Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- garx
- Početnik
Re: Formula 1 team-McLaren
samo neka bojaju, to znaci da ozbiljno testiraju, a ne da traze setup za utrku:)
i, iako su mudro sutili sto se tice difuzora, vec ga imaju...ajde bar rade...
jos da imaju nekoga tko ima pravila u malom prstu, pa da ne gube bodove bez veze
i, iako su mudro sutili sto se tice difuzora, vec ga imaju...ajde bar rade...
jos da imaju nekoga tko ima pravila u malom prstu, pa da ne gube bodove bez veze
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Whitmarsh: Duboko, duboko žalimo zbog onoga što se dogodilo u Australiji
KLIK
KLIK

- LEWIS HAMILTON McM
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton McLaren
odlično dvostruki difuzori,dal to znači da postajemo konkurencija brownu hehehheheh
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Ono nije dvostruki difuzor, ali hvatamo konkurencijuLEWIS HAMILTON McM je napisao/la:odlično dvostruki difuzori,dal to znači da postajemo konkurencija brownu hehehheheh

- LEWIS HAMILTON McM
- Početnik
- Navijam za: Lewis Hamilton McLaren
onda je full sličan tome,bar po onom kaj sma vidio na brownugringo73 je napisao/la:Ono nije dvostruki difuzor, ali hvatamo konkurencijuLEWIS HAMILTON McM je napisao/la:odlično dvostruki difuzori,dal to znači da postajemo konkurencija brownu hehehheheh
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Ponavljanje domaće zadaće... Ovo je Brown GP dvostruki difuzor...
McLarenov nije takav...

...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
nije, ali su jako slični...mene strašno zanima dal je ta sva razlika samo zbog tog difuzora!
Pa nije valjda samo taj dio zaslužan za skoro sekundu bolje vrijeme?!
Pa nije valjda samo taj dio zaslužan za skoro sekundu bolje vrijeme?!
- MP4don
- Profesionalni vozač
Kod Brown ovaj srednji dio nije pun kako bi to trebalo biti kod "legalnog" difuzora... Mislim da ne leži sva prednost samo u tome dijelu, ali velik dio da... ostatak bolida isto tako treba biti dobar, odnosno prilagođen tome dijelu... zato je sad i teško samo ispeći nekakav dvostruki difuzor i namontirati ga na npr. MP4-24 ili F60... Brown je cijelo vrijeme razvijan s tim difuzorom i u tome pogledu "legalne" momčadi su deficitarne... cijeli koncept valja promjeniti, a kako to nije sad lako, pokušava se na razne načine...
LOL
LOL
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
A koristimo mi KERS u Maleziju uopće? Nisam nigde našel vjest o tome.
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Na slici što je gringo stavio mehaničari imaju rukavice na rukama, a u kratkim su rukavima. A neće sigurno nositi rukavice po vrućini tek tako 

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
A stvarno,tek sad vidim...One and only je napisao/la:Na slici što je gringo stavio mehaničari imaju rukavice na rukama, a u kratkim su rukavima. A neće sigurno nositi rukavice po vrućini tek tako

- MP4don
- Profesionalni vozač
Pa uvijek imaju rukavice... tko bi dirao vruće gume i dijelove bolida...?One and only je napisao/la:Na slici što je gringo stavio mehaničari imaju rukavice na rukama, a u kratkim su rukavima. A neće sigurno nositi rukavice po vrućini tek tako
Što se tiče KERS-a, mislim da da, koriste ga, jer sigurno bi u protivnom nešto bilo objavljeno u medijima...

EDIT:
Lewis: Bolid je bolji od očekivanog - http://www.autosport.com/news/report.php/id/74197" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
LOL
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
PA ako imas difuzor dobar mozes krila postaviti blaze sto znaci manje trenja na gumama sto zanci manje trosenja guma etc.
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Znate onu, docekaj ih na krivoj nozi, pa ih srusi i dotuci?

Bivši dvostruki svjetski prvak Fernando Alonso je izjavio da ovo nije prvi put da McLaren i Hamilton lažu. Ta je vijest trenutno na naslovnicama svih španjolskih sportskih medija, dok je njihovi britanski kolege ignoriraju.
Novinari su Alonsa pitali je li ga najnoviji slučaj podsjeća na neke događaje koji su se zbili dok je on vozio za McLaren. "Naravno da jesu. Podsjećaju me na 2007. Ovo nije prvi put da idu dužnosnicima, ovo nije prvi put da lažu dužnosnicima i sigurno su, prije ili kasnije, morali biti kažnjeni zbog svojih laži."
"Za vijest sam čuo jučer, iz svoje hotelske sobe jer sam tamo bio cijeli dan. Uključio sam računalo i pročitao što se o tome piše. No bez obzira kakva odluka bila ne zanima me previše jer ne utječe na moje rezultate," zaključio je Alonso.

- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
To baš največa poštenjačina u motorsportu veli... Nek Alonso za razliku malo bude tiho i ne komentira ovakve stvari. Flavio priča dovoljno gluposti za cijelu momčad.Bivši dvostruki svjetski prvak Fernando Alonso je izjavio da ovo nije prvi put da McLaren i Hamilton lažu. Ta je vijest trenutno na naslovnicama svih španjolskih sportskih medija, dok je njihovi britanski kolege ignoriraju.
Novinari su Alonsa pitali je li ga najnoviji slučaj podsjeća na neke događaje koji su se zbili dok je on vozio za McLaren. "Naravno da jesu. Podsjećaju me na 2007. Ovo nije prvi put da idu dužnosnicima, ovo nije prvi put da lažu dužnosnicima i sigurno su, prije ili kasnije, morali biti kažnjeni zbog svojih laži."
"Za vijest sam čuo jučer, iz svoje hotelske sobe jer sam tamo bio cijeli dan. Uključio sam računalo i pročitao što se o tome piše. No bez obzira kakva odluka bila ne zanima me previše jer ne utječe na moje rezultate," zaključio je Alonso.
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
King iCool je napisao/la:To baš največa poštenjačina u motorsportu veli... Nek Alonso za razliku malo bude tiho i ne komentira ovakve stvari. Flavio priča dovoljno gluposti za cijelu momčad.

Da, strpajmo pod tepih i nemojmo komentirati, pa da se zaboravi sto prije kako je i Lewis prvi put - okrivio McLaren.
- Oviedon Ihmisohjus -
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Danas je bilo problema s KERS-om i Hamilton je popodne vozio bez KERS-a - to je Whitmarsh izjavio na konferenciji za medije.MP4don je napisao/la:Pa uvijek imaju rukavice... tko bi dirao vruće gume i dijelove bolida...?One and only je napisao/la:Na slici što je gringo stavio mehaničari imaju rukavice na rukama, a u kratkim su rukavima. A neće sigurno nositi rukavice po vrućini tek tako
Što se tiče KERS-a, mislim da da, koriste ga, jer sigurno bi u protivnom nešto bilo objavljeno u medijima...

- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Na ovoj slici straznjeg kraja MP4/24 ovo uopste nije dvostruki difuzor,vec klasicni.
Sustina doubledecker dufuzora je u tome da onaj centralni dio nije zatvoren,vec otvoren prema zastitnoj strukturi straznjeg kraja.Samim tim onda imate 2 dijela difuzora jer vazduh prolazi kroz gornji (centralni dio) i donji(ispod centralnog dijela).To je taj efekat dvostrukog difuzora.U narodu,kao da imate bukvalno dva difuzora na bolidu.Sto se tice pravila,sve je sasvim regularno jer visina samog difuzora nije povecana,samo povrsina jest.Mislim,stvarno genijalno rjesenje,koje odgovara pravilima,a ima dvstruko jaci efekat.
Kod F60,MP4/24 itd...taj centralni dio je zatvoren i zbog toga vazduh ide samo ispod tog centralnog dijela i odmah je efekat difuzora mnogo manji nego kod BGP001.
Sustina doubledecker dufuzora je u tome da onaj centralni dio nije zatvoren,vec otvoren prema zastitnoj strukturi straznjeg kraja.Samim tim onda imate 2 dijela difuzora jer vazduh prolazi kroz gornji (centralni dio) i donji(ispod centralnog dijela).To je taj efekat dvostrukog difuzora.U narodu,kao da imate bukvalno dva difuzora na bolidu.Sto se tice pravila,sve je sasvim regularno jer visina samog difuzora nije povecana,samo povrsina jest.Mislim,stvarno genijalno rjesenje,koje odgovara pravilima,a ima dvstruko jaci efekat.
Kod F60,MP4/24 itd...taj centralni dio je zatvoren i zbog toga vazduh ide samo ispod tog centralnog dijela i odmah je efekat difuzora mnogo manji nego kod BGP001.
FORZA FERRARI!!!
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
alonso je vjeroatno dobio jednostavan izlaz iz ugovora uz zamjenu da šuti, nikada ništa nije protiv mclarena govorio, a vjeruj mi mogao bi ih raskrinkati da više nikada ne dobiju pristup paddocku......King iCool je napisao/la:To baš največa poštenjačina u motorsportu veli... Nek Alonso za razliku malo bude tiho i ne komentira ovakve stvari. Flavio priča dovoljno gluposti za cijelu momčad.Bivši dvostruki svjetski prvak Fernando Alonso je izjavio da ovo nije prvi put da McLaren i Hamilton lažu. Ta je vijest trenutno na naslovnicama svih španjolskih sportskih medija, dok je njihovi britanski kolege ignoriraju.
druga je stvar što u f1 svi lažu i kradu i varaju, problem je samo u tome što se vrlo rijetko nekoga želi/može uhvatiti......mclaren nažalost ima tu osobinu da ih ulove.......a samo dennis zna zašto je tome tako.....
na kraju je po tintari dobio ryan.......i apsolutna je laž da je on samostalno instruirao lewsia na isto.......
Zadnja izmjena: sunseeker, dana/u 03 tra 2009, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
sunseeker je napisao/la: alonso je vjeroatno dobio jednostavan izlaz iz ugovora uz zamjenu da šuti, nikada ništa nije protiv mclarena govorio, a vjeruj mi mogao bi ih raskrinkati da više nikada ne dobiju pristup paddocku......

