Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Po travi odlicno. To je sklizavije nego Monako gdje su neki vozaci "pokazali" svoje umijece,a Massa je tu riskirao i profitirao.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Dexter je napisao/la:
Hajde, ako možeš nać, udari nam link na taj Alonsov prolaz, jer se ne mogu sjetiti tog poteza, a rado bi ga vidio.

Hvala ti.
onboard i nažalost ovo je najbolja snimka ;)

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Meni osobno je puno bolje Alonsovo pretjecanje u Australiji. Ipak je prošao dvoje bolida malo bržih od sebe.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Dexter je napisao/la:Hajde, ako možeš nać, udari nam link na taj Alonsov prolaz, jer se ne mogu sjetiti tog poteza, a rado bi ga vidio.

Hvala ti.
Snimku si dobio na postu iznad, da ti osvježi pamćenje jer je jako slična situacija s time da Alonso ne sjedi u Ferrariju, a čini mi se da si nam ostao dužan završetak jedne priče prije par mjeseci...

http://forum.f1-hr.com/viewtopic.php?p= ... ght=#70008

Tako da bih te molio da nastaviš tamo gdje si stao. Hvala.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

schuey je napisao/la:
Dexter je napisao/la:
Hajde, ako možeš nać, udari nam link na taj Alonsov prolaz, jer se ne mogu sjetiti tog poteza, a rado bi ga vidio.

Hvala ti.
onboard i nažalost ovo je najbolja snimka ;)
Evo, i ovdje se nešto vidi!! ;)
kiby
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la kiby »

nitko nije naveo razlog zasto ga je prestigao alonso tako. Pa jer je kimiju bolid tad poceo gubiti hidraulicki pritisak pa ga je i heikki nakon alonsa prosao i par krugova kasnije kimi je odustao nakon sto su ovi stvorili pred njim vec 10 sec prednosti.
McM fun
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Toyotu

Post Postao/la Toyota fan-girl »

heikki je ako se ne varam u krivu brzinu ubacio.
Timo Glock
ten o clock! :-)

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

Toyota fan-girl je napisao/la:heikki je ako se ne varam u krivu brzinu ubacio.
heikki je pitisno dugme za speed limiter...al svejedno,malo je danas preticanja kod kojih možemo reć da nitko nije imo nikakav problem ili razlog zbog kojeg bi bio sporiji od čovjeka koji ga je prestigo...tako da je massin potez odličan,iskoristio je situaciju maksimalno...
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

A ko bi rekao da će Massa nakon onako lošeg početka sezone biti na ovako dobroj poziciji.
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Walter je napisao/la:A ko bi rekao da će Massa nakon onako lošeg početka sezone biti na ovako dobroj poziciji.
Ja sam bio rekao... :D
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
_zajcev__
Kontakt:

Post Postao/la _zajcev__ »

Massa je dobar puno a pokazo prosle godine a ove sve bolji bolji...!!!!!!!!!
Ferrari najbolji steeee
tomi_ferrari

Post Postao/la tomi_ferrari »

_zajcev__ je napisao/la:Massa je dobar puno a pokazo prosle godine a ove sve bolji bolji...!!!!!!!!!
slažem se
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Ekipo šta vi mislite o tome da će massa ostati do kraja karijere u ferrariju,
ipak je on dugo u vezi sa ferrarijem,a vozio je sa največim,nekako mi
razvoj događaja liči na to,a i u ferrariju vjerovatno traže nekoga ko bi mogao harati sa njima godinama,a felipe je sve bolji i bolji,čak kad su se pojavile špekulacije da alonso dolazi u scuderiu niko nije spomenuo da je
massa out...dakle šta vi mislite o tome,ja bih bio presretan,ali ipak volio
bih čuti vaša cijenjena mišljenja i molio bih objektivnosti...još kad dodamo da je felipe mlad a perspektivan,da poznaje momčad veoma dugo,da izgleda sazrijeva,da je marljiv(hoče učiti ali i truditi se...)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Mislim da bi bilo super za Ferrrari da Felipe ostane do kraja.
Definitivno je pokazao da zna, i da moze.
slika
red_devil
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

Ništa nije nemoguće, Massa od Bahreina vozi sve bolje i bolje.
Dok je bila kiša u Monte Carlu, bio je najbolji, iskreno nisam to očekivao :)
.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

