Reprezentativni nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Toon
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: mclaren

Re: Reprezentativni nogomet

Post Postao/la Toon »

2007. Eduardo da Silva (Dinamo) 2008. Luka Modrić (Dinamo) 2009. Mario Mandžukić (Dinamo) 2010. Senijad Ibričić (Hajduk) 2011. Ivan Krstanović (Zagreb) 2012. Anas Sharbini (Hajduk) - ovo su dobitnici Žute majice Sportskih Novosti za najboljeg igrača HNL-a u zadnjih 6 godina (koliko je Sammir u HNL) k...a vjerojatno je i Židak glasao...
...još jednom - 'be mi se za Sammira kao reprezentativca i nemam problema s tim - dotični nije zaslužio poziv ne zato jer nije igrač za reprezentaciju već zato jer svojom formom, ponašanjem i pristupom to nije zaslužio...pa vrhunac njegove karijere je (njegova izjava) tunel koji je "prodao" na utakmici protiv Reala u Madridu :roll:...ja samo još jednom pozivam na ujedinjenje svih navijača naše reprezentacije i BOJKOTOM svih utakmica pokazati svim ovim pičxxxa što mislimo o svemu...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Toon je napisao/la:2007. Eduardo da Silva (Dinamo) 2008. Luka Modrić (Dinamo) 2009. Mario Mandžukić (Dinamo) 2010. Senijad Ibričić (Hajduk) 2011. Ivan Krstanović (Zagreb) 2012. Anas Sharbini (Hajduk) - ovo su dobitnici Žute majice Sportskih Novosti za najboljeg igrača HNL-a u zadnjih 6 godina (koliko je Sammir u HNL) k...a vjerojatno je i Židak glasao...
...još jednom - 'be mi se za Sammira kao reprezentativca i nemam problema s tim - dotični nije zaslužio poziv ne zato jer nije igrač za reprezentaciju već zato jer svojom formom, ponašanjem i pristupom to nije zaslužio...pa vrhunac njegove karijere je (njegova izjava) tunel koji je "prodao" na utakmici protiv Reala u Madridu :roll:...ja samo još jednom pozivam na ujedinjenje svih navijača naše reprezentacije i BOJKOTOM svih utakmica pokazati svim ovim pičxxxa što mislimo o svemu...
Ajde budi realan i reci da li smatraš Krstanovića boljim igračem od Sammira? Pa i Sharbinija. On je svoje najbolje utakmice odigrao još u Rijeci. ;)

To na papiru ne znači puno. I Iniesta je proglašen najboljim igračem svijeta, a svi znaju da su Messi i Ronaldo ispred njega. Valdes osvaja svake godine titulu najboljeg golmana Primere, a svi znaju da je goli k... za Casillasa. ;)

Sammir je kao veznjak prvi strijelac HNL-a. Nije baš da nije u formi, a imao je i odličnih utakmica iza sebe. ;)
Danas Dinamo s njim i bez njega ne izgleda isto. To je činjenica.

Da taj Sammir igra za Rijeku ili Slaven Belupo, danas se nebi 70% ljudi uopće bunilo toliko zbog toga.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

...još jednom...Sammir nema u svojoj karijeri pet dobrih utakmica u kontinuitetu i zato nije zaslužio ovaj poziv...u stvari apsurdno je da poziv dobio u mjesecu u kojem Dinamo nije dobio nikog osim podružnice Lokomotive (zabio gol iz sumnjivog penala) i nekog desetoligaša (tu nije ni igrao) a "pokazao" svoju raskoš talenta protiv Osijeka, Porta, Rijeke...poziv se treba zaslužiti dobrom formom, dobrim mjesecom, dobrom polusezonom a ne na temelju pet dobrih partija u karijeri...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la:...još jednom...Sammir nema u svojoj karijeri pet dobrih utakmica u kontinuitetu i zato nije zaslužio ovaj poziv...u stvari apsurdno je da poziv dobio u mjesecu u kojem Dinamo nije dobio nikog osim podružnice Lokomotive (zabio gol iz sumnjivog penala) i nekog desetoligaša (tu nije ni igrao) a "pokazao" svoju raskoš talenta protiv Osijeka, Porta, Rijeke...poziv se treba zaslužiti dobrom formom, dobrim mjesecom, dobrom polusezonom a ne na temelju pet dobrih partija u karijeri...
A ima takvih u repki koliko hoćeš. ;)
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

...to potpisujem...i da nije izbornik razbojnik, predsjednik dupelizac brand, a Capo vlada iz polusjene - ne bi nitko bio sretniji od mene da Sammir procvate u reprezentaciji...ovako nažalost mu to ne želim (teške rijeći) no ne smatram se izdajnikom jer privatna prčija nije moja reprezentacija...
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Schumy.d je napisao/la: A gledaj, činjenica je da je Sammir već godinama najbolji igrač naše lige. Ipak, nešto i to znači.
Jedino je problematično njegovo ponašanje (kako je Dani rekao), ali Bože moj, to su isto ljudi. Pili su i Olić, Vukojević, Eduardo... *ebiga, šta sad, ionako je bitno ono što se na terenu događa.

