Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
M Power
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la M Power »

Randall Flagg je napisao/la:
M Power je napisao/la:Kao trinaestogodišnjak uistinu je fantastično vozio karting, sa začelja se probio do prvog mjesta:
http://www.youtube.com/watch?v=xDgpS4kx88s

A pogledajte sad:

http://www.youtube.com/watch?v=l55ENjwB ... re=related
E jesi dao poantu :roll:

Želiš reči da je zaboravio voziti , iako je do kraja prošle sezone vodio :roll:
Poanata je nešto drugo. Karting je zahtjevan za voznju. Čak se i vozačima formule 1 koji su odrasli na kartingu, zna dogoditi da se ne naviknu odmah na karting, ako ga neko vrijeme nisu vozili.

http://en.wikipedia.org/wiki/Karting
schuey
Počasni član
Počasni član
Ja sam: Vozač
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

M Power je napisao/la:
Poanata je nešto drugo. Karting je zahtjevan za voznju. Čak se i vozačima formule 1 koji su odrasli na kartingu, zna dogoditi da se ne naviknu odmah na karting, ako ga neko vrijeme nisu vozili.

http://en.wikipedia.org/wiki/Karting
neke stvari se nikad ne zaboravljaju to je kao vožnja bicikla ;) drugo je ako ne sjedneš godinu dve pet a drugo je i 20-30 recimo deddie jordan je sjepo nakon prek 20 godina u kart i rušio rekord staze tak da...
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la Vettel fan »

Raikkonen u jednoj svojoj izjavi brani Hamiltona te kaže kako Hamilton nije kriv za ovako loš početak sezone nego McLaren, jer prošle sezone nije napravio puno grešaka. Zatim je još malo optužio McLaren kako nema dobar paket kao prošle sezone.
Što mislite da li između ostalog i ovom izjavom Raikkonen priprema " teren " za dolazak Hamiltona u Ferrari ili je to samo prijateljska podrška?
zborzic@htnet-dsl
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la zborzic@htnet-dsl »

mario 01 je napisao/la:Raikkonen u jednoj svojoj izjavi brani Hamiltona te kaže kako Hamilton nije kriv za ovako loš početak sezone nego McLaren, jer prošle sezone nije napravio puno grešaka. Zatim je još malo optužio McLaren kako nema dobar paket kao prošle sezone.
Što mislite da li između ostalog i ovom izjavom Raikkonen priprema " teren " za dolazak Hamiltona u Ferrari ili je to samo prijateljska podrška?
Je, raikkonen će pripremat teren.Stvarno si smiješan. ;) Zna on kakvo je sranje u mcm-u.
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

mario 01 je napisao/la:Raikkonen u jednoj svojoj izjavi brani Hamiltona te kaže kako Hamilton nije kriv za ovako loš početak sezone nego McLaren, jer prošle sezone nije napravio puno grešaka. Zatim je još malo optužio McLaren kako nema dobar paket kao prošle sezone.
Raikkonen je pravi gospodin i sportaš, pa iz pristojnosti brani Hamiltona od kritičara. Zna Kimmi da Hamilton vjerojatno nikada neće doći u Ferrari. Ipak je Hamilton dijete McLarena.
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Vettel fan »

M Power je napisao/la:
Raikkonen je pravi gospodin i sportaš, pa iz pristojnosti brani Hamiltona od kritičara. Zna Kimmi da Hamilton vjerojatno nikada neće doći u Ferrari. Ipak je Hamilton dijete McLarena.
Kada sam pročitao izjavu Raikkonea stvarno sam pomislio nevjerojatno da brani svog sigurno jednog od najvećih rivala, ali si možda u pravu kad kažeš da ga brani samo od kritičara jer mislim da su i Raikkonea jako kritizirali pa zna kroz šta prolazi sada Hamilton.
Najgore od svega bi bilo da se za loš plasman McLarena optuži Hamilton koji je jedan od najboljih vozača F1.
nina

Post Postao/la nina »

Fakat mi je bila zanimljiva ova slika kad san je ubrala... eto čisto onako...
slika
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

Hamilton je za službenu stranicu formule 1: http://www.formula1.com
izjavio da u preostalih 15 utrka u sezoni ( na svakoj utrci) očekuje plasman na postolje (među prva tri).

http://www.formula1.com/news/interviews ... /7646.html

S obzirom na formu ferrarija i bmw-a, to je hrabra izjava, no s druge strane uzevši u obzir da je prošle sezone na prvih devet utrka u kontinuitetu bio stalno među prva tri, onda njegov optimizam ima osnovu.
There is no power, like M Power.
brz i zestok
Početnik
Početnik
Kontakt:

