Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
onboard i nažalost ovo je najbolja snimkaDexter je napisao/la:
Hajde, ako možeš nać, udari nam link na taj Alonsov prolaz, jer se ne mogu sjetiti tog poteza, a rado bi ga vidio.
Hvala ti.

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Snimku si dobio na postu iznad, da ti osvježi pamćenje jer je jako slična situacija s time da Alonso ne sjedi u Ferrariju, a čini mi se da si nam ostao dužan završetak jedne priče prije par mjeseci...Dexter je napisao/la:Hajde, ako možeš nać, udari nam link na taj Alonsov prolaz, jer se ne mogu sjetiti tog poteza, a rado bi ga vidio.
Hvala ti.
http://forum.f1-hr.com/viewtopic.php?p= ... ght=#70008
Tako da bih te molio da nastaviš tamo gdje si stao. Hvala.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
-
- Navijam za: Nikoga
- Toyota fan-girl
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Toyotu
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
heikki je pitisno dugme za speed limiter...al svejedno,malo je danas preticanja kod kojih možemo reć da nitko nije imo nikakav problem ili razlog zbog kojeg bi bio sporiji od čovjeka koji ga je prestigo...tako da je massin potez odličan,iskoristio je situaciju maksimalno...Toyota fan-girl je napisao/la:heikki je ako se ne varam u krivu brzinu ubacio.
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Ekipo šta vi mislite o tome da će massa ostati do kraja karijere u ferrariju,
ipak je on dugo u vezi sa ferrarijem,a vozio je sa največim,nekako mi
razvoj događaja liči na to,a i u ferrariju vjerovatno traže nekoga ko bi mogao harati sa njima godinama,a felipe je sve bolji i bolji,čak kad su se pojavile špekulacije da alonso dolazi u scuderiu niko nije spomenuo da je
massa out...dakle šta vi mislite o tome,ja bih bio presretan,ali ipak volio
bih čuti vaša cijenjena mišljenja i molio bih objektivnosti...još kad dodamo da je felipe mlad a perspektivan,da poznaje momčad veoma dugo,da izgleda sazrijeva,da je marljiv(hoče učiti ali i truditi se...)
ipak je on dugo u vezi sa ferrarijem,a vozio je sa največim,nekako mi
razvoj događaja liči na to,a i u ferrariju vjerovatno traže nekoga ko bi mogao harati sa njima godinama,a felipe je sve bolji i bolji,čak kad su se pojavile špekulacije da alonso dolazi u scuderiu niko nije spomenuo da je
massa out...dakle šta vi mislite o tome,ja bih bio presretan,ali ipak volio
bih čuti vaša cijenjena mišljenja i molio bih objektivnosti...još kad dodamo da je felipe mlad a perspektivan,da poznaje momčad veoma dugo,da izgleda sazrijeva,da je marljiv(hoče učiti ali i truditi se...)
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
I Rubinho je dobro vozio (koliko mo je bilo dopušteno) pa su ga nogirali. To ne znači ništa! Jedino ako ovu sezonu digne titulu, onda može postavljati uvjete, a do tada...nula bodova! Ili mora biti spreman opet prihvatiti da bude drugi vozač u timu bez obzira ostane li Kimi ili ode i dođe Fernando (vrlo lako jer se još sezonu-dvije prije njegovog dolaska spominjao,u to vrijeme jako demantiran, Kimijev prelaz u Ferrari kao i sada Fernandov).Walter je napisao/la:Vozi sve bolje i ne vidim razloga da ga mijenjaju.
Monney spinns world `round.
Nofci i drugi interesi (čitaj: opet nofci) su najvažniji!
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
iskreno ako kimi bude prvak mislim da će masa sam otić iz razloga kaj onda neće imat tek nikakva prava u ferrariju.najkraće rečeno,ima dobre rezultate ali i jako puno sreće u posljednje vrijeme,nema trke u kojoj nije grešku napravio a oni u ferrariju sigurno više kritički gledaju nego mi,ipak njima idu pare a ne nama
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
koja sreća,jeli to znaći da felipe ima sreče zato što njega ne pogađa hami ili što ne udara u druge vozaće,iz zadnjih 5 utrka izvukao je maximum,schuey je napisao/la:iskreno ako kimi bude prvak mislim da će masa sam otić iz razloga kaj onda neće imat tek nikakva prava u ferrariju.najkraće rečeno,ima dobre rezultate ali i jako puno sreće u posljednje vrijeme,nema trke u kojoj nije grešku napravio a oni u ferrariju sigurno više kritički gledaju nego mi,ipak njima idu pare a ne nama
a u monaku i u kanadi jedini krivac što nije ostvario još bolje rezultate
je SCUDERIA FERRARI...
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
monaco je imao sreće pri izletu kao i hami,na zadnjoj utrci izletava na prljavu stranu i jedva ostaje na stazi,čiste vozačke greške! i nije scuderia nikaj kriva,netko je posto da je razlog bio kvar,tu se nema kaj utjecatedo je napisao/la: koja sreća,jeli to znaći da felipe ima sreče zato što njega ne pogađa hami ili što ne udara u druge vozaće,iz zadnjih 5 utrka izvukao je maximum,
je SCUDERIA FERRARI...

