Reprezentativni nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Reprezentativni nogomet

Post Postao/la Chuck Norris »

Evo kako bi ja volio da to bude(4-2-3-1): Runje -Srna,Križanac,Šimunić,Čale -Leko,Vukojević -Pranjić,Eduardo ,Kranjčar -Olić

naša šansa je Pranjićev pritisak na Johnsona koji je po meni njihova najslabija karika.
A što se tiče engleza volio bi da Heskey ne igra,jer nam takav tip igrača ne odgovara,a radije bi također vidio Wright-Philipsa nego Lennona
...put u raj nije posut ružama...
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

Ferrari-BiH je napisao/la:
almeida je napisao/la:da se mene pita,a ne pita me se ništa,išli bi ofenzivno,izgubiti što nemamo,pobijeda nam tzreba,skroz ofenzivnompa što bude,ako umremo nek umremo muški:

znaći to bi bilo ovako:

---runje---
srna--kržanac--šimunić--pranjić
j.leko--vukojević--kranjčar
mandžukič--dudu--olić
I onda bi bili "izginusmo k'o rasada"...jedino se nadati da ova trojica (Dudu, Olic i Mandzo) mogu vise zabiti nego sto odbrana moze primiti

nije to neki bauk.Gledaj leko i vukojević imaju veliki trkački potencijal,mandža i olić trće ko muve bez glave,kranjčar ima loptu,dudu isturena spića,dok bi ola i madža se pridodavali veznom redu i tako bi dobili puno više trke!!!
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

almeida je napisao/la: nije to neki bauk.Gledaj leko i vukojević imaju veliki trkački potencijal,mandža i olić trće ko muve bez glave,kranjčar ima loptu,dudu isturena spića,dok bi ola i madža se pridodavali veznom redu i tako bi dobili puno više trke!!!
Po meni u tvojoj formaciji nema kreacije. ;)
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

Schumy.d je napisao/la:
almeida je napisao/la: nije to neki bauk.Gledaj leko i vukojević imaju veliki trkački potencijal,mandža i olić trće ko muve bez glave,kranjčar ima loptu,dudu isturena spića,dok bi ola i madža se pridodavali veznom redu i tako bi dobili puno više trke!!!
Po meni u tvojoj formaciji nema kreacije. ;)
može loptu dati i kranjčar,to je pokzazo protiv bjelorusa,i leko nije tehnički loš,i vuki može potegnuti,a i na klupi imamo rakitića!!
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

almeida je napisao/la: može loptu dati i kranjčar,to je pokzazo protiv bjelorusa,i leko nije tehnički loš,i vuki može potegnuti,a i na klupi imamo rakitića!!
Kranjčar da, ali Vuki i Leko su više trkači i borci nego kreativci.
Vidio si kako je Argentina prošla sa Brazilom bez kreativca. Isto su imali 2 trkača u vezi, ali im nije baš pomoglo. ;)
Ne treba sad uspoređivati Brazil i Englesku, ali mislim da trebaju barem 2 kreativca biti u vezi jer se ne smijemo braniti na Wembleyu.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Apsolutno je svejedno tko će izaći na travnjak Wembleya. Motivacija za ovakvu tekmu ne treba i bitno je samo da se izabrani bore sa srcem za sveti dres koji nose. Ovo je ipak utakmica u kojoj mi samo možemo puno dobiti.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

Schumy.d je napisao/la:
almeida je napisao/la: može loptu dati i kranjčar,to je pokzazo protiv bjelorusa,i leko nije tehnički loš,i vuki može potegnuti,a i na klupi imamo rakitića!!
Kranjčar da, ali Vuki i Leko su više trkači i borci nego kreativci.
Vidio si kako je Argentina prošla sa Brazilom bez kreativca. Isto su imali 2 trkača u vezi, ali im nije baš pomoglo. ;)
Ne treba sad uspoređivati Brazil i Englesku, ali mislim da trebaju barem 2 kreativca biti u vezi jer se ne smijemo braniti na Wembleyu.

veron je kreativna panjina :D
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

almeida je napisao/la: veron je kreativna panjina :D
Pa da. :D
On i Mascherano su trkači, ali šta to vrijedi kad nema u vezi nekog kao Riquelme... ;)
Tako da i mi moramo imati recimo Kranjčara i Anasa u vezi. Previše su 2 defanzivna vezna. Treba se obranit od uraganskog naleta Engleza na početku i onda ih napasti punom snagom. To je igra za pobjedu.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Beckham brani Eduarda uoči tekme :shock:
LINK

Uglavnom, jako lijepa gesta Davida. :thumbup:
gattuso87
Početnik
Početnik
Navijam za: Jarna Trullija i Ferrari

