Novosti - Arhiva

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Zaključano
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Re: NOVOSTI - Listopad 2011.

Post Postao/la Domi »

Igor18 je napisao/la:Može bit.
Webberu ističe ugovor sljedeće godine (jel tako?) pa bi možda uz Vettela došao Kimi..
ističe Webberu, ističe Massi a ako ćemo već sve gledati ističe i Hamiltonu i Schumiju ;)

također mi je Kimi najdraži odmah poslije Schumija i stvarno bih ga htio ponovno gledati nakon što je onako potjeran ko pas :)
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
mcLuke
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mcLuke »

Kimi i Vettel u Red Bullu, Hamilton i Button u McM, Schumacher i Rosberg u Mercedesu. Idealno (nažalost, vrlo teško moguće) bi bilo kad bi još uz Fernanda u Ferrariju vidjeli Kubicu, ako bi bio u dobroj formi. Nikad toliko vrhunskih na okupu.
Zadnja izmjena: mcLuke, dana/u 24 lis 2011, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

mcLuke je napisao/la:Kimi i Vettel u Red Bullu, Hamilton i Button u McM, Schumacher i Rosberg u Mercedesu. Idealno (nažalost, vrlo teško moguće) bi bilo kad bi još uz Fernanda u Ferrariju vidjeli Kubicu, ako bi bio u dobroj formi, u Ferrariju. Nikad toliko vrhunskih na okupu.
Kubica i Alonso neće bit zajedno u Ferrariju nikad, kad su u Ferrariju imali 2 dobra vozača?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Igor18 je napisao/la:Može bit.
Webberu ističe ugovor sljedeće godine (jel tako?) pa bi možda uz Vettela došao Kimi..
Sumnjam da Williams može nešto "prek noći napravit". Ukoliko i sklepaju nešto bolje (teško da mogu gore od ovog) to će biti opet iza Mercedesa i Renaulta što znači borba za ulazak u Q3 i koju mrvicu bodova tu i tamo..
Kimi mi je nakon Schumija najdraži vozač i nebi mi bilo drago gledati ga tamo tik ispred Lotusa, makar to bilo samo na jednu sezonu
I ako se sjetimo rečenice iz intervjua '09, kad je već znao da je dobio pedalu iz Ferrarija i da nema mjesta '10: "And to be honest, I will only return in 2011 if a competitive drive is available.", vraćanje u (AAAKO) Williams bi bilo itekako spuštanje standarda ;) Schumacher, koji ipak klasa iznad Kimija, vidili smo kako je funkcionirao kad se vratio. A ušao u je u momčad koja itekako jača nego Williams, tj, ta momčad je prethodne sezone (pod drugim imenom) pomela sve ostale... Ali, bez kristalne kugle sve su ovo samo nagađanja. :)
slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

gringo73 je napisao/la: I ako se sjetimo rečenice iz intervjua '09, kad je već znao da je dobio pedalu iz Ferrarija i da nema mjesta '10: "And to be honest, I will only return in 2011 if a competitive drive is available.", vraćanje u (AAAKO) Williams bi bilo itekako spuštanje standarda ;) Schumacher, koji ipak klasa iznad Kimija, vidili smo kako je funkcionirao kad se vratio. A ušao u je u momčad koja itekako jača nego Williams, tj, ta momčad je prethodne sezone (pod drugim imenom) pomela sve ostale... Ali, bez kristalne kugle sve su ovo samo nagađanja. :)
Zbog te njegove izjave me to podsjeća jako na Montoyu, o njegovom povratku se jako puno pisalo, a znamo kako je završila ta priča, jedino su mi optimizam donekle unjele do sad Barrichellove izjave, a sad i ova Sutilova. Za Williams bi bilo glupavo da neuzmi Raikkonena, ili Sutila, a da uzmu još jednog vozača koji će donjet lovu i tim i ništa više. Možda je Kimi nešto konkretno saznao o novom bolidu dok je bio u Williamsovoj tvornici
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Kenny je napisao/la:
gringo73 je napisao/la: I ako se sjetimo rečenice iz intervjua '09, kad je već znao da je dobio pedalu iz Ferrarija i da nema mjesta '10: "And to be honest, I will only return in 2011 if a competitive drive is available.", vraćanje u (AAAKO) Williams bi bilo itekako spuštanje standarda ;) Schumacher, koji ipak klasa iznad Kimija, vidili smo kako je funkcionirao kad se vratio. A ušao u je u momčad koja itekako jača nego Williams, tj, ta momčad je prethodne sezone (pod drugim imenom) pomela sve ostale... Ali, bez kristalne kugle sve su ovo samo nagađanja. :)
Zbog te njegove izjave me to podsjeća jako na Montoyu, o njegovom povratku se jako puno pisalo, a znamo kako je završila ta priča, jedino su mi optimizam donekle unjele do sad Barrichellove izjave, a sad i ova Sutilova. Za Williams bi bilo glupavo da neuzmi Raikkonena, ili Sutila, a da uzmu još jednog vozača koji će donjet lovu i tim i ništa više. Možda je Kimi nešto konkretno saznao o novom bolidu dok je bio u Williamsovoj tvornici
sumnjam da ce williams bit dobar sljedece godine . pa imaju samo 5 bodova ove sezone . kanta :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

