Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
tooovidc je napisao/la:http://www.autosport.com/news/report.php/id/70498
kimi do 2010.u ferrariju,ništa od alonsa u doglednije vrijeme...
nisam kimiev fan,ali ovo je samo dokaz kakva je ferrari ekipa,Nitrous Oxide Systems je napisao/la:tooovidc je napisao/la:http://www.autosport.com/news/report.php/id/70498
kimi do 2010.u ferrariju,ništa od alonsa u doglednije vrijeme...a jes mi drago
Ima i uneverzalni test za odrediti kolko je ko zapravo kul. Nakon kaj se veelikom brzinom zaletiš u tajer vol možeš:edo je napisao/la: kul,e svašta čovjek sa kamenim izrazom kul,da ti slučajno nije
i sexy...
Je ali kao što je Mladen rekao poslije trke ako ga kazne opet če se galama dignuti, po meni kazni ga i ako se buni još kopun u dupe. Prgavac mali.mario 01 je napisao/la:Ako se FIA bude držala pravila, Ham će sam sebe otpisati tako da je Kimmiju sve otvoreno. Jer se ne može pričati o poštenoj borbi ako se jedan vozač u ovom slučaju Kimmi pridržava pravila a drugi u ovom slučaju Ham gura sve sa staze i dolazi do boljeg plasmana.
Nemoj doslovno shvaćati Mladena, jer je na početku ove sezone između ostaloga izjavio kako bi Vettelu bilo njabolje da bude testni vozač još par sezona jer nije dorastao pravim vozačima F1, tako nemoj nasjedati ni na ovo, jer bi bilo nevjerojatno da je jedan vozač iznad svih.Marko FF je napisao/la:Je ali kao što je Mladen rekao poslije trke ako ga kazne opet če se galama dignuti, po meni kazni ga i ako se buni još kopun u dupe. Prgavac mali.mario 01 je napisao/la:Ako se FIA bude držala pravila, Ham će sam sebe otpisati tako da je Kimmiju sve otvoreno. Jer se ne može pričati o poštenoj borbi ako se jedan vozač u ovom slučaju Kimmi pridržava pravila a drugi u ovom slučaju Ham gura sve sa staze i dolazi do boljeg plasmana.
Eh da se po tome gleda prvenstvo, osvojio bi ga vec odavno.Maestro je napisao/la:Šteta za Raikkonena, ali nastavlja svoju tradiciju sa najbržim krugovima. Mislim da je danas također imao najbrže vrijeme utrke.