Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

hajde svejedno bolan,da se ne svađamo...mislim da sam u prethodnom postu bio večinom u pravu,možda sam malo pretjerao vezano za kimia...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
_beast_

Post Postao/la _beast_ »

edo je napisao/la:hajde svejedno bolan,da se ne svađamo...mislim da sam u prethodnom postu bio večinom u pravu,možda sam malo pretjerao vezano za kimia...
Je, zato sam ti i to napisal, jer si pretjeral kaj se tice Kimija...
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

_beast_ je napisao/la:Kimi njega "dere"
I ovo je "malo" pretjerano...niko tu nikog ne dere ( i bolje :lol: ) jer inače nebi obojica imali jednak broj bodova!
:amen:
Zadnja izmjena: Icy, dana/u 06 srp 2008, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
ice_man
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la ice_man »

edo je napisao/la:halo vas dvojica pustite se rasprava,massa je odvezao katastrofalnu utrku isto kao i hamilton par svojih loših,ali danas skidam kapu lewisu
i mclarenu...ne ponašajte se kao djeca...jer već u njemačkoj massa
pobjeđuje...
Da, pobjedit će ako ne bude padala kiša, hehe
ice_man
Početnik
Početnik

Post Postao/la ice_man »

Po meni je žalosno da vozač ferrarija pa bio to Massa ili bilo tko drugi može u utrci kasnit za pobjednikom puna 2 kruga.
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

A šta sad, dogodilo se... Cijeli vikend je imao pehove i ništa mu nije išlo na ruku, od momčadi koja radi glupe greške (onaj vijak, pa onda ova strategija...), pa onaj sudar koji je sigurno ostavio posljedice... Ne znam zašto se svaki put kad neko od vodećih (Kimi, Lewis, Felipe) napravi grešku ili greške, i ne završi tamo di mu je realno mjesto, odmah se pljuje po tom vozaču... Pa nije čovjek zaboravio vozit, jednostavno nije išlo ovaj vikend... OK, imao je puno previše grešaka danas, možda je trebao malo manje pritiskat i polakše se probijat kroz poredak, ali šta je tu je... Bit će on onaj stari već u Njemačkoj (nažalost ;) )
slika slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

keexx je napisao/la:A šta sad, dogodilo se... Cijeli vikend je imao pehove i ništa mu nije išlo na ruku, od momčadi koja radi glupe greške (onaj vijak, pa onda ova strategija...), pa onaj sudar koji je sigurno ostavio posljedice... Ne znam zašto se svaki put kad neko od vodećih (Kimi, Lewis, Felipe) napravi grešku ili greške, i ne završi tamo di mu je realno mjesto, odmah se pljuje po tom vozaču... Pa nije čovjek zaboravio vozit, jednostavno nije išlo ovaj vikend... OK, imao je puno previše grešaka danas, možda je trebao malo manje pritiskat i polakše se probijat kroz poredak, ali šta je tu je... Bit će on onaj stari već u Njemačkoj (nažalost ;) )
konačno realan komentar!!!
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

Felipe, ne valja ti poso. Pogledaj kako Luis vozi i uči.
F1-Champ
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari-MSC

Post Postao/la F1-Champ »

previse ima on oscilacija izmedju kisnih i suhih utrka....nemoze bit prvak ako samo pobiejdjuje trke di je ferrari dominantan i di odjuri naprijed....mora se prilagodjavat i uvijetima koji mu nisu uvjek idealni a to za sad nije pokazo da moze ;)
slikaslika
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

-Briatore- je napisao/la:Felipe, ne valja ti poso. Pogledaj kako Luis vozi i uči.
E ovo je vec komentar. :D
ivana.zagreb
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la ivana.zagreb »

_beast_ je napisao/la:
edo je napisao/la:ama ljudi čovjek dijeli prvo mjesto u poretku,konstantan je stalno,redovno je derao kimia,danas je bio katastrofalno loš,pa šta
ne voli kišu i ja je mrzim,to mu je mana i gotovo,njegove šanse za titulu
nisu ništa manje nego prije utrke...ja sam siguran da je u njemačkoj na
postolju i da se tamo vraća gdje mu je mjesto,kišnu trku u monacu je dobro odvezao na iznenađenje mnogih,sad mu nije išlo i vozdra...
Gle, sad s tim derao budes zapocel nepotrebnu raspravu, mozda cak i svadu, nije on derao Kimija, Kimi njega "dere", a Massa ima srece kaj ima isti broj bodova...