F1NAC je napisao/la: sumnjam da ce williams bit dobar sljedece godine . pa imaju samo 5 bodova ove sezone . kanta :biggrin:
Ni Honda 2008 nije bila puno bolja :biggrin:
slika
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

da, ali Honda je tih godina ipak imala mnoogo resursa na raspolaganju.
Michael is faster than you!!
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Igor18 je napisao/la:da, ali Honda je tih godina ipak imala mnoogo resursa na raspolaganju.
Nisam ozbiljan. Sigurno mogu bit bolji nego ove sezone, a onda 2013 bi mogli i bit dobri jer će zbog Kimija sigurno doć neki dobar sponzor
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Kenny je napisao/la:
F1NAC je napisao/la: sumnjam da ce williams bit dobar sljedece godine . pa imaju samo 5 bodova ove sezone . kanta :biggrin:
da ma kakvi bolidi su bili 2008 , kakvi 2009 :D osim ako sljedece godine ne odustanu prvih 6 momcadi iz natjecanja :biggrin:
slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

F1NAC je napisao/la:
Kenny je napisao/la:
da ma kakvi bolidi su bili 2008 , kakvi 2009 :D osim ako sljedece godine ne odustanu prvih 6 momcadi iz natjecanja :biggrin:
Pročitaj post iznad i šuti i nadaj se da Kimi dolazi u Williams i da će Williams napravit flexi bolid :biggrin:
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

F1 u Banja Luci? Kako je krenilo, imat ćemo 17 staza na području bivše FNRJ :D
http://www.index.hr/sport/clanak/formul ... 79108.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Mozda sam malo off topic al jel zna neko jel ikada bilo sest svjetskih prvaka na gridu i kad je i koji su to bili?
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

mislim da nije nikada bilo 6 prvaka
Michael is faster than you!!
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

gringo73 je napisao/la:F1 u Banja Luci? Kako je krenilo, imat ćemo 17 staza na području bivše FNRJ :D
http://www.index.hr/sport/clanak/formul ... 79108.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Najmanje 17 :biggrin:

Svi su oni zakasnili cca 20 godina sa F1, F1 odlazi polako u Aziju, već je sad pola staza koje nisu u Europi, a Bernie mi se čini nezainteresiran da vrati F1 na A1 ring, a ne da ju dovodi u neku Hrvatsku, ili Bosnu. Oni se mogu samo nadat da mogu ugostit WTCC, ili slično natjecanje
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

deda je napisao/la:Mozda sam malo off topic al jel zna neko jel ikada bilo sest svjetskih prvaka na gridu i kad je i koji su to bili?
U Monzi ove godine, pred start, dok je Nicky Hayden hodao gridom. :)
slika
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

E i jos jedna statistika: ako potpise za Williams Kimi bi bio tek treci vozac u povijesti koji je vozi za sve tri najtrofejnije momcadi F1. Nakon Prosta i Mansella.
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

deda je napisao/la:E i jos jedna statistika: ako potpise za Williams Kimi bi bio tek treci vozac u povijesti koji je vozi za sve tri najtrofejnije momcadi F1. Nakon Prosta i Mansella.
Jel onda bio i jedan vozač da je vozio za Lotus, Ferrari, Mclaren i Williams?
slika
Kimi the best
Početnik
Početnik
Navijam za: F1

Post Postao/la Kimi the best »

Kenny je napisao/la:
deda je napisao/la:E i jos jedna statistika: ako potpise za Williams Kimi bi bio tek treci vozac u povijesti koji je vozi za sve tri najtrofejnije momcadi F1. Nakon Prosta i Mansella.
Jel onda bio i jedan vozač da je vozio za Lotus, Ferrari, Mclaren i Williams?
Mansell je vozio za sve cetiri ekipe.

Sad procitao njegov poslednji intervju, ima zanimljivih stvari, ukratko kaze da WRC nije nikada uzimao za ozbiljno, vec je kao hteo samo da se oproba :roll: , i da je teze pobediti Loeba nego Vettela, a opet naglasava da u losem bolidu ne mozes da pobedis ni da odvozis najbolju trku u zivotu.

i jos jedna legendarna izjava : "The Le Mans car was interesting but, to be honest, the steering was quite shit and the windscreen was really strange" :? .
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Kimi the best je napisao/la:.

i jos jedna legendarna izjava : "The Le Mans car was interesting but, to be honest, the steering was quite shit and the windscreen was really strange" :? .
kimster FTW :biggrin: jedva cekam da se vrati (ako se vrati ) :biggrin:
slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Biće zanimljivo ako se Kimi vrati, ali ne i ako bude vozio slab bolid kao Schumi.
Njih dvojica zaslužuju konkurentne bolide.
slika
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Domi »

POTVRĐENA VN AMERIKE

jao si ga nama kak je krenulo s ovim uličnim trkama
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
mcLuke
Početnik
Početnik

Post Postao/la mcLuke »

Domi je napisao/la:POTVRĐENA VN AMERIKE

Berni je popio bocu loze. :D F1 bude za 20 godina kao Olimpijske igre - samo u velikim (i bogatim) gradovima.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Domi je napisao/la:POTVRĐENA VN AMERIKE

Nije mi jasno kako oni mogu imat 2 trke kad svaka država smije imat samo jedan GP
slika
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Domi »

ovo je VN Amerike, dakle kao kontinenta, kao što je utrka u Valenciji VN Europe a Barcelona je VN Španjolske ;)
Zaključano