Evo kao sto sam obecao, ide malo opsirniji post na temu : Sammir i reprezentacija

- Prije dvije godine bili smo svjedoci kaosa oko izbora novog predsjednika saveza. Kandidati su bili Markovic i Stimac
Covjek iz sjene Mamic, je rukama, nogama branio Markovica, radio je predstave po medijima, i u dvorani.

Na kraju, za predsjednika je izabran Markovic. Mamic je bio zadovoljan, kako i ne bi, pobjedio je svog ljutog rivala Stimca.
Stimac se " povukao ".

Godinu dana kasnije, dolaskom nove garniture na vlasti, odjednom se Mamicu ne svidja Markovic, covjek kojega je branio.
Lagano se priprema teren za smjenu Markovica. Do prije nekoliko tjedana, Markovic i Mamic preko medija vele da nema govora o ostavci, vec ce on ( Markovic ) otici kad on to bude htio.

Kasnije pod pritiskom ( Mamica ) Markovic najavljuje svoj odlazak nakon Eura, a njegov nasljednik ce biti ni manje ni vise Suker.

Kao nogometas, bio je odlican, zabijao je za nasu reprezentaciju, a kao covjek.... samo cu ovo reci.... oni anticki novcici.

Prije nego sto krenem dalje, imam pitanje.... kako to da u "demokratskoj drzavi" pojedinci mogu stavljati svoje ljude na mjesta kada to god pozele, bez da se izadje na izbore, kao sto je to bio slucaj za predsjednika HNS-a ?

Ako se ne varam, Suker nije imao protukandidata. Tko je imao prste u instaliranju Sukera na mjesto predsjednika ?

Idem dalje... Od stare garniture u HNS-u od vecih faca, ostao je Srebric kao tajnik HNS-a. Njega se netko rjesava po kratkom postupku, ali da ipak ne bude toliko sumnjivo, prebacuje ga se da ostane kao " Kordinator svih reprezentacija ".

Za izvrsnog predsjednika, ( he ? ) izabran je ni manje ni vise nego Vrbanovic. Pitam se, ciji je to covjek ?

Da se sada vratim na Stimca....

- Kako to, da nakon tolikih godina, zestokog prepucavanja sa Mamicem, dolazi do velikog preokreta izmedju njih ?

Odjednom je sve zaboravljeno, sve je super ?!? - nema logike, sta nije ?

Ista stvar kao i sa Sukerom, nigdje protukandidata, nista, on je doslovno jednoglasno izabran za novog izbornika.

Zasto ? - heh, odgovor na ovo pitanje ce doci uskoro.

Krece era Igora Stimca.

Igramo prvu utakmicu protiv Svicarske. Svicarci su bili kud ikamo bolja ekipa. Netko suti.

Igramo protiv Makedonaca, igra je bila ( govorim za sebe ) ne gledljiva - netko i dalje suti, nista ne govori u medijima

Igramo protiv Belgije, i dalje mi je igra ne gledljiva, vjerujem da nisam jedini koji tako misli, ( s(p)retno dolazimo do boda), netko i dalje suti.

Zanimljivo, dok je Bilic bio na funkciji izbornika, taj netko je stalno po medijima indirektno kritizirao Bilica, te njegove odluke.

Kod Stimca, to nije bio slucaj, iako igra reprezentacije je losija nego za vrijeme Bilica.

I onda, kao grom iz vedra neba, Sammir pozvan u reprezentaciju.

Taj netko koji je dosada sutio, odmah cestitka izborniku i stozeru na ovom potezu, hvali ga na sva usta kako su imali hrabrosti, za razliku od Bilica.

Odgovor bi ovako glasio ;
Bit ce sve uredu, ti budi izbornik, ali moras mene slusati, sto god ja kazem, ti to moras uraditi. Neki ce reci, a sta je sa Radosevicem i njegovim pozivanjem u reprezentaciju ?

