Povijest

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač

Post Postao/la Piquet20 »

sepulctor je napisao/la:1991. Adelaide

14 krugova.
Uvijek se sjetim te Australije. Piquetova zadnja utrka i u trenutku prekida je bio 2., ali s obzirom da se poredak uzima od 2 kruga prije prekida, svoju zadnju utrku u karijeri zavrsio je na 4. mjestu.

btw: ako se ne varam 1989. nisu bile puno bolje vremenske prilike pa se trka odvozila u cijelosti.
Zadnja izmjena: Piquet20, dana/u 17 tra 2008, 13:25, ukupno mijenjano 2 puta.
slika
ownagedon
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la ownagedon »

SA face je napisao/la:
Piquet20 je napisao/la:
SA face je napisao/la:Hajde malo nesto opet lakse odnosno o poznatim...
Za njega tvrde da je vozac koji je u svojoj profesionalnoj karijeri vozio najvise vrsta trkacih automobila. Natjecao se u gotovo 500 razlicitih utrka od kojih je 45% zauzeo prvo mjesto. Vjerovatno da nije bio toliki patriota i da je vise vozio italijanske automobile u F1 bi ga zapamtili kao svjetskog prvaka, i to u vise sezona. Dakle o kojem se sjajnom vozacu F1 radi?
Mario Andretti :?:
Nije Andretti
Da nije mozda Emerson Fittipaldi?
sepulctor
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la sepulctor »

Za njega tvrde da je vozac koji je u svojoj profesionalnoj karijeri vozio najvise vrsta trkacih automobila. Natjecao se u gotovo 500 razlicitih utrka od kojih je 45% zauzeo prvo mjesto. Vjerovatno da nije bio toliki patriota i da je vise vozio italijanske automobile u F1 bi ga zapamtili kao svjetskog prvaka, i to u vise sezona. Dakle o kojem se sjajnom vozacu F1 radi?
Stirling Moss
Posjedujem velik izbor F1, Moto GP, Le Mans, WSBK, INDY, WRC i ostalih utrka, te nogometnih i hokej utakmica.
Svi zainteresirani za razmjenu nek se jave na pp.
SA face
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la SA face »

Hajd evo mala pomoc, vozio je i prije Andrettija i Fitipaldija i nije nikad postao svjetski prvak u F1 mada ih je cesto otresao kao beba zvecku. Cak je imao i vise pobjeda u nekim sezonama od vozaca koji su osvojili istu...
neprijatelj nikad nespava
SA face

Post Postao/la SA face »

Sepultctor, bravo - pogodak.
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Riccardo Patrese :?:
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
A.Senna
Početnik
Početnik

Post Postao/la A.Senna »

sepulctor je napisao/la:1991. Adelaide

14 krugova.
tocno
Biti drugi znaci biti prvi medju gubitnicima....A.Senna
A.Senna
Početnik
Početnik

Post Postao/la A.Senna »

Evo jos jedno i od mene:Koju utrku je najmanje bolida zavrsilo,proslo kroz cilj,kada i gdje?
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

A.Senna je napisao/la:Evo jos jedno i od mene:Koju utrku je najmanje bolida zavrsilo,proslo kroz cilj,kada i gdje?
Da nije Monte Carlo 1966 :?:
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

p@rtibrejker je napisao/la:
A.Senna je napisao/la:Evo jos jedno i od mene:Koju utrku je najmanje bolida zavrsilo,proslo kroz cilj,kada i gdje?
Mislis 1996. :?:
slika
A.Senna
Početnik
Početnik

Post Postao/la A.Senna »

Piquet20 je napisao/la:
p@rtibrejker je napisao/la:
Mislis 1996. :?:
;)
da 1996 je tocno samo 3 bolida su zavrsila utrku.
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

A.Senna je napisao/la:da 1996 je tocno samo 3 bolida su zavrsila utrku.
Ako me sjecanje ne vara - cetvorica su zavrsila utrku. ;-)
slika
SA face

Post Postao/la SA face »

Evo jedno pitanje koje ce biti interesantno mozda ovim mladjim jer se radi o aktualnom vozacu.
Covjek je imao svojih uspona i padova, i pobjeda i odustajanja, ali prije nekoliko godina je imao sezonu u kojoj je usao u povijest ne bas po dobru. Dakle te sezone je imao cak 14 odustajanja cime se izravnao sa jos 3-4 vozaca koji vise ne voze, sto je inace rekord odustajanja po sezoni. Tko je doticni gospodin?
A.Senna
Početnik
Početnik

Post Postao/la A.Senna »

Piquet20 je napisao/la:
mislim da su ipak 3
A.Senna
Početnik
Početnik

Post Postao/la A.Senna »