- sunseeker
- Profesionalni vozač
ja ne vidim što je tu smiješno? momčad za koji očito navijaš ti laže na očigled cijelog svijeta, a ti se smiješ.King iCool je napisao/la:sunseeker je napisao/la: alonso je vjeroatno dobio jednostavan izlaz iz ugovora uz zamjenu da šuti, nikada ništa nije protiv mclarena govorio, a vjeruj mi mogao bi ih raskrinkati da više nikada ne dobiju pristup paddocku......![]()
![]()
Šta sve tu neću još pročitat...koma.
- MP4don
- Profesionalni vozač
Zato i laje po paddocku cijelo vrijeme protiv McLarena... od samog početka od kad je izletio...sunseeker je napisao/la:
alonso je vjeroatno dobio jednostavan izlaz iz ugovora uz zamjenu da šuti, nikada ništa nije protiv mclarena govorio, a vjeruj mi mogao bi ih raskrinkati da više nikada ne dobiju pristup paddocku......

Ono, nije ga briga, a svaki put ima neku izjavu tipa... aha, vidite, tako su i sa mnom radili... čudo da ih nije još optužio za seksualno uznemiravanje...

LOL
LOL
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Ti se srozavas to je cudo. Alonso ima podataka da McLarne zauvijek izbaci iz F1. Kakve ako vec hocemo pricat argumentirano reci kakvi su to podatcisunseeker je napisao/la:
alonso je vjeroatno dobio jednostavan izlaz iz ugovora uz zamjenu da šuti, nikada ništa nije protiv mclarena govorio, a vjeruj mi mogao bi ih raskrinkati da više nikada ne dobiju pristup paddocku......
druga je stvar što u f1 svi lažu i kradu i varaju, problem je samo u tome što se vrlo rijetko nekoga želi/može uhvatiti......mclaren nažalost ima tu osobinu da ih ulove.......a samo dennis zna zašto je tome tako.....
na kraju je po tintari dobio ryan.......i apsolutna je laž da je on samostalno instruirao lewsia na isto.......

