Domaći nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Domaći nogomet

Post Postao/la Chuck Norris »

Nema komentara na nedjeljom u 2,nije valjda da niko nije gledao :biggrin:
...put u raj nije posut ružama...
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Chuck Norris je napisao/la:Nema komentara na nedjeljom u 2,nije valjda da niko nije gledao :biggrin:
A ne nije, mislim da je gledanost bila 87%.
Šta reć, Mamić profesor demagogije i manipulacije, Stanković opet profesionalno i dobro odradio svoj posao.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

uf nisam imao pojma :)
idem odmah pogledat..
rFactor F1 HR server Info
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Slash je napisao/la:Stanković opet profesionalno i dobro odradio svoj posao.
Ne znam baš,Stanković je sa onim pitanjem o neprofitnoj udruzi ispao nepismen.
Mamić kao što sam i očekivao izdržao je malo više od pol sata da ne počne s vrjeđanjem

Zanimljiva izjava da je Maleš htio kup da pusti Hajduku,moguće da je istina i da ga je Maleš pokušao navući ali izgleda da nije uspio
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Chuck Norris je napisao/la:
Slash je napisao/la:Stanković opet profesionalno i dobro odradio svoj posao.
Ne znam baš,Stanković je sa onim pitanjem o neprofitnoj udruzi ispao nepismen.
Mamić kao što sam i očekivao izdržao je malo više od pol sata da ne počne s vrjeđanjem

Zanimljiva izjava da je Maleš htio kup da pusti Hajduku,moguće da je istina i da ga je Maleš pokušao navući ali izgleda da nije uspio
Zašto? Rekao je sve šta stoji, ne možeš imat neprofitnu organizaciju s dobiti od 100 milijuna eura, to je apsurd.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Slash je napisao/la: Zašto? Rekao je sve šta stoji, ne možeš imat neprofitnu organizaciju s dobiti od 100 milijuna eura, to je apsurd.
Koliko sam ja razumio promet je 100 milijuna a dobit negdje oko 13
Ko kaže da neprofitna organizacija ne može funkcionirati u plusu?Neprofitna organizacija može itekako poslovati s prihodom ali taj profit se ne smije izvlačiti iz organizacije tako da je po tom pitanju Stanković ispao nepismen i nepripremljen iako sam negdi čuo(ne znam je l točno) da je pravnik po struci
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Istina, ali cilj im ne bi smio biti ostvarivanje dobiti. A Mamić laže ko pas da nije izvlačio dobit iz Dinama.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Chuck Norris je napisao/la: Koliko sam ja razumio promet je 100 milijuna a dobit negdje oko 13
Ko kaže da neprofitna organizacija ne može funkcionirati u plusu?Neprofitna organizacija može itekako poslovati s prihodom ali taj profit se ne smije izvlačiti iz organizacije tako da je po tom pitanju Stanković ispao nepismen i nepripremljen iako sam negdi čuo(ne znam je l točno) da je pravnik po struci
...radim u, recimo, neprofitnoj organizaciji...zakonski na kraju godine naš saldo na računima ne smije biti niti u minusu ali niti u plusu...o ovom slučaju je rijeć da sportske udruge zakonski mogu biti u plusu - povlaštene su u odnosu na druge neprofitne organizacije - tj. kako je i rečeno "politika im pogoduje" i stavlja ih u povlašten položaj u odnosu na druge slične udruge...a što se tiče same emisije - dovedeš Mamića i imaš zagarantiran show. Mnoge stvari koje taj čovjek izgovori vjerojatno drže vodu no vjerojatno je Al Capone rekao mnoge dobre stvari no to ga ne amnestira pred "zlodjelima"...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Potpis na ovo gore Toon.
Dobar mi je bio kad je reko: ''Pa znam ja da oni sad bilježe i onda analitičari gledaju, aha sad ima raširene noge siguran je, sad je prekrižio sad nije, sve ja to znam...'', skoro sam umro od smijeha :D.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Da nije bilo mamica dinamo nikad nebi bil to kaj je. A Mamic je car

