Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Bravo Kimi the best!!!Kimi the best je napisao/la:Lol, na slici Howden Ganley-Williams, Jackie Stewart-Tyrrell, i ne vidi se dobro ali mislim da je Ronnie Peterson-Lotus, trka canada 1973, prvi Sc, koji se pozicirao ispred pogresnog lidera, na kraju je pobedio Peter Revson, koji je iskoristo takvu situaciju, i valjda ih obisao sve za krug.
Ferrari-BiH je napisao/la:Gilles Villeneuve Japan Fuji 1977 u Ferrariju, a ovaj u dimu bi trebao biti Ronnie Peterson u Tyrellu, mislim da je u ovom incidentu poginuo jedan od sudija pored staze
nijeIcy je napisao/la:Jody Schekter, Niki Lauda u prvom redu, iza njih Hunt u Heskethu, iza njega Pace u Brabhamu, njih ih mogu prepoznat![]()
Staza je Paul Ricard 1975., pobijedio Lauda.
OfkorsJackie Stewart je napisao/la:Jean Pierre Beltoise, BRM P201, 1974.
Tako je!!Ferrari-BiH je napisao/la:Chris Amon
Tyrell a godina jedino moze biti '73
130R je napisao/la:Emerson Fittipaldi u Lotusu 72, 1972.
staza je bila po izboru, a kolega 130R je prvi pogodio (ili bolje reci znao) glavni dio pitanja.luka_kimi je napisao/la:emerson fittipaldi, lotus, 1972, staza možda monza ili brands hatch?
EDIT:ah nisam vidio odgovor 13OR-a...jbg...možda mi se zbog staze prizna?
ah jbg, a vozio je ijoš i kanadu i japan mislim, nisam siguran...uglavnom, ja sam pobjednik hahaK1M1 je napisao/la:jedina utrka gillesa villeneuvea u mclarenu.
vn velike britanije 1977.
EDIT: lol u isto vrijeme luka_kimi, u istu sekundu.