Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

HVALA...GO MASSA GO... :badgrin:
kiby
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la kiby »

pretcenjanje na tudju gresku illi tudju borbu, i nije sad neko majstorstvo ,ali u svakom slucaju odlicno je iskoristio situaciju, i bio je lagan, par krugova nakon tog pretjecanja je morao u box. Da je do postolja dosao ,to bi bio ogroman posao, u svakom slucajo odlicna voznja masse
McM fun
ivana.zagreb
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la ivana.zagreb »

kiby je napisao/la:pretcenjanje na tudju gresku illi tudju borbu, i nije sad neko majstorstvo ,ali u svakom slucaju odlicno je iskoristio situaciju, jos da je do postolja dosao ,to bi bio ogroman posao
da je to hamilton napravio ili kimi ili bilo ko drugi bilo bi to preticanje godine :roll:
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Massin potez možda izgleda "prosječnim", ali meni se čini sjajnim jer je Massa pronašao sjajan grip na onom "šljunku" od staze i na izlazu iz zavoja ;)
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

kiby je napisao/la:pretcenjanje na tudju gresku illi tudju borbu, i nije sad neko majstorstvo ,ali u svakom slucaju odlicno je iskoristio situaciju, i bio je lagan, par krugova nakon tog pretjecanja je morao u box. Da je do postolja dosao ,to bi bio ogroman posao, u svakom slucajo odlicna voznja masse
tu ima malo istine ali puno više gluposti!!!
kiby

Post Postao/la kiby »

edo je napisao/la:
kiby je napisao/la:pretcenjanje na tudju gresku illi tudju borbu, i nije sad neko majstorstvo ,ali u svakom slucaju odlicno je iskoristio situaciju, i bio je lagan, par krugova nakon tog pretjecanja je morao u box. Da je do postolja dosao ,to bi bio ogroman posao, u svakom slucajo odlicna voznja masse
tu ima malo istine ali puno više gluposti!!!
Pgledaj prvo trku, pa onda komentiraj. Al u svakom slucaju, slazem se, dobro je uspio naci gripa u tom zavoju, jer od jucer su se zalili da se raspada asfalt.
McM fun
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Meni je važno da felipe konstantno osvaja bodove,a iz vikenda u vikend
sve je bliži vrhu poredka...s toga ja velim;forza felipe massa...
Ako felipe nastavi sa ovakvim vožnjama i ako oni žabari prestanu praviti
greške to če biti najbolji idgovor njegovim stalnim kritičarima...e baš me interesuje mišljenje poštvanog gosp. Mladena Jergovića o felipeu ove sezone???
ferrari-fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: ferrari

Post Postao/la ferrari-fan »

Ljudi ovo je definitivno pretjecanje sezone za sada, ovako proci i to u jednom zavoju dva bolida samo mogu veliki.

Vec sam vidio da neki govore da je to napravio tuđom greskom, pa sta je vama ljudi kad Hamilton ili Alonsi ili Kimi pretekne nekoga a ovaj pogrijesi odmah uff kakvo pretjecanje takovo nismo vidjeli vec godinama. Budite razumni i pogledajte ovaj prolaz par puta pa cete vidit da je ovo za divit se.
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

ferrari-fan je napisao/la:Ljudi ovo je definitivno pretjecanje sezone za sada, ovako proci i to u jednom zavoju dva bolida samo mogu veliki.

Vec sam vidio da neki govore da je to napravio tuđom greskom, pa sta je vama ljudi kad Hamilton ili Alonsi ili Kimi pretekne nekoga a ovaj pogrijesi odmah uff kakvo pretjecanje takovo nismo vidjeli vec godinama. Budite razumni i pogledajte ovaj prolaz par puta pa cete vidit da je ovo za divit se.
pretjecanje odlično,plasman razočaravajuć,nije dobro to u ferrariju kaj rade od sebe :(
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

schuey je napisao/la:pretjecanje odlično,plasman razočaravajuć,nije dobro to u ferrariju kaj rade od sebe :(
Plasman je razočaravajuć zbog pogreške u boxu (pogledaj moj post u VN Kanade)! ;) Ja se više brinem zbog pogreška koje rade nego zbog lošijeg plasmana!
edo je napisao/la: baš me interesuje mišljenje poštvanog gosp. Mladena Jergovića o felipeu ove sezone???
Baš sam ostala iznenađena Mladenovom izjavom na jučerašnjoj snimci...
Otprilike:"Neki ljudi koji ga nisu smatrali dobrim vozačem (tu sam, naravno, ja) sad ostaju začuđeni njegovim odličnim vožnjama."
Znači, konačno je i on skužil da u Massi ima potencijala i to mi je drago za čut! ;)
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Taj potez nije nista posebno po mom misljenju.Obrazlozenje:bilo je mjesta i Massa je to iskoristio samo da su ova 2 sad ispali mali bedaki.NHF
_beast_

Post Postao/la _beast_ »