A ti znas da je apsolutna laz ovo za Ryana iz kojih izvora?
- sunseeker
- Profesionalni vozač
najvjerniji stali u obranu digniteta posrnulih.....
žućko i alfić, vi ste kao prst i nokat, a ne vidite dalje od onog crnila......
ok. 100 miljuna razloga vam nije dosta? zašto mclaren nije izbačen iz f1? zato što to nikome, ali baš nikome nije u interesu, ponajmanje FIA-i,
ali 100 miljuna je bila dovoljna satisfakcija i činjenica da je ridikul mosley naguzio dennisa, duboko.
zato, naravno da neće FIA-a izbaciti mclaren i zato naravno da neće alonso laprdati stvari o kojima zna, jer svrhe i cilja nema, stoga isprike ako vas je moja alegorija zbunila u shvaćanju......
nadalje, alfiću zašto sam rekao da je ryan obješen kao pedro?
mclaren nakon 2007. sebi ne smije dopustiti niti najmanju upitnost u kredibilitet. najlakše je predati glavnog i odgovornog i ostati "čist" pred publikom. martin i kompanija su napravili upravo to: veliku predstavu za javnost - SUSPENZIJA RYANA velika vijest. zar bi se jedna momčad tako odnosila prema svom vjernom zaposleniku, čovjeku koji joj je dao 30 godina života, profesionalacu koji nema mrlje u karijeri?
ne tako se ne odnosiš prema zaposleniku, taman da zabrljao još veću stvar. da je ryan uistinu napravio za to što ga je mclaren optužio onda bi se to riješilo tiho i u kući, jer svatko ima pravo na pogrešku, pogotovo ako je ta greša stigal u neposrednoj želji da se pomogne timu. da je to istina što se dogodilo, ryan bi snosio konsekvence bez ikakvog znanja javnosti, jer takve se stvari rješavaju u kući. kao što su se riješile 2007.
dali znaš tko je u mclarenu dobio po prstima 2007. ne? onda bi ti ovo o čemu pričam trebalo biti jasnije.
mclarenu je trebao žrtveni janjac da spere ljagu sa vlastitog lica, koje je ionako već upitog obraza......i zato visi pedro, ovaj, ryan.
žućko i alfić, vi ste kao prst i nokat, a ne vidite dalje od onog crnila......
ok. 100 miljuna razloga vam nije dosta? zašto mclaren nije izbačen iz f1? zato što to nikome, ali baš nikome nije u interesu, ponajmanje FIA-i,
ali 100 miljuna je bila dovoljna satisfakcija i činjenica da je ridikul mosley naguzio dennisa, duboko.
zato, naravno da neće FIA-a izbaciti mclaren i zato naravno da neće alonso laprdati stvari o kojima zna, jer svrhe i cilja nema, stoga isprike ako vas je moja alegorija zbunila u shvaćanju......
nadalje, alfiću zašto sam rekao da je ryan obješen kao pedro?
mclaren nakon 2007. sebi ne smije dopustiti niti najmanju upitnost u kredibilitet. najlakše je predati glavnog i odgovornog i ostati "čist" pred publikom. martin i kompanija su napravili upravo to: veliku predstavu za javnost - SUSPENZIJA RYANA velika vijest. zar bi se jedna momčad tako odnosila prema svom vjernom zaposleniku, čovjeku koji joj je dao 30 godina života, profesionalacu koji nema mrlje u karijeri?
ne tako se ne odnosiš prema zaposleniku, taman da zabrljao još veću stvar. da je ryan uistinu napravio za to što ga je mclaren optužio onda bi se to riješilo tiho i u kući, jer svatko ima pravo na pogrešku, pogotovo ako je ta greša stigal u neposrednoj želji da se pomogne timu. da je to istina što se dogodilo, ryan bi snosio konsekvence bez ikakvog znanja javnosti, jer takve se stvari rješavaju u kući. kao što su se riješile 2007.
dali znaš tko je u mclarenu dobio po prstima 2007. ne? onda bi ti ovo o čemu pričam trebalo biti jasnije.
mclarenu je trebao žrtveni janjac da spere ljagu sa vlastitog lica, koje je ionako već upitog obraza......i zato visi pedro, ovaj, ryan.
Zadnja izmjena: sunseeker, dana/u 03 tra 2009, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
- bravof
- Početnik
- Navijam za: Ferrari
MP4don je napisao/la:Zato i laje po paddocku cijelo vrijeme protiv McLarena... od samog početka od kad je izletio...sunseeker je napisao/la:
alonso je vjeroatno dobio jednostavan izlaz iz ugovora uz zamjenu da šuti, nikada ništa nije protiv mclarena govorio, a vjeruj mi mogao bi ih raskrinkati da više nikada ne dobiju pristup paddocku......Svaku odluku sudaca protiv McLarena redovno zdušno komentira... Kad nemaš argumente, najbolji napad je obrana, zar ne? Alonso u ovom slučaju to i radi... gdje mu je kakav dokaz osim njegovog dugog jezika?
![]()
Ono, nije ga briga, a svaki put ima neku izjavu tipa... aha, vidite, tako su i sa mnom radili... čudo da ih nije još optužio za seksualno uznemiravanje...
da gdje je Alonsu dokaz kad nikad nije vozio u McM i nezna kako taj tim radi i funkcionise

Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.