Cijela emisija
Darkness rises when silence dies
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Mamić nije car. Mamić je cirkuska nakaza za nasmijavanje populacije, što je s jedne strane dobro, i ja se volim nasmijat na njega, ali s druge strane ga ljudi uzdižu u nebesa da je kralj, car itd. zato šta se vole nasmijat njegovim ispadima. Čovjek ima putra na glavi da je to čudo, a kakav je manipulator i lažov to je još veće čudo.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Toon je napisao/la: ...radim u, recimo, neprofitnoj organizaciji...zakonski na kraju godine naš saldo na računima ne smije biti niti u minusu ali niti u plusu...o ovom slučaju je rijeć da sportske udruge zakonski mogu biti u plusu - povlaštene su u odnosu na druge neprofitne organizacije - tj. kako je i rečeno "politika im pogoduje" i stavlja ih u povlašten položaj u odnosu na druge slične udruge...a što se tiče same emisije - dovedeš Mamića i imaš zagarantiran show. Mnoge stvari koje taj čovjek izgovori vjerojatno drže vodu no vjerojatno je Al Capone rekao mnoge dobre stvari no to ga ne amnestira pred "zlodjelima"...
Ako je takav zakon nije Mamić kriv nego onaj koji ga je donio.Mamić odnosno klub to koristi kao što bi vjerovatno većina na njegovom mjestu koristila.Mamić je ovaj put rekao puno istinitih stvari,istina par puta se zagubio,istina da govori na primitivan način
Da ne ispadne da ga branim i da mislim da je svetac(daleko od toga) ali je strašno kakav pritisak se radi na njega,kad te mediji tipa index,jutarnji uzmu na zub sve da si svetac(a on to nije)gotov si kad te povodljiva rulja osudi.Svaki dan čitamo o njemu kao da je on neprijatelj i kriminalac broj 1.A gorih od njeg ima u gotovo svakoj firmi.Ja ću uzeti jedan primjer iz svog zavičaja gdje jedna mesna industrija ne isplaćuje plaću svojim radnicima po nekoliko mjeseci,a kad im dadnu plaću dadnu im u bonovima koje mogu trošiti samo u njihovoj firmi,gdje zaposlenici ako žele zadržati posao moraju glasati za stranku koju je osnovala ta firma,kada ta firma proglasi stečaj i otvori novu firmu pod drugim imenom a u stvari istu,a takvi stvari ima i u drugim firmama.I o takvim se stvarima ne piše,kao da je Mamić svo zlo ove države i kao da će onda sve biti med i mlijeko kad on ode.

Poanta ovakav medijski i huškački link ne podržavam,samo zato što je neko rekao da je lopov.Kad i ako se pojave neki konkretni dokazi od Uskoka ili Dorha onda slobodno raspalite po njemu.I ja ću tada ali dok to ne bude ovo nije u redu.
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Istina, ali mediji su mediji, moraju o nečem pisat.
A Mamiću je Stanković lijepo rekao ''Dakle, vi ste stavljeni politički u povlašten položaj'', na što je Mamić reko ''Ne''. K***c ne.
I ove laži i obmane da Grad Zagreb nikad nije ni kune dao Dinamu, Mamić otima kruh od svoje obitelji da bi financirao poslovanje Dinama??? Pa ko to puši? Djeli desetke tisuća eura za nagodbe od tužbi, a ima plaću 10 000 kuna. A nikad ništa nije uzo iz Dinama. Pa u tom slučaju, svaka čast, je*eni je čudotvorac.