Post Postao/la gattuso87 »

meni samo zanima da li će se kapelo navući da mu razne novine slažu ekipu
ako se to desi imamo realne šanse za dobar rezultat

ps.kako me dugo nije bilo na ovom forumu
BRAVO JARNO!
Schumy.d
Legenda
Legenda

Krscho je napisao/la:Joe Joe Joe, bunike si popušio opet xD
Ma šta Joe??
Onaj Pokrivač je SMIJEŠAN!
Kao da nikad nogometa nije igrao... Onda uđe u vezu pa zahebe i drugi gol. #-o
Pokrivač : Hrvatska 2:0

Runje car! =D>
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

Ma runju za predsjendika, spašava nas ko nitko, Bjerlorusi i Ukrajinci remizirali, sad englezi moraju pobijedit ukrajince i onda mi samo kazastan i u dadatnim smo kvalama, sumjam da cmeo preokrenut danas rezultat......
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

samo jedna riječ:sramota,i onda neko kaže da nam modrić ne fali,pa nemamo vezni red,vratili su loptu golmanu više puta nego sam ja utakmica u životu pogledao,SRAMOTA!

p.s.Runje nevjerovatan,do sada 3 x 100% šanse čupa,legendarno
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Schumy.d
Legenda
Legenda

Krscho je napisao/la:Ma runju za predsjendika, spašava nas ko nitko, Bjerlorusi i Ukrajinci remizirali, sad englezi moraju pobijedit ukrajince i onda mi samo kazastan i u dadatnim smo kvalama, sumjam da cmeo preokrenut danas rezultat......
Da, ali je shit to šta Englezi ako pobijede danas sigurno prolaze, tako da Ukrajini mogu i pustit samo da nas izbace...

P.S.
BILIĆU, VADI POKRIVAČA POD HITNO.
Muka mi je od njegove igre... :roll:
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Upravo ugasih TV.Idem spavat.Ne smijemo tražiti alibi za ovo, nikako, ispali smo gotovo sigurno, jer Englezima smo se zainatili, i sada žanjemo ono što smo posijali.Najviše me smeta zapravo Bilić.One njegove izjave prije utakmice.Samo ih je dodatno napalio.Imali bi defnitivnu prednost da je lijepo šutio i slušao one uvrede.Ne samo da ih je napalio prije današnje utakmice, nego smo dospjeli na crnu listu Engleza.Nadam se da će sada Fabio Capello pokazati da li je veliki trener ili nije.nije to radi nas.Nego radi svih.Kalkulacije su nešto što uništava nogometnu igru.Ispast će da neće najbolji na prvenstvo, nego će osrednje ekipe koje će biti tamo jer su pametno iskoristile svađu velikana.I to je jako žalosno.Neopisivo mi je krivo.Luka nam nedostaje toliko, da je to nemoguće.On je sigurno naš najbolji igrač.Nedostajao nam je Vedran kao stup naše obrane, a time i Srna prema naprijed jer je krpao rupe odotraga.Na rubu sam da zaplačem trenutno od muke.Ovo je danas 100% najgora utakmica naše selekcije u povjseti države.Sigurno!

Idemo na Euro, i čekamo Engleze kad se Luka oporavi, jer ovo ovako nije fora.Ni OK.Ali, što je tu je...Idemo dalje...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la lux007 »

KATASTROFA!!!!
no comment
sada cekamo 10.10.2009
i utakmicu Engleske i Ukrajine
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Ma ništa...Gotovi smo...Ne očekujte da se Pikziberi bore za nas...Samo nam remi ttreba...Sve što je potrebno da Englezi ne izgube...Ali nećemo dočekat to...Nikad...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Ne volim Engleze, ali zasluzeno su nas pobjedili. Jos je dobro, sto je "samo" 5:1 . Moglo je biti puno, puno gore da Runje nije spasavao neke prilike Engleza.

Mogu Stimac, Susec pricati sto god hoce tipa: " Oni (Englezi) su se mucili protiv Andore i sl. ali Engleze u biti boli briga. 8 utakmica=24 boda=Sigurni plasman na SP-u u JAR-i

Dok mi sada moramo strahovati sta ce biti 10.10 izmedju Ukrajine i Engleske.

Jbg. don Fabijan je sredio Engleze, uveo reda, i to se vidi. Sam pogled na tablicu sve govori. Kako ce dalje biti- ne zelim uopce misliti. Bolje je u neku ruku da i ne idemo u JAR.
slika
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la lux007 »

luka_kimi je napisao/la:Ma ništa...Gotovi smo...Ne očekujte da se Pikziberi bore za nas...Samo nam remi ttreba...Sve što je potrebno da Englezi ne izgube...Ali nećemo dočekat to...Nikad...
da je neki Engleski trener to bi vjerojatno bilo
ali poznavajuc Capella on bi htio sve pobjedit do kraja
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
Schumy.d
Legenda
Legenda

A eto...šta reći??
Danas nije išlo, Englezi su bili bolji i treba im čestitati. Mi smo loše odigrali i rezultat je realan.
Po meni Runje naš najbolji igrač danas. I da, ajde barem neka im je Eduardo zabio taj gol.