SA face je napisao/la:Evo jedno pitanje koje ce biti interesantno mozda ovim mladjim jer se radi o aktualnom vozacu.
Covjek je imao svojih uspona i padova, i pobjeda i odustajanja, ali prije nekoliko godina je imao sezonu u kojoj je usao u povijest ne bas po dobru. Dakle te sezone je imao cak 14 odustajanja cime se izravnao sa jos 3-4 vozaca koji vise ne voze, sto je inace rekord odustajanja po sezoni. Tko je doticni gospodin?
Je li mozda David Coultard
SA face

Post Postao/la SA face »

Nije David
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

SA face je napisao/la:Evo jedno pitanje koje ce biti interesantno mozda ovim mladjim jer se radi o aktualnom vozacu.
Rubens
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
SA face

Post Postao/la SA face »

Tako je, Rubens B. 1997, od 17 utrka cak je na 14 odustao. Ovaj rekord dijeli sa jos tri vozaca samo sto su oni imali isti broj odustajanja ali sa 16 utrka. Uskoro ce Rubens postaviti jo jedan rekord ali o tome je vec bilo rijeci.
A.Senna
Početnik
Početnik

Post Postao/la A.Senna »

A koji vozac je imao najvise utrka iza sebe prije prve pobijede ;)
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

A.Senna je napisao/la:A koji vozac je imao najvise utrka iza sebe prije prve pobijede ;)
Button :?:
slika
SA face

Post Postao/la SA face »

Ovaj frajer je takodjer interesantan. Zajedno sa Rubensom drzi rekord za najveci broj odustajanja po sezoni s tim da je on imao cak dvije takve sezone, a malo mu je nedostajalo da zabiljezi i 15 odustajanja. Medjutim on drzi mozda jos jedan interesantniji rekord. To je vozac sa najvecim brojem nastupa bez i jedne pobjede. Heidfeld je za njega mala maca jer je nastupao nekih 70 puta manje od njega. Nisam siguran ali mislim da je imao i najvise udesa u F1 cime je dobio i prepoznatljiv nadimak. Moze se reci da je Sato tek blijeda slika ove utrkujuce nesrece. Dva puta mu se posrecilo da osvoji drugo mjesto i tri puta trece. Vozio je gotovo za sve fenjerase svog vremena.
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

A.Senna je napisao/la:
Piquet20 je napisao/la:
mislim da su ipak 3
Evo, upravo sam provjerio. 4 je tocan odgovor. Ako ne vjerujes pogledaj LINK. Vjerojatno te prevarila cinjenica da je Frentzen dosao na cilj sa krugom zaostatka. ;-)
slika
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

SA face je napisao/la:Ovaj frajer je takodjer interesantan. Zajedno sa Rubensom drzi rekord za najveci broj odustajanja po sezoni s tim da je on imao cak dvije takve sezone, a malo mu je nedostajalo da zabiljezi i 15 odustajanja. Medjutim on drzi mozda jos jedan interesantniji rekord. To je vozac sa najvecim brojem nastupa bez i jedne pobjede. Heidfeld je za njega mala maca jer je nastupao nekih 70 puta manje od njega. Nisam siguran ali mislim da je imao i najvise udesa u F1 cime je dobio i prepoznatljiv nadimak. Moze se reci da je Sato tek blijeda slika ove utrkujuce nesrece. Dva puta mu se posrecilo da osvoji drugo mjesto i tri puta trece. Vozio je gotovo za sve fenjerase svog vremena.
Andrea De Cesaris
slika
SA face

Post Postao/la SA face »

Piquet20 je napisao/la:
A.Senna je napisao/la:A koji vozac je imao najvise utrka iza sebe prije prve pobijede ;)
Button :?:
Opet Rubens, morao je cekati 10 trka vise od Buttona
SA face

Post Postao/la SA face »

Piquet20 je napisao/la:
SA face je napisao/la:Ovaj frajer je takodjer interesantan. Zajedno sa Rubensom drzi rekord za najveci broj odustajanja po sezoni s tim da je on imao cak dvije takve sezone, a malo mu je nedostajalo da zabiljezi i 15 odustajanja. Medjutim on drzi mozda jos jedan interesantniji rekord. To je vozac sa najvecim brojem nastupa bez i jedne pobjede. Heidfeld je za njega mala maca jer je nastupao nekih 70 puta manje od njega. Nisam siguran ali mislim da je imao i najvise udesa u F1 cime je dobio i prepoznatljiv nadimak. Moze se reci da je Sato tek blijeda slika ove utrkujuce nesrece. Dva puta mu se posrecilo da osvoji drugo mjesto i tri puta trece. Vozio je gotovo za sve fenjerase svog vremena.
Andrea De Cesaris
Upravo tako zvani Andrea de Crasharis
Odgovori