XTRage je napisao/la:Martin Brundle, Jordan, Melbourne 1996.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
XTRage je napisao/la:Martin Brundle, Jordan, Melbourne 1996.
Tako je Ferrari-BiH!!Ferrari-BiH je napisao/la:ovo je benetton-renault iz 1997, a izgleda da slavi pa je onda Hockenheim sa Bergerom za volanom jer je to mislim jedina pobjeda u toj sezoni
Verstappen u FootworkuK1M1 je napisao/la:monako 1996. ?? 1. hakkinen (mclaren), 2. frentzen (sauber), 3. villeneuve(williams) 4. je tyrell (salo?) i zadnji je herbert (sauber), ovog predzadnjeg ne znam.
a hebemu jackieJackie Stewart je napisao/la:Gianni Morbidelli, Ferrari, 1991. Adelaide
Točno!!!Ferrari-BiH je napisao/la:1999. Francuska Magny Cours....Na poleu Stewart, prvi i jedini, u njemu Rubens Barichello. Pobijedio je Frentzen u Jordan Mugen Hondi ispred Hakkinena i Rubensa...
luka_kimi je napisao/la:mađarska 1996, villneuve, schumacher i jedan mcm, možda hakkinen...ne znam po čemu je upamćena...
Ferrari-BiH je napisao/la:Koja utrka, koja godina, koja su prva 3 vozaca na startu(za Schueya da definisem) i po cemu je ova utrka ostala u sjecanju pobjednickoj ekipi (osim po pobjedi naravno)?
naravno,pucajIcy je napisao/la:Jackie Stewart u Tyrrellu, 1972., a prvak je Fittipaldi.
LOL, do I really need to confirm?Jackie Stewart je napisao/la:Gunnar Nilson (Lotus 77), i Jochen Mass (McLaren M23), 1977.