I da, lik kao prati F1, a ne zna razlikovati bolide....

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
To Novak nije reko, već je reko da je Kimi dobro startao, a Hamilton ne.MP4don je napisao/la:Jao da se nadovežem... da poslodavci malo bolje prate što im vanjski suradnici rade u izravnom prenosu ne bi se dešavale stvari gdje na startu nakon što Lewis loše starta Novak viče: To, to, to... ide Kimi...Slash je napisao/la:Novak - pucaj si u glavu molim te.
Nemrem više slušati tog debila.![]()
Paralelno gledam i njemački prijenos i tamo toga nema... komentator treba biti objektivan i ne govoriti u znakovima koje svatko tko duže prati F1 dobro razumije i u tome vidi pristranost...
Novače, 0 bodova...
Jako je ugodno bilo slušati njegovo podsmjehivanje nakon što je Massa okrenuo Lewisa...majstor iz maranella je napisao/la:To Novak nije reko, već je reko da je Kimi dobro startao, a Hamilton ne.MP4don je napisao/la:Jao da se nadovežem... da poslodavci malo bolje prate što im vanjski suradnici rade u izravnom prenosu ne bi se dešavale stvari gdje na startu nakon što Lewis loše starta Novak viče: To, to, to... ide Kimi...Slash je napisao/la:Novak - pucaj si u glavu molim te.
Nemrem više slušati tog debila.![]()
Paralelno gledam i njemački prijenos i tamo toga nema... komentator treba biti objektivan i ne govoriti u znakovima koje svatko tko duže prati F1 dobro razumije i u tome vidi pristranost...
Novače, 0 bodova...
A čuj, mora držati ravnotežu Jergoviću, ovaj ga previše hvali i diže u nebesa, aovaj drugi ga previše kudi, tako da ti nekako dođe na isto.Slash je napisao/la:Novak - pucaj si u glavu molim te.
Nemrem više slušati tog debila. I ne, ne samo zato jer je 6 puta ponovio da je Hamiltonov prvi zavoj bi katastrofalan, smeće itd. (jer, nažalost i jest), nego čovjek ne raspoznaje fucking Williams i Hondu?!?! Baš su im slični bolidi za popizdit. I Bourdaisa i Webbera. A Hamiltona sam čeka da ga popljuje.
To neka oni riješe negdje u parkiću, a ne da mi moramo slušati njihova s*anja... BTW, Novaka se treba trpjeti oko 1.5 h, dok tko ne želi slušati g. Jergovića može lako isključit TV, ako misli da zna bolje od njega...legolas je napisao/la: A čuj, mora držati ravnotežu Jergoviću, ovaj ga previše hvali i diže u nebesa, aovaj drugi ga previše kudi, tako da ti nekako dođe na isto.
ček,ti još nisi skužio da novak navija za massu?almeida je napisao/la:Niti neven ni blažičko nisu objektivni
novak je daltonist sto posto koja budala brijem da svršava na kimia
blažičko ipak nebi smio raditi ovo što je napravio
Pa kad već spominješ, siguran sam da bi od dotičnog gospodina bolje i ja komentirao utrku, a vjerojatno i bilo tko drugi s ovog foruma. Ako sam ja mogao iz tog ''nemogućeg'' kuta vidjeti da je Honda onda je mogao i stručni komentator. I nije ovo jedina trka da priča hrpetinu gluposti, sljedeće sezone ću počet zapisivat bisere koje provali. Sam još jedan primjer: Kvalifikacije (neznam točno koja utrka, mislim Singapur): Hamilton odveze brzi krug, vrati se u garažu, potom prikazuju Kovalainena kako mu mjenjaju gume i kako ide u još jedan brzi krug. A Novak: I evo Hamilton ide po još jedan brzi krug, očito nije zadovoljan onim prošlim krugom. Baš njih dvojica imaju totalno slične kacigeCool Finn je napisao/la:Joj kakvi glupi komentari..nije raspoznao ovaj bolid nije onaj, navija za ovog,onog...AJDE VI KOMENTIRAJTE UTRKU AK STE SVI TAK PAMETNI... utrka je ionako katastrofalno snimana od strane japanaca, tak da se Novaku (nije da ga branim) nema kaj zamjeriti ak je fulal boju bolida i rekao neko drugo ime! Uostalom na onom dijelu kad je pogriješio, nije se ni moglo vidjet o kome se radi jer ga je kamera snimala iz drugog kuta i trebalo je proći sekunda, dvije da se bolid pokaže u cijelom profilu, da bi se skužilo da je u pitanju Honda! Ma da,najbolje bi bilo da nam stave Dušanovića ili Dijakovića ili nekog trećeg...bilo bi kuhanih noga i ruka na sve strane!!!
Studio F1: odlična reportaža iz Singapura (Heifeld bi mogao angažirati nekog fashion gurua), Mladen izgleda zamijenio pospanog Šapita(ali bolje i on nego Sušec), komentari sve u svemu OK!
Ovaj ga uvjek kudi,a Mladen ga hvali al i kudi.legolas je napisao/la:A čuj, mora držati ravnotežu Jergoviću, ovaj ga previše hvali i diže u nebesa, aovaj drugi ga previše kudi, tako da ti nekako dođe na isto.Slash je napisao/la:Novak - pucaj si u glavu molim te.
Nemrem više slušati tog debila. I ne, ne samo zato jer je 6 puta ponovio da je Hamiltonov prvi zavoj bi katastrofalan, smeće itd. (jer, nažalost i jest), nego čovjek ne raspoznaje fucking Williams i Hondu?!?! Baš su im slični bolidi za popizdit. I Bourdaisa i Webbera. A Hamiltona sam čeka da ga popljuje.
Hehehe, sad si me podsjetio... baš sam se dobro nasmijao...Slash je napisao/la:Sam još jedan primjer: Kvalifikacije (neznam točno koja utrka, mislim Singapur): Hamilton odveze brzi krug, vrati se u garažu, potom prikazuju Kovalainena kako mu mjenjaju gume i kako ide u još jedan brzi krug. A Novak: I evo Hamilton ide po još jedan brzi krug, očito nije zadovoljan onim prošlim krugom. Baš njih dvojica imaju totalno slične kacige. I onda šta je najbolje, opet pokažu Hamija u garaži kak sjedi u garaži, a ovaj umjesto da se ispravi počne: ''Zanimljivo Hamilton je bio išao u brzi krug a sad je u garaži''. Nedo bog ispravit se. Ili Brazil prošle godine: Hamilton ulazi u boks, Novak (urlajući): I LEWIS HAMILTON OPET VRLO VRLO SPOR, VJEROJATNO NEKI PROBLEM, Blažićko ga ispravlja i kaže mu da samo ide u boks, a ovaj i dalje po svojem : ALI RANIJE JE USPORIO.... itd. itd.
Ma dobro, znam da su imaju svojih bisera tokom utrke (nažalost nisam gledala Singapur, ali budem) i znam da nekima to fakat ide na živce kad malo pretjeraju (i da, priznajem da se to u zadnje vrijeme previše ponavlja), al iskreno mene to zabavlja, pa čak kad bacaju i one blesave fore itd. (kak bi to tek izgledalo da su pijani)Slash je napisao/la: Pa kad već spominješ, siguran sam da bi od dotičnog gospodina bolje i ja komentirao utrku, a vjerojatno i bilo tko drugi s ovog foruma. Ako sam ja mogao iz tog ''nemogućeg'' kuta vidjeti da je Honda onda je mogao i stručni komentator. I nije ovo jedina trka da priča hrpetinu gluposti, sljedeće sezone ću počet zapisivat bisere koje provali. Sam još jedan primjer: Kvalifikacije (neznam točno koja utrka, mislim Singapur): Hamilton odveze brzi krug, vrati se u garažu, potom prikazuju Kovalainena kako mu mjenjaju gume i kako ide u još jedan brzi krug. A Novak: I evo Hamilton ide po još jedan brzi krug, očito nije zadovoljan onim prošlim krugom. Baš njih dvojica imaju totalno slične kacige. I onda šta je najbolje, opet pokažu Hamija u garaži kak sjedi u garaži, a ovaj umjesto da se ispravi počne: ''Zanimljivo Hamilton je bio išao u brzi krug a sad je u garaži''. Nedo bog ispravit se. Ili Brazil prošle godine: Hamilton ulazi u boks, Novak (urlajući): I LEWIS HAMILTON OPET VRLO VRLO SPOR, VJEROJATNO NEKI PROBLEM, Blažićko ga ispravlja i kaže mu da samo ide u boks, a ovaj i dalje po svojem : ALI RANIJE JE USPORIO.... itd. itd.
![]()
Ma kakvi crni Ferraristi pa nisu baš nešto simpatizirali SchumacheraAdriana Lima fan je napisao/la: Ovaj ga uvjek kudi,a Mladen ga hvali al i kudi.
I Novak i Blazicko su Ferraristi samo sto je Balzicko za Kimija i sada dok se ovaj vjetropirko prebacio na MAssu.
Kome ne valjaju, neka gleda na RTL-u ili negdje drugdje!! Bitno da mi imamo prijenos na HR televiziji!!Lucky je napisao/la: Kad na vrbi rodi grožđe!
Onaj Novak je blago rečeno daltonista.
Više ni ne raspoznaje bolide na stazi,a da vuče na stranu Ferrarija uopće nije očito
I takav čovjek je sukomentator na nacionalnoj televiziji?
SRAMOTA
To je bilo njegovo mišljenje i nema smisla da nastavi iznositi takve nebuloze isto kao i Novak... A dobro je znano da Novak navija za Ferrari i Kimija (sad je u paketu i Massa) dok Blažičko navija za Alonsa...Schumy.d je napisao/la:Kome ne valjaju, neka gleda na RTL-u ili negdje drugdje!! Bitno da mi imamo prijenos na HR televiziji!!Lucky je napisao/la: Kad na vrbi rodi grožđe!
Onaj Novak je blago rečeno daltonista.
Više ni ne raspoznaje bolide na stazi,a da vuče na stranu Ferrarija uopće nije očito
I takav čovjek je sukomentator na nacionalnoj televiziji?
SRAMOTA![]()
A kad smo već kod navijanja, šta je bilo kad je Ivica rekao za onaj NAJVOZAČKIJI POTEZ??
Neznam, ja mislim da je on za Alonsa, a kako je Alonso sad u slabom bolidu to ne dolazi tako do izražaja, dok večinom ismijava Kimija zbog problema s ponašanjem i alkoholiziranjem...Lucky je napisao/la:Kakav Alonso?MP4don je napisao/la: To je bilo njegovo mišljenje i nema smisla da nastavi iznositi takve nebuloze isto kao i Novak... A dobro je znano da Novak navija za Ferrari i Kimija (sad je u paketu i Massa) dok Blažičko navija za Alonsa...
Ivica je veliki navijač Kimija,a komentare na njihove procjene nije vrijedno ni spominjati.Pa tako ni onaj potez Hamiltona u Japanu.