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
schuey je napisao/la:monaco je imao sreće pri izletu kao i hami,na zadnjoj utrci izletava na prljavu stranu i jedva ostaje na stazi,čiste vozačke greške! i nije scuderia nikaj kriva,netko je posto da je razlog bio kvar,tu se nema kaj utjecatedo je napisao/la: koja sreća,jeli to znaći da felipe ima sreče zato što njega ne pogađa hami ili što ne udara u druge vozaće,iz zadnjih 5 utrka izvukao je maximum,
je SCUDERIA FERRARI...

- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
dobro nije scuderia zajebala taktiku da massa ne dođe do 2 mjesta u monacu i nije scuderia bezveze massu zvala jednom više u boks u kanadi...schuey je napisao/la:monaco je imao sreće pri izletu kao i hami,na zadnjoj utrci izletava na prljavu stranu i jedva ostaje na stazi,čiste vozačke greške! i nije scuderia nikaj kriva,netko je posto da je razlog bio kvar,tu se nema kaj utjecatedo je napisao/la: koja sreća,jeli to znaći da felipe ima sreče zato što njega ne pogađa hami ili što ne udara u druge vozaće,iz zadnjih 5 utrka izvukao je maximum,
je SCUDERIA FERRARI...

- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Za Monaco se i može reći da je scuderia zmrdala taktiku, ali za kvar na "benzinskoj" u Montrealu ih se i ne može baš jako optužiti (viša sila recimo) no činjenica je da Massa vozi odlično od "javnog pritiska od strane tima" tj Sepanga i na taj način demantira da "popušta pod pritiskom". Isto tako je i činjenica da i Massa i Raikkonen ove sezone više rezultatski "pate" zbog taktike nego zbog pouzdanosti bolida ili brzine konkurencije. Jedini pravi glitch glede pouzdanosti je bio na prvij utrci...nemojte krivo shvatiti - ipak su crveni dobili 4 od 7 i zadnje dvije su bile utrke koje im prošle godine nisu pasale, ali kad pogledaš razvoj događaja - bili su u šansi za pobjediti na obje utrke. Sve se svodi na to da Massa ima čvrstu poziciju jedinu u slučaju osvajanja titule ove godine za šta postoje realne šanse. Ako je osvoji, valjda će se manje pljuvat po njemu!edo je napisao/la:
dobro nije scuderia zajebala taktiku da massa ne dođe do 2 mjesta u monacu i nije scuderia bezveze massu zvala jednom više u boks u kanadi...
- Caldor
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren