Možda se Ferrari jednom (uskoro) uplete i u sam vrh - svojim resursima

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
njih jebe ta kako bin reka kao aktivacija MGU-k. bas vidis kad uleti kad projde 100km/h bolid se rasplese na sve kraje, izazove wheelspin al opet nije toliko snazan koliko i od merca recimo(rosberg je imao los start i opet je uspio odletit kad vidis iz ove kamere). Opet su se Ferrarijevi vozaci branili na startu. Bas ih zeza to. Nadam se da ce taj software u Bahrainu bit boljidmarijon je napisao/la:Je, ali možeš gledat i drugačije - da nije on napravio taj wheelspin (da je bio nježniji na gasu), vjerojatno bi prestigao jedan red bull zavoj poslije.
Red bullovi navodno voze "kao po tračnicama" a dobro se vidi ispred njega da i oni (hladni) plešu na sve strane.
Sjetio sam se tebe kad sam vidio ovodmarijon je napisao/la:Oni su došli da pobjeđuju i tako učvrste marku, bez obzira na sve. Razliku najbolje pokazuje ova sezona gdje se sve radilo od nule. Do sada je to bilo malo teže.
Koliko borbe sa bolidom...ccccF2004_the_best_ever je napisao/la:Start i prvi krug utrke sa Alonsovog bolida, onboard
Mislio sam oprimjeriti ono što si stavio - tu su da učvrste marku -, a i sjećam se da je prije tu bilo rasprave o Mercedesovom i RB-ovom marketingu, pa eto.dmarijon je napisao/la:Nisam skužio, pojasni?
speedy56 je napisao/la:ali čudno da je short shiftao 5-6-7, ne bi bilo više logike da je to radio iz prve u drugu da se smanji taj efekt naglog momenta
Alonso-champ je napisao/la:
Koliko borbe sa bolidom...cccc
#Ferrari to bring a F14 T–B only in Spain, little updates in China, but only in Europe the car'll receive a totally new aero package
Also apparently the PU ran at only 60% in aus and 70% in malayasia. Aiming for 80 in china and 100 by Europe.if true I think it's quite positive for once
Dero je napisao/la:Ovo ti je sarkazam i mješavina šale za 1. april.
Da je PU na 60% Mercedes bi bio na jedno 10+ sec po krugu. Brojevi ako i postoji neki zaostatak u snazi su <10%
U power unit ne spada mjenjač. I fali ti turbopunjačCuky je napisao/la:Power Unit, ili po naški Pogonska Jedinica, sastavljena od V6 motora, mjenjača, MGU-K, MGU-H, ES (energy storage; baterija) i ECU
PitLaneTalk @pitlanetalk
Ferrari will debut a software patch tomorrow aimed at optimizing the ERS. Raikkonen will get a modified front suspension. #F1 #Formula1