Novosti - Arhiva

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Zaključano
Centurion
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Re: NOVOSTI - Listopad 2011.

Post Postao/la Centurion »

Ufffff Puno bolje je od onoga o čemu se pričalo, ono u texasu mi sad nije ni zanimljivo xD jedva čekam VN amerike, rusija, puno nam lijepih utrka dolazi :D :D
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Centurion je napisao/la:Ufffff Puno bolje je od onoga o čemu se pričalo, ono u texasu mi sad nije ni zanimljivo xD jedva čekam VN amerike, rusija, puno nam lijepih utrka dolazi :D :D
šta ti je dobro u uličnim trkama?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

kako bilo da bilo.... ovo mi izgleda fenomenalno.
na papiru možda i najbolje od svih trenutačno, samo ne znam koliko će biti široka staza.. jer na papiru ovo nudi spektakl, ali ako neće biti dovoljno široka moš se fućkat
Michael is faster than you!!
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

moglo bi ovo dobro funkcionirat.. malo izmedju nebodera, malo izmedju drveca..
bilo bi to sve 5, samo kad bi ova staza zamjenila recimo valenciu..
rFactor F1 HR server Info
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Neki argentinski mapuchito.com tvrdi da je Kimi potpisao ugovor s Williamsom i to na 3 godine. Ne znam otkud im to, i koliko su pouzdani, ali dolijevaju ulje na vatru :)

Link
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

gringo73 je napisao/la:Neki argentinski mapuchito.com tvrdi da je Kimi potpisao ugovor s Williamsom i to na 3 godine. Ne znam otkud im to, i koliko su pouzdani, ali dolijevaju ulje na vatru :)

Link
zanimljivo.. ali niti na jednoj iole ozbiljnijoj F1 stranici nema niti slova o Kimiju..
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Rusi misle ozbiljno.
KLIK
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Igor18 je napisao/la:Räikkönen u Williamsu!
to su sve nasi mediji. Na ovim poznatijima i ovima vezano za F1 ne stoji niš :( WTF

edit:

sad sam prčkao i naletio na jos jedan strani

link

KIMI IS BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACK! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: \:D/ :mrgreen:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Ja sam negdje na autosportovom forumu vidio da je za F1Racing izjavio da želi vozit Renault, ili Williams
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Hohoho :P još uvijek glasine al ajd

Još samo Kubica nek se vrati i imamo usudio bi se reci najjači grid u povijest F1.
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mrd »

ovaj članak sa jutarnjeg je samo prepisani ovaj od planetf1. ja bi se malo strpio sa smajlijima, ali nadam se da je istina, držim palčeve.
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

evo onboard, makar ne baš detaljno odrađeno, kako bi trebao izgledati novi GP u americi 2013.

A ovako bi trebali nosevi biti dogodine:
slika
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

pa ovo dobro izgleda (staza)
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Evo dva zanimljiva teksta koja pojašnjavaju tehnička pravila za slijedeću sezonu:

2012: nose height regulations
2012: Exhaust position and blown effects
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
F1NAC
Moderator
Moderator

NOVOSTI - Studeni 2011.

Post Postao/la F1NAC »

Virgin Racing postaje Marussia, imena mijenjaju Team Lotus= Caterham i Renault= Lotus

Formula One Commission će raspravljati o prijedlogu uvođenja kaznenih bodova za vozače
Kada bi vozač sakupio previše kaznenih bodova FIA bi mu suspendirala trkaću licencu na određeni period. Suspenzija se ne bi odnosila samo na Formulu 1 nego i na sva druga prvenstva koja regulira FIA.
#-o
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Re: NOVOSTI - Studeni 2011.

Post Postao/la Alonso-champ »

Znaci od Renaulta ostadose samo uspomene :(
Alonsista hasta la muerte..
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Alonso-champ je napisao/la:Znaci od Renaulta ostadose samo uspomene :(
Renault otkad je prosle godine potpisao s Geniijem je propadat počeo , jos k tome nesreća Kubice. Žao mi je njega jedino pogotovo ako taj REnault , lotus kakogod bude bio pogonjen s Cosworthovim motorom
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Ma znam,ali eto bar je nosio ime "Renault"a sad kako sam razumio nema vise ni toga... bas mi je zao,i kao sto si rekao i Kubice...vidjecemo sta ce biti..
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Barem motore rade, a ne kao BMW, Toyota i Honda. Furaju se na imidž trkaće marke ( pogotovo bmw ), a ne mogu ni motore napraviti za f1.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

F1NAC je napisao/la: Formula One Commission će raspravljati o prijedlogu uvođenja kaznenih bodova za vozače
Kada bi vozač sakupio previše kaznenih bodova FIA bi mu suspendirala trkaću licencu na određeni period. Suspenzija se ne bi odnosila samo na Formulu 1 nego i na sva druga prvenstva koja regulira FIA.
#-o
Koja glupost, da je to uvedeno brzo bi iz F1 letili Hamilton, Schumacher, Senna...
Dani je napisao/la:Barem motore rade, a ne kao BMW, Toyota i Honda. Furaju se na imidž trkaće marke ( pogotovo bmw ), a ne mogu ni motore napraviti za f1.
Nemoj tako BMW je imo jako dobre motore, dok Toyota i Honda nisu ništa uspjeli pokazat, jedino je Honda uspjela prodat najbrži bolid :biggrin:
slika
Centurion
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Centurion »

