Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- edo
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
I ovo je "malo" pretjerano...niko tu nikog ne dere ( i bolje_beast_ je napisao/la:Kimi njega "dere"

Zadnja izmjena: Icy, dana/u 06 srp 2008, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- ice_man
- Početnik
- Navijam za: Ferrari
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
A šta sad, dogodilo se... Cijeli vikend je imao pehove i ništa mu nije išlo na ruku, od momčadi koja radi glupe greške (onaj vijak, pa onda ova strategija...), pa onaj sudar koji je sigurno ostavio posljedice... Ne znam zašto se svaki put kad neko od vodećih (Kimi, Lewis, Felipe) napravi grešku ili greške, i ne završi tamo di mu je realno mjesto, odmah se pljuje po tom vozaču... Pa nije čovjek zaboravio vozit, jednostavno nije išlo ovaj vikend... OK, imao je puno previše grešaka danas, možda je trebao malo manje pritiskat i polakše se probijat kroz poredak, ali šta je tu je... Bit će on onaj stari već u Njemačkoj (nažalost
)

- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
konačno realan komentar!!!keexx je napisao/la:A šta sad, dogodilo se... Cijeli vikend je imao pehove i ništa mu nije išlo na ruku, od momčadi koja radi glupe greške (onaj vijak, pa onda ova strategija...), pa onaj sudar koji je sigurno ostavio posljedice... Ne znam zašto se svaki put kad neko od vodećih (Kimi, Lewis, Felipe) napravi grešku ili greške, i ne završi tamo di mu je realno mjesto, odmah se pljuje po tom vozaču... Pa nije čovjek zaboravio vozit, jednostavno nije išlo ovaj vikend... OK, imao je puno previše grešaka danas, možda je trebao malo manje pritiskat i polakše se probijat kroz poredak, ali šta je tu je... Bit će on onaj stari već u Njemačkoj (nažalost)
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
- -Briatore-
- Svjetski prvak
-
- Početnik
- Navijam za: Ferrari-MSC
-
- Svjetski prvak
_beast_ je napisao/la:Gle, sad s tim derao budes zapocel nepotrebnu raspravu, mozda cak i svadu, nije on derao Kimija, Kimi njega "dere", a Massa ima srece kaj ima isti broj bodova...edo je napisao/la:ama ljudi čovjek dijeli prvo mjesto u poretku,konstantan je stalno,redovno je derao kimia,danas je bio katastrofalno loš,pa šta
ne voli kišu i ja je mrzim,to mu je mana i gotovo,njegove šanse za titulu
nisu ništa manje nego prije utrke...ja sam siguran da je u njemačkoj na
postolju i da se tamo vraća gdje mu je mjesto,kišnu trku u monacu je dobro odvezao na iznenađenje mnogih,sad mu nije išlo i vozdra...
neznam gdje je njega kimi derao? (pod tim derao mislim da ga je pošteno opral ove sezone)
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari - Massa
Evo i mene prije nego počnem nešto i radit ne mogu da ne napišem par riječi ( iako toliko komentara - svaka čast , ljudi ) . Činjenica je da je Massa suhi vozač , ali i da cijeli vikend Ferrari nije išao , prije nego je izletio vrtio je brza vremena i mislim da jednostavno bolid nije bio ok regliran da li je to Massina greška ili ne neznam . Mislim stvarno da pljucanje po Massi nije potrebno jer nije to zaslužio onoliko pirueta po mom skromnom mišljenju je i greška na bolidu-set up . Da ne govorim o greška u Ferrariju - fali im Ross Brown !
Loš vikend za zaboravit , ali ovo je ipak podnošljivo jer nitko mu nije pobjegao s bodovima , sad treba vidjet dalje 4 vozača po mome mogu bit prvaci i mislim da sad napokon imamo pravu F1 kakvu smo svi priželjkivali ( iako nisam mrzila Schumi fazu gustala sam u njegovim pobjedama koliko god dosadne bile ) .