Samo se pripremao teren za Sammira, ovako je to bilo lijepo smisljeno, prvo poziv za igraca iz Hajduka, da se ne probudi nikakva sumnja, pa onda kasnije Sammir.

----Sammir----

U Hrvatskoj je vec 6 godina, 6 godina on igra po livadama HNL-a. Hm.. 6 godina, to je poprilicno dug period za nekoga tko igra za Dinamo.

Svako malo ga se moglo vidjeti kako je zaruzio u nekom narodnjackom klubu, cak je zavrsio i u policijskoj stanici na otrjeznjenju. Tada dolazi ona njegova : " Necu vise, dobio sam sina, vidjet ce te, promijenit cu se "

Naravno, to sto je rekao, moze objesit macki o rep, ponovno je vidjen sa bocom.

Sto se tice njegovih igrackih kvaliteta....

On je doveden taman kad Lukica ode, da ga zamjeni. No on to sa svojim igrama nikako nije napravio. U ovih 6 godina po koji bljesak, koja dobra akcija.

I to je materijal za reprezentaciju ?

Sad dolazi pitanje koga onda pozvati umjesto njega ?

Ima jedan mali decko, igra za Dinamo, ali i on ce kad tad doci u reprezentaciju jer ce doci do smjene generacije, a njegovo je ime Mateo Kovacic.

Radije cu gledati malog decka koji bi ginuo na terenu, nego nekoga kojem treba ulazak u reprezentaciju samo da bi se prodao u inozemstvo.

Da, tuzna je to istina. Nije on pozvan u reprezentaciju zbog svojih kvaliteta, vec da se proda u inozemstvo, jer je to izgleda jedini nacin da pobjegne sa ovih livada HNL-a. Mamic bi ga prodao kad ikad samo da ga se rijesi, ali ponuda nema, jer tko ce dati za takvog igraca trazenu svotu/cifru. Ovako ce to malo bolje izgledati za Mamica, te ce se Sammir prodati.

Da privedem ovo kraju...

Stimac ce biti izbornik dok god bude slusao Maminja, Maminjo ce preko reprezentacije gurati svoje igrace, te ih kasnije za €€ otisnuti u inozemstvo.

Pozivanjem Sammira u reprezentaciju, reprezentacija je i sluzbeno postala privatna prcija pojedinaca koji guraju svoje igrace ( interese ), i zato je ja vise ne pratim.

Vidim, nisam jedini.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: ----Sammir----

U Hrvatskoj je vec 6 godina, 6 godina on igra po livadama HNL-a. Hm.. 6 godina, to je poprilicno dug period za nekoga tko igra za Dinamo.

Svako malo ga se moglo vidjeti kako je zaruzio u nekom narodnjackom klubu, cak je zavrsio i u policijskoj stanici na otrjeznjenju. Tada dolazi ona njegova : " Necu vise, dobio sam sina, vidjet ce te, promijenit cu se "

Naravno, to sto je rekao, moze objesit macki o rep, ponovno je vidjen sa bocom.

Sto se tice njegovih igrackih kvaliteta....

On je doveden taman kad Lukica ode, da ga zamjeni. No on to sa svojim igrama nikako nije napravio. U ovih 6 godina po koji bljesak, koja dobra akcija.

I to je materijal za reprezentaciju ?

Sad dolazi pitanje koga onda pozvati umjesto njega ?

Ima jedan mali decko, igra za Dinamo, ali i on ce kad tad doci u reprezentaciju jer ce doci do smjene generacije, a njegovo je ime Mateo Kovacic.

Radije cu gledati malog decka koji bi ginuo na terenu, nego nekoga kojem treba ulazak u reprezentaciju samo da bi se prodao u inozemstvo.

Da, tuzna je to istina. Nije on pozvan u reprezentaciju zbog svojih kvaliteta, vec da se proda u inozemstvo, jer je to izgleda jedini nacin da pobjegne sa ovih livada HNL-a. Mamic bi ga prodao kad ikad samo da ga se rijesi, ali ponuda nema, jer tko ce dati za takvog igraca trazenu svotu/cifru. Ovako ce to malo bolje izgledati za Mamica, te ce se Sammir prodati.
Ovo gore nisam ni čitao jer me to ne zanima baš, ali slažem se ionako s tim dijelom.