A sve je moguće!! Sada je to dosta izgledno, iako početak sezone nije bio baš najblistaviji!!
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Vozi sve bolje i ne vidim razloga da ga mijenjaju.
slika
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Walter je napisao/la:Vozi sve bolje i ne vidim razloga da ga mijenjaju.
I Rubinho je dobro vozio (koliko mo je bilo dopušteno) pa su ga nogirali. To ne znači ništa! Jedino ako ovu sezonu digne titulu, onda može postavljati uvjete, a do tada...nula bodova! Ili mora biti spreman opet prihvatiti da bude drugi vozač u timu bez obzira ostane li Kimi ili ode i dođe Fernando (vrlo lako jer se još sezonu-dvije prije njegovog dolaska spominjao,u to vrijeme jako demantiran, Kimijev prelaz u Ferrari kao i sada Fernandov).
Monney spinns world `round.
Nofci i drugi interesi (čitaj: opet nofci) su najvažniji!
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

iskreno ako kimi bude prvak mislim da će masa sam otić iz razloga kaj onda neće imat tek nikakva prava u ferrariju.najkraće rečeno,ima dobre rezultate ali i jako puno sreće u posljednje vrijeme,nema trke u kojoj nije grešku napravio a oni u ferrariju sigurno više kritički gledaju nego mi,ipak njima idu pare a ne nama
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

schuey je napisao/la:iskreno ako kimi bude prvak mislim da će masa sam otić iz razloga kaj onda neće imat tek nikakva prava u ferrariju.najkraće rečeno,ima dobre rezultate ali i jako puno sreće u posljednje vrijeme,nema trke u kojoj nije grešku napravio a oni u ferrariju sigurno više kritički gledaju nego mi,ipak njima idu pare a ne nama
koja sreća,jeli to znaći da felipe ima sreče zato što njega ne pogađa hami ili što ne udara u druge vozaće,iz zadnjih 5 utrka izvukao je maximum,
a u monaku i u kanadi jedini krivac što nije ostvario još bolje rezultate
je SCUDERIA FERRARI...
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

edo je napisao/la: koja sreća,jeli to znaći da felipe ima sreče zato što njega ne pogađa hami ili što ne udara u druge vozaće,iz zadnjih 5 utrka izvukao je maximum,
je SCUDERIA FERRARI...
monaco je imao sreće pri izletu kao i hami,na zadnjoj utrci izletava na prljavu stranu i jedva ostaje na stazi,čiste vozačke greške! i nije scuderia nikaj kriva,netko je posto da je razlog bio kvar,tu se nema kaj utjecat :!:
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

schuey je napisao/la:
edo je napisao/la: koja sreća,jeli to znaći da felipe ima sreče zato što njega ne pogađa hami ili što ne udara u druge vozaće,iz zadnjih 5 utrka izvukao je maximum,
je SCUDERIA FERRARI...
monaco je imao sreće pri izletu kao i hami,na zadnjoj utrci izletava na prljavu stranu i jedva ostaje na stazi,čiste vozačke greške! i nije scuderia nikaj kriva,netko je posto da je razlog bio kvar,tu se nema kaj utjecat :!:
:lol: na monacu je i Kimi izletija isto tamo di i Massa a on naravno nije imao sreće nego je to vozačko umjeće :D
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

schuey je napisao/la:
je SCUDERIA FERRARI...
dobro nije scuderia zajebala taktiku da massa ne dođe do 2 mjesta u monacu i nije scuderia bezveze massu zvala jednom više u boks u kanadi... :lol:
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

edo je napisao/la:
dobro nije scuderia zajebala taktiku da massa ne dođe do 2 mjesta u monacu i nije scuderia bezveze massu zvala jednom više u boks u kanadi... :lol:
Za Monaco se i može reći da je scuderia zmrdala taktiku, ali za kvar na "benzinskoj" u Montrealu ih se i ne može baš jako optužiti (viša sila recimo) no činjenica je da Massa vozi odlično od "javnog pritiska od strane tima" tj Sepanga i na taj način demantira da "popušta pod pritiskom". Isto tako je i činjenica da i Massa i Raikkonen ove sezone više rezultatski "pate" zbog taktike nego zbog pouzdanosti bolida ili brzine konkurencije. Jedini pravi glitch glede pouzdanosti je bio na prvij utrci...nemojte krivo shvatiti - ipak su crveni dobili 4 od 7 i zadnje dvije su bile utrke koje im prošle godine nisu pasale, ali kad pogledaš razvoj događaja - bili su u šansi za pobjediti na obje utrke. Sve se svodi na to da Massa ima čvrstu poziciju jedinu u slučaju osvajanja titule ove godine za šta postoje realne šanse. Ako je osvoji, valjda će se manje pljuvat po njemu!
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Caldor »

Meni bi bilo drago da Massa ove godine osvoji naslov, ako to ne bude mogel neko iz McM-a. Ali bi mi bilo još draže da nakon toga otiđe u jednu slabiju ekipu pa da nam pokaže što stvarno može.
Odgovori