Post Postao/la brz i zestok »

Zadal si je velki zadatak!!!
Vettel pobjednik Monze 2008.!
slika
nina

Post Postao/la nina »

I meni se nekako čini da je to popriličan zalogaj, 15 utrka - svaka čast, ako bolid bude sluša i sve išlo po njihovom planu...
M Power je napisao/la:S obzirom na formu ferrarija i bmw-a, to je hrabra izjava, no s druge strane uzevši u obzir da je prošle sezone na prvih devet utrka u kontinuitetu bio stalno među prva tri, onda njegov optimizam ima osnovu.
ovdi mi je malo nešto kontradiktorno - ovo o hrabrosti izjave ok, ali baš zato šta je ferrari znamo ferrari, a bmw kudikamo bolji nego lani - malo me buni to da bi bija optimista s obziron na lani - kad je bmw bija nešto sasvim drugo + šta je ova sezona počela prilično mješovito po pitanju prvih 5 + šta nikad neznaš oće li se alonsu zalomit...

al dobro, ima vrimena
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Ha vidit cemo. Treba bit mabicijozan ali netreba ni izgorit u njima.
LeoZGB
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la LeoZGB »

Adriana Lima fan je napisao/la:Ha vidit cemo. Treba bit mabicijozan ali netreba ni izgorit u njima.
Al meni se čini da u tome i je problem jer Hamilton ako cemo iskreno još od predzadnje utrke prošle sezone izgara od tih svojih ambicija (ne računam australiju) što su praktički 4 utrke zaredom gdje se nešto nepovoljno događa a nije uvijek bolid kriv. A svaki put izleti sa još optimističnijom izjavom.

Ja mislim da je lakse postat dvostruki svjetski prvak i to zaredom nego završit 15 utrka na podiju zaredom.
Sex is like hacking...U go In..U go out...and U pray that U didn´t left something behind

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
slika
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

Teško će bilo koji vozač biti na preostalih 15 utrka stalno među prva tri na svim utrkama, jer treba računati i na višu silu, koja ponekad kroji poredak na utrci (npr. nekome pukne guma i slično). Tri momčadi Ferrari, McM, BMW imaju po dva vozača koja mogu biti među prva tri, a to znači gužvu u vrhu.
There is no power, like M Power.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la sunseeker »

LeoZGB je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:Ha vidit cemo. Treba bit mabicijozan ali netreba ni izgorit u njima.
Al meni se čini da u tome i je problem jer Hamilton ako cemo iskreno još od predzadnje utrke prošle sezone izgara od tih svojih ambicija (ne računam australiju) što su praktički 4 utrke zaredom gdje se nešto nepovoljno događa a nije uvijek bolid kriv. A svaki put izleti sa još optimističnijom izjavom.

Ja mislim da je lakse postat dvostruki svjetski prvak i to zaredom nego završit 15 utrka na podiju zaredom.
ako završiš 15 utrka zaredom na podiju imaš jako dobru šansu da si upravo postao svjetski prvak, a možda i dvostruki...
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Ja mislim da ima pravo očekivati to. Njegov potencijal, i potencijal bolida mu to omogućuje. Koliko ja kužim, dečko se ustvari nada da će biti tako, posebno gledajući prošlu sezonu.

Ali...

Ferrari je jak, BMW je ulovio momentum, a vidjeli smo dosad da McLaren ima sitnih problema pri prestizanju i prilično sporijih bolida. Ne treba zaboraviti niti Heikkija, a to je već 5 vozača koji bi mogli završiti ispred njega. Dosad ga sreća nije baš mazila i po Murphyju bi se moglo zalomiti da ostane tako.

Uglanom nije nemoguća misija, ali ja mislim da je jako malo vjerovatno da će biti kako on očekuje. Po meni toliko malo da mogu reći da to neće uspjeti ostvariti.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Blesava_ KoKoš^

Post Postao/la Blesava_ KoKoš^ »