Da se razumijemo, kad bih mogao birati između njega i huligana koji ga pokušavaju svrgnuti i koji veličaju kriminalca koji je policajcu iskopao oko, izabrao bih Mamića. Nije on, kao što Chuck reče svo zlo ovog svijeta. Da, lopov je, da, laže, ali s druge strane ima smisla za patnje malih ljudi, i one stvari koje kaže da napravi da da 2000 kuna bakici itd. čak i vjerujem, jer on je takav lik, nije skroz crn, nije skroz bijel, a osim toga napravio je i neke dobre stvari za Dinamo, ne zato što je dobročinioc, nego zato što je luđak koji se želi zapišati u anale, ali to je u ovom slučaju manje bitno.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

LINK

Evo o ovome ja govorim,o ovom medijskoj torturi.Ovo što mu mediji rade nije normalno,pa da je čelični živaca nije čudo što povremeno ima izljeve bijesa.Dok je god slobodan čovjek ima pravo ići na kavu s kim god hoće

@Slash

Da mediji su mediji recimo da je se Mamić slikao s ustaškom kapom onda bi o tome svaki dan čitali i svaki dan mu nabijali na nos,a Malešu se pisalo dan dva i poslije kao da se ništa nije dogodilo
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

zabavno..
stankovic se ukenjao..

a sto se tice profiti i tko je tu lud - nikako mi nije jasno zasto bi netko bio lud jer zaradi pun k i donese klubu pun k.. (ovih 6k i sad 10k place si moze objesit o rep da je to jedina zarada koju ima od dinama)..
jedino je ludilo sto ne placaju porez i to je cijela poanta.. ne placaju jer ne moraju, jer smo super uredjeno drustvo i tu nisu oni krivi.. da je zakon drukciji, naravno da bi placali..
jest da je mamic "strasan patriot", jesam i ja i prvi ne bi dao sto ne moram.. vjerojatno koliko god da imao.. a najmanje drzavi..

ove avanture s malesom.. nisam shvatio jel to bilo za vrijeme "istrage" malesa il kad..