Moj sud:
Runje - Danas odličan, naš najbolji igrač
Srna - Jel taj čovjek uopće igrao danas, potpuno neprimjetan
Šimunić - loš
Križanac - katastrofalan, jedva čekam da se Robi Kovač vrati
Pranjić - uskakao u pokotine, ispod prosjeka
Pokrivač - bolje da ne komentiram
Vukojević - slab
Kranjčar - dobar danas, ali bio je usamljen u nekim pokušajima
Mandža - iza Runje, naš najbolji igrač, borben, rastrčan, šteta da nisu svi bili kao on
Eduardo - zabio gol, ali nevidljiv
Olić - odsječen potpuno

Petrić - solidna izvedba, unio živost
Rakitić - solidan nastup
Klasnić - malo igrao da nešto napravi

Uglavnom, obrana je bila katastrofa, veza puštala na sve strane sa Pokrivačem, a napad odsječen...

Sad se samo nadam da je ostalo nešto poštenja kod Engleza pa da ne puste tekmu u Ukrajini. Iako ja mislim da hoće... :(
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Razbili su nas :( :oops: . Loša igra i užasna taktika. Potop. Bojim se da se i Bilić ipak izgubio bez Žutog i njegovih savjeta.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon Army je napisao/la:Razbili su nas :( :oops: . Loša igra i užasna taktika. Potop. Bojim se da se i Bilić ipak izgubio bez Žutog i njegovih savjeta.
Ja nisam vidio ništa loše u taktici. ;)
Ostali smo bez 2 bitna igrača, Modrića i Ćorluke. To je Slaven probao skrpati sa Pokrivačem na beku što je po meni i bilo logično, kad nije išlo, vratio je Pranjića natrag, mijenjao dobro, ja mu nemam šta prigovoriti.
Danas su igrači ti koji su odigrali loše i to je to.
Da je Mourinho sjedio na klupi, danas sa ovakvom igrom nebi izvukao povoljan rezultat. ;)
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la: Ostali smo bez 2 bitna igrača, Modrića i Ćorluke. To je Slaven probao skrpati sa Pokrivačem na beku što je po meni i bilo logično, kad nije išlo, vratio je Pranjića natrag, mijenjao dobro, ja mu nemam šta prigovoriti.
Danas su igrači ti koji su odigrali loše i to je to.
Da je Mourinho sjedio na klupi, danas sa ovakvom igrom nebi izvukao povoljan rezultat. ;)
Ne znam kako ti Pokrivač na beku može biti logičan izbor? Kad je vidio da ne ide kako je on to zamislio vraća postavu kakvu je engleski režiser sugerirao na samom početku!... tko je tu pogriješio u taktici na početku - ja mislim da Bilić! Igrači su odigrali loše no on je taj koji je birao te igrače i stavio ih u igru da se bore!
Da, nedostajala su nam dva bitna igrača no jbg. nikad nećemo znati da li bi sa njima bilo drugačije...
Najviše me žalosti što sad ovisimo o englezima a ne o sebi...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon Army je napisao/la: Ne znam kako ti Pokrivač na beku može biti logičan izbor? Kad je vidio da ne ide kako je on to zamislio vraća postavu kakvu je engleski režiser sugerirao na samom početku!... tko je tu pogriješio u taktici na početku - ja mislim da Bilić! Igrači su odigrali loše no on je taj koji je birao te igrače i stavio ih u igru da se bore!
Da, nedostajala su nam dva bitna igrača no jbg. nikad nećemo znati da li bi sa njima bilo drugačije...
Najviše me žalosti što sad ovisimo o englezima a ne o sebi...
A daj mi reci JEDNOG, samo JEDNOG hrvatskog lijevog beka koji je dobar??
Pa stavio je i Pranjića natrag na beka pa je i on bio loš. Jednostavno, mi NEMAMO kvalitetnog lijevog beka, zato je i trebao tu odigrati Čarli. ;)

Onaj Lennon je isto niš koristi, ali kad takav igrač radi nered našim bekovima, onda si možeš misliti kakvi su oni.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la: A daj mi reci JEDNOG, samo JEDNOG hrvatskog lijevog beka koji je dobar??
Pa stavio je i Pranjića natrag na beka pa je i on bio loš. Jednostavno, mi NEMAMO kvalitetnog lijevog beka, zato je i trebao tu odigrati Čarli. ;)

Onaj Lennon je isto niš koristi, ali kad takav igrač radi nered našim bekovima, onda si možeš misliti kakvi su oni.
Gledaj i Čale i Pranjić su bolji na toj poziciji od Pokrivača a vjerojatno i pola HNL bekova - jednostavno je to bila greška izbornika a ako ti misliš da nije o.k. nastavi tako živjeti. A ovo sa Čarlijem i lijevim bekom ne razumijem :? što si želio reći?
Odgovori