Loš vikend za zaboravit , ali ovo je ipak podnošljivo jer nitko mu nije pobjegao s bodovima , sad treba vidjet dalje 4 vozača po mome mogu bit prvaci i mislim da sad napokon imamo pravu F1 kakvu smo svi priželjkivali ( iako nisam mrzila Schumi fazu gustala sam u njegovim pobjedama koliko god dosadne bile ) .
... Forza Massa ...
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
činjenica je i da je massa završio utrku,a mislim da je time sam sebi najviše pokaao da može,sad samo ga treba stisnut,neće bit kiše više ove sezone,nek malo proradi opet i imamo dvostruku krunu,svejedno jel massa il kimi,važno da je naša
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Ovo je cinizam i to žešći! Kimi nije pokazao da je išta bolji od Masse jer ga Massa redovno opali mokrom krpom na stazi. Jednu utrku kiksao, pa šta? Sjeti se Kimija u Australiji, pa u Monacu. Onda ga niste blatili nego iz svega toga izvučete njegovu "genijalnost" i maestralnu kontrolu auta. Daj molim te.._beast_ je napisao/la:Gle, sad s tim derao budes zapocel nepotrebnu raspravu, mozda cak i svadu, nije on derao Kimija, Kimi njega "dere", a Massa ima srece kaj ima isti broj bodova...edo je napisao/la:ama ljudi čovjek dijeli prvo mjesto u poretku,konstantan je stalno,redovno je derao kimia,danas je bio katastrofalno loš,pa šta
ne voli kišu i ja je mrzim,to mu je mana i gotovo,njegove šanse za titulu
nisu ništa manje nego prije utrke...ja sam siguran da je u njemačkoj na
postolju i da se tamo vraća gdje mu je mjesto,kišnu trku u monacu je dobro odvezao na iznenađenje mnogih,sad mu nije išlo i vozdra...
Avanti FER, Avanti!!!
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
The Greatest je napisao/la: Ovo je cinizam i to žešći! Kimi nije pokazao da je išta bolji od Masse jer ga Massa redovno opali mokrom krpom na stazi. Jednu utrku kiksao, pa šta? Sjeti se Kimija u Australiji, pa u Monacu. Onda ga niste blatili nego iz svega toga izvučete njegovu "genijalnost" i maestralnu kontrolu auta. Daj molim te..
Massa je trenutno lošiji od Kimija na nekim stazama. Sve ovisi kako kome odgovara koja staza. Kimi je uvijek po meni loš na kiši bio i nisam iznenađen njegovim rezultatima na kišnim utrkama. Ono držanje kontrole nad bolidom u Monacu okačite mačku o rep. Ono nije ništa drugo nego hebena sreća koja i njega nekad pogodi. Da nije Sutila bilo u moru kraj neke jahte bi završio. I da sviđa mi se riječ "maestralno"!!!
kakav potpis staviti???
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
Iako kimija nevolim al nebi on nigdi završio u moru jer je iskontrolirao auto gotovo do kraja jednostavno bi samo presjekao šikanuMaestro je napisao/la:The Greatest je napisao/la: Ovo je cinizam i to žešći! Kimi nije pokazao da je išta bolji od Masse jer ga Massa redovno opali mokrom krpom na stazi. Jednu utrku kiksao, pa šta? Sjeti se Kimija u Australiji, pa u Monacu. Onda ga niste blatili nego iz svega toga izvučete njegovu "genijalnost" i maestralnu kontrolu auta. Daj molim te..
Massa je trenutno lošiji od Kimija na nekim stazama. Sve ovisi kako kome odgovara koja staza. Kimi je uvijek po meni loš na kiši bio i nisam iznenađen njegovim rezultatima na kišnim utrkama. Ono držanje kontrole nad bolidom u Monacu okačite mačku o rep. Ono nije ništa drugo nego hebena sreća koja i njega nekad pogodi. Da nije Sutila bilo u moru kraj neke jahte bi završio. I da sviđa mi se riječ "maestralno"!!!
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Vrlo jednostavno. Massa ne može na suhom očekivati pobjedu ako na startu nije na poleu ili barem nakon prvog zavoja, jednostavno nema kvalitetu, a po kiši je jednostavno katastrofa, a to nije dokaz samo ova utrka i moje mišljenje je da je smiješno da jedan takav vozač koji ima takve mane koje su u današnjoj formuli ipak kudikamo manje nego što su to bile prije recimo 20-ak godina da vozi za ferrari. Jedino objašnjenje je da im treba slabiji vozač od Kimija koji će mu biti vodonoša i neće stvarati probleme prevelike. To što je trenutno u vrhu je plod slučajnosti, ne njegove kvalitete
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- McLaren Mercedes
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
U posljedne dvije sezone skoro svi pobjednici su sa polea ili nekih prvihSanel je napisao/la:Vrlo jednostavno. Massa ne može na suhom očekivati pobjedu ako na startu nije na poleu ili barem nakon prvog zavoja, jednostavno nema kvalitetu, a po kiši je jednostavno katastrofa, a to nije dokaz samo ova utrka i moje mišljenje je da je smiješno da jedan takav vozač koji ima takve mane koje su u današnjoj formuli ipak kudikamo manje nego što su to bile prije recimo 20-ak godina da vozi za ferrari. Jedino objašnjenje je da im treba slabiji vozač od Kimija koji će mu biti vodonoša i neće stvarati probleme prevelike. To što je trenutno u vrhu je plod slučajnosti, ne njegove kvalitete
pozicija!!!o čemu ti pričaš???
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
- Pero Perilica
- Rezervni vozač
...ajme meni, gluplji post već dugo nisam pročital!Sanel je napisao/la:Vrlo jednostavno. Massa ne može na suhom očekivati pobjedu ako na startu nije na poleu ili barem nakon prvog zavoja, jednostavno nema kvalitetu, a po kiši je jednostavno katastrofa, a to nije dokaz samo ova utrka i moje mišljenje je da je smiješno da jedan takav vozač koji ima takve mane koje su u današnjoj formuli ipak kudikamo manje nego što su to bile prije recimo 20-ak godina da vozi za ferrari. Jedino objašnjenje je da im treba slabiji vozač od Kimija koji će mu biti vodonoša i neće stvarati probleme prevelike. To što je trenutno u vrhu je plod slučajnosti, ne njegove kvalitete
Anything you can do, I can do better!
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
ovo je najgluplji post koji sam pročitao do sad na ovom forumu.Jackie Stewart je napisao/la:Radi takvih vozača u Ferrariju kao što je Massa, ENZO FERRARI se zasigurno okreće u grobu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b][/size]
ma pazi ti ovo, ovaj se okreće u grobu na takve vozače kao što je massa, a massa je prvi u poretku i korača prema naslovu svjetskog prvaka... daj pokopaj se...
-
- Rezervni vozač
- red_devil
- Veteran
- Navijam za: Schumacher - Ferrari
Prava vozačina se javilapuba je napisao/la:http://www.velika-nagrada.hr/index.php? ... &Itemid=82

.