Dug je put do pravog vozača. Koji je od doasadašnjih vozačkih legendi imao lagan put?? Svi su krv pišali,sve ih je pratila sreća i nesreća,uspjesi i neuspjesi.
Hamilton je pokazal prošle godine tko je i što je...kakav vozački potencijal ima...
Na njemu je da iz ovakvih kriznih situacija izvuče pouku....i vrati se još jači! ;)
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Blesava_ KoKoš^ je napisao/la:Dug je put do pravog vozača. Koji je od doasadašnjih vozačkih legendi imao lagan put?? Svi su krv pišali,sve ih je pratila sreća i nesreća,uspjesi i neuspjesi.
Hamilton je pokazal prošle godine tko je i što je...kakav vozački potencijal ima...
Na njemu je da iz ovakvih kriznih situacija izvuče pouku....i vrati se još jači! ;)
Pročitao sam malo original interview sa Lewisom. Ima i pitanje o Bahreinu, gdje je napravio pogrešku na startu pa opet kasnije sa Alonsom. Uglavnom izjavljuje naravno da je izvukao pouke iz te utrke i da se takve stvari neće ponoviti, a mene je natjerao na razmišljanje - što se u Brazilu prošle godine nije dogodila jako slična stvar; preteknut na startu, na brzinu htio vratiti poziciju, itd. I prošle godine je rekao da je izvukao pouku... ponavljanje je majka mudrosti?

A za mjesta na postolju je točnije izjavio da je to sebi postavio kao cilj do kraja sezone, i da bi bio sretan ako to uspije ostvariti. Ali pada jaki teret na njegova leđa, i to traje još sa kraja prošle sezone, a po meni se nije baš iskazao kako je mogao/trebao...
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Jako ambiciozna izjava, ali on to može i osobno bi volio da to uspije ostvarit jer bi ga htio vidjet ko prvaka...
Ali uvijek se može dogodit neki peh... Problem kod promjene guma, nadolijevanja goriva, da ga netko pogodi kod pretjecanja, ostaci nekog sudara na stazi, koje može pogodit i oštetit bolid, i još puno toga....
Najveći problem kod njega je šta su ga mediji prenapuhali i sad se od njega očekuje da svaku utrku bude među prva 3 (što je velik pritisak), a ako ne uspije odmah se smatra da je podbacio!
I još uz to on sam sebi stavlja velik pritisak na leđa ovakvim izjavama pa se o svakoj njegovoj trci, kvalifikacijama, greškama, izjavama i gestama previše raspravlja i analizira ih...
Stvarno se nadam da je izvukao neke pouke iz prošlih utrka i da se neće više tako zaletavat i slično...
I što se tiče ove izjave: Hamilton, good luck!
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Teško da će ostvariti svoj plan da toliko trka završi na postolju.U borbu se uključio i BMW koji na nekim stazama može biti boji i od Mclarena.
slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la sunseeker »

lik brije bez veze, umjesto da šuti i vozi, nakon prošlogodišnje blamaže sigurno mu ne treba da i ove godine zakenja, zato bi mu bilo pametnije da se skoncentrira na utrke, a zaboravi na novinare i nespretne izjave, možda onda i uspije osvojiti naslov
LeoZGB
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la LeoZGB »

sunseeker je napisao/la:
LeoZGB je napisao/la:

ako završiš 15 utrka zaredom na podiju imaš jako dobru šansu da si upravo postao svjetski prvak, a možda i dvostruki...
Znam zato sam to i napisao jer prvak mozes postat na puno načina odnosno postoji bezbroj kombinacija da to postaneš a za završit 15 puta na postolju zaredom ti osim fantastičnog bolida, fantastičnog kompletnog vozača treba i pun qrac sreće i definitivno i neupitni status broja 1 u momčadi
Sex is like hacking...U go In..U go out...and U pray that U didn´t left something behind

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

15 puta na postolju!:roll:
Pa nije to baš samo tako napraviti!;-)
zborzic@htnet-dsl
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la zborzic@htnet-dsl »

Previše očekuje od sebe.
A ako ove sezone ne osvoji naslov već će se dovodit u pitanje njegova sposobnost.Tako je i kimiju bilo,ali on se izvuka iz toga.Sad triba vidit kako će hamilton to napravit premda mi je teško za virovat da će ove sezone dignit naslov.
živi bili pa vidili. ;)
nina

Post Postao/la nina »

Pravo zboris zborza.. To mi lici na ono il pukovnik il pokojnik, malo se previše tereta njemu stavilo na mlada pleća (ha ha).. englezi su jedva dočekali nekog takvog i sad ti je to - to, cili svit gleda šta će bit.
nobody expects the spanish inquisition
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Walter je napisao/la:Teško da će ostvariti svoj plan da toliko trka završi na postolju.U borbu se uključio i BMW koji na nekim stazama može biti boji i od Mclarena.
Daj mi malo to pojasni. Koje su to staze ?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Odgovori