Tu si sve rekao,nemaš iste kriterije,dok Alonso nema pravo slaviti i "dizati prstiće u zrak",Schumacher ima pravo namjerno izgurat konkurente sa staze i slavitiDodi_napalm je napisao/la:uff.. opet u tu raspravu..
2005. bolid i gume van konkurencije, jedina konkurencija je bio Kimmi koji je gazil taj mclaren kolko ide zato mu je i rikaval.. dok se alonso naslađival njegovoj nesreći i dizal prstiće u zrak (fuy kak sam mrzel takav način proslave pobjede.. jeeeejj prstićiii gleeee moje prstićeeee) tak da tu spominjat da je pobjedil Schumya je bezveze, pa nije mu ni blizu bil..
2006. početak sezone imaju momentum iz 2005., nakon priključka Ferarrija Schumyu u vitalnom dijelu prvenstva rikne motor.. dakle kombinacija sreće i bolida (gume) a ne njegova vozačka vještina.
Zato mu to ne priznam..
1994. i sudar - to su bila druga F1 vremena i nikom to nije ni bilo čudno, jer su se lupali i u sezonama prije, naravno da ga je namjerno udaril, tu je tek pokazal kolko mu je stalo do tog naslova, jer kaj su mu radili te sezone ne čudim se kaj ga je lupil.. nije sportski potez ali je potez kojim se krase najveći.. vjerujem da mu se danas desi slična situacija da bi to isto napravil.. makar on priča na nebi.. ma nebi vraga.. zna da je najbolji i to je to.
Dok nando nije ni to kadar napraviti.. on kad ga netko takne u žaru borbe ga ide tužit kamermanu - odi vidi kaj mi je napravil... sram ga bilo, bezobraznik jedan..![]()
moderni gladijator my ass![]()
eto.

A to za 2005 i 2006 ne da mi se raspravljat već sam puno postova napisao o toj temi,i mogu samo jedno ponoviti u najmanju ruku imali su jednake bolide(2005,mislim na McM) a 2006 Ferrari je bio bolji bolid izrazito
I još nešto shvaćam ako si Schumacherov fan da veličaš njegovo vozačko umijeće,ali kritizirati nekog drugog zbog slavlja(sjetimo se Imole 1993),kukanja,plakanja,poštenja ili ne znam čega već bi trebali zadnji radit Schumacherovi navijači