Koja voznja Masse??? Kaj je on napravil, idemo od pocetka...
Uzas na kvalifikacijama... Preticanja su mu dvojica izlete on se prepelja kraj njih ili Glock zastopa Trullija, pa ga ovaj prejde... Vauuuuuu.... Ima najbrzi bolid, a nemre prejti jednu Toyotu bez da pogrijese... Da, i da je zavrsilo kak je trebalo, tj. da su zavrsili Hamilton i Kimi, koji bi bil??? 7 ???
Super mjesto, odlicna voznja... Schumi bi bil prvi, a ne 5, tak ga Schumacher nije ucil voziti... Mislim, ak je nekome to dobra voznja, onda....nek se malo zapita... Ak bu Massa prvak, Formula 1 bude propala...
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

_beast_ je napisao/la:Koja voznja Masse??? Kaj je on napravil, idemo od pocetka...
Uzas na kvalifikacijama... Preticanja su mu dvojica izlete on se prepelja kraj njih ili Glock zastopa Trullija, pa ga ovaj prejde... Vauuuuuu.... Ima najbrzi bolid, a nemre prejti jednu Toyotu bez da pogrijese... Da, i da je zavrsilo kak je trebalo, tj. da su zavrsili Hamilton i Kimi, koji bi bil??? 7 ???
Super mjesto, odlicna voznja... Schumi bi bil prvi, a ne 5, tak ga Schumacher nije ucil voziti... Mislim, ak je nekome to dobra voznja, onda....nek se malo zapita... Ak bu Massa prvak, Formula 1 bude propala...

sjeti se prosle utrke, force india i ferrari ( odnosno sutil i raikkonen, bit ce ti onda sve jasno)
slika
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Nije isto, u Monacu se defakto ne moze preticati, ali ovdje itekako moze.

Svejedno je Massa imao solidnu utrku.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

al ovaj je svjetski prvak, morao je naci nekakvo rijesenje da ga pretekne.
sve u svemu zadovoljan sam s Massom, za 2 tjedna. ocekujem pobjedu.

Sto se tice Raikkonena- ne znam sta ga toliko branite?
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

ferrari-fan je napisao/la:Ljudi ovo je definitivno pretjecanje sezone za sada, ovako proci i to u jednom zavoju dva bolida samo mogu veliki.

:thumbup:
U potpunosti se slažem, za sada i po meni pretjecanje sezone!! :D
Dexter

Post Postao/la Dexter »

Amen!

Ovo pretjecanje je definitivno nešto što još ove sezone nije viđeno!
Dexter

Post Postao/la Dexter »

_beast_ je napisao/la:Koja voznja Masse??? Kaj je on napravil, idemo od pocetka...
A koji je poBogu tvoj problem?
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Dexter je napisao/la:
A koji je poBogu tvoj problem?
Krivo mu što Massa ove sezone pruža uvjerljivije vožnje od Kimija i što je ozbiljan kandidat za naslov.
Avanti FER, Avanti!!!
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ja nisam BIO neki ljubitelj Masse, ali ove godine sve više i više mi se sviđa. Neznam o čemu neki pričaju, po meni je ono pretjecanje majstorski potez. Nije istina da je bila pogreška ovih ispred uguro se unutra na pas mater, i prešo je skoro cijelim autom po PASICI, a ne po trkaćoj putanji, jer onu JESU bili na trkaćoj putanji.
Vjerojatno da je Kimi to napravio bi bilo Kimi u svom elementu, Kimijevo remek-djelo, Kimi je Bog i slično...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Fiorano04

Post Postao/la Fiorano04 »

Na prijenosu mi je izgledalo da su Barr. i Kov. pogriješili ali nakon što sam par puta pregledao snimku vidio sam da njihove pogreške nije bilo, Massa je odabrao drugačiju putanju tj. sporiji ulaz a brzi izlaz iz zavoja dok su ova dvojica kasno kočila i imala brzi ulaz u zavoj ali spori izlaz. Ovo je definitivno bio majstorski potez
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Dexter je napisao/la: Amen!

Po meni je ovo pretjecanje slično onom u Australiji kad je Heikki prestigao Kimija, a onda pored obojice prošao Alonso.
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Slash je napisao/la:Ja nisam BIO neki ljubitelj Masse, ali ove godine sve više i više mi se sviđa. Neznam o čemu neki pričaju, po meni je ono pretjecanje majstorski potez. Nije istina da je bila pogreška ovih ispred uguro se unutra na pas mater, i prešo je skoro cijelim autom po PASICI, a ne po trkaćoj putanji, jer onu JESU bili na trkaćoj putanji.
Vjerojatno da je Kimi to napravio bi bilo Kimi u svom elementu, Kimijevo remek-djelo, Kimi je Bog i slično...
pa u tome i jest sva poenta!!!ali nije to sve od felipea,duga je karijera pred njim!!! :badgrin:
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

Massa je sve bolji! Mislio sam da je limitiran vozač koji može pobijediti samo u idealnim uvjetima i s najbržim bolidom, ali su me njegova preticanja na VN Kanade ugodno iznenadila. Ima nešto u tom Brazilcu. Želi mu da ove godine bude bolji od Kimija i Lewisa.
There is no power, like M Power.
Dexter

Post Postao/la Dexter »

gringo73 je napisao/la:
Dexter je napisao/la: Amen!

Po meni je ovo pretjecanje slično onom u Australiji kad je Heikki prestigao Kimija, a onda pored obojice prošao Alonso.
Hajde, ako možeš nać, udari nam link na taj Alonsov prolaz, jer se ne mogu sjetiti tog poteza, a rado bi ga vidio.

Hvala ti.
Odgovori