Kimi Raikkonen [#7]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Igor18
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumachera
Re: Kimi Raikkonen
ma kakve sad teorije zavjere..
taman posla pogotovo za kimija koji je poznat po tome da se puno opterećuje oko takvih stvari.
Brazil-zadnja utrka MS, kimi je znao di vozi sljedeče sezone, i ko odlazi iz F1 pa ga to i nije previse zanimalo, natjero je schumija da se popne na pasice kako bi ga prošao!
Zato teorije zavjere ? Molim vas...
A kaj se tiče kimija u sljedećoj sezoni, volio bih zbog njega ( a i svih nas) da kimi ima konkurentan bolid pa da ga opet vidimo u napadačkom izdanju.
Red Bull- u ovoj sezoni je dobar, ali nisam siguran šta kako ce biti u sljedecoj sezoni, isto kao i Brown . Hoće li ostati u vrhu ili ce se vratiti u prosječnost.
Nekako bih htio da ode u McM. Da pokaže malom englezu kako se vozi.
taman posla pogotovo za kimija koji je poznat po tome da se puno opterećuje oko takvih stvari.
Brazil-zadnja utrka MS, kimi je znao di vozi sljedeče sezone, i ko odlazi iz F1 pa ga to i nije previse zanimalo, natjero je schumija da se popne na pasice kako bi ga prošao!
A kaj se tiče kimija u sljedećoj sezoni, volio bih zbog njega ( a i svih nas) da kimi ima konkurentan bolid pa da ga opet vidimo u napadačkom izdanju.
Red Bull- u ovoj sezoni je dobar, ali nisam siguran šta kako ce biti u sljedecoj sezoni, isto kao i Brown . Hoće li ostati u vrhu ili ce se vratiti u prosječnost.
Michael is faster than you!!
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
pazi da mali englez ne pokaze njemu kako se vozi...Igor18 je napisao/la:ma kakve sad teorije zavjere..

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Buba
- Rezervni vozač
- Navijam za: Mclaren i Mercedes
Po svemu sudeci Kimi ako ne nadje dogovor s Mclarenom da ce otici iz F1,jer je odbacio mogucnost Red Bulla,i kada kaze da zeli pobjednicki bolid sigurno ne misli na Toyotu,Williams,one-year-wonder Brawn....
Bice ili Mclaren ili odlazak.....nadajmo se ovom prvom
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
-
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Buba je napisao/la:Po svemu sudeci Kimi ako ne nadje dogovor s Mclarenom da ce otici iz F1,jer je odbacio mogucnost Red Bulla,i kada kaze da zeli pobjednicki bolid sigurno ne misli na Toyotu,Williams,one-year-wonder Brawn....
Da, nadajmo se ovom prvom! Ali što je s "faktorom" zvanim Lewis Hamilton? Njemu se to, čini se, baš i nije pretjerano svidjelo.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Na ovom forumu i šire gro ljudi i poneki novinar prića o nećemu slićnom. Ja do sada nisam pronašao niti jedan članak niti njegovu izjavu za ili protiv Kimija ili bilo koga drugog. A u krajnjem slučaju nije Lewis Hamilton taj koji određuje politiku momčadi.Kimifan je napisao/la: Ali što je s "faktorom" zvanim Lewis Hamilton? Njemu se to, čini se, baš i nije pretjerano svidjelo.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
Bio bi to opasan duet u McLarenu. Svaka čast Hamiltonu, ali bilo bi fair play dati Kimiju jednak tretman.Toon Army je napisao/la:Na ovom forumu i šire gro ljudi i poneki novinar prića o nećemu slićnom. Ja do sada nisam pronašao niti jedan članak niti njegovu izjavu za ili protiv Kimija ili bilo koga drugog. A u krajnjem slučaju nije Lewis Hamilton taj koji određuje politiku momčadi.Kimifan je napisao/la: Ali što je s "faktorom" zvanim Lewis Hamilton? Njemu se to, čini se, baš i nije pretjerano svidjelo.
-
Englezi govore o Kimijevom predugovoru s McLarenom, ali spominje se i inzistiranje Nijemaca da, ipak, u tim dođe Rosberg!
-
- Svjetski prvak
Raikkonen ne ide u Red Bull Racing, tvrdi njegov menadžer
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;

- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Joj, pa kad će se cijela stvar više raspetljat?

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

-
- Mlada nada
- Navijam za: Ferrari
To se i ja pitam. Ista stvar kruži forumom već dva tjednaluka_kimi je napisao/la:Joj, pa kad će se cijela stvar više raspetljat?

Valjda ćemo do 1.1.2010. sve znati

- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Ma daj, dotad tko živ tko mrtavLorenzo cro je napisao/la:To se i ja pitam. Ista stvar kruži forumom već dva tjednaluka_kimi je napisao/la:Joj, pa kad će se cijela stvar više raspetljat?

Ama stvarno, sad će tamo, pa ovdje, pa tamo, pa opet ovdje...Reako je da mu novac nije najvažniji, a problemi sa McM-om su nastali upravo oko love, nema druge stvari...

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Nives_esdm
- Navijam za: Fernando Alonso
-
Uh, ova mu je dobraNives_esdm je napisao/la:Kimiju je dosta svega i mjenja profesiju....
[ [url=http://slike.hr/slike/2/2s18yaf_25f78.jpg] ][/url]

-
Kimijev menadžer rekao je za dva do tri tjedna, al čisto sumnjamLorenzo cro je napisao/la:To se i ja pitam. Ista stvar kruži forumom već dva tjednaluka_kimi je napisao/la:Joj, pa kad će se cijela stvar više raspetljat?

