ja bih puno više volio Jergovića slušat'. Jerga je ipak za Dijakovića BOG!King iCool je napisao/la:Ugovor bi se morao potpisati u četvrtak.

- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Navijam za: Schumachera
Zajedno su bili komentatori, ali je Dijakovic zbog svog intelekta dobil pedalu.
jedan je gazda F1 - Schumy

- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
ako ništa drugo barem ćemo se moći nasmijati (ili isplakati od tuge) kad čujemo komentare DijakovićaDodi_napalm je napisao/la:Zajedno su bili komentatori, ali je Dijakovic zbog svog intelekta dobil pedalu.