dobro je iskoristio priliku za napad na ove za njega srbe koji ce sad vodit rijec i kojima ce poslije surovat..
rFactor F1 HR server Info
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Armanini je napisao/la:
ove avanture s malesom.. nisam shvatio jel to bilo za vrijeme "istrage" malesa il kad..
Koliko sam ja razumio ovo bi moglo biti za vrijeme,Maleš ga je probao upecati
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Chuck Norris je napisao/la: Ako je takav zakon nije Mamić kriv nego onaj koji ga je donio.Mamić odnosno klub to koristi kao što bi vjerovatno većina na njegovom mjestu koristila.Mamić je ovaj put rekao puno istinitih stvari,istina par puta se zagubio,istina da govori na primitivan način
Poanta ovakav medijski i huškački link ne podržavam,samo zato što je neko rekao da je lopov.Kad i ako se pojave neki konkretni dokazi od Uskoka ili Dorha onda slobodno raspalite po njemu.I ja ću tada ali dok to ne bude ovo nije u redu.
...ja sam ti samo htio pojasniti kako stoji zakon - čak osobno mislim da je to na ovaj način u redu jer mi logika nalaže da jedan profesionalni sportski klub teži poslovati sa profitom - drugi par cipela je što su kod nas profesionalni klubovi u pogodnostima jednaki ostalim neprofitnim udrugama ali u ovom djelu smiju biti profitabilini (jednostavno bi ih trebalo staviti pod neke druge zakonske okvire - zajedno sa novim pravima i obvezama). I slažem se da bi bilo glupo da Mamić (ili netko drugi) ne koristi ono što mu zakon sada dozvoljava.
"Svatko je nevin dok mu se ne dokaže krivnja" - pravi Chuck Norris je borac za pravdu :) i zlikovce "tjera da propjevaju" - vjerojatno nisi naivan toliko da misliš da je Mamić nedužan? Da, u lijepoj našoj (a i susjedstvu) ima sto puta gorih govana od Zdravkeca - to apsolutno stoji no to ne bi smjelo umanjiti njegovu krivnju (za sada hipotetsku).
A što se tiče "medijskog linča" - ne budimo naivni - jel netko tjera Mamića da gostuje u nekoj emisiji ili nekom showu? Ili možda on to radi "kako bi sprao ljagu sa svog imena"? Da li je Mamić donio dobro Dinamu - definitivno ima pozitivnih stvari i to samo budala može osporavati no nitko ne može tvrditi da možda neka druga persona ne bi donijela još bolje...Stvar je u tome da treba pustiti "pravnu državu" da odradi svoj posao - moje osobno mišljenje je da taj lik nije zaslužio Dinamo kao instituciju (u hrvatskim okvirima) a niti previše moje pažnje...eh da, i tamo gdje ga podržavam - u ugovoru sa "brazilcem" - ugovor, kakav je takav je, treba se ispoštovati jer je potpisan!-a moje mišljenje o "poštenju tog istog" je nebitno...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Slash je napisao/la:Mamić nije car. Mamić je cirkuska nakaza za nasmijavanje populacije, što je s jedne strane dobro, i ja se volim nasmijat na njega, ali s druge strane ga ljudi uzdižu u nebesa da je kralj, car itd. zato šta se vole nasmijat njegovim ispadima.
Krivo si ti mene shvatil, po mojem mišljenju je car jer sve kaj veli ima i s cim podkrepiti. I jedini je koji bu otvoreno bilo gde rekel kaj misli, a ne da sere okolo. Mediji ko mediji ako ne smisle neke gluposti ljudi nebudu citali, tak da tu nista novoga. A to da je on zasluzil silne milione, ko je drugima kriv kaj i oni nisu. Naravno mislim u nogometnom svijetu, nogomet je po mojem mišljenju precjenjen sport u odnosu na ostale sportove. A kaj se tice malesa, on nije nikakav "heroj" , pitanje je kaj je njemu uskok obecal za to i koji su bili njegovi razlozi.
Darkness rises when silence dies
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Toon je napisao/la: A što se tiče "medijskog linča" - ne budimo naivni - jel netko tjera Mamića da gostuje u nekoj emisiji ili nekom showu? Ili možda on to radi "kako bi sprao ljagu sa svog imena"?
Ja govorim o pritisku medija na njega,o neravnopravnom tretmanu...
Već sam gore naveo primjer o Malešu i ustaškoj kapi.Zar ti misliš da bi mediji to lako zaboravili Mamiću da je on to napravio?Mislim da ne bi a vjerovatno ćeš se i ti o tome složiti
Mediji huškaju i što je najgore utječu na dosta ljudi na njihovo mišljenje.Mamić ovo,Mamić ono još samo fali da nam izvještavaju o njegovu odlasku na WC
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Chuck Norris je napisao/la:Ja govorim o pritisku medija na njega,o neravnopravnom tretmanu...
Već sam gore naveo primjer o Malešu i ustaškoj kapi.Zar ti misliš da bi mediji to lako zaboravili Mamiću da je on to napravio?Mislim da ne bi a vjerovatno ćeš se i ti o tome složiti
Mediji huškaju i što je najgore utječu na dosta ljudi na njihovo mišljenje.Mamić ovo,Mamić ono još samo fali da nam izvještavaju o njegovu odlasku na WC
Neravnopravan tretman? Po čemu? Po tome da on njima proklinje Božiće i hebe majke četničke, izdajničke i sl...Lešinari protiv lešinara...ali hajde mislim da će se uskoro vidjeti o ćemu je sve tu rijeć...kao što je i Maleš rekao"čudno je da se u toj borbi protiv korupcije" baš Mamić našao pozvan i prozvan nešto reći...
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Čudno je puno toga u ovoj priči,čudno je i kako je Širić tako naivno pao,čudno je kako je vjerovao Malešu...Vrijeme će pokazati,a blagdansko je vrijeme i bolje da se prebacimo na ljepše teme
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

meni je isto to malo sumnjivo da tako naivno ispadnu širić i ekipa. Mozda ih uskok nagovori da propjevaju o Markoviću i ekipi iz HNSa pa mu ublaze kaznu , mozda je sve ovo trik da se svrgne vodstvo hnsa :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Zavrsila skupstina HNS-a
Sta se desavalo

Izabran novi trener Dinama
KLIK