baš to, pravovremena reakcija, a to krasi svakog znalca,Ricxpa je napisao/la: pravovremena reakcija Schumachera.
tak da bespredmetno je pričat da je za otpad ...
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
baš to, pravovremena reakcija, a to krasi svakog znalca,Ricxpa je napisao/la: pravovremena reakcija Schumachera.
Jasno je pisalo "safety car in this lap"Vuksa_KC je napisao/la:Pitanje je dal ovo vrijedi : If the race ends whilst the safety car is deployed it will enter the pit lane at the end of the last lap and the cars will take the chequered flag as normal without overtaking.
Aj konačno neko objektivanRicxpa je napisao/la:Daj dosadni ste svi, presao ga je i kraj price. Vjerojatno se desilo nesto od slijedeceg:
- Alonsu proklizava bolid u onom zavoju
- Iz boksa mu javljaju da uspori i da se dovuce do cilja
Kako god okrenes, greska Alonsa i pravovremena reakcija Schumachera, sta sada tu cjepidlacite. Bitno je da se sa zadnjeg mjesta doslo do bodova i da je zaostatak za Red Bullovcima u prvenstvu jos uvijek mizeran.
Pa da, this lap koji je i last lap, a ne predzadnji 77.vegi696 je napisao/la:Jasno je pisalo "safety car in this lap"Vuksa_KC je napisao/la:Pitanje je dal ovo vrijedi : If the race ends whilst the safety car is deployed it will enter the pit lane at the end of the last lap and the cars will take the chequered flag as normal without overtaking.
sve u svemu nismo mi ni suci ni nista kad se sve rijesi onda treba raspravljatVuksa_KC je napisao/la:Pa da, this lap koji je i last lap, a ne predzadnji 77.vegi696 je napisao/la:Jasno je pisalo "safety car in this lap"Vuksa_KC je napisao/la:Pitanje je dal ovo vrijedi : If the race ends whilst the safety car is deployed it will enter the pit lane at the end of the last lap and the cars will take the chequered flag as normal without overtaking.
cisto kao suza pretjecanje, svaka mu cast...FerrariF1 je napisao/la:Evo pogledajte zeleno svjetlo
Da, treba se priznati da je alonso proklizao sa stražnjim krajem i time dao priliku "dedi", ali da je to napravil alonso schumacheru, vjerujem da bi se i ti veselil. Meni je to pretjecanje čak i smiješno, več je on radil neke slične stvari u zadnjem krugu i alonsu i svojem burazu, a ovoga puta je upalilo, koji LUĐAK ( u pozitivi naravno)Ricxpa je napisao/la:Mene iskreno smeta samo što se u prvi plan stavlja ova greškica (jer mislim da je bila greškica od strane Alonsa / ili cak boksa) naspram današnje utrke, onih preticanja, odlicne trategije i super važnih bodova. Isto tako bi mi bilo glupo kažnjavati Schumachera koji ga je uhvatio na spavanju i očito legalno pretekao.
Naravno , ova greška Alonsa na kraju nebi trebala baciti sjenu na njegovu vožnju jer čovjek je startao iz boxa i odvozio je taktički sjajnu utrku i došao do bodova. Bez obzira jesu mu stvari sa sudarima i SC išle na ruku ili ne, odlična utrka za njega.Ricxpa je napisao/la:Mene iskreno smeta samo što se u prvi plan stavlja ova greškica (jer mislim da je bila greškica od strane Alonsa / ili cak boksa) naspram današnje utrke, onih preticanja, odlicne trategije i super važnih bodova. Isto tako bi mi bilo glupo kažnjavati Schumachera koji ga je uhvatio na spavanju i očito legalno pretekao.
Vleki je napisao/la:Taj čovjek stalno je "na rubu zakona" , sad moramo čekati da li će ostati 6. ili će dobiti kaznu 25 sec (bez bodova)
U mojim ocima sam sesti. Dobio sam informaciju " track clear " sto znaci, staza je otvorena. "Ne vidim razloga, zasto to ne bi radio"-branio je svoj potez Rekord Champion."In meinen Augen bin ich Sechster. Ich habe die Nachricht 'track clear' bekommen. Insofern heißt das: Die Rennstrecke ist offen. Ich sehe keinen Grund, warum ich das nicht dürfte", verteidigte der Rekord-Weltmeister sein Manöver.