Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
F2004_the_best_ever je napisao/la:Da li je novi Mercedesov nos u skladu sa pravilima za 2015, ja mislim da nije, kolega@Cuky kakvo je tvoje mišljenje?
And "Is it this year's car or next year's?" he reportedly asked when he was shown sketches.
Pa šta je falilo Alesiu?F1NAC je napisao/la:Velika su ocekivanja sad od JA. Sljedeci duet Rai-Vet me podsjeca na vremena Alesi- Berger. Kompetitivni samo kad je bolid najbolji
Ako je ovo istina da je izjavio onda je ovaj Mattiaci šu*čina samo takva.Ferrarijev šef Marco Mattiacci je pohvalio vožnju Kimija Raikkonena na Velikoj nagradi Brazila. Kaže da je Ferrari napravio prijelomnicu s postavkama bolida koji je konačno odgovarao i Kimiju, a ne samo Alonsu.
- Mislim da smo ovog vikenda vidjeli vrlo pozitivnog Kimija. Imao je nevjerojatnu utrku. Rekao bih da je ovo prvi vikend u kojem mu je bolid odgovarao, a to smo vidjeli i iz načina na koji je vozio – rekao je Mattiacci.
Zanimljivo..f.alonso je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=TW0cUDg3Y7k#t=66