Međutim ovo za Sammira nema nikakve veze i ne drži vodu pola toga. Navedi mi igrača koji je bio bolji od Sammira u posljednje 2 sezone u HNL-u i u Dinamu (nemoj mi samo spominjati izbore SN-a, razloge imaš iznad par postova).
Nije istina da Sammira nitko ne želi. Samo ludi Mamić ne želi pristati na smiješne cifre za njega.
Možda po trenutnoj formi nije zaslužio poziv (iako se diže i iako je prvi strijelac lige i glavni igrač Dinama), ali i kad ga je svojim igrama zaslužio, onda je poziv izostao.
I zadnje, zvalo se puno igrača koji nisu zaslužili repku pa se nije dizala tolika strka oko toga. Sad je fora u tome da je Dinamovac i Mamićev "igrač". Ja tvrdim da Sammir kvalitetom nije ništa lošiji od pola igrača koji su već u repki.

Sad ja pitam tebe par pitanja:
1. Šta to hrvatska reprezentacija može izgubiti njegovom pozivnicom?
2. Da li je Radošević zaslužio poziv? S kojim ciljem je on pozvan u repku?
3. Da li bi se bunio da je ovakav Sammir recimo vođa prvaka države, a da recimo igra za Slaven Belupo ili Osijek?
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Ovo gore nisam ni čitao jer me to ne zanima baš, ali slažem se ionako s tim dijelom.

Međutim ovo za Sammira nema nikakve veze i ne drži vodu pola toga. Navedi mi igrača koji je bio bolji od Sammira u posljednje 2 sezone u HNL-u i u Dinamu (nemoj mi samo spominjati izbore SN-a, razloge imaš iznad par postova).
Nije istina da Sammira nitko ne želi. Samo ludi Mamić ne želi pristati na smiješne cifre za njega.
Možda po trenutnoj formi nije zaslužio poziv (iako se diže i iako je prvi strijelac lige i glavni igrač Dinama), ali i kad ga je svojim igrama zaslužio, onda je poziv izostao.
I zadnje, zvalo se puno igrača koji nisu zaslužili repku pa se nije dizala tolika strka oko toga. Sad je fora u tome da je Dinamovac i Mamićev "igrač". Ja tvrdim da Sammir kvalitetom nije ništa lošiji od pola igrača koji su već u repki.

Sad ja pitam tebe par pitanja:
1. Šta to hrvatska reprezentacija može izgubiti njegovom pozivnicom?
2. Da li je Radošević zaslužio poziv? S kojim ciljem je on pozvan u repku?
3. Da li bi se bunio da je ovakav Sammir recimo vođa prvaka države, a da recimo igra za Slaven Belupo ili Osijek?
Ponovno sam kratak sa vremenom, pa cu odgovoriti na ova tri pitanja, ma da sam u proslom postu odgovorio na drugo pitanje, ali nema veze.

1. Navijace, jer nisam bas siguran da je narod nesto pretjerano veseo. Takodjer bi izgubili mjesto za nekog novog klinca, ala Kovacic, Halilovic.
2. Naravno da nije zasluzio. S kojim je ciljem pozvan.... jednostavno, da se pripremi teren za Sammira
3. Nazalost ovdje je greska saveza sto se bazira samo na Dinamo i u manjoj mjeri na Hajduk. Slaven, Rijeka, Osijek imaju sjajne talentirane decke, ali kao sto sam davno spominjao, ne igras za Dinamo, nista od reprezentacije.

S obzirom na partije koje pruza u ovih 6 godina, da, bunio bi se. Nema veze da li igra za Dinamo, Hajduk, Osijek, Kamen Ingrad, Varteks ili za neki deseti klub.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: S obzirom na partije koje pruza u ovih 6 godina, da, bunio bi se. Nema veze da li igra za Dinamo, Hajduk, Osijek, Kamen Ingrad, Varteks ili za neki deseti klub.
Onda da se ponovim:
Schumy.d je napisao/la: Navedi mi igrača koji je bio bolji od Sammira u posljednje 2 sezone u HNL-u i u Dinamu (nemoj mi samo spominjati izbore SN-a, razloge imaš iznad par postova).
I ne pratiti reprezentaciju zbog jednog igrača je za mene apsurdno i smiješno.
Reprezentacija je svetinja i vrh u nogometu i ja ju ne bih prestao pratiti pa da cijeli Hajduk igra u njoj. ;)
Scuderia
Moderator
Moderator

Hm... taj jedan je otisao ovog p.r-a, igrao je uvijek korektno, a drugi koji ne igra u Dinamu, Kokalovic.

