You wish...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Finci pišu da nove stvari nisu došle i umjesto od nedjelje do srijede, momčad će testirati od ponedjeljka do četvrtka. Sutra bi trebali stići:MP4don je napisao/la:Pazi sad kad u Jarezu zadnjih dana testiranja McLaren izvuče dobar aeropaket iz naftalina i zasja na testiranju...![]()
![]()
![]()
You wish...
hahahaha sta je bilo 2005 godine sa ferrariomLEWIS HAMILTON McM je napisao/la:to je sve fia kriva,čim su vidli da je mclaren najbolji odma su išli mjenjat pravila,još jedna urota protiv srebrnih strijela hahahhahahhahah
Pokušavaju kopirati difuzor Toyote, Williamsa i Brawna.gringo73 je napisao/la:Očito su ispitivanja još u tijeku...
[ http://i206.photobucket.com/albums/bb10 ... 8f8bbc.jpg ]
Prije da pokušavaju otkriti gdje su stvari pošle po zlu. Na jednom prijašnjem testiranju koristili su sličnu spravicu ali na bočnim usisnicima.jaki je napisao/la:Pokušavaju kopirati difuzor Toyote, Williamsa i Brawna.gringo73 je napisao/la:Očito su ispitivanja još u tijeku...
[ http://i206.photobucket.com/albums/bb10 ... 8f8bbc.jpg ]
Žao mi je što se ne mogu složiti s tobom jer Mclaren je uvjerljivo najružniji bolid na gridu i svakim danom i svakom "novotarijom" na sebi sve je ružniji.MP4don je napisao/la:Čini se da su se naši ponajviše bavili estetikom... jer stvarno na ovim zadnjim slikama bolid izgleda dosta dobro... samo šteta što se od estetike ne dobiva bar 0.5 sek po krugu... ajd, moram biti skroman da se Alonso ne naljuti, on je ipak desetinku brži...
Samo polako... ima jos vremena... do cetvrtka ce nesto napraviti.MP4don je napisao/la:Čini se da su se naši ponajviše bavili estetikom... jer stvarno na ovim zadnjim slikama bolid izgleda dosta dobro... samo šteta što se od estetike ne dobiva bar 0.5 sek po krugu... ajd, moram biti skroman da se Alonso ne naljuti, on je ipak desetinku brži...
Pa ni Ferrari nije baš neki ljepotan...mislim po obliku su meni ovi bolidi ružni svi,ali po bojama je McM najljepši,uvijek je bil uvijek i bude.jaki je napisao/la: Žao mi je što se ne mogu složiti s tobom jer Mclaren je uvjerljivo najružniji bolid na gridu i svakim danom i svakom "novotarijom" na sebi sve je ružniji.
po količini crvene boje na njemu, neko ko nezna bi pomislio da se možda radi o ferrarijevoj B ekipi.King iCool je napisao/la:ali po bojama je McM najljepši,uvijek je bil uvijek i bude.
To bi prije rekel za Toyotu,a ne Mclaren.sp33d je napisao/la:po količini crvene boje na njemu, neko ko nezna bi pomislio da se možda radi o ferrarijevoj B ekipi.King iCool je napisao/la:ali po bojama je McM najljepši,uvijek je bil uvijek i bude.
Naravno ovo je isti tonalitet crvene itd.sp33d je napisao/la:po količini crvene boje na njemu, neko ko nezna bi pomislio da se možda radi o ferrarijevoj B ekipi.King iCool je napisao/la:ali po bojama je McM najljepši,uvijek je bil uvijek i bude.
drago mi je što ti tako dobro vidiš.Adriana Lima fan je napisao/la:Naravno ovo je isti tonalitet crvene itd.
McLaren je bio i crveniji dok mu je marlboro bio sponzor i to dobrih 20+ godina...sp33d je napisao/la:bit je da otkad je vodafone sponzor mclaren mercedesa, srebrne strijele svojim bojama sve više postaju crvene (nebitno koji tonalitet).
ma ljudi moji mclaren je najljepši auto na gridu ut red bull i torro roso,a i u zadnjih deset godina su uvjek bili uvjerljivo najljepši pogotovo mp4-20 to je bio pravi stroj,samo da nije previše puta bilo kabumjaki je napisao/la:Žao mi je što se ne mogu složiti s tobom jer Mclaren je uvjerljivo najružniji bolid na gridu i svakim danom i svakom "novotarijom" na sebi sve je ružniji.MP4don je napisao/la:Čini se da su se naši ponajviše bavili estetikom... jer stvarno na ovim zadnjim slikama bolid izgleda dosta dobro... samo šteta što se od estetike ne dobiva bar 0.5 sek po krugu... ajd, moram biti skroman da se Alonso ne naljuti, on je ipak desetinku brži...
a recesija ne popušta...LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:zanimljiv je f1 sport,sad berni,max i sve momčadi pokušavaju uštedjet na svemu i svačemu,a koliko vidim ta "štednja " najbvolje ide mclarenu,svako malo imaju novo zadnje krilo pa difuzor a sutra če bit novo ko zna kaj,bome dobro oni to štede hehehehehheehehheheh
Kad se sjetim MP4-18-ice te dvije riječi koje si spomenuo odmah mi presjednu...Buba je napisao/la:samo dvije rijeci za mclaren ---- Adrian Newey
ajd se onda sjeti mp4-19b,mp4-20,mp4-13,mp4-14,mp4-15,mp4-21 poslednji neweyev bolid,a svaki sledeci je bio samo evolucija prethodnog sve do mp4-24 kad treba sve iznova ali nema koMP4don je napisao/la:Kad se sjetim MP4-18-ice te dvije riječi koje si spomenuo odmah mi presjednu...Buba je napisao/la:samo dvije rijeci za mclaren ---- Adrian Newey