valja valja47 je napisao/la:I, jel valja?
gledaj:
(ovi malo neprirodni položaji zvjerkovog auta su zbog ping-a koji mi je do 300 se penjao)
večeras isto

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
valja valja47 je napisao/la:I, jel valja?
Evo ja bum onda za sjeverne krajeve:F1NAC je napisao/la:kad smo vec poceli s tin duzin trkama od 20 minuta . Ča rečete da peljemo 20 minuta i da ima bar 1 obvezan box i da se promjeni smjesa guma (soft-medium-hard) bar da budu 2 po trki al da budete iskreni ne da neki na šegavo pasa sve .
Translate
Ča-Šta
peljemo-vozimo
šegavo-lukavo
za one ki ne kapiju(razumiju)
Izmjesali smo dva moda i pretvorili ga u jedan. Fizika je iz rft-a a modeli i ostalo iz jednog drugog. Modeli su konvertirani iz 2010 codemasters. Vozimo po f1 2010 kalendaru i sada smo u Turskoj trenutno. Ma ti videi su jos od prosle sezone a i taj sto snima ima lose postavke u igri tak da su cudno bolidi i ostalo lol. Ovdje ti je nasa web stranica http://www.deloracing.com/Haris KTM je napisao/la:@Mansell hoces uspjeti skinuti tog prvog, cuo sam za tu ligu, neznam koji mod vozite i kakav kalendar ako sad vozite utrke, sorry sto upadam ovako ali et vidio sam post pa reko da upitam, pozz, usput gledao sam i video sa utrka cini mi se da assiste furate, nekako mi cudna voznja!!!
Mansell je napisao/la:Izmjesali smo dva moda i pretvorili ga u jedan. Fizika je iz rft-a a modeli i ostalo iz jednog drugog. Modeli su konvertirani iz 2010 codemasters. Vozimo po f1 2010 kalendaru i sada smo u Turskoj trenutno. Ma ti videi su jos od prosle sezone a i taj sto snima ima lose postavke u igri tak da su cudno bolidi i ostalo lol. Ovdje ti je nasa web stranica http://www.deloracing.com/Haris KTM je napisao/la:@Mansell hoces uspjeti skinuti tog prvog, cuo sam za tu ligu, neznam koji mod vozite i kakav kalendar ako sad vozite utrke, sorry sto upadam ovako ali et vidio sam post pa reko da upitam, pozz, usput gledao sam i video sa utrka cini mi se da assiste furate, nekako mi cudna voznja!!!
Da znam pisalo je to u autoklubu. Ja sam inace David Frančić samo da znasHaris KTM je napisao/la:Mansell je napisao/la:Izmjesali smo dva moda i pretvorili ga u jedan. Fizika je iz rft-a a modeli i ostalo iz jednog drugog. Modeli su konvertirani iz 2010 codemasters. Vozimo po f1 2010 kalendaru i sada smo u Turskoj trenutno. Ma ti videi su jos od prosle sezone a i taj sto snima ima lose postavke u igri tak da su cudno bolidi i ostalo lol. Ovdje ti je nasa web stranica http://www.deloracing.com/Haris KTM je napisao/la:@Mansell hoces uspjeti skinuti tog prvog, cuo sam za tu ligu, neznam koji mod vozite i kakav kalendar ako sad vozite utrke, sorry sto upadam ovako ali et vidio sam post pa reko da upitam, pozz, usput gledao sam i video sa utrka cini mi se da assiste furate, nekako mi cudna voznja!!!
bio sam na stranici i forumu, citao sam u jednom auto-moto casopisu kao da je treci u poredku jedne od prestiznijih liga bio Loris Majcan, inaces sin jednog od urednika tog casopisa pa reko da vidim sta je ta liga bolja od par balkanskih, i tak, evo skidam ovaj mod pa da probam, ako je fizikia od RFT 2010 onda je glup mod ko i ovaj official, F1SR 1991 HE zakonnnnnn!!!
pretpostavio sam drug i cestitam ali et nisam se usudio pitati, uglvanom probao sam mod i nije i nesto, puno je laski od RFT-a, to je spoj SCU-a i konverzije Codemaster bolida, jedino sto mi je ekstra sto na kocenju ako se preracunas zna okrenuti bolid sto kod RFT-a skoro nije moguce, to mi se jedino svidja i u FSONE moda, ono to ostavlja dosta prostora za rad na setupu, balans bolida, pritisak kocnica, stil vozenje, ono skoro sva pretjecanja su na kocenjuMansell je napisao/la: Da znam pisalo je to u autoklubu. Ja sam inace David Frančić samo da znasPisalo je i za mene da sam bio prvi.