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ma kimi da nije tolko željan para bi odma mogo u mclaren,pare su najveći problem u svemu tome
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
para ? pa čovjek ima 30 milja jura za sljedeću sezonu, može ugovor potpisat za kn i bil bu najplačeni vozač sljedeću godvidc je napisao/la:ma kimi da nije tolko željan para bi odma mogo u mclaren,pare su najveći problem u svemu tome

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Da i? Moze ali NECE!!! Jel bi ti to napravio? Nebi ako imas prilike jos zaradit...pinkdpanter je napisao/la:para ? pa čovjek ima 30 milja jura za sljedeću sezonu, može ugovor potpisat za kn i bil bu najplačeni vozač sljedeću godvidc je napisao/la:ma kimi da nije tolko željan para bi odma mogo u mclaren,pare su najveći problem u svemu tome
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
-
- Svjetski prvak
pa da ne zeli pare vec bi potpisao ugovor sa McLarenom...pinkdpanter je napisao/la:para ? pa čovjek ima 30 milja jura za sljedeću sezonu, može ugovor potpisat za kn i bil bu najplačeni vozač sljedeću godvidc je napisao/la:ma kimi da nije tolko željan para bi odma mogo u mclaren,pare su najveći problem u svemu tome

- garx
- Početnik
jednako kao sto Alonso nije htio Kimija protiv sebe u momcadi, pa je Ferrrari morao namaknut 30 milja za Kimija da NE vozi, tako sada i Lewis stopira na sve nacine u Mclarenu.... OT a, ferraristi koji misle da nije Alonso inzistirao na Kimijevom otkazu, nek se zapitaju tko bi poluinteligentan isao isplatiti najvecu (!) godisnju placu na gridu nekome, da ne vozi za tebe....pa nije Ferrari HEP 

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
OK, a ti se onda zapitaj u činjenicu da je Alonso trebao potpisati 2011. (kad Kimiju istekne ugovor)!garx je napisao/la: nek se zapitaju tko bi poluinteligentan isao isplatiti najvecu (!) godisnju placu na gridu nekome, da ne vozi za tebe....pa nije Ferrari HEP
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Nije Ferrari dao Kimiju nofce nego sponzor jedan veliki kojeg Alonso fura sa sobom...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
- garx
- Početnik
@schumy d.
trebao je, ali su odlucili dovest ga ranije, uz neciji uvijet da Kimi ne vozi s njim. jednako kao sto sada to radi lewis.
@tomidix
pretpostavljam da je razgovor izmedju santandera i ferraria izgledao ovako nekako:
Santander: dobar dan, eto, mi bismo dali nesto novca vasem timu.
Ferrari: nema problema, odlicno, pa koliko bi dali?
Santander: pa ne znamo jedno 30 milja
Ferrari: izvrsno, krasno, hvala.
Santander: e, a mi bi da tim novcem isplatite vozaca
Ferrari: 30 milja za vozaca? uh, pa to je stvarno velikm novac, s tim mozemo kupiti bilo koga
Santander: ne, niste shvatili, mi da taj novac date nekom da ne vozi za vas
Ferrari: da ne vozi? ah, naravno, nema problema. a smijemo li pitati zasto?
Santander: pa tako, mi volimo davati ljudima ogromne novce da ne rade svoj posao. ipak smo mi banka, jelte
trebao je, ali su odlucili dovest ga ranije, uz neciji uvijet da Kimi ne vozi s njim. jednako kao sto sada to radi lewis.
@tomidix
pretpostavljam da je razgovor izmedju santandera i ferraria izgledao ovako nekako:
Santander: dobar dan, eto, mi bismo dali nesto novca vasem timu.
Ferrari: nema problema, odlicno, pa koliko bi dali?
Santander: pa ne znamo jedno 30 milja
Ferrari: izvrsno, krasno, hvala.
Santander: e, a mi bi da tim novcem isplatite vozaca
Ferrari: 30 milja za vozaca? uh, pa to je stvarno velikm novac, s tim mozemo kupiti bilo koga
Santander: ne, niste shvatili, mi da taj novac date nekom da ne vozi za vas
Ferrari: da ne vozi? ah, naravno, nema problema. a smijemo li pitati zasto?
Santander: pa tako, mi volimo davati ljudima ogromne novce da ne rade svoj posao. ipak smo mi banka, jelte
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
A ti si kao u McLarenu pa znaš da Lewis stopira dolazak. Da malo smanji apetite već bi potpisao.garx je napisao/la:jednako kao sto Alonso nije htio Kimija protiv sebe u momcadi, pa je Ferrrari morao namaknut 30 milja za Kimija da NE vozi, tako sada i Lewis stopira na sve nacine u Mclarenu.... OT a, ferraristi koji misle da nije Alonso inzistirao na Kimijevom otkazu, nek se zapitaju tko bi poluinteligentan isao isplatiti najvecu (!) godisnju placu na gridu nekome, da ne vozi za tebe....pa nije Ferrari HEP

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
Ma ja sam se razgovaral s Kimijem i rekel mi je da ste obadva u krivu... Njemu fali Ron, a posto ga vise nema u Mclarenu, nije siguran dali hoce natrag...Dani je napisao/la:A ti si kao u McLarenu pa znaš da Lewis stopira dolazak. Da malo smanji apetite već bi potpisao.garx je napisao/la:jednako kao sto Alonso nije htio Kimija protiv sebe u momcadi, pa je Ferrrari morao namaknut 30 milja za Kimija da NE vozi, tako sada i Lewis stopira na sve nacine u Mclarenu.... OT a, ferraristi koji misle da nije Alonso inzistirao na Kimijevom otkazu, nek se zapitaju tko bi poluinteligentan isao isplatiti najvecu (!) godisnju placu na gridu nekome, da ne vozi za tebe....pa nije Ferrari HEP
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."