Inače gledajte izvore informacija, sad sam malo pretražio neke veće stranice o F1, i ne mogu naći nigdje da će se raspravljati o tim nekim "kaznenim bodovima", tako da vjerujem da je to opet neka izmišljotina sa strane naših medija
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Briatore misli da ce RBR i iduce godine "razbijati"

Kod: Označi sve

- Vettel i Red Bull imaju prednost od 0,7 sekundi po krugu. Ferrari to jednostavno ne može nadoknaditi u slijedeća dva mjeseca. Massa i Hamilton me nasmijavaju, a krivo sam procijenio Jensona Buttona. Nisam mislio da je toliko dobar – izjavio je Briatore za jednu talijansku radio postaju. - Ko će zaustaviti Vettela? Otkada ga ni Webber ne može sustići sve postaje pomalo dosadno. On može iz Pirellijevih guma izvući maksimum dok Mark jednostavno ne može. Jedva čekam da završi ova sezona jer je jednostavno dosadna, ali mislim da ni iduće sezone neće biti mnogo drugačije – to su riječi bivšeg menadžera Benrttona i Renaulta koji je uvjeren da će Vettel u Reb Bullu osvojiti i slijedeći naslov svjetskog prvaka. - Da bi prvenstvo učinili zanimljivijim trebali bi uzeti pola sekunde Red Bullu i dati ih Ferrariju, a to je nemoguće. Ako se ne promijene pravila, isto će biti i iduće sezone. Ne vidim način na koji oni (Ferrari) mogu uhvatiti prednost koju imaju Red Bull i McLaren u samo dva mjeseca – nastavio je Briatore. - Svi bolidi bi trebali biti više-manje isti, s proračuni ekipa od 200 ili 300 milijuna eura su ludost. Svi bi trebali koristiti iste dijelove bolida i trebalo bi samo mali dio ostaviti kao mogućnost da se pokaže krestivnost timova. Da stavite sedam vozača iz Formule 1 u bolide iz GP2 serije, vidjeli bi ste kako bi takva Formula 1 izgledala. U Red Bullu kažu kako poštivanje pravila oko visine proračuna nije problem. Kako stalno pobjeđuju, pronašli su kvalitetne sponzore i lako se financiraju. Imaju najboljeg inženjera za aerodinamiku i zračne tunele konstruirane i izgrađene samo za njih. Stvarno ne vidim načina na koji ih je moguće pobijediti. U sedamnaest godina koliko sam vezan uz Formulu 1, nisam vidio ni jednu momčad koja je popravila svoje vrijeme za 0,7 sekundi po krugu. S gumama su Vettel i Red Bull napravili fanatastičan posao. Oni bez obzira na to koje gume koristili imaju najbolja vremena – mišljenja je Flavio Briatore. Nastavio je sa pričom o, kako ih on naziva, Laurelu i Hardy-u (Stanlio i Olio, op.a.) misleći pritom na "magnetski povezane" Hamiltona i Massu: - Oni me jednostavno nasmijavaju. Oni su kao Stanlio i Olio. Na svakoj utrci se nešto dogodi, pa tako iako mislim da se u Indiji radilo o običnom trkaćem incidentu. Nije to bila Massina greška. Volim Lewisa jer vozi malo "na snagu". Volim gledati Hamiltona na utrkama, i uvijek je zanimljiva njegova vožnja, ali mislim da Massa nije bio kriv – prokomentirao je Briatore. O svom najdražem vozaču, Fernandu Alonsu, rekao je sljedeće: - Ferrari ima jednog od najboljih vozača, nekoga tko nikada ne odustaje, ali Ferrari mora pronaći sekundu po
krugu. Kada bi Alonso imao bolid sporiji tri ili četiri desetinke, on bi pobjeđivao na utrkama. Kada je Schumacher otišao od nas (Bennetton, op.a.) nije osvojio prvenstvo sve dok nije dobio dovoljno dobar bolid za to. Dvojica vozača koji su bili začuđujuće dobri ove sezone su Vettel i Button. Bio sam u krivu u vezi Buttona. On je bio stvarno iznenađenje ove godine. Vozio je za nas (2002. za Renault, najbolji rezultati dva četvrta mjesta, op.a.) i nisam mislio da će ikada biti ovako dobar – završio je Briatore.
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Mislim da nije nemoguće da RBR stignu Ferrari i Mclaren, Ferrari je napravio neko fleksi krilo sad u Indiji i sigurno će s njim puno dobit, Mclaren puno radi na bolidu i napredak se puno vidi, na nekim stazama su bili i brži od RBRa a na nekim su tu negdje s njima, a za iduću je najbolje sačekat ju bez puno pametovanja, možda budemo imali novi Brawn :biggrin:
slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

A dobro, ako to Briatore veli, bar sigurno znamo da tako NEĆE biti :).
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Zaključano