neznam gdje je njega kimi derao? (pod tim derao mislim da ga je pošteno opral ove sezone)
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Evo i mene prije nego počnem nešto i radit ne mogu da ne napišem par riječi ( iako toliko komentara - svaka čast , ljudi ) . Činjenica je da je Massa suhi vozač , ali i da cijeli vikend Ferrari nije išao , prije nego je izletio vrtio je brza vremena i mislim da jednostavno bolid nije bio ok regliran da li je to Massina greška ili ne neznam . Mislim stvarno da pljucanje po Massi nije potrebno jer nije to zaslužio onoliko pirueta po mom skromnom mišljenju je i greška na bolidu-set up . Da ne govorim o greška u Ferrariju - fali im Ross Brown ! :?
Loš vikend za zaboravit , ali ovo je ipak podnošljivo jer nitko mu nije pobjegao s bodovima , sad treba vidjet dalje 4 vozača po mome mogu bit prvaci i mislim da sad napokon imamo pravu F1 kakvu smo svi priželjkivali ( iako nisam mrzila Schumi fazu gustala sam u njegovim pobjedama koliko god dosadne bile ) .
... Forza Massa ...
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

činjenica je i da je massa završio utrku,a mislim da je time sam sebi najviše pokaao da može,sad samo ga treba stisnut,neće bit kiše više ove sezone,nek malo proradi opet i imamo dvostruku krunu,svejedno jel massa il kimi,važno da je naša
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

_beast_ je napisao/la:
edo je napisao/la:ama ljudi čovjek dijeli prvo mjesto u poretku,konstantan je stalno,redovno je derao kimia,danas je bio katastrofalno loš,pa šta
ne voli kišu i ja je mrzim,to mu je mana i gotovo,njegove šanse za titulu
nisu ništa manje nego prije utrke...ja sam siguran da je u njemačkoj na
postolju i da se tamo vraća gdje mu je mjesto,kišnu trku u monacu je dobro odvezao na iznenađenje mnogih,sad mu nije išlo i vozdra...
Gle, sad s tim derao budes zapocel nepotrebnu raspravu, mozda cak i svadu, nije on derao Kimija, Kimi njega "dere", a Massa ima srece kaj ima isti broj bodova...
Ovo je cinizam i to žešći! Kimi nije pokazao da je išta bolji od Masse jer ga Massa redovno opali mokrom krpom na stazi. Jednu utrku kiksao, pa šta? Sjeti se Kimija u Australiji, pa u Monacu. Onda ga niste blatili nego iz svega toga izvučete njegovu "genijalnost" i maestralnu kontrolu auta. Daj molim te..
Avanti FER, Avanti!!!
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

The Greatest je napisao/la: Ovo je cinizam i to žešći! Kimi nije pokazao da je išta bolji od Masse jer ga Massa redovno opali mokrom krpom na stazi. Jednu utrku kiksao, pa šta? Sjeti se Kimija u Australiji, pa u Monacu. Onda ga niste blatili nego iz svega toga izvučete njegovu "genijalnost" i maestralnu kontrolu auta. Daj molim te..

Massa je trenutno lošiji od Kimija na nekim stazama. Sve ovisi kako kome odgovara koja staza. Kimi je uvijek po meni loš na kiši bio i nisam iznenađen njegovim rezultatima na kišnim utrkama. Ono držanje kontrole nad bolidom u Monacu okačite mačku o rep. Ono nije ništa drugo nego hebena sreća koja i njega nekad pogodi. Da nije Sutila bilo u moru kraj neke jahte bi završio. I da sviđa mi se riječ "maestralno"!!!
kakav potpis staviti???
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

Maestro je napisao/la:
The Greatest je napisao/la: Ovo je cinizam i to žešći! Kimi nije pokazao da je išta bolji od Masse jer ga Massa redovno opali mokrom krpom na stazi. Jednu utrku kiksao, pa šta? Sjeti se Kimija u Australiji, pa u Monacu. Onda ga niste blatili nego iz svega toga izvučete njegovu "genijalnost" i maestralnu kontrolu auta. Daj molim te..