Pozivanjem Sammira samo se ubrzao proces ne-gledanja,( jedan razlog je gore napisan ), drugi... jer igra pod Stimcem je jako losa.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:Hm... taj jedan je otisao ovog p.r-a, igrao je uvijek korektno, a drugi koji ne igra u Dinamu, Kokalovic.

Pozivanjem Sammira samo se ubrzao proces ne-gledanja,( jedan razlog je gore napisan ), drugi... jer igra pod Stimcem je jako losa.
Badelj i Kokalović? Smiješno... Imao je Badelj itekako loših partija.
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

S Dammirom u nove stranice hrvatskog nogometa :peace:

Edit:Soccerway :lol: :lol: :lol:

http://oi48.tinypic.com/nwla2d.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

:lol: :peace:

EDIT:
Nemam komentara za večeras! Bravo momci!! =D>

EDIT 2:
E moja Njemačka... #-o
Voditi 4:0 doma protiv Šveđana i na kraju završiti utakmicu sa 4:4 je umjetnost. BRAVO! :lol:
Scuderia
Moderator
Moderator

Haha, Slovenci u nikad laksoj skupini ( po njih ) ne mogu ostvariti nista znacajnoga, te ce vjerojatno ostati bez SP-a.
Bosna bi mogla otici u Brazil ako ovako nastave.

A ovih 1-1 izmedju Francuza i Spanjolaca kao da je bilo namjesteno. Svakom po bod, za miran nastavak kvalifikacija. :|
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

E da je nama u Liverpoolu Dudu, pa da ima tko pospremiti sve te prilike. A ne on se smuca po onoj vukojebini, i kaj ne najgore uopće ne igra.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Scuderia
Moderator
Moderator

slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Scuderia je napisao/la:Haha, Slovenci u nikad laksoj skupini ( po njih ) ne mogu ostvariti nista znacajnoga, te ce vjerojatno ostati bez SP-a.
Ajoj Scud suti,ovamo Stojanovica i Ceferina(predsjednik slovenskog saveza)umalo da ih ne razapnu,al neka meni bas drago,bili su se previse digli,sad su tu gdje im je i mjesto....

Nego koliko god narod ne voli Stimca izgleda da ce otic u Brazil..

Njemacka-Svedska=strava tekma

Bosni svaka cast,sa Grckom za prvo mjesto i tu se bojim,Bosna uvijek kad treba odigrat dobro kiksne...

Srbija...no comment..
Alonsista hasta la muerte..
Scuderia
Moderator
Moderator

Alonso-champ je napisao/la: Ajoj Scud suti,ovamo Stojanovica i Ceferina(predsjednik slovenskog saveza)umalo da ih ne razapnu,al neka meni bas drago,bili su se previse digli,sad su tu gdje im je i mjesto....

Nego koliko god narod ne voli Stimca izgleda da ce otic u Brazil..

Njemacka-Svedska=strava tekma

Bosni svaka cast,sa Grckom za prvo mjesto i tu se bojim,Bosna uvijek kad treba odigrat dobro kiksne...

Srbija...no comment..
Jbg, tko visoko leti, nisko pada. Pretpostavljam da u slucaju neodlaska na SP slijedi odlazak sa pozicija
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

slika

I onda ga vi ne volite... :biggrin:

EDIT:
Evo kako je to danas izgledalo iz prve ruke:
slika

Sjajno je bilo to pogledati, a sve je bilo krcato, jedva našao mjesta uz sam teren. Oko 5000 ljudi došlo na trening repke.
Bit će sutra pakleno! :D
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

...hendikep uplačen a sada pakao =D>
1982 UCV 1919
zizi
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la zizi »

konačno gotovo

bolji rezultat nego igra =D>
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Svaka čast dečki...moramo biti ponosni na njih....toliko toga je bilo u igri...ipak ovo je koliko god mi htjeli pobječi od toga bilo više od nogometa....i tu vidim razlog ovakve igre...no najbitnije je tu tri boda su u đepu....a i lijepa pinkica je sjela na klaji :biggrin:
1982 UCV 1919
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

rutinski :)

golovi nam jesu malo na guz, al kako god..
doduse prvi kojeg su dali rakitic i olic (neznas koja je bolja reakcija) je kao gol na skolskom igralistu :)
a drugi.. a to je ola :) ako moze guzicom moze i trbuhom hehe

pozitivan mi kovacic.. odmah gura prema napred.. suprotnost od vukojevica (barem prije) koji je znao samo rikverc..

kvale rjesene, i nama i srbima :)
rFactor F1 HR server Info
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Razbili smo sinoć Srbe kao makadam Opel Asconu. :biggrin:
Alonso-champ