Massa je trenutno lošiji od Kimija na nekim stazama. Sve ovisi kako kome odgovara koja staza. Kimi je uvijek po meni loš na kiši bio i nisam iznenađen njegovim rezultatima na kišnim utrkama. Ono držanje kontrole nad bolidom u Monacu okačite mačku o rep. Ono nije ništa drugo nego hebena sreća koja i njega nekad pogodi. Da nije Sutila bilo u moru kraj neke jahte bi završio. I da sviđa mi se riječ "maestralno"!!!
Iako kimija nevolim al nebi on nigdi završio u moru jer je iskontrolirao auto gotovo do kraja jednostavno bi samo presjekao šikanu
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Vrlo jednostavno. Massa ne može na suhom očekivati pobjedu ako na startu nije na poleu ili barem nakon prvog zavoja, jednostavno nema kvalitetu, a po kiši je jednostavno katastrofa, a to nije dokaz samo ova utrka i moje mišljenje je da je smiješno da jedan takav vozač koji ima takve mane koje su u današnjoj formuli ipak kudikamo manje nego što su to bile prije recimo 20-ak godina da vozi za ferrari. Jedino objašnjenje je da im treba slabiji vozač od Kimija koji će mu biti vodonoša i neće stvarati probleme prevelike. To što je trenutno u vrhu je plod slučajnosti, ne njegove kvalitete
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
McLaren Mercedes
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la McLaren Mercedes »

ajme meni šta ste se uskokodakali. pa čovik je ima problema, situacija na stazi mu nije ležala, dan dva prije je slupa bolid i ok je. ne triba ga sad zato razapet... jučer on, sutra kimi preksutra hamilton i ok. svakom se dogodi
Jedan jedini i neponovljivi Vodafone McLaren Mercedes MP4-22
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Sanel je napisao/la:. To što je trenutno u vrhu je plod slučajnosti, ne njegove kvalitete
kakve slucajnosti? Ako vec tako pises, pisi s nekakvim argumentiranim cinjenicama, a ne doci tu samo da bi ga popljuvao.
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Sanel je napisao/la:Vrlo jednostavno. Massa ne može na suhom očekivati pobjedu ako na startu nije na poleu ili barem nakon prvog zavoja, jednostavno nema kvalitetu, a po kiši je jednostavno katastrofa, a to nije dokaz samo ova utrka i moje mišljenje je da je smiješno da jedan takav vozač koji ima takve mane koje su u današnjoj formuli ipak kudikamo manje nego što su to bile prije recimo 20-ak godina da vozi za ferrari. Jedino objašnjenje je da im treba slabiji vozač od Kimija koji će mu biti vodonoša i neće stvarati probleme prevelike. To što je trenutno u vrhu je plod slučajnosti, ne njegove kvalitete
U posljedne dvije sezone skoro svi pobjednici su sa polea ili nekih prvih
pozicija!!!o čemu ti pričaš???
Pero Perilica
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Pero Perilica »

Sanel je napisao/la:Vrlo jednostavno. Massa ne može na suhom očekivati pobjedu ako na startu nije na poleu ili barem nakon prvog zavoja, jednostavno nema kvalitetu, a po kiši je jednostavno katastrofa, a to nije dokaz samo ova utrka i moje mišljenje je da je smiješno da jedan takav vozač koji ima takve mane koje su u današnjoj formuli ipak kudikamo manje nego što su to bile prije recimo 20-ak godina da vozi za ferrari. Jedino objašnjenje je da im treba slabiji vozač od Kimija koji će mu biti vodonoša i neće stvarati probleme prevelike. To što je trenutno u vrhu je plod slučajnosti, ne njegove kvalitete
...ajme meni, gluplji post već dugo nisam pročital!
Anything you can do, I can do better!
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Jackie Stewart je napisao/la:Radi takvih vozača u Ferrariju kao što je Massa, ENZO FERRARI se zasigurno okreće u grobu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b][/size]
ovo je najgluplji post koji sam pročitao do sad na ovom forumu.
ma pazi ti ovo, ovaj se okreće u grobu na takve vozače kao što je massa, a massa je prvi u poretku i korača prema naslovu svjetskog prvaka... daj pokopaj se...
puba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la puba »

red_devil
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

Prava vozačina se javila :lol: Nek se drži testiranja i šuti ;) Da je bio sposoban odavno bi osigurao mjesto u nekoj jačoj momčadi! 8)
.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Kako me je nasmijao ovaj Davidson..... :lol:
Tu nesto napada Massu, a zaboravlja kako je on vozio :lol:
Koliko je on bodova skupio do sada? :D
slika
Odgovori